![]() |
Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)
2 Attachment(s)
imi poti face si mie modificarea asta?
|
8 Attachment(s)
Gata si prelungirea pe spate la Bora lui Eddy...
Sper sa nu se supere Aleks ca pun cateva poze... To be continued |
4 Attachment(s)
Mulţumesc pentru fotografii :)
Mai am şi eu vreo 2-3 |
salut am vazut ce ai facut din golful ala 3 imi plac barile la nebunie dar nu vreau sa copiez deci vreau o bara fata pentru golf 3 ce imim poti face? si in cati bani,fara sa fie nevoie sa vin cu masina acolo,stau destul de departe.ms
|
Salut ..
M-ar interesa si pe mine cat ma ajunge un badboy look , astupat stergator si semn de pe haion plus de curatat putin de rugina pe la praguri si haion ? Pregatite si finisate pentru vopsit . Eventual sa-mi recomanzi vopsitor care sa-mi scoata culoarea la fel ! Respect ! |
Am dat p.m.-uri pentru ambele întrebări
|
sal ford mondeo mk1 stock , ma gandeam nijte praguri modificari spoilere pt inceput sau imi dati voi vreo idee si nijte preturi
|
2 Attachment(s)
buna seara stimate domn.la ce pret se ajunge pentru fusta bara fata si praguri ? Va multumesc o seara buna
|
2 Attachment(s)
cat m-ar costa modificarea spoilerelor stock de la ford mondeo mk1 in ....:shock:
|
Am răspuns prin p.m. acum
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Arata chiar foarte foarte interesant. Bv PLM TUNING. Totusi nu ii inteleg dorinta...
|
Quote:
Nici eu, dar clientului i-a plăcut mult cum vin încadrate, deci i-am făcut plăcerea. |
5 Attachment(s)
Proprietarul Borei căreia i-am făcut prelungirile la spoilere mi-a cerut să-i modific şi capota peste faruri după o imagine pe care o discutasem înainte.
Dacă tot era maşina prin hală pe la noi şi dacă tot are o mulţime de comenzi date şi ne e prieten, m-am hotărât să-i fac o surpriză şi să-i fac şi spoilerul faţă clean. I-a plăcut mult ce a ieşit, puteti vedea şi voi rezultatul (intermediar, desigur) |
niste praguri pt un golf 3?pret si c modefeimi poti face.
|
cirai misto Golful c, si se pare ca o sa fie si mai grozv cand o sa fie gata . Si fiesta arata destul de bine cu "aripioara " pe spate :D
|
bravo baieti,sa nu faceti nimic la fel.
nici eu nu fac la fel,daca e la fel nu e tuning e copie. felicitari si tineti-o tot asa. |
Salutare si felicitari totodata!Am urmarit topicul si chiar imi place ce iese din mainile vostre :) Se poate pe p.m. un pret pentru bad boy pentru o vectra b ?
|
Mulţumim frumos pentru aprecieri :)
nitrouxboy, ai p.m. |
11 Attachment(s)
Azi am avut norocul să primesc în hală din nou o maşină pe care am modificat-o masiv acum ceva vreme dar căreia nu apucasem să-i fac fotografii relevante.
Octavia a fost făcută după fotografiile proprietarului, el a ştiut foarte bine ce anume vrea să iasă şi rezultatul îl aveţi mai jos. Sper să vă placă, am fotografiat toate elementele făcute, acum sunt vopsite deja, proprietarul a fost mulţumit şi a venit cu ea înapoi să continuăm lucrul. p.s.: la spatele maşinii doar portbagajul shaved îmi aparţine, eleroanele sunt cumpărate. |
Quote:
spor in continuare |
chiar ati reusit sa faceti o treaba bune ! A iesit chiar misto cum a-ti facuto si il cred ca a fost multumit (proprietarul masinii) ... A lasat masina cui trebuia ;) Spor la treaba in continuare ... si sa ne tineti la curent cu ce noutati mai apar :D
|
@kinderu_audio, mulţumesc frumos, o părere de la tine face mult, că ştii cu ce se mănâncă treaba. recunosc şi că am trişat puţin cu bara, e făcută jumătate din ea pe o matriţă deja existentă pentru Skoda, nu îmi aparţine conceptul, dar rezultatul e mulţumitor şi unitar din punctul meu de vedere :)
@andreigam, multumesc frumos, promit că pun tot ce lucrăm şi e spectaculos |
Skoda aia e suparata tare, am vazuto live si mia placut mult. Mai devreme mia ciripit o vrabiutza ce venea de la bacau ca acu intra iar my Sei in garaj si nu mai iese pana nu e gata :) :) :)
|
Quote:
|
Ai dreptate cu matriţele...
Mulţumesc, sa fie şi la tine spor şi clienţi :) |
Arată superb Octavia , felicitări pentru proiect şi spor în continuare !
|
FELICITARI Aleks pentru concept. Felicitari Aleks pentru perseverenta. Felicitari Aleks pentru rezultatul final, FELICITARI ALEKS PENTRU ADV si pentru articolul de pe prima pagina!!! Super frumos scris, frumoase pozele, place place :) si place si partea aia cu actualul proiect PLM TUNING ;)) masina aia a lui morpheusmaster care o sa rupa stilu' dinspre exterior spre interior :) toate intrun context foarte "muzical" :)
FELICITARI! |
Într-adevăr, surpriza a fost mare şi pentru mine: https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...ng-5784.html#5
|
Quote:
|
Felicitari Aleks pentru aparitia pe prima pagina , pentru Bmw , pentru Golf , pentru Seicento , pentru Octavia , Bora and company...Tine-o tot asa..
|
Spoiler de Nissan 200SX – maşină de drifter :)
3 Attachment(s)
Dragoş, proprietarul, mi-a trimis pozele cu spoilerul vopsit, liniile le-a decis el, eu am creat spoilerul, imaginile sunt mai jos :)
|
Ah putin daca erau mai Drepte marginile alea ce vin pe buza de jos arata mai bine . Dar important e sa placa proprietarului !
|
În ceea ce priveşte designul, nu prea s-a putut negocia cu Dragoş, ştia foarte clar ce vrea şi unde anume :)
|
5 Attachment(s)
Un eleron si un set de pleoape pentru Audi A6, in rest nu mai postez altceva pana dupa King of Europe, sunt plecat din tarisoara noastra draga pentru ca ma mai specializez pe ceva materiale noi si inca nefolosite la noi, in tuning sigur nu, sper sa fie de bun augur.
|
Ne tii numai in surprize , spor la treaba maestre :-)
|
pt e46 un "spate" csl si o "fata" bad look.....!!!as fi interesattttttttt!!!
|
sal foarte frumoase proiectele facute pana acum!felicitari!trimete pe pm o adresa de mail mesenger dac vrei!am un g3 si f mult de lucru la el.as vrea sa vb despre preturi timp etc!mersi si jos palaria pt lucrarile de pana acum!
|
frumos stand la cluj..pacat ca nu ne-am intalnit ... bafta in continuare
|
6 Attachment(s)
Mulţumesc KAY, mulţumesc alexufo :)
Am răspuns prin p.m. lui GJ21MMC şi lui macoveiciuc gabriel La Cluj chiar au ieşit cum trebuie lucrurile, cu o singură problemă, una din maşinile ce trebuiau expuse şi la care s-a lucrat mult în ultima vreme a rămas fără turbo când trebuia să plece spre Cluj, aşa că au fost doar 3 maşini în stand. Lucrurile s-au încheiat bine oricum,pe partea de maşini e46-le fiind recompensat cu Best Demo car la King of Europe, iar pe partea de atmosferă, Prigatul de Bihor şi cu berea la pet :lol: ne-au făcut să nu fim deloc stresaţi de vremea nu tocmai prietenoasă :) Câteva imagini mai jos :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning