![]() |
Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=
Quote:
|
ff frumos ce a fost ;)
|
A fost o cursa destul de reusita, avand in vedere ca s-au dus pana la capat ambele manse, cu toate piedicile ivite.A fost ceva nou cu fetele la volan iar ele s-au descurcat destul de bine speram ca pe viitor la curse sa vedem si alte fete concurente alaturi de Eliza.Felicitari ANABELA si speram sa vii si la alte curse de-acum inainte!
Hai cu urmatoarea cursa ca s-a incalzit vremea si deja incep sa simt adrenalina! |
Sincer observ doar pareri subiective, din exterior prea putine aprecieri sau critici.
Va felicit daca e asa cu spuneti voi! |
Quote:
|
cred ca toti se refera la lansarea revistei 4tuning.
|
Quote:
sincer,cred ca asta e primul tau post in care ai scris corect romaneste si mai sincer,lupu' isi schimba paru (era sa zic barba) dar naravu' ba ntztzt...ce ti-e si cu invidia asta si cand te gandesti ca sunt o mana de pustani si au fost in stare sa faca o cursa calumea...nu tu putere financiara,nu tu relatii prin ministere de interne si structuri administrative :D nu stiu de ce threadul asta imi smulge un zambet de fiecare data cand il vizitez...ce isi musca unii degetele acum!!!! se zice ca olteanu' e al dracu'...si artagos si incapatanat....si asta E AL DRACU DE ADEVARAT!!! |
Quote:
Salut Sebi, ieri 19 martie am fost Craiova la cursa "martisorului" organizata de Ghost Racing team Craiova si de ACR ( ) vreau sa zic ca a fost absolut praf organizarea...mai ales ca noi venind de la 250 km distanta nu ne-au lasat inuntru sa intram fara sa platim!! Ghost Racing team sunt niste tarani basiti si prosti care se dau mare cu ceva ce nu au !! sunt niste infecti ! am vazut-o pe baba de care ziceai tu am murit de ras stii ce e aia? cat de penala era baba sa vezi ce criza pe acolo cu dosarele in brate le rupea alora hartiile si le arunca pe ei...jandarmeria aia a fost de tot ***u, au venit niste smechrasi autohtoni au facut pacolo cerculete ( ma rog daca se pot spune asa) cu un rover visiniu neinscris era sa dea peste lume pacolo , jandarmeria nu facea nimik nimik frate nu imi venea sa cred...deci PRAF !! sa continue sa mai faca asa ...ca nu aveti decat de castigat voi din Legal Racing.Eu nu ma mai duc la curse organizare de ACR de acum incolo decat la curse organizate de tine! ( Legal Racing). In concluzie ce sa zic...ca am plecat cu i impresie amara despre craioveni....amara rau! mai ales ghost racing team sunt niste ratati cu diplome ! Tu ce ai mai facut in ultima vreme? Salut numai bine ! Acum luati foc, dar nu-s vorbele mele si nici nu are importanta ale cui sunt. Sunt multi care se feresc sa vorbeasca cu voi considera asta prea injositor. Din cauza asta si de scarba se abtin la a face prea multe comentarii. Incep sa cred ca SEI cu intuitia lui in gluma spunea lucruri serioase la adresa unora care vor sa iasa in fata. Craiova are potential si merita exploatat dar nu merita sa va bateti joc de el. Nu va mai imbatati cu apa rece. |
ce vad eu aici scris...multe atacuri la persoana...nu inteleg de ce multi nu mai au loc de unul sau de altul deci pe bune daca inteleg...ce sa zic e trist ce se intampla...e foarte trist
Noi am vrea sa vedem niste poze,filmulete daca se poate sa ne dam si noi cu parerea daca ziceti ca a fost organizarea foarte buna cum spuneti voi...sau macar sa ne dati link catre forumul acela unde ati postat filmele pozele...eu unu as fi recunoscator sa vad...si dupa cum spunea Sebastian cu pm-ul primit nu va ridica un semn de intrebare? mie unu da si nu stiu ce sa cred...atata timp cat nu am vazut dovezile...tind sa cred ca seby are dreptate... Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca nici sebastian nu vorbeste limba romana...ce sa mai zic nu mai zic nimic....multa invidie si ura zace in unii eu nu fac altceva decat sa constat ca multi se feresc sa dea piept in piept cu adevarul... Acest post este o parere personala si trebuie tratata ca atare! Numai bine! |
Ma bucur cand uni chiar inteleg limba romana neramanand agatati de unele dialecte demonstrand lipsa de frustrare pe care altii o traiesc cu intensitate maxima.
Dupa parerea mea e bine ca a fost. Nu e bine ca a fost dupa amanare, dar... E f bine ca au fost participanti. Merita laude castigatorii. Merita maxime laude KOSU care a dat tonul dar lipseste ca sa va tina in mana lui forte, doar cativa au pasiunea la nivelul lui, de condus nu cred si e pacat. |
Ca de obicei ... unii vor certuri pe aici si cum sa faca, cum sa faca... uite ca au gasit o baga iar pe asta cu Sebastian ... :) Fratilor lasati omul sa traiasca, ca in ultima perioada parca e teren de razboi ... Dupa ce organizati curse asa cum o face LR si atatea cate a facut LR atunci sa vedem ... si PM-ul primit, precum si usoara nemultumire a unora care au participat spune multe ... nu vreau sa atac pe nimeni, dar mie asa mi se pare ... ciudat
|
ptiu fir-ash al mamii...ce mesaj ai primit tu
o frumusetze...si evident ca nu vrei sa dezvalui autorul EVIDENT!!! ziceam mai devreme ca imi smulge un zambet threadul asta? acum rad cu lacrimi si nu e o figura de stil (o figura de stil e un fel de luat la misto,ca sa intzelegi si tu Sebastian) n-ai vrea tu sa vii in Craiova sa exploatezi potentialu' ala? ca deh...tu esti guru curselor din Romania si poate sa ai si exclusivitate fir-ar a dracu' de treaba....cum dai tu cu bata in balta... si ziceai ca sa lasam impunsaturile si scandalurile si sa facem ceva constructiv pentru lumea curselor...vad ce constructiv esti tu P.S. Interesant cum apar aia care sunt formati pe pupat de nivel posterior...ce s-a intamplat Sebastian,nu mai faceai fata singur si ti-ai chemat catzeii sa te ajute sa ma combati? lumea care citeste forumul asta are atata minte sa se ia dupa calitatea informatiei si nu dupa numarul de Gigi Contra care latra la luna sperand sa iasa varianta lor ca sunt mai multi la numar |
ma jur deci asta e geniala
"figura de stil=un fel de luat la misto" :lol::lol: |
"Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=" asta e numele topicului si as vrea sa vad poze si filme, etc ... nu iar certuri frate ca sunt satul ... chiar nu se poate face nimic civilizat??????
|
Quote:
imi place de tine...cat te plateste pentru pupatul in partea dorsala si sprijinul dat la bagarea pumnului in gura? |
Quote:
filmuletzele sunt la procesare,dar o sa apara in curand |
Merita maxime laude KOSU care a dat tonul dar lipseste ca sa va tina in mana lui forte, doar cativa au pasiunea la nivelul lui, de condus nu cred si e pacat.
Kos-u a dat tonul ??? Ma faci sa rad. Iarasi te bagi unde nu stii ??? |
Quote:
eu mi-am spus parerea si faza cu figura de stil mi-a placut...adica este chiar de ras... pe bune cum de ti-ai dat seama ca eu sunt...peste vreo 10 minute ma faci si clona este? |
nevermind :)
|
Buhahahha :lol::lol:Sebastiane respectul meu ai un talent in a abera si a inventa chestii doar ca sa discreditezi pe altii ceva de speriat :D . Zau de cand eram mic copil si citeam 1001 de nopti nu am mai vazut un asa talent demn de Sherezada . :oops: . Parerile au fost impartite , au fost cateva greseli dar o gramada de chestii facute bine . Nu vad decar invidie in critica ta si atat, respecta munca altora cum e respectata si a ta. Respecta ca sa fii respectat :!:
:lol::lol::lol::lol: "nu-mi venea sa cred frate...deci praf....praf... " |
Moare frate de oftica Sebastian ... e pe jos cred ... iar alimentati certuri frate ... nu o sa apuc sa vad o poza si eu de chestiile astea ... (fii serios, de ce draq ar muri de oftica??? ca nu v-a iesit bine???)
|
daca un om este mai transant si vede totul mai in negura sau mai in realitate inseamna ca este corupt de cineva?este pus de cineva sa spuna asta?
uite chestia asta ma deranjeaza pe forum!!! eu acum ma simt jignit...acum daca iti pui cateva semne de intrebare si critici mai tare o cursa gata domne... multumesc cirozel :wink: |
Quote:
Acum ce sa zic despre compunerea ta...ai facut-o acasa si ai pus-o aici pe forum sa le induci unora o anumita parere despre aceasta cursa... Apropo, puteai sa te semnezi sub compunerea aia ca stim ca iti apartine... si chiar daca cineva ar fii fost atat de nemultumit de aceasta cursa nu ar fii facut astfel de catalogari la adresa noastra... Felul in care face descrierea "acel om care nu are importantza cine este" denota lipsa de cultura si lipsa de bun simtz si fair play pt munca depusa de cei care s-au straduit ca aceasta cursa sa aiba loc... Buna, Rea -> a fost prima cursa organizata de GRT pe 2006... si la urmatoarea cursa vom sti sa nu mai facem greselile care le-am facut la aceasta cursa! va multumim pt aprecieri si va multumim voua cei care ne criticati,astfel vom invatza sa fim mai buni !!! |
Quote:
PS : "Nu vorbi fara sa stii Nu halii mereu ce auzi de la altii, Nu te da ce nu poti sa fii Sunt vorbe de c*c*t, le-aud in fiecare zi" |
Quote:
tu citesti ce scrisai io pe-aci? ca o sa ia ZoliaT pozele de la mine si-o sa le puna? sau ramasasi fara argumente in mica noastra divergenta de opinii si acum ii dai inainte ca Ieremia cu oishtea-n gard (asta e vorba lu' mama) ? frraaatele meu...esti de toata coma aproape ca mi-ash dori sa te cunosc,nu de alta,da' daca pe un forum ma faci sa rad in halu' asta...atunci live ar trebui sa ma apuce sughitzurile |
...mda!Imi pare bine ca suntetzi fericitzi ;) Cam asta va era scopul nu?:P ei bine, n-o sa ne lasam doboratzi de aceste vorbe, o parte au fost si adevarate.. se putea cu muult mai bine la organizare.. dar asta este noi avem 4 si nu "20" cate are LR-ul..dar jti ce?.. ma doare fix in pix de faptul ca o persoana nu s-a simtzit bine la cursa noastra.. imi pare bine ca au fost alte 1000 si ceva care s-au bucurat de show.. si ink 30 care s-au bucurat la participare..
|
Quote:
Ma bucur ca ma cosideri de "toata coma" :)) , dar totodata iti repet ca posturile tale sunt total off topic si nu contin absolut nici o informatie cu care ai putea sa ajuti vizitatorii si membrii acestui forum. Imi place deasemenea limbajul tau deosebit de elevat si grija cu care ma intrebi cum am dormit ;) - sa stii ca bine, nu am dormit cu gatul stramb (asta ca sa poti sta linistit). |
Quote:
|
Quote:
da,am opinii,si mi le exprim de fiecare data cand simt nevoia sau ca e necesar,in modul in care consider potrivit sa fac asta,si cu tonul pe care-l consider potrivit referitor la ce ai scris in paranteza...sa intzeleg ca incerci sa fii ironic?eu de fapt cred ca incerci sa copiezi stilul meu...nu-mi plac oamenii care copiaza un stil,denota lipsa de personalitate repeti ca posturile mele sunt offtopic? arata-mi si mie unde-ai mai zis,ca sa fie asta repetitia nu contin nici o informatie? pune-ti ochelari ma bucur ca-ti place limbajul meu elevat,il folosesc cate-odata cu scop ironic,dar numai un om cu IQ-ul peste 50 poate detecta nota de ironie...vad ca tu n-ai facut-o (da,iar te atac) nu te intreb cum ai dormit,te intreb daca ai dormit cu gatul stramb...e o diferenta(si asta era tot o ironie :P) in final : stau foarte linistit.....ii las pe altii sa se streseze io ma duc la somn ca maine dimineatza am trezirea devreme ...tre' sa ma duc la spital (nu,nu pentru un consult psihiatric) (si asta era tot o ironie) stres placut :D P.S. la mine nu se aplica treaba aia cu sughitzatu' cand te vorbeste lumea :P |
Pupati-va idolii in partea dorsala in momentele intime si nu pe forum ca va faceti de ras,slugoilor!
|
lasatzii ma sa se bucure!
Alex ai pus punctul pe I.. si de data asta va spun/va spunem ca urmatoarea va fi cu mult peste asteptarile voastre si peste tot ceea ce atzi organizat pana acum..si asta v-o promitem domnule Sebastian.. potzi sa o iei ca pe o provocare! |
unu la mana:....vreau sa fie inteles un lucru.mortii cu mortii si vii cu vii....va rog,daca mai vad ca se mai aduce aminte de KOSU' iau foc...rau...va rog mult de tot.
doi la mana:de ce se baga cei care nu au fost acolo?....il excludem pe sebastian pentru ca el fiind cel cu cea mai multa experienta in domeniu ar fii in masura sa faca o analiza a cursei....dar restul....ce treaba aveti voi fratilor? |
PT SHARPE:
Pacat ca nu intelegi nimic "ironicule" :)) Eu chiar nu am nimic cu nimeni si vroiam sa obtin informatii, poze, filme de aici. In privinta IQ m-ai lasat masca :)) "desteptule" , "atragatorule" ... tu esti cel mai tare :)) A..si daca tot te duci la spital ... nu te lasa si fa-ti si un control ;) dj16xxs: Fi mai explicit ??? Care restul ??? Si in ce se baga ??? (nu cred ca te referi la mine pt ca eu vreau sa vad doar ce am scris mai sus, deci...???) |
tu nu faci altceva decat sa intretii tensiunea....nefiind prezent sau participant....nu iti va pica bine daca voi o sa faceto cursa si eu ma voi baga ca musca in lapte numai de dragul de a comenta!
treaba cu sebi e veche.... |
Quote:
|
nici eu nu am nimic cu tine sau cu altii dar se comenteaza aiurea si nu cred ca e frumos si cinstit!
|
inca un pic de rabdare si apar si pozele
|
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=417
linkul la care gasiti poze de la eveniment multumim lui sharpe & redismedia.ro pentru poze |
Totul a inceput de la acel mesaj postat de mine cu un text, plagiat.
E unul din mai multe oricum nu e vorba de zeci ci de mesaje ale unora cu pozitii importante prin diverse cluburi. Unele erau mai ironice sau mai obscene, altele mai fine insa cel care l-am trimis era o medie si fiind chiar al unuia care a fost la fata locului, trebuia sa-l cunoasteti. E pacat ca a ramas o astfel de senzatie si poate pe viitor va fi altfel. lafel de clar e ca asta a fost cam pe cont propiu sprijinul Bucurestiului pentru aceasta etapa fiind inexistent, nebucurandu-se de mare po****ritate asa cum au fost altele. Nu merita sa va certati pentru asta si nici sa dati cu noroi uni in altii si cu atat mai mult in mine, nu e corect pentru faptul ca sunt transparent si spun ce cred sau sa incercati insinuari la adresa mea. Cat despre catelusi mei, din fericire am doar unul si e coker dragut in rest prieteni simpatizanti si asa mai departe. Poate o sa avem in curand membri, multi membri si atunci va va fi greu sa va mai certati cu mine pentru ca orice greseala va va fi taxata. E urat cum incerarca cate uni prin intimidare sa inchida gura altcuiva. Vom veni si la Croiova cu temele facute si va vom da un exemplu de cursa bine organizata. Nu va mai plangeti de jandarmi, pentru ca le faceti rau, au venit sa va ajute in exteriorul incintei de aeroport, au ajuns sa faca ordine la interior si asta fara o comanda cu un contract real ferm. Sa aveti pretentii cand platiti, altfel mai bine liniste ca le faceti rau si celor ce au vrut sa va ajute. Automobilismul e un sport optional, nimeni nu e obligat sa organizeze sau sa-l practice, implica costuri poate cele mai mari costuri, pt materialul sportiv dintre toate sporturile. Nimeni nu moare fara acest sport si daca banii sunt o problema decat trebuirile facute pe jumate mai bine deloc. Cursa asta de pe 19 a fost o etapa a fetelor care s-au bucurat de ea, a fost ceva special pentru ele si merita respectul ca si-au permis sa participe. Cineva comenta legat de Kosu si ce am spus eu, gresea pentru ca el putea sa faca sa fie altfel lumea auto de acolo, nu a avut aceasta sansa si inca nu s-a evidentiat un Kosu 2. Lumea ar fi fost mai buna cu el acolo. Eu v-am intis o mana si v-am spus ca va ajut cand e vorba de etape la craiova sau in alte parti, dar daca nu solicitati si va credeti destepti ca le faceti voi pe toate, avand un orgoliu exacerbat, nu e in regula. Ba bateti tot felul de apropouri legat de alte organizari in loc sa ganditi constructiv, nu am ce sa va fac, eu v-am intins o mana. Sigur am si eu o conditie, fara ACR, nu e nevoie de el si tot ce ofera el plus de zece ori mai mult putem primi de la FRAS. |
hmm.am fost si eu la curse si chiar mi-a placut..good job guys!si fetele au condus chiar foarte bine(ok, nu chiar toate:D).singurul lucru care NU mi-a placut a fost gestul pe care l-a facut cliff..:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning