![]() |
Re: IS - 05 - AGA
1 Attachment(s)
mm, interesant, am si eu o dacie si incerc ceva modificari pe ia da , mai am de munca la ia, acuma am facuto putin am vopsito , la anu ma apuc din nou de ia , poate o sa gasesc la luca sau undeva la dezmembrari pasaje de golf , ca sa ii fac pasajele umflate ast c:rolleyes2eva pareri pe pe postul meu ,eu miam facut o mica grupare in iasi poate te gaby si tu ;)
|
@IS-02-VGE:Nu te supara "colegu" dar ce grupare ti-ai facut tu? Dacia Club Iasi exista de inainte sa o cunosti tu.Imi cer scuze ca ti-o spun pe un ton care poate tie o sa ti se para putin cam rautacios, insa eu unu nu te-am vazut la nici o intalnire!
@yulika:Imi cer scuze ca am facut off-topic pe topicul tau, dar ca sa revin on-topic iti spun ca ai inceput un proiect frumos, ar da bine un aerograf pe capota, mercedes-ul ala imi este foarte cunoscut insa nu mai retin unde il puteam zari! |
fara suparare dar topicul lui IS-02-VGE nu mi se pare a fi ceva concret ...
mercedesul era vizibil p undev prin zona "tesatura" .. iar la masina sau sistat toate lucrarile pana p la primavara .. iar pt lucrarea mea .. sa ziceam asa ;)) .. ms de'abia astept sa ma vad p strada :D .. |
10 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
ptr ce sunt facute pasajele?
|
au iesit bine pasajele
dar nu sunt prea umflate? sau urmeaza ceva jante surpriza?hm.. |
la inceput mam gandit si am zis k schimb si pun in 4 prezoane dar .. probabil o sa las in 3 cu jante dublate ... pt inceput ;) ..
|
Mie mi se par cam mari pasajele si stiu de la baietii de pe forum, ca se fac, dupa ce ai facut suspensia, dupa ce ai montat jantele si cauciucurile, adica ultima data, inainte de vopsit, pentru ca poate dupa ce le montezi sa vezi ca nu se potrivesc deloc...si e trist dupa atata munca...in rest sa ai pofta de munca si noroc pentru proiect.
App,cat au jantele?(j) |
Frumoase umflate asa pasajele:D!!!
|
Imi dai voie sa iti fur bad boy lookul adica sa vin pana la tine si sa imi fac matrita din fibra de sticla dupa care sa imi fac si eu la sportiva bad boy look? ca ar arata bine...
Si dami un PM cu locul unde iti faci in iasi jantele ca mor si eu dupa niste jante dublate... |
4 Attachment(s)
Tovarasi ! .. nu va agitati .. k pana imi iasa masina la strada mai e .. si nu am ajuns la jante .. oricum o sa fie ceva lat p spate . ideea e k am akuma bataie d cap cu bordul .. incerc sa ii pun cn si nu prea ma pricep ...
la masina sunt multe d modificat ... si cum bn stiti lipsa banilor ne trage in jos .. asa k incetu cu incetu .. se fabrica otetu ;) p.s. : poze cu jante |
dar pasajele se modeleaza dupa jante...o sa vezi tu mai incolo....
|
pfua ce inseamna pasiunea pentru masini, e incredibil....baieti sunteti de apreciat ca aveti atata rabdare pentru a investi in dacii, eu nu as modifica nici una din masinile pe care le am...cea mai mare modificare la a mele a fost deodorantul din interior :)), si sistemele audio, mi-s aceleasi din fabrica... sunteti incredibili, bafta bafta in continuare...si spor la lucru
|
Quote:
"Atunci nu stiu ce cauti pe acest forum?" sau ti-au placut stikere-le cu 4tuning din luneta daciilor? |
Quote:
|
Quote:
|
sunteti Off topic ... ZAT !
|
yulika, te intreb...la cat estimezi ca iti iese investitia in dacia ta ?
|
pai sa incepem ...
Domeniul tinichigerie : - bot ( semiaripi interioare,ochelari,suporti capota, si tot c mai contine) : 80 Ron aprox. - praguri 2 , dubluri praguri 2 , stalpi fata 1 , "gat lebada " 2 , semiaripi spate 2 : 300 Ron aprox. - portiere , capota , aripi , grila , faruri , semanlizari , parbriz, luneta, bord , instalatie electrica + alte nimicuri ( sponsor ) [Carora le multumesc Anticipat] - kit , smilrghel , vopsea , diluant , grund , antifon , teroson - circa 350 Ron aprox. + tinichigiu + electrician ...... |
pfuuu, pai iesi bine de tot...felicitari...si o sa ai o masina unicat de care sa fii mandru...cu costuri relativ scazute (zic eu)....pe mine de ex la chrysler, uleiu de transmisie si filtru hidraulic au fost tot cam pe-atata:))
|
8 Attachment(s)
stiu k mai am si un A4 B5 .. si diferenta se observa
POZE cu A4 : |
vad ca si audi-u ti costumizat :), esti pasionat... tine-te de treaba si adu batranica de dacie inapoi pe strazi...spor
|
3 Attachment(s)
si povestea continua .....
|
La capota aia nu i-ai dat cu nimic pe interior si uite cum a luat-o "cancerul"...
|
azi am rezolvat'o .. cu grund si teroson ;) + ink catev reglaje .. azi totodat a intrat masina in garaj .. sper k sa iasa vopsita ;)
|
Sper ca ai curatat bine inainte, pentru ca daca nu ai facut asta....o sa iasa rugina....daca nu, prin grund si teroson, prin tabla, in partea exterioara a capotei, exact pe unde s-a facut sudura.
|
Nu te supara ca tio zic da din ce vad in poze tinichigiul tau mai bine se lasa de meserie
Aia e linie data pe masina? In spate ma refer |
care spate portiunea cu semiaripa sau care .. oricum linia e scoasa expertule
|
1 Attachment(s)
............
|
m am citit pe o pagina ca vrei sa iti pui bord de cn 4 daca vrei iti dau o mana de ajutor stiu cum se monteaza ca miam montat si eu ;) ast un mesaj de la tn daca vrei ;) poate ma ajuti si pe mn cu ceva sudura sa imi fac ploape daca se poate:):) oricum daca vre te ajut sa montarea bordului cu cea mai mare placere ;)
|
multumesc pt. ajutor cand aj la bord t caut daca nu ma descurc iar pt tinichigerie sau ce mai vrei tu sa faci la masina lasa un pm si am sa iti zic cam cat costa ....
|
foarte frumoasa batranica.....abia astept sa o vopsesti:X
|
pai poate o sa ne vedem intro zi prin pacurati sa iti arat cam ce am la tinichigerie
ca mai am ceva bube la ia care trebuie facute...oricum lasi un post pe pagina mea cand ajungi la bord si daca vrei sa te ajut imi zici pe pagina mea si te ajut cu cea mai mare placere |
2 Attachment(s)
VGE te caut inainte d vopsire sa ii punem aeroterma daca ma aj sau na discutam c si cum .. akm ma chinui cu arcurile p fata .. eu zic k o spira jumatate nu e f mult dar sper sa se cunoasca :rolleyes2
|
o spija jum e ok sunt alti care au taiat si cate 3 spire...sa vedea cat se va lasa in jos...ai si amortizoarele intarite?
|
ceva nou pe la masina....o poza ceva ...sau e greu si la tn cu bani? motorul e stok sau ceva inbunatatiri....o sa fie tim de toate,poate o sa se organizeze din nou intalniri cu dacioti in iasi...bafta
|
nu cred k o sa ai sanse sa mai faci intruniri cu dacii prin iasi .. toata lumea vrea sa scape d ele si asta nu inseamna k daca ai u un hobby si restul lumii treb sa fie k tn ;)
|
1 Attachment(s)
speram la mai bine ... :D
|
5 Attachment(s)
:peace::arrow:
|
super!
|