Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Peugeot V-Click (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/140563-my-scoot-peugeot-click.html)

VladM 06-12-09 20:31

Re: [My Scoot] Peugeot V-Click

Nu-l vopsi,lasa-l asa,arata mult mai bine. Pune folie neagra pe far si o sa arate crima. Fa cat mai multe elemente negre. Merge foarte bine pentru un scuter in 4 timpi.

porsheGTS 07-12-09 09:48

Hmm...Dami un pm cu id tau sau iti dau eu !?!? Ca nu prea am inteles..Si ms de sfaturi!!!

porsheGTS 07-12-09 23:30

2 Attachment(s)
Poze pe zi!!Astept pareri!!!!

porsheGTS 08-12-09 09:49

Am si eu o intrebare si poate imi raspunde si mie cineva si care stie!
De la anul se pune in aplicare legea cu permise pentru scutere(Am-moped) si cei care au legislatie ce fac mai dau inca o data de permis sau pot merge cu legislatia?
Ms!!!!

Felix_Arad 08-12-09 10:05

Teoretic legea aia ii bagata de la 1 iulie 2009. Dar nu se aplica, cel putin pe mine de cate ori ma oprit politia m-a ceruyt legislatia. Acuma depinde cum ii prinzi si da, teoretic trebuie sa facem A1. Asa stiu eu. ;)

p.s. Foarte fain arata furia asta a ta. Dar tu pe el ai set motor de 70 sau de cat e, in 4T?

porsheGTS 08-12-09 10:06

Am inteles!!Ms mult!!!Daia nu stiam ce si cum:)

Mimo 08-12-09 11:12

si cu cat timp inainte de a implini 16 ani pot face scoala?

quick_silver2 08-12-09 11:23

nu poti,cel putin aici la mine
ai 16 poti incepe:)
ps: urat scuterul cu pleoapa aia si fara carena din spatele rotii fata:|

Mimo 08-12-09 11:25

si ce se intampla daca ma prinde fara "carnet" ,cat o fi amenda:D?

porsheGTS 08-12-09 12:49

Am avut accident cu el si nu am mai montat carena originala pentru ca este facut praf,nu are nimic mie imi place la vara o sa ii modifc culaore si tot aspectul si daca voi dispune de capital!!!
Amenda pentru ca nu ai legislatie este 70lei in 48 de ore!!!!Si pentru asigurare ii dai scuteru:)))))!!!

Eu mai aveam 2 luni aproape pana faceam 16 ani si am laut legislatia!!!Si nu am mai dat testul ala!!!!!!!

Aveti grija ca e cu ochii pe voi mai ales in Ploiesti!!!(Casca+Legislatie+Asigurare+Inmatricula re!!!!!!!!)

Mimo 08-12-09 12:51

pai eu nu am 16 ani si m-a oprit in vara si mi-a dat 349 ron parca:|

porsheGTS 08-12-09 12:52

Ti-a dat cam mult amenda,dar depinde si pe cine prinzi si in ce stare il prinzi !!!!!:D:)Ai grija!!!

Mimo 08-12-09 12:53

bine nu aveam atestatul deloc..

quick_silver2 08-12-09 12:54

In lege din cate stiu scrie ca , cu moped ai voie de la 16 ani !
Iar cat despre amenda depinde si pe cine,in ce toane prinzi etc
Dar daca te opreste pentru orice rahat (de ex nu merge pozitia,etc) si iti da amenda, fa scandal :lol:

Mimo 08-12-09 12:55

nici macar nu ma oprise rutiera (cu aia ma cunosc) ,m-au oprit aia cu duba

porsheGTS 08-12-09 12:56

Nu trebuia sa platesti nimic si sa faci reclamatie la politie!!!!Mai ai amenda(hartia)?

VladM 08-12-09 16:14

Nu va mai agitati asa aiurea. Pana si cei de la politia comunitara au voie sa amendeze,au drept de rutiera si daca te pui in gura cu ei cheama rutiera. Daca stii sa vorbesti cu gaboru si te mai si cunoaste asta nu prea te amendeaza. Mie mai avea putin si-mi punea catusele si cu un telefon am scapat. Legea cu permis pentru moped o sa intre in vigoare in 2010 ianuarie,daca nu o sa se schimbe vreo ceva. Vezi ca ti-am dat add pe mess si mi-ai dat accept.

Felix_Arad 08-12-09 17:53

Quote:

Originally Posted by porsheGTS (Post 2872090)
Am avut accident cu el si nu am mai montat carena originala pentru ca este facut praf,nu are nimic mie imi place la vara o sa ii modifc culaore si tot aspectul si daca voi dispune de capital!!!
Amenda pentru ca nu ai legislatie este 70lei in 48 de ore!!!!Si pentru asigurare ii dai scuteru:)))))!!!

Eu mai aveam 2 luni aproape pana faceam 16 ani si am laut legislatia!!!Si nu am mai dat testul ala!!!!!!!

Aveti grija ca e cu ochii pe voi mai ales in Ploiesti!!!(Casca+Legislatie+Asigurare+Inmatricula re!!!!!!!!)

Eu, pentru ca ma prins fara asigurare la aerox, a vrut sa imi dea 20 de milioane (lei vechi), si am zis ca ii dau cheile de la el, daca nu se calmeaza, ca s-o crizat la mine, dar apoi m-a iertat ;)

P.S. Tot d el a16 ani ai voie sa dai pentru categoria A1, adica motoare pana la 125cc.

porsheGTS 08-12-09 18:33

Ok!Am vazut ms!!:):D

b0GadEL 09-12-09 21:27

Pe mine mo oprit odata=))) Eu nu am nici legislatie nici inmatriculat deci nici asigurare=))) numai casca o aveam si face ca dc unblu cu el la ora asta ( ora 14:20 min) :))) ca i ora de liniste =))) si nu mio dat amenda nik
Porsche da-mi id tau sa te intrb ceva :lol:!

porsheGTS 09-12-09 21:30

Norocul tau:))!!!!!Bine ca nu ai laut amenda!!Ce tare ai dreaq"ora de liniste":)))))=))))

porsheGTS 10-12-09 19:06

Bogdanel ai cont si pe scuteristi?

DAti-mi si mie idei ce sa mai fac la scuter:-???

MS!!

porsheGTS 10-12-09 19:07

Datimi si mie idei ce sa mai fac la scuter:-??Ms!!!

Mimo 10-12-09 19:08

pune un inaltator:D

porsheGTS 10-12-09 19:09

Pai are inaltator:-??

Mimo 10-12-09 19:09

nu am vaz. in poze:">

Mimo 10-12-09 19:10

te-ai gandit sa pui alte roti:D ?

Felix_Arad 10-12-09 19:12

Fai scaunul alb, cu, cusatura neagra, si pe el lasal negru

porsheGTS 10-12-09 19:12

Hm..Jante+cauciucuri?..Sincer vroiam sa imi caut pe net pe masura asta niste slicuri:-??(Cauciuc de curse)Se merita????

Felix_Arad 10-12-09 19:13

dar daca ploua, cred ca aluneci cu alea ;)

Mimo 10-12-09 19:13

faci drift:)

porsheGTS 10-12-09 19:13

stai sa fac un vt sa vad daca am inteles ce ai zis felix:-??

Felix_Arad 10-12-09 19:17

Poi, cum am avut eu la f12, de exeplu, scaunul a fost alb si cusatura a fost portocalie;)

porsheGTS 10-12-09 19:19

1 Attachment(s)
Ceva in genu?Felix...Asa?si ii caut piele alba nu?:shock::shock::shock::shock::D:D:D:D

Felix_Arad 10-12-09 19:29

2 Attachment(s)
Da, dar fal in toatlitate alb, si cusaturile negre. Iti dau un sfat, nu iti lua piese, ca se face foarte urata cu timpu, credema. Eu pe f12 am avut scaunul in totalitate alb, stii si tu, si doar cusatura, aveam un model facut pe scaun cu ata potocalie. La asta ma refer. Pun o poza, sa vezi la ce m-am gandit eu

porsheGTS 10-12-09 19:30

gata am inteles ms mult:):D:X:X:O sa ma gandesc la asta:X:Ms!!!Alte ideii??Chiar cred ca o sa fac:X

Felix_Arad 10-12-09 19:32

Daca te uiti atent pe f12 nu am avut piele pe scaun, e un fel de imitatie ce rezista la apa, curatare, si nu se crapa in timp, dar pe aerox, fundul meu sta pe un scaun de piele, care incepe sa se urateasca, dar dupa ce il voi vopsi, va avea o tapiterie noua.

porsheGTS 10-12-09 20:03

Deci sa pun imitatie din piele rezistenta la apa?Din cate am inteles:D:)

Norby89 10-12-09 20:57

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2872609)
Legea cu permis pentru moped o sa intre in vigoare in 2010 ianuarie,daca nu o sa se schimbe vreo ceva.

si in ce o sa constate legea aia ?Plm k io am atestat.
Si daca ai atestat,si pe langa aia o sa mai am si B -ul ce carnetu pizdii ii mai trebuie ? :shock::shock::shock:

porsheGTS 10-12-09 21:00

Pai dak ai B...Nu cred ca iti mai trebuie..!!Dar din cate stiu este legea si acum,dar se puna in aplicare de la anu 01.01.2010,se numeste Am(A moped),si daca vrei sa conduci scuteru trebuie sa dai de permis ca si cum ai da de A1!!Este acelasi lucru numai ca se numeste altfel:-???

All times are GMT +2. The time now is 08:53.

- Copyright 2026 4Tuning