![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 TFY
Da nu ma refeream la masina ta.
|
M-am gandit sa ii fac dar nu stiu cu ce....spray sau colant ? multumesc
|
Incearca prima oara cu colant. E varianta mai ieftina:) Daca il faci cu spray-ul trebuie sa freci foarte bine cromul de pe grila ca sa nu sara vopseaua.
Colant negru mat. Incearca la VEVE la gara vezi daca mai au :) |
le-as face cu colant dala imitatie de carbon ...sa vad...as cumpara si spray ca si asa vreau sa desfac triplele sa le innegresc putin ca nu prea imi plac cum dau asa...
|
pune folie pe triple ;)
|
du-te ma:))))))))
|
Deci......narile doar ieri ce i le-am facut eu lui Florinel la BOH.......se face asa: se smirgheluiesc cu smirghel nici prea fin(ca freci la ele 2 zile), nici prea aspru (ca lasi santuri pe ele dupaia), ca sa se ia luciul de la nichel, se sterg cu benzina pentru a nu ramane praf de la smirghel, se da cu primer(spray) o mana potrivita, se lasa la uscat vreo 20min, si dupaia se trece pe spray negru, prima mana ff putin ca sa prinda bine, se lasa 20min la uscat, se da a doua mana, iar 20min repaus, si a 3a mana si c-am gata, sunt negre beleaaaa :lol:
Triplele nu se vopsesc pe dinauntru(poate am inteles gresit), ori se izoleaza caroseria in jurul triplei ca sa nu dai pe aripa sau portbagaj cu scoci de vopsitorie si niste ziare(varianta usoara :twisted:), ori se pot da triplele jos (varianta mai grea), se sterg bine cu spirt pentru eventuale mizerii, si se da cu spay de triple (a se cumpara de la ultimul magazin de piese, din 1Mai, fata-n fata cu o cafenea), daca stie cel care le vopseste, ii ajunge un spray, daca e incepator, cu siguranta ii trebuiesc vreo 2 cel putin, ca ori le scurge, ori face una prea neagra, si una prea deschisa. Trebuie sa aibe putin habar de asa ceva ca sa le faca in mod egal si uniform. Bafta la tuning ;) |
Multumesc bjp`ule...in legatura cu triplele: nu vreau sa le fac negre de tot, vreau decat putin asa ca sunt urate asa cromate sau ce culoare or avea...am zis ca le desfac pt ca nu prea as vrea sa se matuiasca in timp ....dar daca zici ca nu merge, nu are rost sa ma bag. In legatura cu nasul nu stiu ce sa zic, shmilgher am , trebuie sa cumpar primer...Multumesc pt ajutor:D
|
2 Attachment(s)
pana una alta:
-piele 100% made by cosmin_cosmin1 ( coleg de forum )...sunt super multumit de ele...cine vrea sa isi faca ...il recomand !!! |
7 Attachment(s)
+ inca o modificare pe timp de criza;))
- Narile negre ( multumesc Jm3k3rd3mik pt ajutor ) - Becuri cu led pe pozitie ( provizoriu ca celelalte se arsesera ) - A venit si Kitul de Xenon 6000k , trebuie doar montat - S-a pregatit de iarna cu antigel, stropgel, ulei, etc etc etc Intre timp ma lasase electromotorul, am reusit pana la urma sa gasesc unul bun la dezmembrari si ieftin, |
Traf, nişte poze cu nările montate nu ne pui, a?! :-w
|
tocmai ce le-am facut, sunt la uscat pe balcon, mai tre sa dau un strat de vopsea,abia maine le pun
|
Aaa... e bine şi aşa!
Oricum aşteptăm pozeeee... Becurile de pe poziţii o să se ardă cam repede :( ... am şi eu pe al meu şi deja cel de pe stânga am văzut că s-a ars! :censored: |
din lipsa de fonduri am ales sa pun becurile astea. Astept sa creasca putin buzunaru ca pun angel`uri...ca tot trebuie sa desfac farurile
|
ii statea Bine la masina fara Nari:P
|
da...era mai mucoasa asa:))
|
:))))))))))))))))))
|
Pai ce i-ai facut ma, i ai pus nari sau mustata??
Oricum, sa stii ca dungile care se poarta la ora actuala pe maini sunt cu lama, nu cu spray-ul. Intreaba pe mEMO ca el stie cel mai bine. Astept cu interes sa vad mucii (narile). Si astept sa vad stopurile alea innegrite. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
gata, 1 poza ca ploua:(
|
alta viata
|
da...chiar ca..se simte mai bine ca am luat spray cu cai...cred ca mi`a dat cel putin 3
|
daca speli masina iti mai da , ATENTIE , inca 5cp +
:)) mai pune poze |
Buuuun... hai bre că a ieşit bine :D
|
Quote:
|
multumesc maestre
|
vezi sa nu iti dea astia la spalatorie cu jetul de aproape ca sare vopseaua .... k nu prea tine ea pe crom-ul ala :) apropo frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos
|
Traf... Nu se mai aude nimic de maşină?...
|
Nu prea, maruntzisuri, am schimbat mai mult pe partea mecanica, frane, uleiuri, etc etc....cam rau cu banii acuma de sarbatori.
|
Las ca o face el frumoasa !;))nu asa trafy?
GAB-vezi ca site`ul ala e degeaba..nu o sa primesti nimic..;)))altii au renuntat deja |
Da Donn, tocmai ce mi`am comandat un bloc de lumini cu buton pentru proiectoare, urmeaza dupa revelion sa`mi iau si proiectoarele de la jmekerdemik ca am vazut ca are unele la vanzare...
|
De la dezmebrari nu iti placea sa iei doar butonul ala de ceata plus proiectoare? cu doar 30-35 lei?;)))trebea cu tot cu bloc?nu esti deloc econom;))cand mai ai nevoie de ceva intreaba`ma...ca de diferenta de bani mai iei ceva...;)))
|
E foarte smechera masina, bafta in continuare cu proiectul si te rog, nu ma intelege gresit, nu ar merge parca alta culoare?
|
Salut. Multumec pentru parere,nu ma supar ca nu am de ce, fiecare masina are si minusuri. Ar merge alta culoare insa nu imi permit inca o investitie asa mare, in primavara o sa umblu si la tabla, vopsea....
|
daca vrei sa schimbi culoarea, tot un rosu dar mai aprins.am trecut azi pe la tine pe la bloc, am vazut-o cum sta in parcare singura, ca tu nu o mai scoti la plimbari. :D
|
O scoate ma, da aseara a fost ud pe jos, si bmw u e masina de mers numa vara...
|
trafy , mai gadeste-te la culoare.
|
Dar ce are culoare asta ?
|
6 Attachment(s)
Kit Xenon Thunder 6000k 35 W + scos sticla din interior de la faruri....by Teo_WST
https://forum.4tuning.ro/358-zona-com...ml#post2953007 poze... |
xenoane :X misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning