![]() |
Re: Provocari
|
Re: Prezentatziva "bolizii" !
Quote:
|
avem un evo de la braila pentru tine :):):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
`ala era Porsche 911 turbo;)
Si app daca mai ai masina asta pana in februarie am pt tine u Opel Kadett din 1984!!!! ura |
Quote:
|
Quote:
Si app Porsche nu spunk nu e masina dar si-au pierdut integritatea de firma care produce masini sport de mult....imi pare sincer rau pt k eu sunt un admirator al firmei Porsche. La masini sport eu spun k Japan sunt celemai tari si ca pret si ca si calitate,,,,,,,,,, |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vorba lui U_Tuning, gusturile nu se discuta. Unii isi iau masina ca e rosie, nu conteaza restul. Deci , are toata lumea dreptate, fiecare din punctul lui de vedere. Dar tinand cont ca suntem pe un forum de TUNING... Parerea mea |
Quote:
Exact cum a spus si Azy ; suntem pe un forum de performanta...... App motorul Opel-ului este de 204 cai dar el va fi modificat si va avea undeva pe la 260 de cai .....nu pot spune nimic exact decat atunci cand ma voi duce sa o pun pe dyno.... Oricum nu e nici o placere sa ai o masina stock cum au multi baieti ci important este sa iti faci o masina in care sa te simti tu bine( SA FII UNIC IN FELUL TAU) si daca mai si castigi e si mai bine,........daca pierzi asta e ; inseamna k nu esti suficient de bun tu sau masina pe care o conduci ; si at incep sa apara intrebarile: -''sunt eu destul de bun?'' , ''masina mea e destul de puternica?''....etc etc |
Quote:
|
maus, deja faci provocari si pronosticuri?.... eu zic sa astepti pana vezi cu ochii tai masina gata ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca vrei sa incerci ti-a mai zis lumea e un evo 8 (japoneza din aia de ***) care abia asteapta masini din astea cu pedigree |
sau hai mai bine sa ne tragem prin orash la ora de varf.sau daca ai cojones .....dc iti e frica pe sfert de mila?!?!?!?? tie frica ca iti iei bataitza de la o masina din 84;)????????
Dani stai linistit ca evo-ul stii prea bine k a batut un 911 turbo.......un 4s nu ar trebui sa fie nici un fel de problema....nici 1/4 mile nici pana la 300 ......etc etc lasa sa termin proiectul si cine stie pana atunci ce se mai intampla........... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bai fratelar eu nu ti-am jignit tie ego-ul enorm de ''racer''...........app masina mea e facuta pt curse nu de plimbarik.....asa cum este masina ta!!!!! App eu as tace din gura pt k banuiesc k nici nu stii cum functioneaza un turbocharger sau un sistem de injectie......sau ceva si mai simplu cum exact functioneaza rotatiile unui motor..... Eu am muncit, muncesc si voi munci ffffff mult la aceasta masina care este facuta numai pt pasiune nu pt a o face pe shmecherasul prin orash cu masina cumparata de taticu. te invit la garaj o data ...cand vrei u....sa facem putin mecanica la ce masina vrei tu...ASTA DACA ESTI INTRADEVARAT PASIONAT DA RACING TUNING...ETC ETC Numai bine. |
aaaaaaaaaaa scuze de completare.......dar la sfarsit aceasta va ajunge undeva pe la 7000 de euro:))):))):))):))):)))( deci am depasit putintel standardele tale;))
|
Quote:
este chiar un kadett vs un porsche doar ptr faptul ca ai un porsche nu iti da dreptul sa faci afirmatii de genul asta asa o fi zis si ala cu porschele din filmuletz inainte sa se dea sunt oameni care chiar muncesc din greu si cheltuie bani grei sa faca ceva de 'carton' sa mearga foarte repede ptr ca nu toti au pe tati sa cumpere ceva gata facut care de altfel nu e de fiecare data mai rapid chiar daca are 'nume' daca intradevar esti pasionat o sa intelegi mesajul meu si o sa dai curs invitatiei lui u_tuning |
Este din MR kadettul
|
cred k ala e chiar uga:D...........adik uga buga buga:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cineva cu Passat 1.9 TDI modelul vechi si/sau nou destul de curajos?
Bineinteles ca nu voi veni cu Supra, ci cu Passatul. PUY, ce zici? |
cineva cu un Porsche 4s sau cu vreun Bmw M6 exista pe aici???
|
Dar cineva cu bicicleta cu 16 viteze e? Sau 100m cu start de pe loc cu pejo's? :D
|
la 100m plecare dupa loc ma bag eu ...
eu tot cu pe`jos vin .. :D:D |
Rog un moderator sa stearga post-urile inutile!!!!
NU MAI FACETI OFF TOPIC!!!!!!!! DACA AVETI O MASINA SI VRFETI SA II INCERCATI PUTERILE, VA ROG!!!! DACA NU VEDETI-VA DE DRUM FARA A POLUA FORUM-UL AIUREA!!!! |
Quote:
Ma repet!!! chiar nu e nimeni?????? |
chiar nu e nimeni
|
daca nu e pentru un amarat de passat 1.9 tdi... tu vrei pt. sunny?
|
Hai ca ma dau eu cu voi!
|
Quote:
ma dau pe 100 m cu picoarele cand vrei :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning