![]() |
Re: Masini Made in Galati
nu stiu ma cipriane ... oricum da il face gabi. asta e tot ce conteaza acuma :D
|
3 Attachment(s)
Logan albastru BYL.....angel eyes,lexus style,jante,:twisted: "disc de frana pe spate":twisted: la faza asta am ramas masca dar din fericire miam revenit repede din cauza ca am vazut ce etrier marca "lipsa" n-are:lol: :lol: :lol: ...per total e frumos facut....pace
|
bwahahahha...=)) cum am "nare"....hahha
|
muhahahahaha.... franeaza numai cu spatele... hahahahahhahahaha
|
pe spate lipsesc etrierii....doh......si nu cred ca sunt discuri ceea ce e in imagine...nu-mi dau seama exact din poza asta....dar eu tind sa cred ca sunt niste kitchuri din targ ce vin peste tamburi sa imite discurile....cel mai probabil....
|
Quote:
|
app de "ascutitori"adica crx-uri......era unu in gl acu vreo 2 saptamani..unul cam tot ca HAW-ul la culoare cu numere de constanta....si cu o mama de paleashca de tips.....era....cum sa ma exprim.....interesant
|
Quote:
|
opel calibra LUk....reusita masinutzza.....faza cu 3 guri de espament nu se discuta....
|
3 Attachment(s)
sry.....din graba......:D
|
mmmda...ce pot sa zic despre calibra asta e ca s-a chinuit omul la ea....nu vreau sa fiu rautacios in concluzie nu-mi dau cu parerea...dar totusi.....motor 2.0,injectie,.....cu impresionanta herghelie de 105 cai parca...totusi...si papa cat o vaca gestanta..adica o caruta de benzina...si mai am o impresie ca banii bagatzi in "look"is aproape inca odata valoare masinii....4 what?
|
aici era sectiunea cu MASINI din GL nu Kitchuri....ce dracu oameni suntem...:))
|
8 Attachment(s)
nu stiam unde sa le pun...asa ca le-am pus aici..e draguta mashina...e f lata:D
parea cam parasita in parcarea aia:rolleyes2 |
:shock:
ori a cumparat-o cineva, ori s-a mutat proprietarul... am vrut s-o iau (ca voia 15-20 mil) pe ea, dar nu poti s-o inmatriculezi, ca nu mai avea motorul original... E grea caroseria si motorul slabut... Oricum, arata interesant :) |
era intro parcare in spate la spitalul de copii...:)....pacat ca nu merge inmatriculata.....
|
dani dar nu era una asemanatoare si la noi in 20 ???
eu tin minte ca era una tot neagra nu stiu daca acelasi model dar tot ceva in genul ... :D |
Quote:
|
Sal all sunt nou pe aici adik citesc de mult acest forum numai ca nu mi-am facut un cont si azi am vazut ca exista un topic masini din galati :P vroiam sa zic ca acum vreo 3 luni cred am vazut acolo la elice un ford mustang din 67 era intr-o stare excelenta era un negru inchis sau nusht ca nu m-am apropiat prea tare sa ma uit erau unii pe acolo de vb si ... am stat deoparte :) orikum era super masins app sunt un pasionat de bmw ursuletz si ford '67 :)
|
salut , o intrebare cam offtopic , in galati se gasesc flapsuri ptr. prag cum are calibra aia neagra ??? daca stiti spunetimi si mie unde mai exact .
|
1 Attachment(s)
mi-a placut noul tip de eleron de pe dacie :) totusi e mai select fata de celelalte monstruozitati :) :lol:
|
Hmmm ...:sad:
Topicul se cheama Masini Made in Galati ... dar cum poti sa numesti tu aia masina ... e un kitch ... sau "panarama cu motor"... cum vrei sa ii spui ... numai masina nu e ....:???: |
cand vb de masini...va rog frumos sa intelegeti odata ca dacia nu intra in aceasta categorie....e altceva...ce vreti voi...
|
La calibra aia mai multe tobe nu se putea?
|
Quote:
Wow... Nu ai vazut bine culoarea dar ti-ai dat seama ca e din '67.. Si cand ai cazut din pat era dimineatza.. Nu? :) |
mustang din 67'?greu de crezut...dar oricum...daca zici tu?si cand ai inceput sa fii fan mustang 67'?nu merge si 68'?dar 66'?
|
10 Attachment(s)
trebuia sa postez aici dar am postat la "prezentati-va bolizii"....:)
|
Mare pacat ca nu mai e masina...la BMW ma refer ....acum vreo sapt proprietarul a facut un accident urat rau de tot cu ea ..i-a taiat unu cu un taxi fata....si s-au lovit vreo 4 masini in incident din care cea mai lovita a iesit BMW-ul ....cum ziceam ...mare pacat
|
Quote:
e la vopsit daca nu e deja gata :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
si ceva poze...sper sa nu se supere florin...
|
Re: Prezentatziva "bolizii" !
4 Attachment(s)
audi a4-cabrio.....bijuterie de masina......
|
Re: Prezentatziva "bolizii" !
Quote:
|
1 Attachment(s)
un RS6 superb...unicat in galati
|
ce copac esti
|
Quote:
|
e posibil sa fie un a6 cu body kit de rs6......am un prieten in bucresti care are un 2.5 tdi care exterior este exact ca un rs6 exact identica cu pasajele la roti umflate cu tot tot de rs6:P
|
Vox`ul ala..statea asta vara pe la Parma (Micro 19) .. in fiecare seara...
|
VOXu parcheaza fics langa mine :)) in micro 16 :p sta la vreo 2 scari de mine :)
|
7 Attachment(s)
made in Gl
|
hopa......de unde au mai aparut si astea.....ciudat e ca u esti din Iasi si ai vaz masinile astea si eu nu le-am vaz!!!:P:P:P:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning