![]() |
Re: Agressive Racing Team
5 Attachment(s)
Domnilor , va rog sa terminati cu comedia asta ...
Sa dam dovada ca suntem oameni in toata firea si sa ne comportam ca atare. Baieti din crew ... daca cineva va da un sfat , bun sau rau ... luati sfatul ca atare . Sunt n membrii cu n gusturi ... e evident ca nu o sa le placa la toti , nu e necesar sa reactionam violent. Cat despre restul membrilor ai forumului ... rog intelegere , suntem incepatori ... etc . Avem toti in comun pasiunea pentru tuning . Sa fim prieteni cu toti . Personal imi cer scuze pentru circul creeat . p.s. Fara reply la acest post ... sa zicem ca e paranteza care incheie fraza . Si in incheiere ... pun si io vreo 2 3 poze ... facute de fotograful nostru :) , cu bolidul meu ... ( cu 2 tobe :lol: ) Ne vedem la Cj 8) |
5 Attachment(s)
buna ziua tuturor...dupa o perioada cu mici defectiuni la sistemul de racire (radiator) am reusit si eu sa ma trag in chip asa ca , cu riscul de a-l copia fara sa platesc drepturi de autor colegului si bunului meu prieten Tutea
VA LAS PE VOI P.S. - Accept si injurii:lol: |
Frumoasa masina Ledarului Agressive Racing Team :)
Nu uitati va asteptam la Cluj in data de 19-20 Septembrie va merge si clubul nostru |
Quote:
|
:evil:buna la toti ma bucur ca am gasit siteul c a atat lam cautat si de abia astept sa revin la zalau :evil:
|
Quote:
|
Quote:
Baiatu care este in echipa :) |
furia gri
7 Attachment(s)
Poze cu masina LUI M4fio7U.................... "I say" fac o tura cu masina,am un leu si vreau sa-l beau,iau toti baieti cu mine ca asa facem mereu!
|
Abtipildurile alea sa dispara ... :) ...
|
ce fac baeti mei io ascult o piesa tare misto si daca aveti nevoie vin cu cricu....bafta amei....sa stiu ei:evil::twisted::lol:
|
eros esti provocat la o liniuta de tot faci comparatie:p:p
|
cand vii acasa nu ? :))) :P
|
pe mine ma intrebi?
cobra |
pe tine dara :)) da pe cine :P ca erros ii acasa numa tu nu :P
|
Fara liniute pana la evenimentul ce va avea loc la CLUJ NAPOCA 19-20 Sept
Speram sa ne vede cat mai multe cluburi acolo . |
Ba andi ... din cate am inteles ... va fi facuta o selectie a masinilor care intra la expo ... si care va avea standarde ridicate ... asa ca ... nu stiu unde crezi ca te va vedea cineva ... in parcare numa :D8) ... ( nu o lua personal ... vb de tot clubu )
M4FIO7U ... ai grija ce iti doresti ... :lol: ... Fiatu asta e turbat :twisted: |
6 Attachment(s)
Cateva poze cu masina mea...
|
Quote:
|
Re: furia gri
Quote:
|
ANUNT !
Tricourile cu Agressive Racing team sunt gata va rugam sa contacti pe cei care sau ocupat si sa le cumparati. BAFFTA ! |
vesti bune ptr voi :D
|
Un lucru bun e ca o sa ne putem face poza de grup cat mai repede :) indata ce avem totii tricourile :)
Agressive Racing Team |
3 Attachment(s)
Trabi devine JEEP... :)) Multumesc echipei pentru ajutor!
|
dinilauuu e tare de tot ... de abia astept sal vad :)) bravo ;)
|
Asteptam poze cu finisarea masini :)
Cel putin eu sunt curios cum va arata BAFFTA Agressive Racing Team |
6 Attachment(s)
Cateva poze cu rotile de la trabi si barile care o sa le adaptez cu simt sa arate BETON!!! Si o poza cu baietii...
|
Ia ba k nu ii mere liftu :D .. va salut baieti :D! trebuie sa-mi fac si eu pozele curand si sa le postez :D
|
Quote:
|
Quote:
|
imi cer scuze ca am lipsit aseara de la intalnire!!!sper ca nu am ratat ceva special!?
|
numai pe erros l-ai ratat :)) nu este om mai dinilau ca ala :D numai bine frate.
|
Quote:
frumoase pozele si achizitia ta Agressive Racing Team |
:D:D:DSalutare . ..... dinilailor tot eu sunt ala mic si tot un golf mic am da stati s vedeti mai in colo la exterior ca sub capota nu pre va intereseaza ..... sincer pina nu de mult era un motoras de 2000 cm3 benzinar acuma nu mai conteaza inportant ca se invarte roata si mere clima
|
MICUTZUL_JCM ceva poze cu masina ta ? :) te rugam " Dinilau "
Golful acela al tau mic |
tot respectu pentru baieti astea ca nu sunt copilasii lu mama si a lu tata de bani gata si nu cer da-mi 100 e ca trebe sa merg in oras si sa-mi bag benzina de la parintii si n-au primit masinile cadou de la parinti .... sau alte cazuri care mai decare au lucrat si iei 6-7 lunii si si-au scos credit si au luat masina bengoasa si sa a smecher acuma dar vai de capu lor cind vine ziua de rata si trebe sa plateasca ... le ieste c-am greu sa inca o situatie hai sa merem undeva cu masinile si nu au bani de benzina
n-o vezi asta mie nu imi place si la multi din clubul asta A.R.T cei care se simt cu musca pe caciula sa se abtina de la comentarii tot respectu pentru baietii ce au si cum au facut masinile sunt pe bani lor si pe munca lor nu pe munca de la mama si de la tata Ii CUNOSC SI Ii RESPECT PENTRU MUNCA LOR .... ...ELECTRICIANU ... |
MICUTZUL_JCM : nu ai grila sport pentru GOLF 3 ? sau o prelungire de capota pt GOLF 3
Platesc. Sau ceva produse tuning pt GOLF 3 |
Quote:
SCAUNE SPORT AM BORD |
in weekend va asteptam si in cluj la king of europe ;)
|
Quote:
|
Quote:
Succes in tot ceea ce faceti la CLUJ :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning