![]() |
Re: Proces castigat si masina inmatriculata fara plata taxei auto!
deci e cu du-te-vino treaba asta,. ai timp si bani si chef, se poate rezolva sau pierzi timpul, baii si mai ramai si cu masina neinmatriculata dupa 1 an... :(
Ar trebui mai multi sa facem treaba asta, poate influentam situatia in bine :) |
Va salut. Am si eu un peugeot 306 cabrio din '95 cu motor de 2.0 benzina, euro 2. Mi-am inmatriculat masina in septembrie 2008 si am platit taxa de poluare 1000 de euro. M-am hotarat zilele astea, vazand la tv ca foarte multi au castigat procesele, sa fac si eu acelas lucru si sa imi recuperez banii care i-am platit nefondat. Eu sunt din Iasi si as vrea sa ne coalizam cat mai multi din zona cu scopul de a ne spori sansele de castig. Cine se regaseste in aceeasi situatie ca mine si vrea sa inainteze proces la comun sa imi dea add pe mess (luchyan_2004) ca sa stabilim cum vom proceda.
Cu stima, Marius Lucian |
Am platit taxa de 1.700E in decembrie 2008, si anul trecut am facut dosar pentru recuperarea taxei.Dupa cateva luni, a venit solutia "admite in parte actiunea".
Astept si eu sa vad ce inseamna clar aceasta insa cred ca totusi e de bine. |
Quote:
|
si a multor altora, pentru ca e adevarat, din pacate :evil:
inclusiv tatal meu se afla printre aceia care prefera s-o lase asa...desi masina i s-a stricat, reparatia costa ~4.000lei si nu are acesti bani, dar ar putea recupera cei 3.750lei dati pe taxa...insa nu..ca sigur nu ii si primeste banii, chiar daca castiga procesul, ca a vazut el la TV, etc.. |
e destul de riscant, dar gandindu`te ca poate ai dat o caruta de bani la inmatriculare, bani luati abuziv, merita sa incerci ...e riscant pentru ca dai peste tot felul de judecatori, unul mai tampit ca altul, unul mai corupt ca altul si care vegheaza ca banii aia de pe taxa sa ajunga unde trebuie ...da, intro societate de drept, normala, civilizata, sansele de castig erau notabil mai mari ...aici, unde sistemul judiciar lipseste, legile sunt facute sa se bata cap in cap unele cu altele, e dificil ...
|
La mine sa facut mai bine de un AN de cand is in proces cu javrele astea... Ieri mi-a dat termen pe data de 17.01.2012 ca nu am cartificatul de inm (franta) tradus in Ro. sa ii ***t in ***a! Ne auzim la anu sa vedem atunci ce or sa mai zica.
P.S. Au fost cazuri cand un proces de inm RO prin tribunal sa finalizat in 3 luni maxim! Eu is mai cu "mot". Bafta baieti! |
ceau..cum as putea sa iau legatura cu tine(razvan1809).?ai un id de mess, un nr de telefon ceva sa te intreb ceva referitor la ce ai postat tu.mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-contract V-C -Talon -carte masina Toate traduse in Ro si legalizate. - 1 Avocat din orasul tau care a mai avut procese de genul asta. - Multa rabdare! Cam atat iti trebuie. P.S. Copie buletin si acte in 3 exemplare. Timbru fiscal achitat la posta ( asta iti zice avocatul) |
Quote:
|
Quote:
Doar actele masinii traduse (toate) in 3 exemplare Contract V-C (tradus daca este cazut) 3 exemplare Buletin 3 exemplare... |
Quote:
|
Quote:
|
sall all, am si eu o intrebare, am facut dosarul pt. a recupera taxa auto, numai ca am o singura problema,la care sper sa ma lamuriti voi daca va pricepeti, masina care am inmatriculato in 2008 am vanduto, acum am doar copii dupa talon si certificatul masinii, in rest am toate originalele ( chitanta ca am platit taxa auto de 1000euro etc) numai actele masinii nu le mai am originale ( sunt la proprietarul actual), imi puteti spune daca are rost sa continui actiunea sau chiar e imposibil in calitate de fost proprietar? Multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Mai bine zis nu am nici un act inafara de cele enumerate mai sus... trebuie sa fac cerere sa imi dea copii dupa ele si dupa chitanta cu taxa platita. |
Statul plateste si o dobanda pe taxa auto?
|
Quote:
|
am castigat dar nu primesc dobanda
Buna seara,
Azi am citit decizia prin care am castigat taxa de prima inmatriculare la un ford transit 2.0tdci 125cp inmatriculat in 2007 - mi se va restitui taxa si ceva cheltuieli de judecata - in total 6600ron, dar nicaieri vreun cuvant despre dobanda legala. Sunt hotarat sa continui pana iau toti banii. Daca mai este cineva in situatia mea dati un semn. daca cineva stie vreo rezolvare, idem dati un semn. p.s. masina e inmatriculata pe firma. Doamne Ajuta! |
Rating impotriva axei auto!
Fiind nou inregistrat, dati-mi si mie un rating sa pot trece peste faza de stock daca gasiti informatia transmisa de mine folositoare , si voi continua sa postez desfasurarea evenimentelor.
Multumesc.:idea: |
Cineva din Arges care a inmatriculat fara platirea taxei? ceva recomndari avocati(costuri), a inceput cineva un proces in 2012?
|
Am castigat eu in Arges de curand.
Anul trecut in iunie am demarat procesul, primul termen dat a fost pe undeva prin martie 2013, l-a mutat avocatul in septembrie cand am castigat,sentinta ii obliga sa inscrie masina fara plata taxei, respingea cheltuielile de judecata pe care le-am cerut.Dupa cateva intrebari in stanga in dreapta, fiind convins ca or sa faca recurs, am facut si eu un recurs pentru cheltuielile de judecata.Termenul la curtea de apel a fost 2.02.2012, asta nu se mai muta, am castigat si recursul si din 700 ron cheltuieli de judecata cerute mi s-au dat 200.Am inscris masina, astept sa se redacteze decizia finala ca sa recuperez si cei 200 :). Bafta |
A castigat cineva procesul pentru inmatricularea masinii fara plata taxei de inmatriculare , mediu anul acesta doar cu urmatoarele acte:
cartea de identitate si certificat din Germania, carte de identitate facuta la RAR in RO fara a mai lua acea negatie de la politie? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning