![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Hehehe ce faci sef...scuze dar am avut de rezolvat niste chestii si...am intrat mai greu..imi place colantarea...mai ales numele firmei..:P si am sa-ti cer drepturi de autor...Dragos"uga" hahahahhaha ti-ai luat porecla...te bantuie kadettul nu scapi de denumirea lui.Sper ca esti bine si astept sa ajungi prin Buc.Am de gand sa ajung si eu pe la Pitesti Duminica,suna-ma daca vii poate ne mai vedem si noi..
UGA |
da.. si un filmulet ziua cu antrenamente https://www.youtube.com/watch?v=Snl9j6g1_Jc
|
foarte misto parcarea aia...in scurt timp o sa fii la un nivel inalt
poate dunt doar eu, dar daca ai incerca cu niste cauciucuri ceva mai mici, eventual jante de 15, nu mai fortezi motorul atat de mult, si masina o sa fie ceva mai sprintena, mai ales la o putere cat de cat de fabrica...sper sa nu interpretezi sfatul meu ca unul malitios. multa bafta |
felicitari pentru munca depusa ! asteptam sa vedem topicul pe zi ce trece cu cate un filmulet nou in care sa evoluezi frumos, pana acum nu e rau deloc ! nimeni nu s-a nascut invatat! de talent, pasiune si devotament vad ca dai dovada, nu stiu ce te-ar putea impiedica sa continui :P speram ca pe viitor sa ajungi sa repreziti alaturi de HAI, Tengu, KNS si ceilalti Romanica noastra la diferite competitii. Mult succes in continuare !
ps: sunt mandru ca sunt Iesean :D acum avem si sky`uri.. si silvii.. :D |
mai e mult pana sa ajungi langa numele mari ale scenei de drift din romania in prezent...tineti-mi pumnii, duminica 1nov are loc debutul intr-un show liber la carrefour era iasi...
|
stim ca are loc ! :D ma anunt prezent, te pot trage de maneca sa ma dai si pe mine o tura ? :D mult succes in continuare !
|
Salut,as vrea sa achizitionez un 200sx s14 si vreau sa stiu daca masina merita banii,imi e frica sa nu fac vreo gresala.O sa o folosesc zilnic(drumuri lungi,oras,invarteli,chiar sa invat sa fac drifting cu ea)deci practic sa tina la toate prostiile mele.Da mi un sfat avand in vedere ca detii un s14.
Respect pentru ce ai facut pana acum! |
Quote:
|
Quote:
|
bafta la Iasi fratele meu !
sper sa ai un debut de senzatie - scoate sirmele din ele .... ! |
Dragoş, îţi ţin pumnii pentru azi, sper să fie Show total :)
|
Felicitari pt. show-ul de la Era, talent este cu siguranta, acum practice, practice si rezultatele sigur o sa se vada. Sper ca nu a fost nimic grav cu micul incendiu. Tinem legatura !
|
mii de multumiri tuturor apropiatilor care au rezistat eroic frigului de azi doar pentru a astepta prestatia mea...sper ca nu am dezamagit pe nimeni si rog pe toata lumea sa nu uite ca sunt incepator, masina a mers excelent cu exceptia flacarilor de la sfarsit, stinse cu eficienta de care organizatori, prilej cu care vreau sa le multumesc pentru interventia rapida...cateva picaturi de ulei de la un semering de la cardan au ajuns pe galeria incinsa si rezultatul a putut fi vazut, masina nu are nimic acum si semeringul va fi inlocuit ( il am deja pe birou la bacau ) cat mai curand.
alex, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru ca ai creat atmosfera, sper sa facem echipa buna si la show-urile viitoare. este o zi mare pentru mine, am debutat oficial in scena driftului din romania, am foarte mult de recuperat fata de cei care sunt deja consacrati in domeniu, dar sper intr-un viitor luminos...voi munci iarna asta pentru a aduce aceasta masina la un stadiu cat mai ridicat in ceea ce priveste cerintele acestui sport si sper sa fac o figura buna in campionat in 2010... inca o data multumiri tuturor colegilor mei de la Iasi si baietilor de la Bacau pentru rabdare si incurajari, si nu in ultimul rand lui Sorin HAI pentru vorbele de bine... cu stima, Dragos |
ne dai si noua niste clipuri/foto
chair asi fii vrut sa te vad dar de la pitesti la iasi e mult,mai ales cu bicicleta :lol: |
Daca nu pune altcineva, vb. cu un amic sa puna el, stiu ca a filmat, insa cu telefonul :(
|
1 Attachment(s)
Nissan 200sx...peisaj selenar...:)
|
salutari
ma bucur din tot sufletul ca ai putut ajunge si ai putut evolua la iasi dar si mai mult ma bucur cand vad oameni ca tine,oameni care muncesc,isi doresc si fac tot ce le sta in putinta pt a ingrosa randurile drifteri-lor care vor reprezenta romania in koe la anul pe langa toti ceilalti care vin tare din spate - razvan lkn-ul, filip etc,,,,,(restul se stiu) sunt sigur ca vei fi unul din ei, alaturi de care vom fi si noi pe pista bravo !!!! felicitari bine ai venit intre noi. iti uram suuces si bafta in tot ceea ce faci ca o paranteza - pana sa vb cu tine si sa-mi fac o impresie, tot auzeam de la alex si diferite cunostinte comune ca esti un baiat de milioane, un caracte de nota 10. asa este .pot confirma acest lucru si sincer ma bucur ca oameni ca tine n-i se alatura pt. a promova acest frumos si minunat sport |
da... un ”up” sa zicem asa, pentru un baiat de exceptie... felicitari Dragoselu, nu ne-ai dezamagit... orele intregi de frig de la 10 pana la 17 au meritat pentru cele 3 minute cu tine... ne-ai scos frigul si loganurile din oase !
|
va roog frumos
regatul meu pentru un clip ;) |
Dragoş, ma bucur că ai debutat cu dreptul, deşi eu nu crezusem ca e foc sub masina ta, ci doar o glumă, aşa cum spusesem şi la microfon, că nu e incendiu :)
De descurcat te-ai descurcat bine, ai mers cursiv, constant şi făra întreruperi, chiar mi-a plăcut şi sper că o sa fie mult mai bine la anul şi că o să faci o figură tare bună în C.N. de drift. Mulţumiri Hai-ule pentru cuvintele frumoase de aici de pe topic, tu eşti cel mai în măsură să apreciezi prestaţia lui Dragoş şi mă bucur că ajuţi fenomenul aşa de puternic. Sper să avem un campionat puternic la anul şi să vedem tot mai mult spectacol. Felicitări. |
|
mi-e rusine sa spun ca nu am reusit sa stau pana cand ai inceput sa te distrezi si sa-i distrezi si pe spectatorii aflati acolo... unii mai inghetati decat altii.. eu unu' nu am mai rezistat si acum imi pare taaare rau !!! dar promit ca la vara daca o sa fie un eveniment de genu` stau si dupa program daca e nevoie ! Felicitari pentru evolutie, ai impresionat pe toata lumea, important este ca AI TALENT si ar fi pacat sa se iroseasca, mult succes in continuare si spor in tot ceea ce vrei sa faci !
ps : keep going sideways ! pentru ca o faci FOARTE BINE ! |
GAZ GAZ GAZ!!!
|
imi pare rau ca nu am ajuns la era...totusi tin sa te felicit pentru masina si pentru debutul tau.........sper sa ajungi cat mai sus...bafta multa
|
3 Attachment(s)
Imagini de la locul "dezastrului"...asa cum ziceam, nu s-a intamplat nimic...pozele arata sursa uleiului scurs precum si intinderea acestuia...semeringul se inlocuieste azi, sper sa rezolve problema...
|
iu iu iu si iuiu iu ! uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mergeam pe strada si tot imi toceam blugii la spate... cand colo ma uit si ce sa vezi ... nu stiam de ce mi-s grei blugii !
|
nu esti sanatos...ti-am zis sa nu te mai dai in drift cu blugii grei, nastac cel mic...
|
felicitari Dragos! spor la antrenamente in continuare.
|
|
Bravo man, ai progresat enorm, inca odata bravo ;)
|
felicitari pentru prestatie
sa cresti mare (drifter):lol: fai ceva cu exteriorul(macar un vynil ceva ;))-parerea unui neavizat:-P |
EI, DA! Desi abia asteptam sa vad filmul pe youtube, doar acum am reusit (n-am putut sa stau duminica pana la capat)... Nu ma indoiam de ceea ce urma sa vad: inca o confirmare a faptului ca daca te apuci de o chestie, o faci exact asa cum trebuie. Adica EXCELENT. Felicitari!
|
Felicitari Dragos! Ai fost demn de stickerul TOPGEAR :) :)
|
Quote:
|
gataaa...avem frana de mana hidraulica!
|
Bravo Dragoş, felicitări, să treci pe la noi să vedem minunea şi noi, te rog :)
|
5 Attachment(s)
Astazi am avut onoarea de a face un mic antrenament alaturi de unul din numele mari ale scenei driftului din Romania, un domn prin excelenta care a progresat enorm in ultima perioada, dovedind-o pe circuitele de la Bucuresti, si in jurul caruia a fost o placere sa ma invart...:)...Razvan LKN
Cateva poze de la fata locului (scuze pentru atmosfera cetoasa dar asta e, se explica), incercam sa descarcam ceva filme. |
Distractie mare...norocosi sunteti de spatiu ala unde nu va deranjeaza nime...
|
Un super spatiu de antrenament ai acolo profita de el la maxim dar ia hai sa vedem si video alea de care ne spuneai
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning