Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cum a fost la King Of Europe: (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/139628-king-of-europe.html)

Ali_ump 01-09-09 00:38

re: Cum a fost la King Of Europe:

Ok am prins ideea ! Multumim! O sa ne descurcam! :)

morpheusmaster 01-09-09 03:01

Deci pana acum il avem pe Sageata care o sa vina cu Bara in masina :)) whoo's next??? Sageata daca in urma redesignului prin care am auzit ca trece masina, bara ta e la fel de jos eu te sfatuiesc sa o dai jos cumva...e pacat de ea...e de ajuns 1 hop si sub roti ajunge...team vazut prin suceava cum atingeai ;)...grija mare ca e pacat...drumul e f prost daca il judecam dupa garda aia...vad ca a inceput lumea sa se agite pe aici :) e bine...

Hai ca mai lansez o treaba...cei care mergeti cum va propuneti sa dormiti sambata noapte??? In masina??? Sub clar de luna??? O pensiune ceva...hotel???...

Propun sa cautam niste bodegi ceva :)) (dar fara purici :)) sageata ma poate aproba in privinta asta :)) )...sau un hotel mai moka...sa ne cazam cumva...macar cei care nu dorim sa dormim sub luna sau in masina...wha do you say??? Poate facem un gratar...sau macar o samanta si o bere...ceva... ar fi o chestie fff buna pentru toata Moldova sau macar cei care merg...sa stabileasca legaturi intre ei...

diesel_andy 01-09-09 03:07

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2601605)
Deci pana acum il avem pe Sageata care o sa vina cu Bara in masina :)) whoo's next??? Sageata daca in urma redesignului prin care am auzit ca trece masina, bara ta e la fel de jos eu te sfatuiesc sa o dai jos cumva...e pacat de ea...e de ajuns 1 hop si sub roti ajunge...team vazut prin suceava cum atingeai ;)...grija mare ca e pacat...drumul e f prost daca il judecam dupa garda aia...vad ca a inceput lumea sa se agite pe aici :) e bine...

Hai ca mai lansez o treaba...cei care mergeti cum va propuneti sa dormiti sambata noapte??? In masina??? Sub clar de luna??? O pensiune ceva...hotel???...

Propun sa cautam niste bodegi ceva :)) (dar fara purici :)) sageata ma poate aproba in privinta asta :)) )...sau un hotel mai moka...sa ne cazam cumva...macar cei care nu dorim sa dormim sub luna sau in masina...wha do you say??? Poate facem un gratar...sau macar o samanta si o bere...ceva... ar fi o chestie fff buna pentru toata Moldova sau macar cei care merg...sa stabileasca legaturi intre ei...

Da corect eu aduc carbunii pt gratar :))))))))))

morpheusmaster 01-09-09 03:08

Bun baietii!!! Nu suntem singurii...check this out https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1...eptembrie.html si cam asa e peste tot :)...cred ca o sa fie fuuuuuuleaaaala!!! O sa vina toata Romania...si o sa mai vina si ungurii de peste granita...ca de'h...

diesel_andy 01-09-09 03:17

Pfaileu gata merg si 2 masini de la Craiova :)))

-ZZ- 01-09-09 15:59

deci sa inteleg ca drumul lacul rosu gheorgheni e la fel de bomba ?!
dar nimic nu se compara cu placerea de dupa ce mergi 2 ore 40 km sa te opreasca gaborul inainte de gheorgheni cand tu mergi cu 20 la ora ca sa nu cazi intr-un crater si te intreaba : avetzi probleme cu masina, cred ca e de la folie? :lol::lol::lol:
dar dupa este hanuletzul ala Basa ...mama ce mancareeee

Ali_ump 01-09-09 16:35

Traieste ZZ de mult nu te-am mai auzit pe aici:)) ... Drumul nu e chiar asa de exagerat ...il fac in ultima vreme destul de des ...ce-i drept pe Lacu Rosu sunt ceva probleme si la intrare in Gheorgheni dar apoi e o placere...:) Stii si tu:)

jipianu 01-09-09 17:06

1 Attachment(s)
Uite si o poza recenta cu ceva cratere... dar nu e tot drumul chiar asa de rau in rest mi s-a parut bunicel.
Oricum nu ai cum sa vergi cu viteza prea mare pe acolo

Trixi 01-09-09 21:40

Salut baieti!

...acum am terminat cu cercetarile pt colegii mei si sper ca nu va suparati daca va desenez situatia din Cluj.
am vorbit cu un coleg din cluj,care mi-a zis ca in perioada respectiva vor fi mai multe evenimente in oras .ideea e,ca la o pensiune decenta ,2 stele,cu pat dublu e cam de la 120 ron in sus.exista citeva,cu 6-8 paturi/camera,evident acolo un pic mai ieftin.pt cei care nu vin cu pretena e ok(+iuresul e garantat peste noapte)
o garsoniera in regim hotelier e in jur de 140 ron,apartamentul de 2 camere 200 ron/noapte
exista si apartamente mai mari,3-4 camere,cam astea ar fi cele mai rentabile.(4 camere 100 oiro/noapte)daca dati o cautare,gasiti usor 2-3 firme care se ocupa cu asa ceva.
oricum,rezervati-va cazarea din timp!

btw...gheorgheni?treaca,mearga....dar la turda am stat 1 ora pe loc,ca oamenii si-au gasit sa faca sapaturi arheologice fix pe unde trece asfaltul.oricum,mare grija pentru ca nu ai de unde sa stii ,peste noapte unde s-a facut gaura in asfalt si unde a disparut capcana de tancuri rusesti.

Ali_ump 01-09-09 22:50

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2603899)
Salut baieti!

...acum am terminat cu cercetarile pt colegii mei si sper ca nu va suparati daca va desenez situatia din Cluj.
am vorbit cu un coleg din cluj,care mi-a zis ca in perioada respectiva vor fi mai multe evenimente in oras .ideea e,ca la o pensiune decenta ,2 stele,cu pat dublu e cam de la 120 ron in sus.exista citeva,cu 6-8 paturi/camera,evident acolo un pic mai ieftin.pt cei care nu vin cu pretena e ok(+iuresul e garantat peste noapte)
o garsoniera in regim hotelier e in jur de 140 ron,apartamentul de 2 camere 200 ron/noapte
exista si apartamente mai mari,3-4 camere,cam astea ar fi cele mai rentabile.(4 camere 100 oiro/noapte)daca dati o cautare,gasiti usor 2-3 firme care se ocupa cu asa ceva.
oricum,rezervati-va cazarea din timp!

btw...gheorgheni?treaca,mearga....dar la turda am stat 1 ora pe loc,ca oamenii si-au gasit sa faca sapaturi arheologice fix pe unde trece asfaltul.oricum,mare grija pentru ca nu ai de unde sa stii ,peste noapte unde s-a facut gaura in asfalt si unde a disparut capcana de tancuri rusesti.

Speram sa fie ok drumu :) iar de cazare incercam sa luam la puricat din timp daca asa sta situatia! Bine ca stim!:rolleyes2 See u all there :)

morpheusmaster 02-09-09 00:25

Ma deci e groasa treaba la cazare???

Trixi campinguri aveti pe langa cluj??? Loc de pus cortul intre blocuri ceva? :))

Trixi 02-09-09 08:58

eu sunt oradeanca ;)
linga polus,e zona privata,jur imprejur.sincer iti zic,ca nici noi nu stim exact cum vom rezolva problema.

Eu_Paco 04-09-09 18:28

As vrea sa stiu, evenimentul are loc pe niste strazi din Cluj, special amenajate pentru asemenea evenimente, sau cum/unde ?:confused:

Ali_ump 04-09-09 19:46

Intr-o parcare foarte mare .... Polus Center se numeste!

Eu_Paco 04-09-09 19:47

mersi Alin .. tinem legatura si poate plec si eu odata cu voi :)

morpheusmaster 05-09-09 00:52

Bun baieti!...ar cam trebui sa incepem asa in niste linii mari sa vorbim de masinile care merg si o cazare...

Haideti sa stabilim ca locatie de intalnire in Piatra Neamt, parcarea Stadionului... e cel mai bine acolo...nu o sa deranjam pe nimeni (evacuari, turatii la 4 noaptea...toate adunate...)...ce ziceti, ok asa??? MEETING PLACE: LA STADION

Ali_ump 05-09-09 00:58

Sustin , parcare Stadion ... Toata lumea sa aiba plinu facut cand ajunge acolo, sa fie aprovizionat cu tot ce trebe pentru drum pentru ca nu vom opri decat in caz de urgenta majora:).
La ora 4:30 fix sa dam adunarea generala iar la maxim 5:00 AM plecarea oficiala , cine nu ajunge pana la ora 5:00 , ne ajunge pe drum.
Exista telefoane, ne sunam intre noi ;)
Cu cazarea o sa fie mai dificil...aici inca nu stiu cum rezolvam pentru ca nu stiu cati suntem@! Cred ca fiecare in parte se gandeste unde doarme...asa ca ..nush daca va fi posibila ideea cu statu la un loc...oricum nu cred ca o sa doarma prea multa lume in nmoaptea respectiva deci vom fii cu totii cam in aceleasi locuri:)

Alin : 0748.904.002

morpheusmaster 05-09-09 01:02

Foarte bine asa!

PARCARE STADION: 4.30 . Alin...cred ca nu o sa isi rezerve nimeni cazarea de acasa...o sa vada toti atunci, acolo ce si cum fac...la o adica 1 noapte se poate si in masina :)...si o sa vorbim pe drum cand facem popasuri ce si cum facem...daca ne cazam macar cativa, un grup undeva...cumva...vdm...

Ali_ump 05-09-09 01:10

O sa facem asa : lista cu cei care merg sigur user+masina+ locuri libere:)
Rog cei interesati sa se anunte aici ;)

1. Ali_ump - masina inca in dubii (daca o am si merg cu ea am 3 locuri libere:) BMW 330 XI merge cu mn:) )
2. Herodot - Seat Leon (vladutz, rares, morpheusmaster)....masina plina
3. Shuriken - Hyundai Elantra ( VaLeX [70%] , POD [70%] , [loc liber, momentan])
4.

VaLeX 05-09-09 01:17

3. Shuriken - Hyundai Elantra ( VaLeX [70%] , POD [70%] , [loc liber, momentan])

BMW330xi 05-09-09 02:32

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee motorina aveti?:))))))))))

askhy 05-09-09 11:46

eu cu ceva baieti de la club, acuma nush cigur cu care din masini mergem si cate :D, spun exact peste o saptamana :D

Teo MTM 05-09-09 12:08

Se mai implică şi MTM & DSL !

diesel_andy 05-09-09 12:10

Quote:

Originally Posted by BMW330xi (Post 2612413)
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee motorina aveti?:))))))))))

Estem estem =))

Ali_ump 05-09-09 12:51

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 2612966)
Se mai implică şi MTM & DSL !

MAi concret? Mergeti sigur? Ce masina ...daca mai aveti locuri!

Teo MTM 05-09-09 12:54

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2613077)
MAi concret? Mergeti sigur? Ce masina ...daca mai aveti locuri!

Mergem ... nu stim cu ce masina inca ... locuri nu mai sunt ... ca noi mai ramanem prin Cluj sa innoptam la niste prietene ... !

aleks 05-09-09 13:01

Eu unul (pentru linişte sufleteasca a lui Morpheus:p) o să vin dinspre Oradea la Cluj, probabil vineri, Săgeată însa vine cu voi odata, spune el cum :)
diesel_andy: spre că aia nu era o ameninţare voalată, ci doar o glumă, nu de alta, dar nu e locul pentru ameninţări pe 4tuning

aleks 05-09-09 13:24

Depăşim subiectul, tot ce ne interesează e să se plece în gaşcă, e cel mai mişto, şi daca iese şi o băută sănătoasă între cei care nu conduc, deja evenimentul e început bine :lol:

morpheusmaster 05-09-09 13:46

Aline sau alt moderator poate poti face ceva sa stergi posturile de mai sus...nu isi au locul, in fine...pentru cei care deabea acum au vazut threadul o recapitulare...(sa nu mai fie inca un post inutil in plus)

Se vrea o plecare in coloana spre KOE. La care sa participe comunitatile (nu conteaza clubul) din orasele Moldovei: Focsani/Botosani/Suceava/Iasi/Roman/Bacau/Adjud/Piatra Neamt/Targu Neamt/Vaslui/Bicaz! Cand??? pe 19 septembrie la ora 04.30 (dimineata). Unde ne intalnim cu totii?? In Piatra Neamt la stadionul municipal. Conditii de indeplinit: 2. 1) Sa ai plinul facut si 2) sa ajungi la zona de intalnire intre 4.30 si 5.00

1. Ali_ump - masina inca in dubii (daca o am si merg cu ea am 3 locuri libere BMW 330 XI merge cu mn )
4. jipianu - BMW 318i (geo, lyl, ...)... masina plina

P.S. Andy...ma bucur ca iti plac jantele la masina mea

askhy 07-09-09 09:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2613217)
Aline sau alt moderator poate poti face ceva sa stergi posturile de mai sus...nu isi au locul, in fine...pentru cei care deabea acum au vazut threadul o recapitulare...(sa nu mai fie inca un post inutil in plus)

Se vrea o plecare in coloana spre KOE. La care sa participe comunitatile (nu conteaza clubul) din orasele Moldovei: Focsani/Botosani/Suceava/Iasi/Roman/Bacau/Adjud/Piatra Neamt/Targu Neamt/Vaslui/Bicaz! Cand??? pe 19 septembrie la ora 04.30 (dimineata). Unde ne intalnim cu totii?? In Piatra Neamt la stadionul municipal. Conditii de indeplinit: 2. 1) Sa ai plinul facut si 2) sa ajungi la zona de intalnire intre 4.30 si 5.00

1. Ali_ump - masina inca in dubii (daca o am si merg cu ea am 3 locuri libere BMW 330 XI merge cu mn )
4. jipianu - BMW 318i (geo, lyl, ...)... masina plina

P.S. Andy...ma bucur ca iti plac jantele la masina mea

inca trei masini speram de la noi, daca nu una sigur merge :D

Ali_ump 07-09-09 12:15

Sa specifici exact care este sau care sunt cele care merg sigur!

askhy 07-09-09 12:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2617968)
Sa specifici exact care este sau care sunt cele care merg sigur!

Sigur merg cu cazanu' meu, alte doua care sar putea sa mearga ar fi Opel Astra 93FEL, si Calibra 86 DRG, la astea exista un semn de intrebare deci cam 50-50, cazanu' meu merge sigur :D

Ali_ump 07-09-09 12:25

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2617992)
Sigur merg cu cazanu' meu, alte doua care sar putea sa mearga ar fi Opel Astra 93FEL, si Calibra 86 DRG, la astea exista un semn de intrebare deci cam 50-50, cazanu' meu merge sigur :D

Deci care e masina? Mai ai locrui libere?:)

askhy 07-09-09 12:38

Logan 25 RLK, daca merg numai cu a mea nu mai sunt locuri sigur, dar vorbim mai bine vineri ce si cum, pana atunci stiu si eu cine merge exact si cate masini, daca mai este loc mai putem lua pasageri daca nu sunt masini suficiente

Teo MTM 08-09-09 11:25

S-a început o listă ! Nu mai completează nimeni ... se anunţase balamuc mare dar văd că e linişte ... Doar 4-5 maşini ?

DarkDevil666 08-09-09 11:55

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2612337)
O sa facem asa : lista cu cei care merg sigur user+masina+ locuri libere:)
Rog cei interesati sa se anunte aici ;)

1. Ali_ump - masina inca in dubii (daca o am si merg cu ea am 3 locuri libere:) BMW 330 XI merge cu mn:) )
4.

Am si eu o intrebare?....poti sa/mi zici dak mai participa cineva din piatra la sectiunea EXTERIOR in afara de mine?....k dak is sanatos pana atunci merg si eu impreuna cu colegii cu TT-ul..???

Ali_ump 08-09-09 12:10

In momentul de fata nu stiu daca s-a inscris cineva ! Atentie ca daca vrei sa participi trebuie sa te inscrii intai si sa fii accetat , sa trimiti o cerere de inscriere! Detalii gasesti aici :https://forum.4tuning.ro/608-campiona...car-audio.html

Masini mai vin de la BC , de la Focsani si de la Iasi m-au contactat baieti ca vin , nu neaparat participanti cat spectatori!

Ali_ump 08-09-09 12:13

Rog cei interesati sa se anunte aici!
Astept confirmari din partea celor care merg sigur!

4. Jipianu - BMW E36 318 (geo, lyl, ...)... masina plina
5. 5.Bulfy - BMW E46 318i - Vrancea
6. Tryfy - Dacia /Matiz
7. Auto Alyn - Mercedes Sprinter
8. Sageata - Bacau
9.

Mai am niste baieti de la Targu Neamt care trebuie sa se hotarasca si Iasi-ul inca n-a comunicat nimic , sunt sigur ca 2-3 masinu sunt si de la ei!
Mai sunt 6 zile in care este timp sa se hotarasca lumea !!!
RAMANE VALABIL LOCUL SI ORA!!

DarkDevil666 12-09-09 18:02

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2621268)
In momentul de fata nu stiu daca s-a inscris cineva ! Atentie ca daca vrei sa participi trebuie sa te inscrii intai si sa fii accetat , sa trimiti o cerere de inscriere! Detalii gasesti aici :https://forum.4tuning.ro/608-campiona...car-audio.html

Masini mai vin de la BC , de la Focsani si de la Iasi m-au contactat baieti ca vin , nu neaparat participanti cat spectatori!

Pai am trimis poze si cerere de inscriere la Bucuresti si acu cateva zile am primit telefon k sunt acceptat sa particip cu TT-ul si de aia am intrebat dak mai e cineva din piatra care a mai fost acceptat sa participe?.,..

B16SIX 13-09-09 00:49

sa speram ca ajunge 1cupa si la Neamt
tinund cont ca Cluj-ul e 1 eveniment important

All times are GMT +2. The time now is 09:24.

- Copyright 2026 4Tuning