![]() |
Re: Slobozia
Eu o sa vin cu camera sa facem niste filmuletze
|
sakine vrei sa ne dam si noi cand se duc ei?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Gata,am facut rost de poze...imi pare rau ca nu am facut liniutze weekendu asta ca nu am putut...bai pilif,ne dam in weekendu asta care vine ,zii si lu TIm si cu Andrei vorbesc eu...pe unu din voi tot tre sa il fac:)
|
La mn cred ca ai sanse mari sa ma lasi...
marfa pozele sa vin si eu cu a mea sa facem amandoi undeva cocotati |
da ma noi te asteptam cu mare drag :D sper sa ne dam week asta care vine ;)
|
Cate provocari.. cate provocari!! :twisted:
Bravo! ma bucur ca se mareste comunitatea si potential in privinta masinilor exista!:peace: |
gaaaataaa !!! am fost trecuti pe harta :)))
|
1 Attachment(s)
salut! Se pare ca lucrurile sunt destul de serioase privind deschiderea unei comunitati.Felicitari celor care s-au ocupat cu organizarea si celor care au participat. Imi voi face scurta introducere: am o dacie 1310, am recunoscut cateva persoane pe forum, sper sa ajung si eu la intalniri. Daca tot faceti provocari voi incepe si eu prin a provoca la o liniuta IL 85 CRS golful rosu pe motorina.MrPigos ne vedem la intalniri:lol:. O poza cu masina mea.
|
welcome to the club !
ne-auzim pe vineri ? :) |
bv ma baietzi...eu sunt la facultate la bucuresti...ajung vineri p la 9 in slob...knd va strangetzi????k vreau s vin si io
|
Propun de data asta sa ne strangem sambata k sa putem ajunge acasa de la facultati, sa ne reglam masinile si alte cele.
Asa k pe 8.11. 2008 ne vedem la Vama pe la ora 11 seara. De acord? |
sunt prezent :D sper ca de data asta sa nu mai ploua .....
|
baieti de acum inainte vom posta in alta parte provocarile, prezentarile masinilor si ale membrilor noi fiecare, fiecare problema din Slobozia cu thread`ul ei.
|
Prezent si eu ,va rog sa nu mai chemati toti spectatorii...va rog mult...caci vi 30 de masini,100 de oameni si vreo 5 masini participa,nu vad rostul,ne strangem 5,10 ,15 masini,dar participam toti...simplu...ne vedem sambata la 11 sunt acolo.bafta
|
6 Attachment(s)
sal...alex sunt.... cu dacia neagra....nou pe 4tuning...dar....de dat..m-am dat si la prima adunare.....sambata....PREZENT
|
vlad ...s-ar fi dat mai multi daca n`ar fi venit gogoshariii ...
villy, tare faza cu reglatul masinilor :)) |
Cred ca are dreptate omu ca ar fi mai bn sambata...vin si eu clar
|
ducele ...esti asteptat si tu sambata ;)
|
o sa vin si eu sambata la vama sa vad ce mai punem la cale...;););)....
|
io daca as veni asa avea cu cine sa ma dau?;))
|
Quote:
|
Quote:
|
ce motor ai pe skoda ?ca sunt curios,am inteles ca stai bine la capitolul asta ...
|
Quote:
|
frate daca vin ... vreau sa vad si eu ca se dau astia cu masini k-lumea... k eu daca ma dau cu dacia nu rezolv nimic...
data trecuta m-am dat eu cu villy , frate-meu cu dutza , andrei cu vlad si cam atat. sunt o gramada de masini in oras si au venit si atunci destui .. dar nu au sange sa se dea.. sau bani de benzina/motorina... sau e masina lu mama sau a lu tata... asa ca mai bine sa stea acasa !!! vad ca acum au iesit mai multzi la interval... sa speram ca o sa fie ceva mult mai frumos !!! si nu uitati... pe 15-16 liniutze la Braila - legale... poate mergem acolo si mai negociem si noi sa facem si la Slobozia ! Pe 15 noiembrie indemanare iar pe 16 noiembrie 1/4 mile |
o sa ma ocup eu si de legale si sper sa imi iasa si lucrul asta
|
Quote:
|
Quote:
|
si asa cursele din Slobozia prind contur...o sa ma mai lasati si pe mine cu dacia sa ma dau, sau tre sa o schimb :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
baieti...ce ziceti de-o intalnire pe zi ? asa...macar o tura de oras ? :D ziua n-au cum sa zica gogosharii ca facem liniutze o_0 mai ales daca mergem si-ncet, pentru ca, la urma urmei, nu deranjam nimic . |
fara suparare, nu prea vad rostul
|
costine....si eu m-am dat data trecuta...:P...sau pe mine m-ati uitat...bafta la toti
|
Deci pe 8.11.08 seara avem treaba cum ziceam nu??pe la 10 e k? ziceti si voi...:D
|
eu stiam ca-i vorba de 11 ...
|
k atunci greseala mea la 11 e f bine
|
Diseara,care nu se da ,sa ma traga de .... multumesc :)
|
si s-a terminat si seara asta...au fost si cursele....asteptam urmatoarea intalnire....a fost super tare....cine are filmari....pls...sa posteze aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning