![]() |
Re: Tuning GAMES
In materie de drift prefer GRID poate uni dintre voi ati auzit de el... cere si mult dar la drift e senzational ;) pe langa mai include curse cu muscle car`s ...dtm.. f1.... pro touge si vestitul : le mans 24`....
|
de acord...dar noi vorbim acum mai mult de tuning...si la tuning....Underground2 e cel mai tare....cel mai jucat joc :lol:
|
Da de Carbon nu se zice nimic ?? in comparatie cu UG2 e mult mai nou deci nu comentez dar mi se pare destul e misto nu ca si MW de cand cursele ilegale sunt ziua ??? si Undercoveru Epic Fail din toate mentionate UG2 e cel mai tare
|
Se vede clar din statistici ca Underground 2 e cel mai jucat,urmat la distanta mica de NFS MW.
Restul sunt "copii",dupa parerea mea... |
Mah, fiind vorba de Tuning, parerea mea este ca cel mai bun joc e Street Legal, pentru ca ai libertatea sa faci ce vrei cu masina, ma refer si la partea mecanica ceea ce in celelate jocuri nu ai asa ceva nu stiu daca ma fac bine inteles...
|
Pai la NFS mai mult pe partea mecanica se pune accentul. Adica asta e parerea mea. Mai ales dupa ce inveti cum se umbla la dyno...
|
fata de SLR, NFS U2 este varza pe partea de mecanica ..... nu cred ca este doar parerea mea :P
|
Midnight Club Los Angeles cel mai bestial daca apare pe PC
|
Da, dar SLR are grafica cam înapoiată. Adică sunt multe chestii mişto la SLR, dar prefer în continuare NFS.
|
Stiu k e cam mort topicul dar am citit toate posturile si nu ma pot abtine..
De ce unii din voi, cand vorbesc de tuning.. se gandesc doar la body kits, la jante, la bari, la etc... Fratii mei TUNING implica: interior, exterior, motor, suspensii... Daca vreti sa faceti tuning ca in realitate.. jucati SLR ... tuning de la baia de ulei, pana in varful carburatorului, tuning de la bara din fata pana la cea din spate, arcuri, suspensii, telescoape.. jante, cauciucuri, discuri de frana.. Asta e tuning.. dupa parerea mea.. o masina tunata e un nimic dak are motorul in pioneze.. mai bine sa arate stock.. dar sa aiba sub capota motor de motor. Bafta ! |
asa ca sa fie primul coment pe 2011 pot spune ca din punct de vedere al stylingului cel mai reusit este juiced 2HIn si juiced, e singurul care componentele , piesele (bari praguri jante , eleroane) reale , eu unul am terminat juiced 2 cu nissan 350z cu kitul de la veilside eleron vielside si jante volk exact ca cel din tokio drift, iar din punct de vedere al tuning-ului in adevaratul sens al cuvantului (adica ala la motor) este slr
|
Ceva jocuri noi? care au aparut sau vor aparea?
Daca stiti ceva de Midnight Club Los Angeles puneti-ma si pe mine la curent va rog, cu informatiile :D |
Mai multe jocuri tunnig gasiti pe jocuri cu masini
|
:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning