![]() |
Re: E46 - WVM M3
Quote:
|
Hai ca e bine :P
Se vede ca are de unde masina ta. |
felicitarii pt participare,superb M-ul,toata lumea susotea:)ca iti trebuie o suspensie mai buna la drift,se inclina rau de tot,probabil daia o si pierdeai imediat.
inca o data felicitarii si succes in continuare. |
Quote:
|
Foarte frumoasa masina, vazuta pe viu la koe...
|
Felicitari pentru participare :) si eu sunt de parere ca suspensia nu te`a ajutat atat de mult ... se inclina destul pe fata ... dar oricum ... ai avut unele superbe :) bafta
|
si?ai facut ceva?sau cercuri si burnout?
|
Quote:
Quote:
|
Multumesc pentru incurajari tuturor...
Pot spune ca a fost o experienta foarte ok,m-a impresionat ajutorul primit, jante,pneuri,sfaturi tehnice...Ce pot spune decat multumesc celor ce m-au ajutat sa am o evolutie ok..Traian,Paul,Jae,Preparatu,HAIu` etc. :) De asemenea m-au impresionat cei din condcerea King of Europe care au venit la masina dupa ce am avut evolutia in calificari si m-au felicitat si invitat la urmatoarele evenimente...ceva rar intalnit la romani..In plus mi-au dat sfaturi pentru mici modificari ale masinii ce ma pot ajuta sa execut derapaje mult mai exacte... Sincer,nu ma asteptam sa fie atat de ok..Organizarea multumita lui Gratian,pe care il salut, a fost o reusita, similara cu cea din Ungaria...sper k si viitoarele etape 4tuning days sa iasa ok si in plus asteptam King of Europe la anul din nou la noi! p.s-poate pana la anu se pun baietii pe treaba si fac sau facem un traseu macar de drifting adevarat unde putem exersa si noi..sa nu ne mai dam pe strazi si in parcari si de asemenea nici o scoala de drift nu ar strica... |
poti vorbi cu Dan (Tarnafes) cel cu S13 portocaliu , si ei se antreneaza pe o pista pe langa bucuresti , nu e f mare dar e ok pt antrenamente .
|
Quote:
|
te invit sa ma dai sa vedem care e treaba cu drifteru din tine :P
|
salut.spunemi te rog parca aveai bara de fata la vanzare.sau confund.daca da poti sa ami spui un pret?ca nu mai gasesc anuntu.mersi
|
asa slalom ... frumos ... frumos .... masina e senzatie :D ... maghe maniaa :D
|
aseara pe la ora 10 asa...pe salajan....frumos se aude :D
|
poze,nimic?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
e grava rau masina :) felicitari. Si multa bafta in continuare
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Cât de mult a fost înjurat băiatul ăsta, până una-alta văd că el a fost pe pistă, a concurat, a făcut spectacol(împreună cu "fratele" lui albastru, oricine a văzut show-ul live poate confirma asta) iar noi nu am reuşit decât sa ne dăm deştepţi din spatele tastaturii.
Diferenţa: el face, bine sau rău, dar încearcă şi face, alţii dau din gură şi nu fac nici cât o ceapă degerată. Poate învăţăm o lecţie: macar 10% din cei care scuipăm pe aici să facem măcar jumătate din cât a făcut el şi sigur ar fi cu totul alta situaţia comentariilor, pun gâtul pentru asta. Eu unul am fost plăcut impresionat de "baletul" executat, chiar dacă s-ar fi putut gasi destule motive de cârcotă. Când o să pun si eu pe pistă maşina cum o făcea el, o să comentez prestaţia şi modul "mizerabil" sau "penibil" în care şi-a modificat maşina, până atunci...ciocul mic şi joc de glezne, nu? |
Quote:
|
Quote:
Bravo WVM |
Daca-l "zareai" de 2-3 ori prin sensuri giratorii, nu mai existau dubii sau ma rog , nu mai era atat de contestat .Cat despre modificari exterioare, intotdeauna mai e loc de facut ceva sau ceva de criticat...
LE: Cat despre critici, sa te lupti cu ei pe forumu asta, e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant. |
Frumoasa foc masina , totusi nu inteleg cum te-a batut M3 alb cabrio stock...
|
Quote:
|
Beeeeeton! sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Te-ai distrat azi la Baneasa? :P
|
Quote:
|
Daca te rog maine un taxi drift se poate? Dau o bere fara alcool :>
|
Quote:
|
ma inscriu si eu la tine la drift taxi poate am pile ca am fost in primele pagini la threadul asta care a zis ca ii place masina:lol:
|
superba masina!! Felicitari pentru spectacolu de la Baneasa , dupa parerea mea singuru' M care se misca bine.
|
Am ajuns si eu azi sa te vad dar din pacate dupa ce s-a terminat drift taxi. Ce ai facut la calificari ? A trebuit sa plec sa iau pe cineva de la aeroport.
|
Superb:-PSa-l stapanesti sanatos.
Delta Speedline Challenge 3 |
ai nevoie de alte amortizoare..stii bn ! frumoasa masina,frumos spectacol si la baneasa,mai frumos e cel de noapte,am facut si impreuna cateva pe maghe...
|
Chiar astazi ii povesteam unui prieten despre tine..ca ai fost singurul posesor de M care s-a miscat bine.
Felcitari!!! |
Păcat că ai exagerat atât în prima zi, e bine totuşi că azi ai mers mai ponderat, s-a cunoscut o zi de antrenament intens, sper să ai voinţa să modifici maşina cum trebuie pentru drift şi să participi cu şanse reale la anul.
|
Vezi ca ai primit o provocare!Uite aici! https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...y/page-29.html Postul 427!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning