![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
a iesit frumos, a fost bine ca nu ne-a deranjat nimeni ...
locatia buna, baietii din Ploiesti foarte OK, pacat ca au aglomerat zona startului foarte multe masini care nu s-au miscat pana la plecare, cand puteau fi lasate mai in spate pentru a lasa loc in fata celor care se dadeau ... mai venim la Ploiesti ca ne-a placut ! |
Vreau si eu dupa ce imi fac masina cu tine Erd ule :D am auzit ca te misti bine de tot.
|
pe cand alta intalnire?...a fost placut...salutari la ploiesteni, bafta baieti...tare ursu' jakal si foarte frumos.
|
Quote:
multumim pt aprecieri si prezenta..... BFF esti grav......trebuie sa ne pregatim serios cand mai vi...:)...nu e de joaca cu tine... |
@CobraArt: Nici o problema, facem! Se misca ceva si caleasca mea... Cu ce masina vii la start?
Felicitari Felix pentru Clio, o masina care bate cam tot ce misca la clasa ei, dar se anunta oponenti care se pregatesc serios. The show must go on! :) |
A fost mult prea bine!Mi-a placut!Data viitoare o sa facem grupe :))))))))))))
Jakalule felicitari,si cum ti-am mai zis,eram sigur ca ma bati,oricum m-am luptat eroic .. pt curios distanta care mi-a dat-o din ce-am aproximat eu au fost 3-4 masini:oops: Iar BFF nu a fost victorios pana la capat daca va aduceti aminte:))) ,, si-a luat-o si el odata:lol: Oricum a fost frumos,felictari pt organizare baietilor din Ploiesti,inca o iLEGALA REUSITA:lol: Si cum am mai zis,data viitoare chiar facem grupe :)) :)))) :))))) |
ERD-ule poate data viitoare cand mai mergem il iei si pe colegu` de club, sa mai vedem un cielo la treaba :) .. felicitari pt masina dar mi-ai spart ocheanele la intoarcere cu proiectoarele :lol:
|
Quote:
azi am aflat ca BFF a luat-o o data de la MOM parca ......cu motorul nu se pune.........:):)) |
1 Attachment(s)
[QUOTE=Radu ERD;2613531]@CobraArt: Nici o problema, facem! Se misca ceva si caleasca mea... Cu ce masina vii la start?
Un urs cu 2.5 24v Intai sa ii schimb sonda lambda si senzorii de detonatie ca mi-a dat pe tester.Te anunt. |
Quote:
|
De la MOM nu, de la motor da , clar...:-)
|
Frumos domle'. Dc trecem cu vederea spectatorii a fost o seara reusita.
Felicitari pt BFF si ERD - 2 masini foarte reusite. Va mai asteptam - am sa fiu pregatit mai bine la urmatoarea editie Cupa Coceanul :)) |
Ms VooN, lasa nu fi modest ca si a ta e super...bafta omu.
|
Quote:
Una peste alta ... a fost destul de ok. Poate data viitoare vin mai multe masini care se dau si mai putine care se uita. Stiu ca sunt destule masini cu potential in Ploiesti care nu au ajuns (Ascona Turbo de ex) ... poate data viitoare ne vedem ... Frumos ursul galben MOM (felicitari Jakal) si trage foarte bine pt un 12V ... nu e de mirare ca toata lumea crede ca e 24V :D Bafta. |
Quote:
|
Quote:
deci rectificam BFF a batut tot....:).....BRAVO...... mai trecem la victime un audi A4 2.0 tdi cu soft.....:-P...dus undeva la 180 cai...(asa zice propietarul) |
Quote:
|
;) sper sa ne vedem curand :)
|
Quote:
|
daca organizati ceva vinerea asta anuntati si voi, poate strangem ceva masini de la Buzau si venim!!!ok?
|
Quote:
Cu sigurantza, dar anuntzatzi si voi ce mashini vin. |
maine prezent....ne auzim la un tzzzar;)....posibil sa vin si cu un e92 si un golf 5....ramane de vazut
|
Jakuleeee...doamne ajuta sa reusesc sa aduc un 2.5 din 2005 benzina,218hp . hidramat,m-am dat eu cu el si de abia ma batut cu juma de masina exact la 400m .. i-am zis k am un urs de 170hp pun si bani(pt urs),doamnee innebunesc daca reusesc sa-l aduc la ploiesti .. mi-e ca ma fac ori cu bani ori cu masina noua:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
du-te-n puii mei ca ne luam prima de raceri maine :)))
|
cateva rezultate din seara asta
vs golf 3 VR6 174 cai 2-0 E90....200 CAI 2-0 am fost refuzat de un 525 d cu soft...a zis ca nu mai are rost..probabil a vazut cum se misca taxiu si pt ca baiatul cu IBITZA de BZ 260 cai nu avea cu cine sa se dea m-am bagat eu si am luat-o cu vreo 5 masini.....:)):)) multumim baietilor pt prezenta......va mai asteptam.... bafta la toti.... kidule mare panarama esti........:)):)) multumesc lui florin salam care mi-a cantat pe timpul "plimbarii" si cafelei care a stat cuminte la schimbator.....:)):)) |
bravo boss....fortza masina....io cred ca tre' sa-mi fac cado' un sachs:-P
|
Quote:
|
Ce sa zic legat de aseara, sublim. Nu credeam ca se mai poate organiza asa ceva, atat de frumos. Am ramas placut impresionat de oameni, de primire, organizare. E altceva...
Felicitari celor din ploiesti super oameni in frunte cu Jakal, Donu, cata, si multi altii. Jakal: felicitari pt masina, e cel mai frumos urs care l-am vazut, sincer, cand se mai tine ceva baga si la mine un pm. Daca stiam, aseara veneam cu coltu, ma dadeam cu toata lumea...:P Alta surpriza a serii Kidu, felicitari si lui, merge "chinezaria" super, chiar nu credeam, la fel placut impresionat... |
Quote:
sal......... |
Quote:
|
daca vinerea viitoare sunt masini pt ibitza vin cu ea, daca nu cu coltu ca am mai multe variante de dat...
Jakal: stiu ca s-a dus pe A1... |
Poate mai schimbam programul pana atunci.. ca devine previzibil si nu e bine, fie chiar si pe proprietate privata ;)
|
mda .. prea multi privitori neinvitati ... din pacate !!!
PS: Kiki te astept cu Coltul, sa vedem cum stau cu tractoru` cu tine.. |
Quote:
|
jakal avem ceva pentru un a4 3.0tdi 4x4?:D;)
|
Quote:
|
rezultate din noaptea asta.....
vs golf 4 2,3 vr5...nu stiu cati cai........1-0 vs e60 MOM negru 260 cai( masina era plina cu 4 oameni dintre care unul de 150 kg) si am furat si startul .....:)):))...1-0....caterinca maxima.....:)) vs e30 12v am luat-o de 3 ori ....mi-a luat plecarea de fiecare data si nu l-am mai prins... |
nu primiti si un biet logan sau aveti masini numai peste 100 cai ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning