![]() |
Re: Foto spion - Noul Ford Mondeo
M-ai inchis. Esti de nota zece.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
on-topic: noul Mondeo este masina lui James Bond in noul film :D |
aia pe computer e faina da parca aduce a peugeot
|
Pana la urma cand apare la vinzare mk 4,ca-s curios,sa vad c-am cat o sa coste ,bmw rules,prietenii stiu de ce
|
2 Attachment(s)
am 2 poze .... ceva mai "realiste" si recente
|
masina nici nu a aparut, nici macar poze oficiale ale modelului final nu exista, de motoare iar mai nimic si deja dam cu presupuneri, specific romanului. sa vedem concret ce va fi si dupa aia sa judecam in comparatie cu logan, passat, veyron, wartburg sau mai stiu eu ce masini aparute. mie imi place cum arata, sunt posesor de mondeo, cel cu facelift din 2006, si dpdv al designului imi place cel nou mai mult decat passat sau 407. este o simpla parere, binenteles subiectiva, nu sunt neaparat fan ford.
comparatia cu logan mi se pare complet aiurea, sunt clase diferite, preturi foarte diferite si Ford are cativa ani in plus in productia automobilelor fata de Renault sau Dacia, ca Logan sa fin seriosi, este o masina reusita cat de cat, dar deja este Renault. |
da intrebare... am vazut noul bond... james bond ( :lol: ) si mi s-a parut mie sau la un moment dat bond conduce un mondeo din acesta?
|
exact , este un mondeo fabricat intr-un singur exemplar vopsit in culoarea in care am eu Fiesta , bleo tonic , si are elemente puse special pt film pe ea.Am vazut cateva imagini cu acea masina .... este ceva deosebit daca stam sa ne gandim ca masina nu era gata cand le-a fost facuta oferta celor de la Ford ca noul Mondeo sa apara in film.
|
Foc de tot masina, nu am ce zice!!!
|
uite o masina care imi place.. super !!! by3
|
e ceva frumos numai k pe mine ma fura interiorul de obicei; are cineva poze?
|
3 Attachment(s)
se pare ca acesta va fi noul ford mondeo..
http://www.autof1.ro/index/Imagini_o...l_Ford_Mo.html |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning