![]() |
Re: Vand machete
Mai fa si tu un update la lista si la poze, ca stau sa citesc toate paginile thread-ului de-mi vine rau ca sa vad ce mai ai de vanzare...
|
Un F40 Hw 1:18 ai? pret?.. Vreau sa fie cu postament si cutie..
|
Macheta de la darius s-a intors inapoi pt ca nu a ridicat-o. Pentru ca m-a rugat i-am trimis-o inapoi. Sa vedem ce iese.
135 cele 3 vw. am f40, 130 e pretul. sa fac update la ce? cand o sa am optiune de edit poate o sa fac. |
Quote:
|
imi cer scuze. da maserati e valabil. parca ziceai la sfarsitul lunii ca vi sa iei ceva si ti-am si rezervat. nu ai sunat.
nu stiu ce mai am gen. am doar pozele. sper sa fac rost de un aparat bun sa fac la toate. |
ok, astept! nu mai am nr tau !
|
Ai cumva un Corvette C3 StingRay acolo printre ele ? :D:D:D
|
Quote:
|
maine aveti poze atunci. o sa rog pe cineva sa inchida topic-ul asta si ar fi mai bine daca am face totul pe pm/mail/telefon ca sa inteleaga lumea ceva din topic-ul asta.
|
Quote:
|
model collector - chestia asta nu crezi ca se putea face pe pm?
Am unul maisto. Maine ii voi face poze. |
1 Attachment(s)
salut ... poti sa pui si tu niste poze cu masinile astea ? si la ce pret sunt te rog
|
valabil
|
imi poti spune si mie ce machete au mai ramas . ma intereseaza doar scala 1:24 :D
|
Poti face rost si de Renault Megane 1/18 :D?
|
si eu..tot de 1/24 sunt interesat....
|
niste informatii despre:
vw golf welly IV 1.24 vw golf welly V 1.24 pagani zonda hummer H2 suv hummer H1 vw lupo vw passat b6 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning