![]() |
Re: R Fuego
Parcă văd un interior de māţă cānd văd consola ta!...
Genială, bravo!... Spor la treabă... |
cam aia era si ideea.De la inceput bordul a fost gandit sa fie gen BMW,Scaune joase,consola inalta sa ofere cea mai buna pozitie de condus.
|
la schimbator se ascund si niste secrete de aceea si a permis sa faca consola asa mare :!:
|
am facut short shifter ca sa pot inalta asa de mult consola dar nu am mai mentionat asta, treptele sunt foarte scurte pe directia inainte/inapoi si destul de indepartate pe directia stanga deapta pt a nu incurca treptele.
Intradevar pare foarte inalta consola dar odata montat scaunul se pierde si e numai bine |
1 Attachment(s)
0101010011001011
|
:shock::shock::shock: esti tare frate. a iesit demential consola
|
Super tare ti-a iesit consola, foarte fain :) pe zi ce trece tot mai fain proiect iese din Fuego
Spor in continuare.. |
:D ce nebun esti,da ai o greseala maricica
|
iese super abea astept sa vad rezultatul ;).Multa bafta!
|
Super tare bravo mult succes
|
o sa vedem un carpc,sau ala nu-i mouse? :D
|
da eu un soarec pt un car pc care va veni
|
imi place lucrarea ta sa ne tii la curent cu modificarile
|
scz pentru duble post,dar imi rasuna o intrebare in minte: dc nu ai optat pentru un soarec ca asta: http://www.3dconnexion.com/3dmouse/spacenavigator.php ?
|
am cautat trackball, dar se poate face o schimbare oricand
|
frumos proiectul
la ce volan te-ai gandit? |
inca nu am ajuns acolo dar ceva in genu http://www.advancespeedshop.com/imag...heel-black.jpg
|
Momo Corse! :)
|
cum vine maneta de la frana de mana cu acea cotiera?
|
frumos
|
2 Attachment(s)
frana de mana e accesibila in consola
fetele de usi si panourile spate refacute si scoica de la cadrane |
nu faci decat sa bagi lumea in boala cu realizarile tale :D:shock: au iesit si astea foarte frumos ... dupa ce imi gat masina poate apelez si eu la tine pt niste fete de usi ... sau macar sa imi dai o idee :!:
|
sti unde sa ma gasesti :)
|
Salut...tin sa te felicit pt realizarile de pana acum la cele 2 proiecte ale tale...si chiar,ca bagi,lumea in boala cu cele facute pana acum...numai bine si bafta incontinuare...
|
cum ai incadrat frana de mana in consola?poti sa pui niste poze mai amanuntite.mersi
|
Sa anunti din timp cand o sa vi in teste prin Tm .. sa stiu sa imi iau liber de la orice activitate as avea :))
|
1 Attachment(s)
tapiteria de la tavan
|
Frumos ... piele artificiala?
|
alte poze cu masina?
|
Astept sa o vad terminata.
|
1 Attachment(s)
da e piele artificiala, si o poza de azi
|
cred ca o sa fie cea mai frumoasa masina din gama ei
|
O mica idee pentru faruri...merg alea de passat 2003 (mici modificari) da criminal ;)
|
dar noi vroiam mai multe poze de azi,nu doar una :(
|
Quote:
|
promit sa revin cu poze mai multe
in poza de azi: - tranteala - noile jante Borbet A 7.5J fata cu cauciucuri 195/40/16 9J spate cu cauciucuri 205/45/16 - parbrizul nou montat cu cheder nou |
Mult succes cu proiectul .. incet incet capata forme interesante .. app .. tapitezi si volane ? :D
|
is convins ca va iesi ceva fain si din fuego ca si din dacie de altfel ... sa fi sanatos ca numai asa or sa vina toate :):D
|
Borbet A:dance::clap:
|
Foarte tare va fi Fuego asta, abia astept sa vad ce iese din el :)
bafta in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning