Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Campionatul European de Drift "King of Europe" in Romania ! (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania.html)
-   -   King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video (https://forum.4tuning.ro/608-campionatul-european-drift-king-of-europe-romania/138855-king-of-europe-drift-series-etapele-precedente-clasamente-foto-and-video.html)

dog99 16-09-09 09:08

Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2643273)
da... dar erau copii de fata....
poate facem ceva de genul seara in club... ce ziceti?

aha aha aha,mai intrebii:):):)

Keisuke 29-09-09 09:24

Re: King Of Europe - Drift Series - etapele precedente - Clasamente, foto & video

http://*******/36Fi7D
O tura faina .

AK-ZER 01-10-09 18:53

Etapa Nr.5 - Romania - Cluj-Napoca
1.Adam Kerenyi
2.Norbert Kovacik
3.Todor Dunev

Etapa finala Grecia - Serres - s-a tinut weekendul trecut. A fost cineva de la noi? Poate aflam un rezultat.

m_symy 01-10-09 20:41

un film de la GREECE 2009 https://www.vimeo.com/6835333

m_symy 01-10-09 20:47

da am fost eu si nupres sa stiut mai nimic de rezultate , te uitai la masini cum concureaza si nu stiai cine castiga , naspa ca nor fost ceva comentatori in hungaria erau 2 comentatori si or bombanit o zii intreaga faceau misto de piloti si in acelas timp comentau cursele cine cu cine concureaza si cine o castigat

Gratzian 01-10-09 23:14

am trimis o echipa completa la fata locului
in curand vom avea rezultate, filme si poze

boy_wonder 16-10-09 16:04

<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/YUumJXt6P8F" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

boy_wonder 16-10-09 16:09

<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/H4EEGMYp2A2" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

ReleaX 16-10-09 16:22

smekerie i video-urile..;):) bvo :D

dmissa 16-10-09 16:26

marfa video astea.arta driftului!!!!!!!!!respect celor ce cu adevarat stiu sa drifteze!!!

Ali_ump 16-10-09 16:30

Super !!!

vuduBoy 16-10-09 16:38

fara vreo suparare dar parca mai misto la ei; pista mai mare, masini mai multe, drifturi mult mai spectaculoase.

Claw166 16-10-09 16:42

Quote:

Originally Posted by vuduBoy (Post 2724395)
fara vreo suparare dar parca mai misto la ei; pista mai mare, masini mai multe, drifturi mult mai spectaculoase.

ai dreptate ... si ce masini au :shock:

numai ramane nimic de zis , bestial :twisted:

The MIG 16-10-09 17:01

foarte tari clipurille....montaj bun muzica buna..nota 10

Racer_e30 16-10-09 17:41

ma intrebam cand o sa vina timpul videoului iata-llll

skyZZo 16-10-09 18:17

in sfarsit a aparut!:lol:
:shock::shock::shock::shock::shock:

ps:cum pot face rost de filmulete?
se pot dawnloada de undeva?:rolleyes2

ROBERT_88ROB 16-10-09 18:22

mult mai frumos ca la noi ..cum zicea cineva mai sus mai multe masini si pista aia face tot :D peste vreo 10 ani poate o sa avem si noi asa ceva

morpheusmaster 16-10-09 18:24

Dupa fiecare etapa...la unguri, la greci...a aparut cate un film din asta de prezentare a evenimentului...foarte profi made si care a descris pefect actiunea/fetele...atmosfera...la noi nu a aparut nimic...:(

skyZZo 16-10-09 18:27

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2724662)
Dupa fiecare etapa...la unguri, la greci...a aparut cate un film din asta de prezentare a evenimentului...foarte profi made si care a descris pefect actiunea/fetele...atmosfera...la noi nu a aparut nimic...:(

ba sa stii ca exista filmuletul lui 2bad care mie mi se pare foarte frumos lucrat:D
link---> https://www.trilulilu.ro/bitza19/01c4b98dde532f

raul_rebelul2005 16-10-09 18:34

super montaj si muzica ii ok....frumos

teen.ager 16-10-09 18:51

BMW E36 M5?...Nu inteleg..On Topic: Video de pus la colectie...Live your life sideways!

Florinike 16-10-09 19:10

Da stiu, si eu am impresia ca au gresit putin, nu am vazut nici un M5 prin filmulete.
Filmul de prezentare mi se pare muuuult mai misto decat celelalte, foarte profi facut....regrete maxime ca nu am ajuns si eu acolo....:(

Ali_ump 16-10-09 19:21

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 2724721)
BMW E36 M5?...Nu inteleg..On Topic: Video de pus la colectie...Live your life sideways!

Are motorul de M 5 pe el!:twisted:

IuLiaNo 16-10-09 19:21

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 2724721)

OFF: Da Bmw e36 cu motor de m5 e34 probabil

superbe montajele, se vede diferenta clar intre ei si noi, oricum, pentru inceput eu zic ca stam destul de bine tinand cont de faptul ca noi nu avem circuite de antrenamente si restul

Ali_ump 16-10-09 19:21

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2724662)

Tocmai a posta boywonder mai sus filmuletul oficial de prezentare a etapei de la CLuj!:rolleyes2

Tristann 16-10-09 19:35

super video

MirceaWkC 16-10-09 20:16

pana acum nu am vazut nicio alfa romeo cu tractiune spate.... pur si simplu spectaculos!!!!!

BMW_M_POWER 16-10-09 20:24

cred ca la anu o sa particip si eu

ursaru' 16-10-09 20:58

Super video,drifteri adevarati.RESPECT !!!

SpiriduS 16-10-09 22:23

Etapa din Gracia mia placut mai mult! mai mult spatiu mai frumos ca celelante etape.

-=K!ll3rU=- 16-10-09 22:35

Forte tare! Aici macar aveau mai mult loc nu ca si la polus....in plus era si un Trueno AE86 (Toyota Corolla):X

morpheusmaster 16-10-09 22:42

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2724825)
Tocmai a posta boywonder mai sus filmuletul oficial de prezentare a etapei de la CLuj!:rolleyes2

Men scuzele mele...filmuletul pus de boywonder nu mergea (poate nu era inca uploadat cand am postat eu)...retrag cuvintele...Avem si noi filmulet :D Traiasca Romanik

boy_wonder 16-10-09 23:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2725369)
Men scuzele mele...filmuletul pus de boywonder nu mergea (poate nu era inca uploadat cand am postat eu)...retrag cuvintele...Avem si noi filmulet :D Traiasca Romanik

bineinteles ca avem... baietii de la xprovid au venit si la Cluj :D

Orllando 17-10-09 09:28

frumos!

edinho_realmadrid 17-10-09 09:56

Foarte frumoase videoclipurile ,in special cel cu etapa de la CLUJ ! Am ramas placut impresionat cum a "dat" in videoclip "micul circuit" ! Felicitari

claud1u_BDT 17-10-09 10:25

frumosssssssssss si atat

catalin_486 17-10-09 12:18

niste drifturi cu fetele in fundul gol se poate?

Geo_DXG 17-10-09 13:36

f frumos....pacat ca nu avem si noi un circuit mai mare, ca sunt sigur ca sunt multi impatimiti ai drift-urilor si la noi

Geo_DXG 17-10-09 13:41

felicitari celor care au ajutat la aucerea KOE in RO

don_costelo 17-10-09 13:46

mi s-a zburlit paru pe spate :D

All times are GMT +2. The time now is 11:42.

- Copyright 2026 4Tuning