![]() |
Re: Fiecare pune ce a mai facut !
nu ai citi pana acum forumu ......e srpriza nu va zic pana nu o termin ...vrei si un indiciu ..."MARE"
|
ba da am citit dar m-am gandit ca poate zici ce masina e
hmmm... MARE... tir, camion, cisterna, masina de luat gunoiul ? :lol: |
nu ai ghicit mai incearca nu e nici camion nici SUV
|
1 Attachment(s)
am inceput shi yo sa fac o mashina..singura problema care ma omoara este : FARURILE..........nu stiu neam cum sa le fac...mai am de lucru mult la mashina dar pana acum asa arata..
|
arata bine frost... gg
|
Quote:
|
Quote:
cat despre faruri ce pot sa spun ....daca ti minte nici eu nu stiam sa fac faruri ...si cu timpu am invatzat ... ...cel mai bun mod de a invatza este sa lucrezi mult ... cu cat lucrezi mai mult cu atat invetzi maxu mai repde .... site sfatuiesc sa nu faci ca mine adica sa iei pauze .....asa am facut eu am avut o pauza de vreo luna ...si cand m-am apucat iar ...se cunostea ...adica ma miscam mult mai greu ....si modelam mult mai greu ..deci incerca sa nu faci pauze Quote:
|
ms mult baieti acum stiu ca pot face fata shi yo la 3d:)
|
Quote:
|
dap asta e clar ca vor fi greutati dar sa speram ca vom trece cu bine:)..shi DA 3DS MAX NU E USOR....;)
|
1 Attachment(s)
mai am foarte putin de lucrat la ea ....
in curand o sa o termin ... si o poza ... ;) incercatzi sa va datzi seama inca un indiciu :)) |
gata team ghicit DACIA LOGAN?sau nu?
|
exact asta vroia msa zic si eu
|
Quote:
chiar dacia logan e ..... eee daia am si pus poza .. am lasat-o foarte putin luminata ...da sa se si inteleaga ce e acolo .... :)) ;) in curand pe "micile ecrane" acum sa vad ce timp liber am .... ;) |
dacia logan prea clar :twisted:
edit: damm..can am dat reply nu era postul..aku a aparut ....np :lol: asa slab luminata cum ai lasat-o tot se vede nervura de la capota,forma farului....8) :twisted: |
:))
acum sunt la sala si nu am o poza ca lumea ..dar maine pun si una buna sa vedetzi cam ce iese .. ;) ps daca as fi vrut sa nu va datzi seama ce e ...o faceam mai intunecata ;) |
pai ziceai ca e ceva mare... nu e chiar mic loganu' dar eu ma asteptam la ceva... MARE
|
Quote:
nu neaparat la masina |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
am vrut doar sa arat ce masina e ...ha ha ha si inca ceva ma bucur ca te-ai gandit sa o luminezi .....chiar ma intrebam "mah chiar nici unu nu se gandeste sa o lumineze ?" pe bune bravo ;) |
1 Attachment(s)
asta e roata care am sa o pun pe nissanul meu:)
|
aha misto dar ce nissan ziceai ca e ?
|
ma bucur ca iti place e un 350z.....dadusemm pagina trecuta o poza de la inceput acu mai am putin shi termin....;)
|
spor la treaba ..asteptam sa vedem masinutza ;)))
|
Deci cum spuneam in curand Dacia LOGAN ST (Special Tuning) de ce numele asta ..pur si simplu mi-a venit mie asa pe creier
Acum nu se stie cand va iesi din simplu motiv ca nu am idei chiar nici cea mai mica idee ....nush ce KIT sa ii fac ..... dar cred ca ma apuc si trag frate de liniile alea si de vertexi aia pana o iesi ce iesi .....nush cei cu mine chiar nu am nci o idee ... nici o sursa de inspiratzie nimic ... :( |
deci sa intelegem ca ai ramas in pana de idei pentru M A R E L E proiect :lol:
|
Quote:
nush ca as vrea sa fac ceva meserias ... |
2 Attachment(s)
asta e singura modalitate de a da render la urs ......
aidca la asta imi dadea mie eroarea aia jegoasa .......... nu am reusit sa ii dau render cu jantele astea decat asa..... nu prea se vede bine |
la prima poza grila zici k e de golf... si ai nijte probleme in zona geamurilor... oricum dragutz... bafta in continuare
|
nu trebuia sa mai faci observatiiman l-ai vaut de 15 ori asa ...io doar am vrut sa arat cum sta cu jantele alea nu i-am schimbat decat jantele
|
sincer ... knd eram colorat nu prea am observat :D
|
3 Attachment(s)
un model de janta :-s ... prea cald afra :-s
|
2 Attachment(s)
Prima e din tutorialul lui ad1, prima mea janta.
|
oho marfa frate .......dai bice asteptam sa ne uimesti cu lucrarile tale ...vad ca esti nou pe aici :))
|
Bv RANEK ! spitele sa fie umpik mai groase, nu late...si umpik mai in spate...si deja e perfect
pentru agresivitate, fa-i si suruburile, iar in centru, un capacel micut...poate si el pentagonal...succes! imi place |
iar ce a facut kantzorf...respect tata !meserie... fiecare poate sa faca! trebuie sa vrea ! i loveee chrome :X :D !!! sa ne auzim cu bine !
|
3 Attachment(s)
un mic preview , sper k proiectul sa iasa cat mai real :) !
|
mie mi se apr un pic km blurry imaginile....dar nust dc...
|
le'am salvat eu gresit din max :P :)) !
|
Quote:
bvo man :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning