Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/137323-indemanare-12-septembrie-mak-motorsport-braila.html)

CRC'ul 10-09-09 19:17

Re: Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA

votati votati votati..mai sunt mai putin de 4 ore pana la inchiderea POLL-ului...favoritele deja se vad :))

nicubarbu 10-09-09 19:22

Putem afla cam care e distanta minima si maxima intre jaloane? Eu am sa vin cu un Daewoo Matiz si ma simt dezavantajat de o distanta foarte mare intre jaloane (distantele mari intre jaloane vor avantaja masinile puternice). Eu ma multumesc si cu 5 metri. Daca distanta intre jaloane este peste 10 metri nu cred ca are sens sa mai vin. Teoretic distanta intre jaloane trebuie sa fie egala cu 1,5 x lungimea maxima a unei masini (asa scrie in cartile despre slalom si indemanare).

and3yu 10-09-09 19:35

Corect! Si inca ceva...cred ca este mai ok daca concursul se face pe grupe de putere: <75cp 76-100 100-140 140-..., in felul acesta nu castiga cel cu tractiune integrala si 300cp...sau 1.8 turbo de 230cp samd. Totusi noi venim si cheltuim niste bani...parca am vrea sa plecam si cu niste diplome...nu numai de participare! :)

el nino 10-09-09 19:45

Multumim prietenilor si colegilor nostri de la Iasi, pentru intentia de participare si cu aceasta ocazie va spun ca, va asteptam cu drag. Distanta dintre jaloane nu v-o pot spune exact in metri, dar va spun ca va fi una care, sa permita tuturor tipurilor de masini sa faca aceste probe, fara sa fie "incurcate" cumva. Fac aici o mentiune prin care va spun ca, am participat anul acesta la un astfel de concurs si datorita lungimii masinii mele, vestita sufragerie cu bibelouri ( VW Passat Variant 1,6 benzina automat - 4 trepte. O masina puturoasa rau... dar care nu a avut niciodata o clasare mai slaba de locul 7 din minim 24 participanti ), a trebuit sa fac o intoarcere la 180 de grade din trei manevre ). Credeti-ma ca aici in proportie de 90%, masina nu conteaza. Am avut la Braila, Trabant care a batut Subaru Impreza si nu numai. O clasificare in acest sens pe grupe de putere, dupa parerea mea, este putin probabil sa faca diferenta intre concurenti. De aceea i se spune "tehnico" ... ptr ca 90% din reusita se datoreaza ..."mainii". Ca organizator, va promit ca nu veti pleca cu mana goala de la noi si va veti aminti cu placere ca ati participat la acest concurs.

el nino 10-09-09 19:52

Am avut multe discutii pentru a clasifica cumva participantii. Daca vom face pe clase de putere, se va dori sa se faca si pe tip de tractiune... fata, spate, animala .. etc ...:lol: Cei ce au tractiune spate cu siguranta au mai mult de muncit la o intoarcere la 180 de grade sau alte manevre. Dupa parerea mea, s-ar putea face o clasificare intre debutanti, incepatori, "meseriasi" si "tata lor". Aici iarasi este o problema, caci nu putem controla "experienta" fiecaruia. Eu va spun insa, din mica mea experienta in aceste concursuri, ca placerea de a te da in voie, fara sa te uiti dupa baietii cu cascheta ... este extraordinara ... Merita sa incercati! Nu veti regreta! :peace:

nicubarbu 10-09-09 20:02

OK. Vom veni din Iasi minim 4 masini. Exista cumva posibilitatea sa facem o tura de antrenament inainte de cronometrare? Macar cit sa vedem aderenta asfaltului. Noi vom ajunge in jurul orei 8 la locul faptei.

el nino 10-09-09 20:05

V-as ruga daca puteti sa fiti in jur de 9 - 9:15 la promenada mall .. si veti avea ocazia sa va zbenguiti putin pe acolo sa vedeti cat tzine podeaua ...:lol: Nu putem face asta mult timp pentru ca jandarmii nostri, in ultimul timp, dau dovada de prea mult zel in exercitarea atributiunilor ....
Va asteptam cu drag !!!!!!

and3yu 10-09-09 20:26

Vom ajunge la 9 acolo! Bine pregatiti!:D

el nino 10-09-09 20:28

Va asteptam !!!!

addyionut 10-09-09 21:25

Ma itereseaza cum se calculeaza timpii finali si cate ture (manse) se fac pe fiecare traseu.Si daca trebuie casca.

el nino 10-09-09 21:29

Quote:

Originally Posted by addyionut (Post 2629006)
Ma itereseaza cum se calculeaza timpii finali si cate ture (manse) se fac pe fiecare traseu.Si daca trebuie casca.

Clasamentul se face prin suma timpilor obtinuti la probele speciale, la care se adauga secundele de penalizare daca este cazul ( popic daramat, eroare de sectiune, sectiune lipsa, start furat ...etc ... ).
Nu trebuie casca !!!

CRC'ul 10-09-09 21:32

pe loc in functie de numarul exact si final de concurenti la start vom decide cate masnse se fac. Vrem cate 2 cu cel mai bun timp dintr ele ..vedem la fata locului.

el nino 10-09-09 21:35

Quote:

Originally Posted by addyionut (Post 2629006)

Se parcurge fiecare proba o singura data. Inaintea fiecarei probe, pilotii au posibilitatea, cateva minute sa parcurga pe jos proba respectiva - cu masina, fiecare in parte, ne-ar lua prea mult timp. Fac acum un calcul ...
20 masini x 3 min / proba x 3 probe = 180 min = 3 ore. Daca sunt mai multe masini ... si se pare ca vor fi ... va dura peste 4 ore. Daca vom face si cate o mansa de recunoastere, timpul se va dubla cel putin. Noi cei din Braila, nu suntem deranjati de acest lucru dar cei ce vin din tara .... cu siguranta da. In afara de acest lucru, jandarmeria, pompierii, politia nu vor avea atat timp la dispozitie sa ne pazeasca. Salvarea costa 250 ron / ora...... Ce pot sa mai spun ...
Vom lua o decizie abia la fata locului, in functie de numarul participantilor.

CRC'ul 10-09-09 21:39

Popic daramat sau mutat de pe pozitie - penalizare 5 sec
eroare de sectiune penalizare 20 sec
sectiune lipsa penalizare 60 sec

el nino 10-09-09 22:24

1 Attachment(s)
Cam asa vor arata numerele de concurs...

CRC'ul 10-09-09 23:44

POLL-ul s-a inchis, probele de sambata sunt in acest moment sigure: 10, 8 si 4.

yuli EBX 11-09-09 00:05

nu-ti face griji and3yu k nu sunt avanyajate deloc masinile puternice si nu e nevoie sa se faca astfel de grupe. eu iti spun k la ultimul raliu organizat de mak motorsport pe podium s-a aflat conducatorul unei dacii ( sa traiasca nelutu si sa faca cinste clubului si la acest raliu ) iar al 4-lea timp l-am avut eu ( n.r. 75 cp ). si au fost cativa participanti care au avut masini mai puternice... oricum eu vin k de obicei din placerea de a conduce, pt show si pt k fac parte din cel mai tare club auto

multi pot calca acceleratia in linie dreapta dar putini stiu sa abordeze un traseu virajat

Ene'Andrei 11-09-09 14:05

Vor mai fi prezenti alaturi de voi 4-5 masini din Sound of Speed (Galati). Felicitari pentru club si oraganizari. Bafta maine!

CRC'ul 11-09-09 18:14

Quote:

Originally Posted by nicubarbu (Post 2628591)
Putem afla cam care e distanta minima si maxima intre jaloane? Eu am sa vin cu un Daewoo Matiz si ma simt dezavantajat de o distanta foarte mare intre jaloane (distantele mari intre jaloane vor avantaja masinile puternice). Eu ma multumesc si cu 5 metri. Daca distanta intre jaloane este peste 10 metri nu cred ca are sens sa mai vin. Teoretic distanta intre jaloane trebuie sa fie egala cu 1,5 x lungimea maxima a unei masini (asa scrie in cartile despre slalom si indemanare).

Cea mai lunga masina are 4,669 m passat variant deci distanta dintre popici va fi de 7 m.

CRC'ul 11-09-09 19:53

https://www.youtube.com/watch?v=sbhFH...related...vreo 3 ca astia sa avem maine ..ca sa iasa treaba buna...;)

pitibraila 11-09-09 20:57

la ce ora incepe.. ?

CRC'ul 11-09-09 21:05

la 8 jumate noi suntem acolo...sper sa pot da drumu la start la ora 09:30. Vedem pe loc.

BR 03 VLZ 12-09-09 13:41

primul filmulet:shock:

https://www.youtube.com/watch?v=kwCeEuaTuzo

freestyle thing :shock::shock::shock:

https://www.youtube.com/watch?v=5HX_f6a6FiU

and another one
https://www.youtube.com/watch?v=sCIUYazYbUg

GL91ANB 12-09-09 14:40

14 Attachment(s)
Astea sunt toate pozele pe care le-am facut..

CRC'ul 12-09-09 15:59

A iesit cum am sperat sa iasa. :)
Multumim baietilor din IASI, CONSTANTA, CLUJ !!!, GALATI si alor nostri braileni pentru spectacolul facut astazi. FELICITARI.

Promit pe aceasta cale ca noi o sa mai facem posibile astfel de "intrevederi" de multe ori de acum inainte :)

GL91ANB 12-09-09 17:10

Felicitari pentru organizare si pentru tot ce a iesit astazi per ansamblu.
La cat mai multe evenimente de genul :-)
Si cateva filmulete de astazi aici

Sirius 12-09-09 17:35

Mai multe filme de la freesyle cu Burnul lui YUL???

BR 03 VLZ 12-09-09 18:36

10 Attachment(s)
acum ca am venit si de la dirt track, pozele zic eu cele mai reprezentative

BR 03 VLZ 12-09-09 18:50

10 Attachment(s)
mansa a 2-a :???:

BR 03 VLZ 12-09-09 18:52

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 2633502)
Mai multe filme de la freesyle cu Burnul lui YUL???

cate filme vrei ? nesatYULule!!

el nino 12-09-09 20:00

1 Attachment(s)
Multumim tuturor celor 25 de proprietari de masini si copilotilor acestora, ce au luat startul astazi la prima editie a Cupei "MAK". Multumiri pentru baietii din Cluj, Galati, Iasi, Constanta, care au venit de la sute de kilometri, pentru a participa la eveniment. Credem ca am reusit sa organizam un eveniment frumos si ca toti participantii au plecat multumiti. Ne cerem scuze pentru micile carente in organizare, dar numai organizand astfel de concursuri, vom invata. Atasat este clasamentul general, care din pacate, a suferit mici modificari ( de la locurile 12 pana la 25, au intervenit cateva schimbari - calculul acestora "pe genunchi" si contra-cronometru, a fost facut cu cateva erori ). Inaintea publicarii acestor rezultate, am verificat calculele facute si am corectat greselile gasite. Ne cerem inca odata scuze pentru cei care fac subiectul acestor modificari.

nicubarbu 13-09-09 09:03

Felicitari organizatorilor! Toti cei 4 participanti din Iasi sintem bucurosi ca am participat. Cind mai organizati concursuri de indeminare auto va rugam sa ne anuntati si pe noi. Asteptam pe 1 noiembrie la Iasi pe toti participantii (si nu numai).

CRC'ul 13-09-09 11:09

baieti ma bucur ca v-a placut..si noua ne-a placut...sigur mai facem si sigur o sa va anuntam si pe voi.

@nicubarbu te rog sa-mi dai un PM cu datele tale de contact ca sa-mi fie mai usor.

ZerO_CooL 13-09-09 12:57

7 Attachment(s)
Inca o etapa de nota 10 marca MAK Motorsport. Felicitari atat organizatorilor, cat si participantilor, pentru spectacolul oferit ! Abia astept urmatorul eveniment.

In continuare, o sa incerc sa prezint cateva dintre masinile participante...

Locul intai: Gabriel Moisescu, VW Golf.

ZerO_CooL 13-09-09 13:00

4 Attachment(s)
Locul 2: Razvan Popa, Daewoo Tico

ZerO_CooL 13-09-09 13:04

9 Attachment(s)
Locul 3: Ionut Ciric, Fiat Uno Turbo

ZerO_CooL 13-09-09 13:09

8 Attachment(s)
Locul 4: Adrian Ionut Zaharia, Dacia Logan

ZerO_CooL 13-09-09 13:12

5 Attachment(s)
Locul 5: Eduard Ene, VW Passat

ZerO_CooL 13-09-09 13:15

5 Attachment(s)
Locul 6: Ionel Chesaru, Dacia 1310

ZerO_CooL 13-09-09 13:17

4 Attachment(s)
Locul 7: Ionut George Nistor, Ford Fiesta

All times are GMT +2. The time now is 22:56.

- Copyright 2026 4Tuning