Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

ERY 08-03-06 11:26

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Pai daca ai dreptate in ceea ce spui te sustin pana la capat. Bineinteles.

steffy 08-03-06 18:01

:)...hai,k ne sustinem unul pe celalalt..merge,merge..

ERY 08-03-06 18:20

Pai da...da sa nu ne sustinem prea mult ca i-am promis ceva lui LaMishto :)

d3vilish_lips 08-03-06 19:44

......da kum va sustineti??? ;) :twisted: :twisted: ..............

EvLSant0S 09-03-06 00:11

era sa zic o prostie ...

steffy 09-03-06 07:49

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
......da kum va sustineti??? ;) :twisted: :twisted: ..............

ne sustinem prin vorbe..:)..taci u,santosik..dap..ai dreptate..CT-81-ERY..;-)

EvLSant0S 09-03-06 10:10

pai vroiam sa zic ca atzi putea sa va sustineti si ... unul peste celalalt , e o metoda de sustinere foarte buna ...
unul sustine mai mult pe celalalt (cel de sus) :)

ERY 09-03-06 10:20

Pai cum sa ne sustinem unul peste celalat cand intre noi sunt 300 de km .... ?

EvLSant0S 09-03-06 10:31

ahahhahah ! PERFECT !
de la intrebarea pusa de ery .....

cativa.....
ar trebui sa mai .. puna inca ... 5-6 intrebari ..
atunci o sa vedem ... cam ... care-s sansele ca o relatie la 300 km sa mearga...
;)

ANDY_62SLC 09-03-06 12:38

Da ERY stiu ce ai zis si ce gandesti si ce simti nu uita ca si baiatu tau e si a fost in aceasi situatie!te pupa andy vad ca sunt si pers noi pe forum!
Bai SANTOS u ai murit mai da un semn de viata!

d3vilish_lips 09-03-06 13:32

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Pai cum sa ne sustinem unul peste celalat cand intre noi sunt 300 de km .... ?

.....sa inteleg k asta e singura problema ha ?? :twisted: :twisted: ....

ERY 09-03-06 18:47

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
.....sa inteleg k asta e singura problema ha ?? :twisted: :twisted: ....

Defapt nu... a doua problema este ca e scumpa benzina si masina mea consuma mult.

d3vilish_lips 09-03-06 19:11

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Defapt nu... a doua problema este ca e scumpa benzina si masina mea consuma mult.

......da rekunosk din ce in ce mai interesant :twisted: :twisted: .......

aleks 11-03-06 03:36

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
am o problema :) nu`mi place dar trebuie recunosc.. cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o si cu care tocmai vatzi despartit dupa o relatie de peste un an... dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dat cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acuma mi`e greu sa trec peste pt ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. mersy

nu am urmarit restul ideilor...
e destul de tarziu si nu mai am rabdare la ora asta...
eu am incercat orice metoda, k ti-am povestit k tocmai am trecut prin aceeasi faza...
singura modalitate care a dat rezultat a fost sa o inlocuiesc cu altcineva...
stiu, stiu, am discutat si cu faza cu stacheta ridicata mai sus decat ajung majoritatea... dar alta solutie nu e, decat sa gasesti p altcineva...
eu am fost norocos si am gasit p altcineva...
nu merge cum imi doresc, dar cel putin am uitat fosta relatie...

p.s.: imi pare rau k nu am avut timp sa t astept, am fost in iasi ca am avut niste restante, si ti-am vazut masina in copou, in fata la cuza saptamana trecuta... n-aveam nici numarul tau de telefon, k te-as fi kemat la o bere ( fara alcool ) sa stam de vorba... dar, ramane p altadata...

steffy 13-03-06 07:40

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
ahahhahah ! PERFECT !
de la intrebarea pusa de ery .....

cativa.....
ar trebui sa mai .. puna inca ... 5-6 intrebari ..
atunci o sa vedem ... cam ... care-s sansele ca o relatie la 300 km sa mearga...
;)

asta e o aluzie referitor la mn si lamishto sa inteleG?>??

EvLSant0S 13-03-06 09:31

nu, doamne fereste ....

ESPinoza 14-03-06 18:34

legat de povestea mea... de saptmana trecuta eu cu ea cica suntem amici.. in toata perioada asta ea s`a tot apropiat de mine si tot vrea sa ne impacam.. eu tot i`am zis ca nu stiu nu prea avem cum... in seara asta am vb la tel si ne`am certat pe chestia asta a inceput sa planga si a zis ca vrea ma uite sa ma urasca si tot asa... ce sa fac? sa incerc sa ingnor sau sa incerc sa ma impac cu ea? chiar nu stiu... nici eu nu stiu ce vreau... oricum nu vreau ca ea sa sufere

ESPinoza 14-03-06 18:38

Quote:

Originally Posted by aleks
nu am urmarit restul ideilor...
e destul de tarziu si nu mai am rabdare la ora asta...
eu am incercat orice metoda, k ti-am povestit k tocmai am trecut prin aceeasi faza...
singura modalitate care a dat rezultat a fost sa o inlocuiesc cu altcineva...
stiu, stiu, am discutat si cu faza cu stacheta ridicata mai sus decat ajung majoritatea... dar alta solutie nu e, decat sa gasesti p altcineva...
eu am fost norocos si am gasit p altcineva...
nu merge cum imi doresc, dar cel putin am uitat fosta relatie...

p.s.: imi pare rau k nu am avut timp sa t astept, am fost in iasi ca am avut niste restante, si ti-am vazut masina in copou, in fata la cuza saptamana trecuta... n-aveam nici numarul tau de telefon, k te-as fi kemat la o bere ( fara alcool ) sa stam de vorba... dar, ramane p altadata...

:) esti si tu la feaa? :) poi tu cum ai ore? sau faci la distanta? cand punetzi de o intalnire aici in iashi in timpu saptamanii datzi un telefon si la mine: 0740 137 137 sau 0749 888 999

Eugen_TL 14-03-06 19:10

Quote:

legat de povestea mea... de saptmana trecuta eu cu ea cica suntem amici.. in toata perioada asta ea s`a tot apropiat de mine si tot vrea sa ne impacam.. eu tot i`am zis ca nu stiu nu prea avem cum... in seara asta am vb la tel si ne`am certat pe chestia asta a inceput sa planga si a zis ca vrea ma uite sa ma urasca si tot asa... ce sa fac? sa incerc sa ingnor sau sa incerc sa ma impac cu ea? chiar nu stiu... nici eu nu stiu ce vreau... oricum nu vreau ca ea sa sufere

daca u consider ca are rost sa va impacati , impaca-te ... lasa-ti orgoliul deoparte ca aduce numai la belele :( :( :( .... daca vrei sa faci pe indeferentul cu ea s-ar putea sa te obisnuiesti cu ideea si chiar ca no sa-ti mai arda de impacare apoi! deci parerea mea e sa te impaci cu ea daca intradevar a fost ceva STRONG intre voi.... vb voi frumos,iar daca nu merge asta e ... macar sa mai incerci o data!

EvLSant0S 14-03-06 20:06

well .... tu stii mai bine ce e de facut. . tu stii ce simti

un singur lucru e sigur !!!

nu va mai fii niciodata cum a fost, poate o sa fie mai bine , desi e greu de crezut, e si asta o varianta, dar cel mai probabil va fi de *** ...

valib 14-03-06 21:04

hey dude...do you love her?than take her!lasa restul deoparte...incearca sa lasi de la tine...si vezi ce iese. Macar te lamuresti...
De pierdut nu ai ce pierde...

EvLSant0S 14-03-06 22:22

eh nu ?
toata chestia asta cu iubi... e .. periculoasa :D de multe ori te arzi ,asa ca de cele mai multe ori e bine sa ... ai grija , mare grija

valib 14-03-06 22:24

nu risti...nu castigi...nu stii ce pierzi:)

EvLSant0S 14-03-06 22:31

Nu pierd NIMIC , pentru ca NU ma risc , prefer sa .. stau in afara .. zonei .. in care as putea sa ma ard, si totusi .. sa beneficiez de ... 90% din satisfactiile alea pe care-mi zici tu ca ... "le pierd" ..

aleks 14-03-06 23:41

Quote:

:) esti si tu la feaa? :) poi tu cum ai ore? sau faci la distanta? cand punetzi de o intalnire aici in iashi in timpu saptamanii datzi un telefon si la mine: 0740 137 137 sau 0749 888 999

imi pare rau espinoza tata... eu nu mai dau prin iasi pana in mai...
oricum, am trecut nr in telefon si ne auzim la 4 tuning day...
p.s.: ce numere de telefon misto ai... ;):twisted:

DJ77VLD 15-03-06 07:25

Quote:

Impaca-te ma cu ea! Nu te mai da cosos acum...la inceputul topicului erai topit!

annna 15-03-06 12:06

E greu sa uiti pe cineva pe care ai iubit cu adevarat si cu care imparteai si binele si raul. Santos are dreptate, nu cauta tu o noua iubire, lasa-o pe ea sa te caute .

ESPinoza 15-03-06 13:47

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
Impaca-te ma cu ea! Nu te mai da cosos acum...la inceputul topicului erai topit!

eram da mi`a mai trecut.. oricum am vorbit cu ea si am decis sa ramanem deocamdata amici.. sa incercam sa ne schimbam unul pe placul celuilalt si daca ne convine bine daca nu .. asta e

EvLSant0S 15-03-06 15:48

Quote:

eram da mi`a mai trecut.. oricum am vorbit cu ea si am decis sa ramanem deocamdata amici.. sa incercam sa ne schimbam unul pe placul celuilalt si daca ne convine bine daca nu .. asta e

Nu suport chestia asta, o persoana ... ar trebui sa te placa pentru ceea ce ESTI ! nu ptr ... ceea ce INCERCI sa fii ... cat sa .. fii pe placul persoanei de alaturi ..
parerea mea ..
buna annna :P

aleks 16-03-06 02:15

nu-i kiar asa...
intr-o relatie reusita trebuie safaci destule compromisuri... tocmai de dragul celuilalt... altfel... e o simpla alaturare a doua firi egoiste...

BlueEyes 16-03-06 02:22

lol alex ... am scris si eu mai devreme ceva legat d postu tau santos ..... dar ,,,,nu a aparut k post ..... whatever .. cert este k alex are dreptate .. scrisesem foarte mult .. o adev filozofie .. dar am e late si nu mai am chef .... cert este k ....intr-un cuplu e nev d 2 ...cand ei nu sunnt p aceeasi unda .. la un anum .. subiect .. e nevoie de intelegere .. si de4 ce nu schimbare!!

aleks 17-03-06 11:17

Quote:

vezi... dak era gata definitiv, nu mai facea nici unul din voi efortul asta, pur si simplu treceati mai departe si gata...
nu cred k e momentul sa uitati nici unul din voi de celalalt...

annna 18-03-06 08:20

Quote:

Nu suport chestia asta, o persoana ... ar trebui sa te placa pentru ceea ce ESTI ! nu ptr ... ceea ce INCERCI sa fii ... cat sa .. fii pe placul persoanei de alaturi ..
parerea mea ..

buna Santos

Gabi 18-03-06 08:30

Buna annna :lol:

Psycho 18-03-06 10:00

Quote:

Originally Posted by Gabi

e buna ?!?! poze cu ea ...

Mustang 18-03-06 10:08

Quote:

parerea mea ..

foarte bine spui mosule ...
da' sunt unele gagici care te apreciaza si pt ceea ce incerci sa fii/sa faci !

varu21 18-03-06 12:25

sal. cred ca alexx are dreptate. trebuie facute multe compromisuri. si trebuie sa se schimbe putin fiecare. sa fie pe placul celuilalt. chiar daca ai ajuns sa o iubesti pt ceea ce este (sau invers) intotdeauna exista si chestii care nu le stii sau nu-ti plac.

EvLSant0S 18-03-06 16:20

Sunt de acord cu ce spune aleks, insa chestiile alea se aplica intr-o relatie deschisa, zic eu , nu in cazul lui espinoza care e .. despartit de tipa , nush , eu am facut o comparatie aiurea , cu un .. alt caz si .. inc azul ala .. se pare ca .. X era ok asa cum era, si era apreciat asa cum era el ,si el totusi incerca sa se schimbe ptr O (una , o singura) persoana ... ceea ce .. zic eu ca .. nu e tocmai indicat ..
anyway . adevarul e pe undeva la mijloc :)

ra2 18-03-06 21:01

cum uiti de o pers pe care o iubesti si ai fost cu ea?si esti cu ea in cls....scz dak a mai intrb cneva asta si a primit rasp. da mie lene sa citesc atat

annna 18-03-06 21:46

Quote:

Originally Posted by Gabi

Buna Gaby!

All times are GMT +2. The time now is 03:21.

- Copyright 2026 4Tuning