Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/137168-fetele-vada-4tuning.html)

dreaq 19-02-11 12:14

Re: Ce vor fetele sa vada pe 4Tuning?

Pe mine semi-nud ? YOU WISH! :lol:

BeetleJuice 19-02-11 12:15

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4099477)
offf, numai aiurea intelegi...:twisted::twisted:

hi-hi..eh..a intrebat iar eu am raspuns:))..se mai intelege gresit cateodata probabil:P

Sonny™ 19-02-11 12:33

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 4098980)
Stai putin ca nu inteleg, ai bani pentru masina si esti in cautare de una ? Sau cauti un baiat cu masina ?

pretene ii zic si corinei sa isi faca cont pe 4tuning...?

DTH 19-02-11 15:27

:lol::lol::lol::lol: of doamne ....:lol::lol::lol::lol:

Sasha 19-02-11 18:13

Quote:

Originally Posted by BeetleJuice (Post 4099431)
o doamne..nu:)))in nici un caz nu ma intereseaza baietii cu bani..ca nu ma chinui degeaba sa fac o facultate grea..cel mai bine este sa fiu independenta..am o satisfactie mai mare cand realizez eu ceva;)oricum..da..sunt in cautare de o masinuta ceva..dar asta mai tarziu..mai trebuie sa strang bani si sa ma mai interesez:Ppentru asta trebuie si ceva timp

bine bine.. dar pe 4t ce vrei sa vezi? ;)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4099477)
offf, numai aiurea intelegi...:twisted::twisted:

:roll: :lol:

DTH 19-02-11 18:14

Data viitoare şterge măcar şterge tot offtopic-ul , ms

Sasha 19-02-11 18:16

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4100533)
Data viitoare şterge măcar şterge tot offtopic-ul , ms

lol ?

DTH 19-02-11 18:18

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4100540)
lol ?

My bad , eram pe alt topic şi s-a blocat pagina ...nu mai vedeam mesajele :)

G0rdy 19-02-11 21:06

Quote:

Originally Posted by BeetleJuice (Post 4099431)
o doamne..nu:)))in nici un caz nu ma intereseaza baietii cu bani..ca nu ma chinui degeaba sa fac o facultate grea..cel mai bine este sa fiu independenta..am o satisfactie mai mare cand realizez eu ceva;)oricum..da..sunt in cautare de o masinuta ceva..dar asta mai tarziu..mai trebuie sa strang bani si sa ma mai interesez:Ppentru asta trebuie si ceva timp

mda...de ce toate zic asa?

BeetleJuice 19-02-11 21:34

bey..da rai mai sunteti..oricum nu ma cunosti..treaba ta daca nu ma crezi sau nu:Psi ce as vrea sa vad pe forum..hmm..cred ca sunt mai de toate aicea..legat de masini:)

G0rdy 19-02-11 21:40

Quote:

Originally Posted by BeetleJuice (Post 4101195)
bey..da rai mai sunteti..oricum nu ma cunosti..treaba ta daca nu ma crezi sau nu:Psi ce as vrea sa vad pe forum..hmm..cred ca sunt mai de toate aicea..legat de masini:)

"aicesea" este un forum public cu si depsre masini...dar se poat vedea si altele
eu pot spune ca am mai si invatat unele chesti de pe forum :D

Sonny™ 19-02-11 21:45

Quote:

Originally Posted by BeetleJuice (Post 4101195)

si nu numai...;)

cosmin_cosmin_1 23-02-11 15:21

au ce sa vada si nu prea

DTH 23-02-11 16:14

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 4113387)
au ce sa vada si nu prea

Fi mai explicit ! ;)

marius3030 25-02-11 17:30

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 4113387)
au ce sa vada si nu prea

daca le plac masinile,motoarele si tot ce implica asta au ce sa vada:!:
daca intra vreo pitzipoanca.........WRONG WAY!!!!

Sonny™ 08-03-11 18:15

la multi ani tuturor fetelor de pe forum si nu numai...:twisted::twisted:

DTH 11-03-11 18:29

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4153376)
la multi ani tuturor fetelor de pe forum si nu numai...:twisted::twisted:

Mulţumim :D

Tweety_rzw 14-05-11 15:53

Cred ca pe forumult 4T este o tipa sau doua care nu au nici o treaba cu fenomenul ! NU DAU NUME !

In rest mdb este cu pozele bravo ei ,cluadia este cu bmw'urile stie cam ce se mananca,Sasha moderatoare isi vede de treaba ei...Mai este MR CAT cu acel e39...pinky(ford probe roz & mazda de drift) felicitari ei,mai este o tipa cu un golf 4 portocaliu KAMY daca nu ma insel a fost si la promotor..

Sunt destule fete care nu intra doar de dragul dorintei de a da de vreun Fat Frumos cu un mare Porsche .....

Asta inteleg eu la treaba cu fetele chiar asta gandesc asta spun,multi spun ca intra din acel motiv cu Porscheúl dar nu cred ca daca ar intra vreo pitzi pe forum ar sti macar sa isi creeze cont pe acest forum:)) corect?:lol:

Sonny™ 14-05-11 19:55

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4324557)
Cred ca pe forumult 4T este o tipa sau doua care nu au nici o treaba cu fenomenul ! NU DAU NUME !

In rest mdb este cu pozele bravo ei ,cluadia este cu bmw'urile stie cam ce se mananca,Sasha moderatoare isi vede de treaba ei...Mai este MR CAT cu acel e39...pinky(ford probe roz & mazda de drift) felicitari ei,mai este o tipa cu un golf 4 portocaliu KAMY daca nu ma insel a fost si la promotor..

Sunt destule fete care nu intra doar de dragul dorintei de a da de vreun Fat Frumos cu un mare Porsche .....

Asta inteleg eu la treaba cu fetele chiar asta gandesc asta spun,multi spun ca intra din acel motiv cu Porscheúl dar nu cred ca daca ar intra vreo pitzi pe forum ar sti macar sa isi creeze cont pe acest forum:)) corect?:lol:

sunt si fete care si.au facut cont pe 4tuning doar dupa ce au participat la anumite evenimente ca hostess si de aia...:twisted:

col 14-05-11 20:09

Eu intru pe forumurile pentru masini(inclusiv 4tunning) pentru ca sunt pasionata de masini si-mi place sa citesc si sa discut despre masini.E drept ca timpul nu-mi permite sa postez atat de mult cat as vrea dar citesc mereu ceea ce se scrie.

Sonny™ 14-05-11 20:12

Quote:

Originally Posted by col (Post 4324927)
Eu intru pe forumurile pentru masini(inclusiv 4tunning) pentru ca sunt pasionata de masini(automobile,nu masini de tocat carne) si-mi place sa citesc si sa discut despre masini.E drept ca n-am postat prea mult pe aici dar citesc mereu ceea ce se scrie.

felicitari, chiar imi plac fetele ca tine...

DTH 16-05-11 04:26

Quote:

Eu sunt cu cursele si foto :)

pheerya 16-05-11 10:06

Quote:

zise tweety...:lol:

nu sunt numai pitzi care mai intra aiurea si se dau cu parerea aiurea... sunt destui pitziponci care se baga in seama aiurea...nu dau nume:lol::lol::lol:
pe aia NU vrem sa-i vedem!

Tweety_rzw 16-05-11 12:21

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 4328107)
zise tweety...:lol:

nu sunt numai pitzi care mai intra aiurea si se dau cu parerea aiurea... sunt destui pitziponci care se baga in seama aiurea...nu dau nume:lol::lol::lol:
pe aia NU vrem sa-i vedem!

Zise pheerya!!!!!

Mama eu nu am zis ca nu sunt si bagatori de seama pe forumu' acesta,
in acest thread era vorba doare de fete!

Eu unul nu ma simt atacat in nici un fel dar sunt realist ! :)

pheerya 16-05-11 13:30

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4328383)
Zise pheerya!!!!!

Mama eu nu am zis ca nu sunt si bagatori de seama pe forumu' acesta,
in acest thread era vorba doare de fete!

Eu unul nu ma simt atacat in nici un fel dar sunt realist ! :)

oooffff....repede te ataci... uite de asta nu mai postez eu pe arii...
eram de acord cu tine si mai si glumeam...dar, nah...
pai si e vorba de fete- de ce vor sa vada fetele... nu, hai sa discutam despre user-ite...;)

exact asta am zis mai sus... ce vreau... sau mai bine zis ce NU vreau sa vad...;););)

pokemonu` 24-05-11 18:41

opriti off topicul , pana la urma este (cred ) singurul loc dedicat fetelor , asa ca mai bine sa le lasam sa discute intre ele ce vor si ce nu vor sa vada pe 4 tuning.
PS: nu le mai "jigniti" facandu-le pitipoance ca dispar de pe forum . PUNCT

Sasha 25-05-11 13:05

Quote:

Originally Posted by pokemonu` (Post 4348363)
opriti off topicul , pana la urma este (cred ) singurul loc dedicat fetelor , asa ca mai bine sa le lasam sa discute intre ele ce vor si ce nu vor sa vada pe 4 tuning.
PS: nu le mai "jigniti" facandu-le pitipoance ca dispar de pe forum . PUNCT

lasa tu.. ca pitipoancele au disparut de mult.. cum au venit asa au si plecat :lol:

Mustang 27-05-11 21:30

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4350235)
lasa tu.. ca pitipoancele au disparut de mult.. cum au venit asa au si plecat :lol:

De roxanicutza mai stie careva ceva de ea? Mi-e dor de ea si de impunsaturile noastre. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

marius3030 30-05-11 13:34

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4355837)
De roxanicutza mai stie careva ceva de ea? Mi-e dor de ea si de impunsaturile noastre. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ce amintiri ai Mustang-ule!
intradevar...sa facut nevazuta pe aici!
trixi mai rarutz!....
ca s nu mai spun de Claudia (MDB),de la care nu am mai vazut vreun post de mai bn de 1 luna cred!

Sonny™ 31-05-11 06:26

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4361448)
trixi mai rarutz!....
ca s nu mai spun de Claudia (MDB),de la care nu am mai vazut vreun post de mai bn de 1 luna cred!

nu a postat pe topicul asta pentru ca s.a deviat discutia foarte mult, dar e topicul ei este activa...

Trixi 31-05-11 10:25

ai dreptate Mustangule :-)
Vorbesc in ultima vreme cu multi si toata lumea se gandeste cu nostalgie la atmosfera de acum 1 an...sau 2. Indiferent ca e vorba de atmosfera de aici, pe sectiunea femei sau ca e vorba de atmosfera generala.

Fiecare se plange ca vaiii, nu mai e ce a fost, dar nici unul nu ar lasa orgoliile mai jos.
Unii ii f.t pe aialalti in c.r pentru ca sa fie ei mari organizatori de evenimente, dar nu se gandesc ca intorc in rahat intre oameni simpli, pe care-i doare undeva de orgoliile lor si nu vor alteva decat un show, cu atmosfera bine cunoscuta, cu TOTI prietenii ( si cu aia care au ramas acasa ca sa evite carcotele) ...
Altii s-au reprofilat pe liniute. Au intrat intr-o gasca foarte selectiva si nu mai sunt deloc sociabili pentru a evita si ei discutiile si suparatile inutile. Doar asa imi pot explica faptul ca, de exemplu, oradenii traiesc cu impresia ca "a apus steaua tuningului la Oradea" pe cand Oradea e chiar miez la linii.

Sau fenomenul de presedinte club...de care ma doare mintea. Apar si dispar "cluburi" fara ca persoanele constante de ani de zile sa le fi observat. Pentru ce? un lider nu se impune, el este ales in mod firesc de altii!
Facem un club doar ca sa moara de ciuda ala de langa noi si pana la urma din cauza carcotei sa nu se mai intalneasca deloc baietii si sa nu mai fie nici un club?????

Show-uri? Aud cum se plang toti, ca vaiii dar la NOI in oras, de ce nu se organizeaza? Dar ai pus mana pe telefon sa ii ajuti pe aia care fac show la 40 de km langa tine? Ai investit suma fabuloasa de 50 de lei in gaz, dus-intors impartit la 4 persoane ca sa mergi sa ii vezi pe aia care au facut langa tine? Nuuu, frateee!
As vrea sa inteleaga toti ca nici pe departe un show nu este o maaare afacere. Iti storci mintea, corpul si nervii 2 luni de zile si daca nu ai iesit pe minus poti sa fii fericit... si-apoi cand vezi carcota de dupa , iti vine sa iti bagi tot....
Sunt putini tare in tara asta cei care au macar putina experienta in ceea ce priveste organizarea unor evenimente de genul asta. Daca tot nu ii sustineti, macar nu le bagati bete in roate, pentru ca per total pierderea este a tuturor. Oricat de mult va displace ideea, comunitatea e doar una.

Cam asta vad pe 4tuning si nu imi place. Nu ma intereseaza cine ar fi proprietarul acestui forum. Pentru mine 4t a fost si va fi locul unde pot sa ma simt bine cu niste oameni de treaba care stau la sute de km de localitatea unde ma aflu. Sunt suparata foc pentru ca s-a stricat atmosfera...si nu, nu am sa ma car in alta parte...si nu scuip pe masa de unde am mancat.(de retinut ideea :!: )
...asta este motivul pentru care trixi posteaza mai rarutz.( surpriza placuta pentru mine ca unii urmaresc :-) )

aleks 31-05-11 12:11

Mda,un rezumat absolut corect, cu amănunte atent ignorate de cei cu musca pe căciulă.

DTH 04-06-11 05:16

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4361448)
trixi mai rarutz!....

Îmi cer scuze , când vrei să-ţi dau autografu' meu să mă contactezi !

tunerul 04-06-11 22:23

Nu vreau sa ma bag si eu ca musca in lapte dar dupa ce am citit jumatate din post constat ca mai mult e o cearta aiurea intre fete si baieti (daca tot ar trebui sa vedem ce vor fetele mai bine le lasam sa isi spuna ele parerea fara alte comentarii aiurea la adresa lor.)Macar gasiti un subiect despre masini ca pana la urma despre asta este vorba pe 4TUNING sau cva sa contina ideea asta asa ar fi frumos zic eu...(jos palaria pt toate fetele care se implica in domeniul auto la orice capitol);):arrow::arrow::arrow:

1NsAne1 26-07-12 09:38

Daca nu ar fi femei nu ar mai fi nici masini tunate:D

aleks 26-07-12 16:57

Quote:

Originally Posted by 1NsAne1 (Post 5115906)
Daca nu ar fi femei nu ar mai fi nici masini tunate:D

Traieste sectiunea :lol:
In principiu, fara femei n-ar fi nimic din oameni... deci indirect, ai dreptate :)

Eugen_TL 28-07-12 08:45

S-au dus vremurile cand aici erau discutii pt 10 topicuri :lol: si discutii constructive si interesante

aleks 28-07-12 09:23

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 5118295)
S-au dus vremurile cand aici erau discutii pt 10 topicuri :lol: si discutii constructive si interesante

noi am crescut si ne-am reorganizat prioritatile, iar ce vine dupa noi din spate..... mai greu cu scrisul si discutiile logice, mai bine pe cancan ca-i mai simplu :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning