![]() |
Re: E46 - kox's coupe
in curand revin si eu cu niste poze.cateva mici modificari.
|
abia astept sa vad c i-ai mai facut...a mea momentan e stock...i-am pus jantele ei originale la loc
|
6 Attachment(s)
uite aici o idee :D de badboy :D
eu il facusem mai agresiv nu era pe placul tuturor :D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
mai vin si eu cu niste poze.am mai montat cate ceva.momentan o toba finala de la bosi si niste pedale de aluminiu.
|
prietenee.... altfel discutam ... felicitari
|
cat ai dat pe pedalele hartge?si d unde le-ai luat?
foarte frumos...simplu si cu gust |
Quote:
|
cand ai pus pedala mare pe cea de acceleratie,ai dat-o jos?sau direct pe masina...
ca vreau sa dau pedala jos si nu stiu cum:( |
Quote:
|
2 Attachment(s)
o poza cu spatele ca am reusit sa montez bara.
|
Ce gravă e,dubstyle;) super tare am o slăbiciune la maşinuţa asta pe lāngă e30 cred că e cel mai reuşit bmw e46 şi e30 la design ;) ai grijă de ea ţine'o tot aşa!
|
da da....super;)....arata foarte bine:X spor in continuare si mersi mult cu aceasta cale pentru foliile si parasolarul montat la golful meu:D(sos)
|
cat te-a costat tips-ul (nu stiu exact cum se numeste...cele 2 iesiri finale :) ). Merci
|
Quote:
|
Frumos :)., inca putin efort si apar praguri + bara M 2, si ca sa ejaculezi cand deschizi usile la garaj, splitere + oglinzi + portbagaj carbon CSL :twisted:
|
porbagaj am eu de vanzare :D
|
arata foarte bine masinutza! ;)
|
mersi pt pareri.da intradevar in curand o sa apara cam tot pachetu.trebuia sa fie si bara pe fata dar nu a iesit treaba .in curand.
|
2 Attachment(s)
ne pregatim un pic de iarna
|
ce jante de iarna ai gasit si tu :))) bv foarte frumos coupe`ul :lol:
|
Quote:
|
:)) zicea...cred eu ...ca sunt frumoase si e pacat sa le folosesti pt iarna....unele d-alea mai micute,15 16, n-ai gasit si u?:P
tre sa strici frumusetile astea? |
dau fff bine! :lol:
|
fa si tu un prieten, ceva cu e36 fericit si vinde-le daca gasesti...nu le strica pt iarna:)
aici ai dreptate, ca nu prea o sa ninga pe la noi |
Quote:
|
cat te-au costat semnalele laterale de pe aripi?
|
nu le-am cumparat.asa erau.sau dac te referi ca sunt mai inchise la culoare le-am facut eu.
|
Foarte tare masina. Jantele ce le aveai pe masina sunt absolut superbe, cele actuale iti spun sincer ca nu imi plac, ma astept sa vad asa ceva pe un E30. Oricum nota 10 per total. 8)
|
Daca erai atent aflai ca BBS-urile le tine doar pt. iarna !
Mssina este f. frumoasa , am o slabiciune pt. e46 coupe (mai ales facelift si negru) :oops: |
rotile pe 18 raman nu se dau.intradevar bbs sunt cam vechi pt modelu asta.le-am pus doar sa vad cum arata.si ca ami plac rotile dar raman doar pt iarna.cred daca nu se dau.
|
1 Attachment(s)
Quote:
on topic: sa stapanesti sanatos masina! |
Quote:
|
Frumoasa rau masinuta. Era de asteptat ca o sa fie o frumusete avand in vedere ce frumos era Vectraul. Super , si bafta in continuare
|
Quote:
|
foarte frumoase jantele de iarna :), chiar daca sunt model vechi.
nu am inteles replica unui coleg de forum , ca de ce le strici pentru iarna.....pai ce se intampla iarna la jantele astea ? se rup spitele daca merg pe zapada ? sau se deformeaza de la frig ? chiar dau bine , si era pacat sa strici aspectul masinii cu niste jante pe 15 |
1 Attachment(s)
sa vina iarna
|
bvo...ce-ai facut cu jantele alea???
ai facut pe cineva fericit? dau bine astea! |
tot mai mult imi place coupeu....era frumos....acu e frumos in draci !!! sporrr
|
foarte frumoasa masina...o parere e ca parca mergea mai bn o folie din carbon alb la interior in rest superba:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning