![]() |
O sa fie cea mai tare reuniune de pana acum!!!
Voi fii si eu pe acolo!!! |
Re:
Quote:
|
...O sa fim si noi prezenti , ne recunoasteti dupa tricourile cu EVO ...si dBDrag racing !Oricum pe cativa va stiu ...si cred ca si voi p mine .
|
Re:
Quote:
cred k va ieshi ceva .. ceva ... urat de tot ... :) in sensu bun :) woah .. nu trece draq mai rpd luna asta ?! |
Cum se ajunge la prisma
Nici eu nu stiu cum se ajunge akolo dar lasa bai MaTzAnE ca ne descurcam noi ya dog :D 8)
|
nu ca il voi ajuta shi eu deci fiecare va prezenta cate un membru :twisted: :twisted: :twisted:
he he lasand gluma deoparte asteptam cu nerabdare acest eveniment ce sper ca va fi total diferit de restul :) unde totzi pasionatii se vor intalnii sub acelashi acoperis/cer/haion/ :lol: :lol: SANATATE |
intalnirea asta va fi foarte tare. avem si noi ocazia, o data pe an sa ne intalnim. sa ne mai impartasim parerile si ce am facut si ce vom face. o sa fie super. sa speram de ca prindem vreme buna. ne rugam la zeul tuningului.
|
Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
Quote:
|
numai sa avem cu ce veni. nu cred ca vor fi probleme de orientare. plus ca eu o iau prin bucuresti. fix prin mijloc. ;)
|
Au loc si astia de vreo 16 ani la intalnire?Sau is prea mic?:)
|
Oricare dintre membrii forumului este binevenit, indiferent de vārstă!
|
Quote:
|
Quote:
oare? |
Quote:
O sa fiu prezent la intalnire !! Sper sa iasa bomba :mrhappy: :mrhappy: .........cu muzica data la maxim :dance: :dance: ............. cu scarturi :pistoles: :pistoles: ............. si alte picanterii :peace: Speer sa ne cunostem toti mai bine !! :peace: |
Quote:
na...acu am modificat :D |
bai Gaby puneti minte la contributie si stabiliti o ziisi o ora unde ne vom intalnii toti .. nu a facut nimeni asta pana acum hai sa va vad ... k dormeam si m`am trezit din somn k nu shtiam ce unde si cum :) ... wohooo :drunk:
|
vin si eu...am cativa pe care vreau sa-i cunosc personal:
evlsantos, grigo-x2, ad1, topart...si mai sunt multi, si vreau sa va cunosc in general..nush de ce am impresia k o sa fie un party p-acolo de o sa indoaie copaci si o sa sece mari(de bere)!! abea astept!!!! o sa fiu cu georgik, fratimiu.. (george_smiley05) |
Mai e timp, Psycho, nu-ti face griji :wink:
|
Quote:
Asa tati.......mergem sa dam tonu' la show :-P |
Quote:
|
ce se mai aude de tricouri, de legitimatii? adica ecusoane.
|
api cred ca ramne cum am stabilit(dak sa stabilit)cu sigla 4tuning day pe piept si pe spate nicku tau de pe forum...sa invers asta in cazu in care o sa avem tricouri
|
sper sa ajung si eu chiar daca nu cunosc pe nimeni de pe forum:D ma primiti?
o sa-mi fac un tricou...deci daca ma vedeti...pick me up:twisted: :help: :help: |
pai ce eu cunosc pe careva....decat pe ad1
|
Quote:
deci nu sunt singurul:D |
Stati mey linistiti ..... vom stabili un loc si o ora unde ne vom intalni si vom face cunostinta si tot ce mai o fi .. vedem atunci ;)
|
nu cred k exista limita de varsta :)sau tre sa fii major ? :))in cazu' asta ar fi o problema pt tine
|
sper sa nu fie afara cum e acu(12.03.2006 ora 4.03)cu tornade si cu ploie de nu se mai opreste si nu ai chef de nik decat sa stai in casa...
|
ra2
tu crezi ca exista vreun fenomen meteorologic care sa ne tina departe de intalnire si spectacol ? :x :twisted: |
da exista...sa vina pe la noi RITA :lol:
|
si eu voi fii acolo 100% sper sa mai cunosc lume de pe forum si din alte parti ale tari!norok la toti si ne vedem peste 19zile ca ale drak nu mai trec odata!am inceput cu x-uri pe calendar!numai bine!
|
laur sunt multe persoane care nu cunosc pe nimeni pe forum...si eu m-a aflu printre ele.... da astept cu nerabdare sa vina 1 aprilie... o sa ne cunoastem noi ;) ....si nu cred k o sa fie vre-un fenomen meteorologic care sa tina pasionatii la distanta...
|
Quote:
|
cand se anunta intanlirea?
|
bah sa vad daca primesc pensia ... daca o primesc vin .. poate au mai marit ashtia d la guvern pensiile draq sa pot sa`mi iau si eu un suc fara acid k nu mai am dintzi in gura :)
|
Quote:
|
Se referea la niste date cat mai exacte despre intalnirea 4tuning. Adica o ora si un loc exact, acolo, la Prisma.
In zilele urmatoare o sa hotaram si aspectul asta, care n-a fost nicidecum uitat, si o sa anuntam :wink: |
Quote:
|
pe mine nici un fenomen meteo nu ma tine sa vin pe 1 la prisma! ploua? E DOAR APA!! ninge? MARFA!! ne batem cu zapada...bate vantul? ne luam parapanta si ne dam de pe acoperis...:twisted::twisted::twisted::crazy::craz y::crazy::crazy::crazy:
|
O intrebare cred eu ...destul de logica.
Si dak ne intalnim ce facem ? Cred ca ar trebui hotarat dinainte...pt. ca la asa o masa de oameni ...e mai greu de spus pe loc. Nu zic ca nu am avea ce...ma refer la ceva ce nu facem in fiecare zii. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning