![]() |
Re: Brush Tuning!!!
Quote:
inca o data, ala e FOTO RETOUCHING. atat. nimic mai mult. |
hai ma ...vi tu si ne strici rpd distractia :D :D
lasa`ne si pe noi sa ne bucuram ...apropo ...o sa ma apuc sa fac un brush exact cum sunt alea postate de tine ..dupa nishte desene de mana :D vedem ce`o ieshi |
2 Attachment(s)
[brush!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
4 Attachment(s)
mah baietzi ...ia sama invatatzi si pe mine unus a fac brush calumea ...ca nush daca asa e bine ...voi ce zicetzi
|
asta nu e brush. e FOTORETOUCHING.
mai baezi, eu nu imi bat capul degeaba cu voi. DAR: 1. e pacat sa nu invatati terminologia corect, ca va faceti de cacao. 2. e pacat sa credeti ca faceti ceva, cand de fapt, datorita lipsei de informatie, faceti cu totul altceva. 3. brush reprezinta "pictura" de la zero. 4. e pacat ca apar noi si noi useri pe forum care sunt indusi in eroare de posturi si topicuri gen "brush tuning" care de fapt e altceva, incep si ei sa faca si - inevitabil - incep sa se laude ca ei fac brush... revenind, nu-mi place sa cred ca-mi bat capul degeaba cu voi. una e manipulearea si alta e sfatul dezinteresat, pentru imbunatatire si atingerea nivelelor cat mai mari si mai profesionale. chiar daca o faceti din placere, aratati ca o faceti din placere. placerea si pasiunea nu e neaparat egala cu lipsa de informatii, lipsa de termeni, lipsa de interes. talentul vi-l judeca altii ;) |
Ok , topart , eu unu' am inteles mesajul tau inca de la primul post! Pt ca esti moderator , schimba tu titlul acestui Thread si fa-l cum crezi tu k ar trebui sa fie ( de preferat Brushed Body Kits ) cred k ar fi cel mai indicat ;) !
|
Quote:
PS: nu am drept de moderator aici + nu imi place sa cenzurez sau sa schimb dupa bunul plac subiectiv ;) sa faca asta cei care sunt moderatori aici si care ar trebui sa aibe notiunile elementare ale tuning-ului, design-ului, styling-ului, programelor de manipuleare imagini 2d, programelor 3d, desenului de mana, etc. ... |
ma topart ... si eu am prins ideia de la inceput... cum mi-a iesit opelu ala spedster???
abia ala e brush... nu?:) |
Quote:
ajutoru tau este binevenit ... dar cu masura, nu trece la jigniri te rog |
Quote:
nu zic bine ca un moderator ar trebui sa aibe notiunile de baza privind design, styling, comenzi de baza ale programelor de manipuleare 2d si 3d, desen de mana, etc. ? gresesc eu cu ceva cand zic asta ?!? e titlu mare de tot: Tuning Design - Virtual Tuning !!! de ce te simti ofensat baiete si ma acuzi ca privesc de sus ? in privinta titlului, pune PHOTO RETOUCHING BODYKITS & ACCESORIES. asta e propunerea mea. |
Re: Photo Retouching Bodykits & Accesories
Ma bucur ca pana la urma s-au rezolvat toate ;) :). Acum sper sa revina totul la normal si sa vedem lucrari mai calitative :P :) ;) ! Brushurile ( cu adevarat ) sunt bine venite !!!
|
2 Attachment(s)
am incercat si eu ceva...;)
|
yackone, felicitari, e un inceput bun ;)
ma bucur ! |
5 Attachment(s)
pai am si eu un brus mai vechi dar e primul sper sa mai fac ceva pe viitor chit ca nu am mai lucrat o luna :(( a si imi spuneti si mie care din cele patru arata mai bine :D
|
Quote:
|
chiar e marfa yackone .. mai misto decat a mea de care n-ati zis niciunu nica :((
|
mishto ruver si a ta ...bv ! keep going
|
8 Attachment(s)
2 3 retushuri si asta cu fata stiu k ue locul ei dar vam aratat samid atzi o parere
|
hiundayul e perfect ....si bmw .......dar fata are nasu stramb :)) (joke)
ma da voi cum reusiti mah ...ca mie al draq demi iese ceva |
Quote:
|
Quote:
DECI , pls citeste vreo 2-3-4 pag mai in spate si vezi si tu ce inseama brush :P ! ! ! Nu de alta , dar chiar ii jignim pe cei care intr-adevar fac asa ceva ;) |
2 Attachment(s)
ce pot sa zic m-am scatbit astazi de masina asta de-aia am si postat-o inainte de a termina-o dar mi sa urat de atata brush euzic ce e deajuns pt azi :P spunei-mi si mie parerile voastre daca se poate aici pe topic daca nu la comentari lucrari si datzi-mi o sugestie ce sa fac cu golul acela de pe capota sa il transorm intr-o priza ca in img 1 da e cam naspa sau iau elemente si din original aduce ceva in img 2 mia placut mai mult acea... daca v-am plictisit cu postu meu d-un kilometru :P intelegetima si pe minesunt scarbit peste masura nu dealta dar e a doua masina pe ziua de azi... :D astept raspunsiui :!:
|
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cei cu asta ...bv frateeeeee
mie tot nu imi iese .. @sa stii ca ii jignim .... |
cand vad ce face ruver ...mi se face o "pofta" de brush ...da`mi trece repede ...nu prea mai am timp sa fac..
|
1 Attachment(s)
Am Mai Facut Cate Ceva La Ea Dar E Ne Finisata Si Umbra E Facuta La Misto Mai Mult, Mai Am De Lucru La Rotzi Si Sa-o Pun Pe Un Background Fain Care Sa Se Potriveasca :d Sper Sa Va Placa :d
|
ruver inteleg ca si u foloseti aceleasi tutorials pe care le-am folosit si eu...;)
|
tutorialul l-am folosit demult la prima, asta am incercat sa-o fac fara sa ma uit in tutorial :p si iesit ceva ceva :D
|
2 Attachment(s)
sal fratzilor am inceput si eu sa fac ceva de la 0 si sunt multzumit pt prima mea masina de la pix (creion) pana la brush(eu am ami facut foto retushing si faceam spoilerele si totul brush) inca nu e terminata , voi posta si finalul
|
2 Attachment(s)
asta e stadiul la crea am ajuns cu un proiect mai vechi d'al meu;)
|
tare de tot la amandoi ... bv bv !!!
|
2 Attachment(s)
re mai am cateva retushuri sai schimb peisajul sao termin reflexiile carbonul si dupa ce o termin sami datzi cu parerea asta este ce am mai facut de la anterioara
|
bagati si voi un tutorial cu ajea ceva.sau daca a mai fost pus dati un link ..ceva :)
|
re mane eu nu folosesc nici un tutorial si sincer nu am vazut tutorial de brush
|
2 Attachment(s)
in sfarsit am terminat-o sper sa va placa
|
frumos...pacat ca n-am timp sa termin dacia...asa ca cine vrea s-o termine in locul meu e binevenit;)
|
dak kiar vreti sa faceti brush asa cum a zis topart... tutorialele si pozele puse de topart se gasesc p site-ul cardesignnews.com
|
datzi mah si voi neste tutoriale....sau neste link`uri
|
|
eu am folosit alt tutorial la inceput care l-am gasit in timp ce invatam VT poate va este de ajutor :D http://www.purephotoshop.com/article/110
|
e super misto lambo ala,
dar ce e cu vt monster ala?intreb doar din curiozitate,nu ca ar fi ceva in neregula |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning