Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Photo Retouching Bodykits & Accesories (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13624-photo-retouching-bodykits-and-accesories.html)

TopArt 05-05-06 20:01

Re: Brush Tuning!!!

Quote:

Originally Posted by L33L00
Brush!!!!!!!!!!

din parti !!!!!!!!!!!

inca o data, ala e FOTO RETOUCHING. atat. nimic mai mult.

LKS 05-05-06 22:26

hai ma ...vi tu si ne strici rpd distractia :D :D
lasa`ne si pe noi sa ne bucuram ...apropo ...o sa ma apuc sa fac un brush exact cum sunt alea postate de tine ..dupa nishte desene de mana :D vedem ce`o ieshi

L33L00 06-05-06 13:13

2 Attachment(s)
[brush!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most_Wanted 06-05-06 21:56

4 Attachment(s)
mah baietzi ...ia sama invatatzi si pe mine unus a fac brush calumea ...ca nush daca asa e bine ...voi ce zicetzi

TopArt 06-05-06 22:41

asta nu e brush. e FOTORETOUCHING.

mai baezi, eu nu imi bat capul degeaba cu voi. DAR:

1. e pacat sa nu invatati terminologia corect, ca va faceti de cacao.
2. e pacat sa credeti ca faceti ceva, cand de fapt, datorita lipsei de informatie, faceti cu totul altceva.
3. brush reprezinta "pictura" de la zero.
4. e pacat ca apar noi si noi useri pe forum care sunt indusi in eroare de posturi si topicuri gen "brush tuning" care de fapt e altceva, incep si ei sa faca si - inevitabil - incep sa se laude ca ei fac brush...

revenind, nu-mi place sa cred ca-mi bat capul degeaba cu voi. una e manipulearea si alta e sfatul dezinteresat, pentru imbunatatire si atingerea nivelelor cat mai mari si mai profesionale.

chiar daca o faceti din placere, aratati ca o faceti din placere. placerea si pasiunea nu e neaparat egala cu lipsa de informatii, lipsa de termeni, lipsa de interes. talentul vi-l judeca altii ;)

ranek 06-05-06 22:50

Ok , topart , eu unu' am inteles mesajul tau inca de la primul post! Pt ca esti moderator , schimba tu titlul acestui Thread si fa-l cum crezi tu k ar trebui sa fie ( de preferat Brushed Body Kits ) cred k ar fi cel mai indicat ;) !

TopArt 06-05-06 22:56

Quote:

Originally Posted by ranek
Ok , topart , eu unu' am inteles mesajul tau inca de la primul post!

felicitarile mele sincere ! sper din toata inima sa nu ramai singurul.

PS: nu am drept de moderator aici + nu imi place sa cenzurez sau sa schimb dupa bunul plac subiectiv ;)

sa faca asta cei care sunt moderatori aici si care ar trebui sa aibe notiunile elementare ale tuning-ului, design-ului, styling-ului, programelor de manipuleare imagini 2d, programelor 3d, desenului de mana, etc. ...

L33L00 07-05-06 08:11

ma topart ... si eu am prins ideia de la inceput... cum mi-a iesit opelu ala spedster???
abia ala e brush... nu?:)

tng 07-05-06 12:49

Quote:

Originally Posted by TopArt
sa faca asta cei care sunt moderatori aici si care ar trebui sa aibe notiunile elementare ale tuning-ului, design-ului, styling-ului, programelor de manipuleare imagini 2d, programelor 3d, desenului de mana, etc. ...

zi ce titlu sa pun acilea ...si nu mai privi asa de sus
ajutoru tau este binevenit ... dar cu masura, nu trece la jigniri te rog

TopArt 07-05-06 13:10

Quote:

Originally Posted by tng
si nu mai privi asa de sus
ajutoru tau este binevenit ... dar cu masura, nu trece la jigniri te rog

baiete, ai probleme de katitudine... eu nu privesc de sus, privesc obiectiv. de jignit n-am jignit pe nimeni. daca te simti ofensat, chiar nu citesti ce scriu.

nu zic bine ca un moderator ar trebui sa aibe notiunile de baza privind design, styling, comenzi de baza ale programelor de manipuleare 2d si 3d, desen de mana, etc. ? gresesc eu cu ceva cand zic asta ?!?

e titlu mare de tot: Tuning Design - Virtual Tuning !!! de ce te simti ofensat baiete si ma acuzi ca privesc de sus ?

in privinta titlului, pune PHOTO RETOUCHING BODYKITS & ACCESORIES. asta e propunerea mea.

ranek 07-05-06 18:38

Re: Photo Retouching Bodykits & Accesories

Ma bucur ca pana la urma s-au rezolvat toate ;) :). Acum sper sa revina totul la normal si sa vedem lucrari mai calitative :P :) ;) ! Brushurile ( cu adevarat ) sunt bine venite !!!

Yackone 08-05-06 02:42

2 Attachment(s)
am incercat si eu ceva...;)

TopArt 08-05-06 07:05

yackone, felicitari, e un inceput bun ;)

ma bucur !

ruver 08-05-06 13:31

5 Attachment(s)
pai am si eu un brus mai vechi dar e primul sper sa mai fac ceva pe viitor chit ca nu am mai lucrat o luna :(( a si imi spuneti si mie care din cele patru arata mai bine :D

Yackone 08-05-06 15:05

Quote:

yackone, felicitari, e un inceput bun ;)

ma bucur !

mersi mersi...;) ;) ;)

L33L00 08-05-06 19:48

chiar e marfa yackone .. mai misto decat a mea de care n-ati zis niciunu nica :((

LKS 08-05-06 22:43

mishto ruver si a ta ...bv ! keep going

P.I.M.P boy 13-05-06 13:04

8 Attachment(s)
2 3 retushuri si asta cu fata stiu k ue locul ei dar vam aratat samid atzi o parere

Most_Wanted 14-05-06 19:08

hiundayul e perfect ....si bmw .......dar fata are nasu stramb :)) (joke)

ma da voi cum reusiti mah ...ca mie al draq demi iese ceva

Most_Wanted 14-05-06 19:12

Quote:

felicitarile mele sincere ! sper din toata inima sa nu ramai singurul.

PS: nu am drept de moderator aici + nu imi place sa cenzurez sau sa schimb dupa bunul plac subiectiv ;)

am inteles si eu ....da e greu sa faci ce faci tu ...eu ce am facut (cu o pagina inapoi ) e pt prima oara cand nu fac C&P .........stiu ca ala nu e brus dar la ursuletz cum lam latzit nu se numeste brush?....am facut dupa un tutorial..

ranek 16-05-06 15:38

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
..stiu ca ala nu e brus dar la ursuletz cum lam latzit nu se numeste brush?....am facut dupa un tutorial..

DECI , pls citeste vreo 2-3-4 pag mai in spate si vezi si tu ce inseama brush :P ! ! ! Nu de alta , dar chiar ii jignim pe cei care intr-adevar fac asa ceva ;)

ruver 16-05-06 20:31

2 Attachment(s)
ce pot sa zic m-am scatbit astazi de masina asta de-aia am si postat-o inainte de a termina-o dar mi sa urat de atata brush euzic ce e deajuns pt azi :P spunei-mi si mie parerile voastre daca se poate aici pe topic daca nu la comentari lucrari si datzi-mi o sugestie ce sa fac cu golul acela de pe capota sa il transorm intr-o priza ca in img 1 da e cam naspa sau iau elemente si din original aduce ceva in img 2 mia placut mai mult acea... daca v-am plictisit cu postu meu d-un kilometru :P intelegetima si pe minesunt scarbit peste masura nu dealta dar e a doua masina pe ziua de azi... :D astept raspunsiui :!:

Most_Wanted 16-05-06 23:16

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cei cu asta ...bv frateeeeee
mie tot nu imi iese ..
@sa stii ca ii jignim ....

LKS 20-05-06 16:53

cand vad ce face ruver ...mi se face o "pofta" de brush ...da`mi trece repede ...nu prea mai am timp sa fac..

ruver 21-05-06 00:14

1 Attachment(s)
Am Mai Facut Cate Ceva La Ea Dar E Ne Finisata Si Umbra E Facuta La Misto Mai Mult, Mai Am De Lucru La Rotzi Si Sa-o Pun Pe Un Background Fain Care Sa Se Potriveasca :d Sper Sa Va Placa :d

Yackone 21-05-06 15:58

ruver inteleg ca si u foloseti aceleasi tutorials pe care le-am folosit si eu...;)

ruver 22-05-06 13:52

tutorialul l-am folosit demult la prima, asta am incercat sa-o fac fara sa ma uit in tutorial :p si iesit ceva ceva :D

P.I.M.P boy 24-05-06 19:44

2 Attachment(s)
sal fratzilor am inceput si eu sa fac ceva de la 0 si sunt multzumit pt prima mea masina de la pix (creion) pana la brush(eu am ami facut foto retushing si faceam spoilerele si totul brush) inca nu e terminata , voi posta si finalul

Yackone 25-05-06 01:57

2 Attachment(s)
asta e stadiul la crea am ajuns cu un proiect mai vechi d'al meu;)

L33L00 25-05-06 13:14

tare de tot la amandoi ... bv bv !!!

P.I.M.P boy 27-05-06 14:41

2 Attachment(s)
re mai am cateva retushuri sai schimb peisajul sao termin reflexiile carbonul si dupa ce o termin sami datzi cu parerea asta este ce am mai facut de la anterioara

mihai134 28-05-06 14:54

bagati si voi un tutorial cu ajea ceva.sau daca a mai fost pus dati un link ..ceva :)

P.I.M.P boy 28-05-06 20:08

re mane eu nu folosesc nici un tutorial si sincer nu am vazut tutorial de brush

P.I.M.P boy 28-05-06 21:19

2 Attachment(s)
in sfarsit am terminat-o sper sa va placa

Yackone 29-05-06 14:23

frumos...pacat ca n-am timp sa termin dacia...asa ca cine vrea s-o termine in locul meu e binevenit;)

Ace Axel 29-05-06 20:05

dak kiar vreti sa faceti brush asa cum a zis topart... tutorialele si pozele puse de topart se gasesc p site-ul cardesignnews.com

GRIGO 29-05-06 20:14

datzi mah si voi neste tutoriale....sau neste link`uri

Ace Axel 29-05-06 20:58

uite aici linku din CDN

http://cardesignnews.com/studio/tutorials/index.php

ruver 30-05-06 15:13

eu am folosit alt tutorial la inceput care l-am gasit in timp ce invatam VT poate va este de ajutor :D http://www.purephotoshop.com/article/110

BMWfan 04-06-06 20:59

e super misto lambo ala,
dar ce e cu vt monster ala?intreb doar din curiozitate,nu ca ar fi ceva in neregula

All times are GMT +2. The time now is 12:49.

- Copyright 2026 4Tuning