![]() |
Sweet :) Waiting 4 it.
I'm looking through your site right now. Stelios also videotaped something, but it's short and he doesn't have a cable to connect it to PC. So waitn for ur's. c ya, |
what type of cable? maby i can be any help ....
|
Salutare !!!
A fost frumos azi, mi-e mi sa parut mai frumos ca la Romexpo, in plus a fost si mai multa lume si mai multe masini. Pacat pentru NSL care pentru spectacol si-a omorat masina, voi ziceti ca doar vasu de expansiune, dar va zic eu ca are si altceva, poate chiar sa isi fi si calat motoru. Cea mai tare masina de data asta mi s-a parut WRC-ul care era super facut (avea cromate chiar si butoanele de inhidere) , in plus ca a facut si niste cerculete super. La comice am pus executia Ford-ului.(a si lovit-o) :))) Bafta !!! |
Welcome!
Zetemte - welcome!!! Next event is on 22nov. (more details here on forum)
Very glad u liked it! We talked a little at the finnish. See ya next time! + I talked also with a student from Chisinau. He ownes a Jeep(some kind) and a Mercedes S600(wow!). He said that he will come too next time. :) p.s. thank you 4 the pictures! |
Prisma better than Romexpo
Bai!!! A fost super de data asta. Si DA, a fost MAI BINE ca la Romexpo!!! Inclusiv vremea+mai multa lume.
E clar k pot fi \"un pic\" subiectiv dar AM CASTIGAT LA \"B\". YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! !!!!!!!!! Ma scuzati dar nu m-am putut abtine. De bucurie m-am si registrat!!! Nu va zic ce bine ma simt. La liniute in Vitan m-am dat bine la \"C\" am luat \"cred\" locul 4, la Romexpo am luat pe bune locul 4 (1,2,3 - Way(Astra Bertone, Dacia(Sebi), Subaru STi) iar acum locul 1. Sunt super fericit, intelegeti-ma! |
Golf 2 rulez!
Pacat k nu ati vazut ceva misto:
Cand am plecat de-acolo (Prisma) am plecat in coloana 5 golf 2-uri cu faruri aprinse+muzica=meniu complet. Sa vedeti cum se bagau printre si se uneau cateva sute de metri mai incolo. La un moment dat, dupa Arcul de Triumf o luasem un pic inainte si am lasat-o mai moale; cand m-am uitat in retrovizoare m-am speriat de nu mai stiam pe unde sa ma feresc de cum veneau 4 masini cu farurile aprinse. (scuze daca va plictisesc-sariti mesajul k mai am putin) Pe Kiseleff la rond (alveola) unde baga radarul(Restaurantul Doina) ne-am aliniat toti pe stanga. (a mai ajuns un Golf - eram 6 (sase) aliniati la milimetru). Am facut poze cu capotele ridicate/lasate cu soferi/fara soferi cu grupul, cu hayoane ridicate/fara. Am pus toti muzica sa vedem care ce are. Se asezasera oamenii din parc pe bordura si se uitau la noi. Au trecut mai multi claxonand (Astra alb, Sebi & more) apropos- ce a patit Astra alb k era oprit la Victoriei de militie dar avea capota ridicata-doar nu l-o fi cautat de motor or smth... Apoi am plecat si ne-am despartit la Universitate cu promisiunea k sa mergem impreuna la munte sa bem o ciorba. Marfa, nu??? (daca vreti poze cred ca se rezolva) Almost forgot - s-a si filmat pe drum din masina. Dak mai are cineva Golf sa ne \"unim\" ;) k cica sa si facem un site Golf. Bafta! A fost un week-end super! (si cand ma gandesc cum era sa vin cu autobuzul sau chiar si cand am ajuns cu masina era sa nu particip - LOCUL 1 |
cand si unde va alea loc urmatoare cursa?
|
deci...
pana la urma se pare ca a fost mishto la prisma.... b99sha baga pozele alea sa le vedem shi noi.... welcome zetemte bulgarii nu au ami venit? |
Parerea mea a fost ca organizarea a fost deficitara (nu stiu cum a fost la Romexpo, da aici daca nu mergeam cu cineva in masina o beleam rau pe traseu). Absolut nimeni nu ne-a aratat traseul ci mergeam dupa cel din fata la recunoastere care era la fel de dezorientat ca si mine.
Bogdan cu Hyundaiu nu a fost de loc de *** cum zice lumea, dar fiindca habar nu avea traseul, pentru ca nu ni-l aratase nimeni, ce putea altceva sa faca? Asfaltul a fost catastrofic si multi nu s-au dat pentru ca tineau la cauciucuri si articulatii. Da, a fost frumos pana la urma, dar pacat de cei ce si-au facut praf masinile degeaba: Florian (nici nu e masina lui dupa cate stiu), Florin (DOD), Fordu Cortina, Astra (spoileru) etc |
Quote:
|
Re: Welcome!
Quote:
Chisnau - what is it ? S600 Huh - nice, but at this kind of competition I don't thnik is a good car for it :wink: What car did you drive ? I might have asked, but I was so exited, that i don't remember 8) :) 3 weeks - Can't wait. I'll have to practice :lol: Do you know where is gonna be ? :twisted: One more question ... Waht about results ?!? Are they going to be on any site ?!? I would like to see the diffrence in the times ... :roll: |
Oooooooh :)
Cate mesaje fratiloooooooooooor :) Mai usor, ca nu stiu ce sa scriu :) In primul rand, e un lucru bun ca a aparut un reportaj la TV! In al doilea rand, se pare ca a fost ceva frumos la PRISMA :) In al treilea rand... nu mai scriu nimic :) ca nu mai stiu ce :lol: |
Re: Mda
Quote:
|
Quote:
|
Pilu: eu am vazut aseara la 19:20 stirile la Antena 1 si au dat reportaj cu imagini de la cursa. Intrarea la Prisma, imagini din interior... etc
|
Quote:
|
:D
Ai spus ceva despre lumea care vine se uita dar nu participa !
|
Re: :D
Quote:
e foarte bine ca sunt si spectatori, doamne fereste ca doar nu toti au cum sa participe, nici eu nu as participa ca n-as avea masina pt asa ceva, ma refeream la ala cu Hyundai ca daca el nu vine pt \"un ***\" de timp, inseamna ca nu e un om caruia-i plac cursele..........pt ca o cursa asta inseamna, batalie de timpi..... |
Daca spui depre accentul galben facut de zeno !
Baiatul ala vine des la ilegale deci nu pot sa mah pronunt ! dece a vb asa ceva ! |
Quote:
|
Mi-a placut mult de tot cum a iesit. Si noroc si de vreme buna.
A fost super ideea cu startul din pasaj, a fost de efect ca se auzea intai moturul ambalat, schimbatu in a II-a si abia apoi aparea masina :). Daciile berline au aratat ca pot si ele daca stie cine sa le struneasca printre jaloane, si le-au batut obrazul unora dintre ceilalti participanti. Au stricat showul cei care n-au reusit sa inteleaga cum e circuitu...desi s-a facut si prezentarea la pas...si l-au parcurs total aiurea. Frumos showul facut de cei care au dat-o in cerculete pana au fiert motoru:) vezi NSLu, sau au luat stalpi, vezi Fordu. Suprafata a fost destul de neprielnica: placi de beton cu multe asperitati iar la iesirea de pe circuit o suprafata foarte alunecoasa care era sa-i arunce pe multi in decor. Legat de faptul k au aratat la Antena 1, nu-i nici o noutate, au facut reportaje la fiecare etapa, si au dat la stirile de la 7. Astept rezultatele si eu, ca n-am vazut acolo sa se fi facut premiera, ori am plecat eu prea repede. |
Mda ... aia de la antena nici nu stia unde se tine si mai ales ca se tine.
M-a sunat un prieten care lucreaza acolo si i-am zis , asta sambata seara. Prima data vroiau un reportaj pt emisiunea lUi Ardei Gheorghe dar duminica dimineata m-a sunat Sanda aia ca vin de la stiri. That's all. |
>>eu eram Guestu de mai sus.
Da ideea e ca ar trebui sa pastreze organizatorii legatura cu Antena 1 in cazu de fata, si in general cu media, ca sa se faca putina publicitate inainte de curse, sa afle lumea ca se tin deoarece foarte putini stiu, site-ul asta fiind singurul loc de unde se poate afla. Dar incet, incet poate o sa se implice mai multi in mediatizare. |
yo nu am vazut nici un reportaj.... :( ce-i drept nu pre ma uit la shtiri....
|
Da, cam nasoala suprafata,mai ales ca in primu viraj dupa iesirea din pasaj, daca derapai pe pietrisul (care era destul de mult) dintre placi nu mai intrai bine dupa jalon..
In rest..frumos...si fetele de altfel..nu numai masinile:) |
mda .. o sa incerc sa ii mai chem .. ma rog acum depinde daca o sa li se para interesant. o sa incerc sa mai iau legatura cu reportera aia de la emisiunea lui ardei.
By the way .. pt ca a plecat de la pro si s-a dus la antena si radio21 cica primit un milion de $$$ pe trei ani.. prostu draqu |
AG
cat a fost la pro tv/ppro fm mi-au placut emisiunile lui... mai ales acemia pro fm cu liviu mihaiu :DDD da nush... am o antipatie fatza de antena 1... nu shtiu dece....
in fine... sa revenim la discutzia despre cursa.... hmmmm mi-a venity acum o idee... shtitzi (sau nuh) ca AG mergea la karting, oare ce ar fi daca ar primi o invitatzie la urmatoarea etapa de legal racing? :DDD |
A cam distrus cauciucurile betonu si peitrisu...
Oricum cred ca a fost etapa cu cele mai multe probleme pt masini: - motor fiert - NSL, si parca si DOD-u dar eu n-am vazut - dacia visinie dupa a doua parcurgere a circuitului a facut o intoarcere cu frana de mana, s-a oprit si au scos-o impinsa:) (nu stiu ce a patit) - fordu si-a indoit dupa cum se vede si in poza postata mai sus s-a suparat pe un stalp - astraului bertone i se desprinsese spoileru fatza acidman: heh, poate le face Gheorghe o sponsorizare cu milionu ala baietilor de la Legal Racing, k tot e zice el ca e disperat cu masinile. |
SALUT..PRINTRE CEI CARE AU INREGISTRAT CATE CEVA DIN CURSA..SE INTAMPLA SA AIBA CAREVA SI VRE-O TURA A CIELO-ului,SINGURUL DE ALTFEL DIN CONCURS?
|
ok.
Vad ca ati zis tot ce a fost de zis. Eu inchei prin a spune ca abia astept urmatoarea etapa, unde cred ca o sa fie si mai marfa. Data viitoare sper sa fie u liniute, ca parca mi sa facut dor de ele. Bafta !! |
super
salutare ,dupa cum scrie lumea pe aici se pare ca fost marfa cursa si mor de ciuda ca nu am participat si eu ,dar deja ma gindesc la urmatoarea cursa ,cind o sa fie?
|
Quote:
eu am zis de tipu' cu Hyundai-ul Coupe.... o fi mergand el la liniute (bravo lui) dar duminica .... :cry: :cry: in prima etapa ... a venit tare din pasaj (foarte frumos) ... apoi dupa prima curba (aia in dreapta de 180) a lasat-o moale ... parca era la plimbare ... nici macar nu facut tot traseul .. si s-a intors la \"stand\" .. dandu-se jos din \"super-masina\" lui cu un ras bolnavicios zicand ... \"Nu-mi omor eu masina pentru un *** de timp\". Asta odata ... Dupa ce a venit si Sebi (fiind ultimul din prima etapa) ... s-au incins spiritele (cerculete, fum, miros de cauciuc incins ...) au plecat spre pasaj pentru a doua etapa. A plecat si Coupe-ul galben Zeno ... imi zic \"Taci ca si-a revenit gagiul, nu poate sa reziste pe margine\". Ce credeti? Aceeasi faza. Vine tare, ia curba la dreapta ... si dupa aia .... a mers babaciune pana la final. Spuneti voi acum ! |
In curand vom avea si o inregistrare video a cursei, momentan lucram la captura!
|
2 Attachment(s)
Uau .. cred ca a fost misto la Prisma ... din pacate nu am ajuns din motive de probleme personale ... lasa ca poate ajung data viitoare.
Felicitari SHA ! As fi curios sa te prind undeva la o liniutza :wink: . Eu am un Megane coupe 147 cai. Presupun ca GTI-ul tau e in stare destul de buna. As vrea si eu sa fac o liniutza cu un GTI. Am mai facut la legale de 2 ori cu golf 2 ... unul era de 130 de cai si altul de 160 (zicea el). Le-am facut pe amandoua destul de urat ,culmea pe ala cu 160 l-am facut mai varza decat pe ala cu 130 , si oricat de mult as vrea sa ma umflu in pene sincer nu cred ca masinile erau chiar in stare optima de functionare. Mie imi place foarte mult GTI-ul si chiar nu m-as simti dezamagit daca m-ai face. Sper sa ne intalnim la o viitoare editie de legale sau intr-o noapte la un stop :wink: . Uite o poza cu mine si golful de 130 de cai... si una cu un Passat V6 TDI |
feh! ala de mai sus sunt chiar eu :roll:
(probleme cu login) 'spekt :!: |
Facetzi un haz de hiunday degeaba !
Baiatu ala chiar nu a venit pt timp din cate ai observat nici nu avea nr ! A venit pt este foarte bun prieten cu toti organizatori ! Dar tu dece nu ai venit tu ca sa \"iti omori masina pt timp\" |
nici eu nu stiu ce avetzi cu baiatu ala cu hiunday .. omu face ce vrea cu mashina lui, nu totzi sunt dispusi sa`shi f*ta mashinile pt spectacol
|
O tavaleste non stop poate ca atunci nu a avut chef !
|
pentru ca eu nu am cu ce !! that's why ...
si imi pare rau ca nu am cu ce ... asta e !! sunt unii care au ... si altii care nu au ... |
dar hai sa inchidem subiectul asta cu Hyundai ... ca deja este prea mult ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning