![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
L-am luat de mult Bogdan :)
Oricum luam si un AA ,il vroiam pe verde/negru dar cand dealer edition-ul era doar cu 10 euro mai scump ca un welly ,cum sa nu il iei? E chilipir. |
Da ai avut noroc, doar cu 10 euro mai ieftin ca un Welly, merita complet AutoArt la pret de Welly. Felicitari :D Astept sa mai prezinti machete superbe. bafta
|
Mai e valabila prezentarea modelelor la cerere? :D
Porsche Carrera GT se poate? |
Este ,doar ca trebuie sa ii fac poze...momentan e doar un Maisto ,urmeaza AA-ul ,doar sa apara varianta noua (black with black interior) :)
|
Ok, astept, mersi :)
|
14 Attachment(s)
Nu am apucat sa pozez machete ,dar va arat ceva mai vechi.
O macheta care a suferit cateva modificari (sper eu in bine). E vb. despre 911 2.7 Carrera RS 1973 - Universal Hobbies. Macheta nu straluceste ,nu trece de standardul bburago/maisto dar imi place foarte mult si din pacate (pana vine AA cu varianta lor de Carrera RS '73) UH sunt singurii care o produc. Initial avea un livery foarte urat ,am luat-o asa deoarece nu am mai gasit-o in varianta simpla. Modificarile au constat in: Eliminarea liveri-ului. Jantele vopsite. Detaliat motor, semnalizari si stopuri. Classicul stripe Carrera RS. Interior mochetat. (desi nu prea se vede deoarece mocheta e neagra iar interiorul tot negru). Ar mai fi cateva de facut la ea ,cum ar fi inlocuirea cauciucurilor (chiar a jantelor) care sunt cam mari. |
Frumos!
Cel mai pur Porsche,dupa parerea mea. ;) |
m-am uitat peste toate machetele tale prezentate, superbe, imi place ca strangi doar ceva anume se vede ca ai o pasiune pt porsche, bravo.
|
A iesit super tare machetuta , mult mai bine fara stickere :D
|
arata super bine.....cum i-ai facut alea in parti?
|
"Alea in parti" adica stripe-ul Carrera e printat pe hartie foto si lipit cu banda dublu-adezivafoarte subtire. :)
Ms de aprecieri. |
dap ''alea in parti'' scuze dar am avut lapsus in momentul ala.....a iesit frumos
|
Se putea si mai bine ,o sa iau niste coli speciale pt decal-uri si o sa arate si mai bine ;)
|
9 Attachment(s)
Am gasit niste poze ceva mai vechi cu Carrera GT - Maisto.
Si cateva langa Prototype. ;) |
Superbe amandoua , sa le stapanesti sanatos si la mai multe !!!
|
Multumesc pentru poze.
|
Sooper, o prinde foarte bine culoarea. Ceva bun si de la Maisto! :-)
|
1 Attachment(s)
Nou venit: 996 Turbo 2001 AutoArt. (+ bonus VW Passat 2.0 TDI 1:43 ,pe care il am si 1:1 :) )
|
Foarte frumos 996 :D , sper ca vei face poze curand...... :-)
|
Parca ai zis ca colectionezi ONLY PORSCHE, acuma ai si un Volkswagen? (stai linistit ca inteleg ca il ai si 1/1) Asteptam prezentarile! :-)
|
Era un must have Passat-ul. Vreau si o Bora argintie (pt ca am si una d-aia :P )dar cam greu gasesc. Doar de la Minichamps si e editie limitata si e si neagra ,ceea ce se traduce prin 34 de euro...
|
13 Attachment(s)
Desi nu isi are locul aici ,cateva poze cu "piticul" :)
Ultima e alaturi de modelul 1:1 pe care il detin. |
Totusi merita sa iei Bora caci doar odata o faci.... cam ca si cu 901 doar ca la o scara mai mica. ;)
|
frumoasa machetuta , i-ar prinde bine niste geamuri fumurii :) ( zic eu )
|
E ok stock,zic eu. :)
|
Mda ,si mie imi place mai mult "stock" .Nu sunt adeptul foliei pe geamuri sau alte elemente de tunung. :)
|
18 Attachment(s)
Pt azi - Porsche 910 (sau Carrera 10) - Exoto Motorbox. Un model deosebit ,editie limitata (700 bucati) in culoarea (tineti-va bine) Standox Crystal Raynbow Blue.
Un model destul de bun cu multe detalii si o calitate a finisajelor de exceptie. Scuze pt pozele de mici dimensiuni dar sunt mai vechi. |
Frumos Porsche-ul, atat culoarea cat si masina.
|
Este frumos dar tin sa zic ca mi-ar fii placut mult mai mult daca nu avea in vopsea sclipiciul ala tipator :D asta este parerea mea , oricum succes si la mai multe ! :)
|
Foarte frumoasa asta! :-) Deosebita culoarea!
|
Quote:
"Sclipiciul ala mnu se vede decat la blit sau la lumina puternica ,in rest e un albastru metalic foarte misto :) |
Interesanta culoarea.Masina este deosebita.Poti sa spui cat te-o costat aici sau in PM?
|
10 Attachment(s)
Porsche 911 (997) Turbo Cabriolet 2008 - Norev Dealer Edition. Culoarea e superba ,e un gloss spre mat cu fulgi metalici. De asemenea calitativ e lucrata exceptional.
Ultima e langa 997 Turbo Coupe tot de la Norev. |
910 trebuia sa ajunga la mine! mi l-ai furat hot mic!! :D
misto si 911-ul, desi nu i-ar fi stricat mocheta in interior; scaunele sunt punctul de rezistenta al machetei, parerea mea! pacat ca motorul nu ne ofera o priveliste apetisanta :( |
Vopseaua e dementiala, la fel si interiorul...pacat ca motorul nu e foarte detaliat (probabil nici la 1:1 nu prea ai ce vedea sub capota).
|
WOW, nici nu stiam ca Norev lucreaza asa de bine! :???: E superba macheta asta, imi place la nebunie interiorul. Poti sa imi zici te rog daca scaunele sunt facute din piele sau ma inseala poza?
la cat mai multe :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre motor...ia vezi ,la 1:1 ce vezi? Dar din cauza unghiului din care am facut poza nu se vede tot... 1:1 -> https://i59.photobucket.com/albums/g2...97Turbo004.jpg Quote:
|
ai facut poza la 911??:D cool
si da, vorbisem cu varu cosmic s-o iau p-asta, dar m-am sucit in favoarea Chiron-ului, ca deh, bugetul e limitat:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning