![]() |
Re:
Quote:
|
Re: 4tuning day
Vin si eu. Sigur.
|
cu meganul? sau cu tibi?
|
nu stiu exact. cred ca vin cu meganul. ca tre sa ma duc in buc . sa vad. sper.:D
|
pai vorbim, poate mergem impreuna!!
|
Quote:
|
sa speram... sa dea domnul sa iau plasticul..
|
mult noroc. da banu frate ca altfel....
astia sunt bulangii |
nui vb de asta. e faza sa iau din nou sala.
|
Invata!!!!!!!!
|
Mertzan!!!! Ce ti-am zis eu acum ceva timp? Hm? INVATA!!!!
|
mai. eu am luat sala cu 25. mo picat la orash.
|
INvaTA!!!! dac nu te omor:shock:
|
Quote:
nu sti ca traim in RO si daca nu dai sutica nu treci... ce ai zis? las' ca eu sunt bun sofer? ai? na ca ai patito |
Fa niste drifturi si o sa vezi ca iti da permisul..
|
hahahaha.:):). Buna ideea
|
ce sa va explic eu voua.... nu imi bat capul.
|
:rolleyes2 this is an offence or I missunderstood what you've said?
|
sala nu e valabila 1 an ????
|
de ce ma luati la misto. de ce radeti de mine ca nu stiu sa conduc? am gresit la o parcare si gata. ce e atata tamtam???? au fost si emotiile si nici eu nu eram pregatit.
|
baieti nu iau la misto ei doar au zis ca la oras oricat de bun ai fi nu treci tre sa ai pila sau buzunarul plin ---intelesei;) ;)
|
Quote:
|
la oras a fost greseala mea si putin a politsitului. dar na.. ce sai faci. asha a fost sa fie. asha a vrut DUMNEZEU. sper sa il iau si sa vin la bucuresti sa reprezint marca, orasul si clubul.
|
voi cand plecati spre bucuresti. Ca poate ne unim in bacau si mergem impreuna. Ca si de la Suceava vin cateva masini. Numai bine ne mai temperam reciproc si mergem mai in siguranta ( hi hi hi)
|
facem iuresh pe e85. iupiiiiiii. asha cel mai bine. mergem in ceata lui haiduc.
|
eu daca ash veni, ash vrea sa fie cum a fost intalneala cand am fost 20 de mashini shi ne-am fugarit pana la selena, cunoscatorii shtiu !!!:)
|
hehe. poate nici chiar asha. vedem atunci pe loc cum va fi.
|
pai daca ne fugarim asa, voi astia cu masini puternice ajungeti la bucuresti in 2 ore, iar cei cu masini mai puturoase in 4!!!
|
Daca ne fugarim asa pun gatu ca cel putin 5 dintre noi ajung cu masina busita la Bucuresti.
|
incercam ca toti sa fim in grup.pe care il mananca talpa sa o ia inainte
|
Quote:
|
pai am zis. care vrea viteza nu are decat sai deie linistit. noi ne vedem de ale noastre.
|
cel mai frumos ar fi sa mergem toti(cati om fi), impreuna!! si sa respectam regulile cat se poate!!:oops:
|
stie politia de 4tuning day... se mobilizeaza :lol: :lol:
|
care e adresa exacta a complexului PRISMA 2?
|
|
nui pb de ajuns acolo. o sa fie aleks ca sa ne ghideze.
|
mai... te iei dupa indicatoare la intrare in buc :) ... am impresia ca o iei pe centura... de la afumati la otopeni... shi apoi e ceva care nu poti sa ratezi :))
|
Este simplu de ajuns la Prisma din Colentina. Daca mergem in grup putem sa ne descurcam foarte usor. Iar de fugareala nu cred ca este cazul. Asa ce facem, tragem toti sa ne tinem de unu? Nu ca mie mi-ar fi foarte greu (:D :D :D )
Dar nu vad logica. Crestem si consumul degeaba, ca Bucurestiul tot acolo este, si crestem proportional si riscurile de a se intampla ceva naspha. Tocmai de asta am si spus sa mergem in grup. Ca sa ne temperam unii pe altii. |
e cel mai corect asha. sa mergem in grup. sa fim unitzi, sa nu ne distantam unii de altii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning