![]() |
Re: Divizia A si Cupele Europene
Quote:
|
Quote:
|
Steaua Va fii mereu echipa care va castiga.. totul ! e echipa cu cea mai mare experienta.! in fotbal asa mi se pare mie .. ca sunt suporter Steaua.. si fac parte din galeria stelei. !Voi rapidisti sau dinamovisti sau oricare echipa din Div A nu vati dori o zi in galeria Stelei . nu va veti mai despartii de Steaua veti tine vesnic cu Ros Albastru pana la moarte ! .. !! ORicum Steaua va Castiga UEFA !
|
apropo de cupe europene ...steaua este si la handbal in finala la cupa chalenge ...
|
dapz sil4tuning.. ai dreptate si la handbal e :D oricum eu am sanse in steaua 100% go steaua .. !
|
anunt urgent: am un bilet la tribuna II pt Steaua-rapid, il dau la pretul normal de 300.000, pur si simplu a intervenit ceva si nu mai pot sa merg (in caz k va ganditi k e facatura).
|
vandut.. forza Steaua pt maine :-P
|
un om nebun:
Quote:
|
BKL >.....ce puii mei :D
|
Steaua mi se pare ca se va califica .!! min 85` bun asa :D Lupta Steaua !! Steaua - Rapid 0 - 0 Min 85` ?:D :D
|
respect pt rapid si pt steua da mai departe merge steua
|
Steaua calificata 0-0 retur !!!
Forzaaa Steaua!! PS: Semifinala: Steaua vs. Basel !!! |
am vazut meciul.a fost km plictisitor dar...FORZA STEEEAUA:workout: :joy: :rockon: :woowoo: :chainsaw: :dance: :raving: :bat: :razz:
|
forza Steaua forza Steaua eee eee!!!
va astept pe 20 pe lia baieti ;-) |
Deci........ FORTZA STEAUA FORTZA STEAUA EEEEEE EEEEEEEE
|
Rapidistii:ciocu` mic si joc de glezne!De acum incolo la TV cu punga de seminte in fata! :D :D :D
|
rapidishtilor luati kitu de fifa 2006 de la dinamovisti si puneti'va pe sistem :))
|
Nu mai vad nici un rapidist tare-n gura acuma......
Ce sa intamplat dragilor?? :?: :?: |
steua joaca cu MIDDLESBRO
|
Later Edit,se pare ca vom juca in semifinala in cupa UEFA cu Middlesbrough FC :(
|
Quote:
akum o sa le ia cva sa comenteze...nu d alta dar stiu cativa rapidisti, si taaaaaaare prosti sunt :) deh, renumele nu se face cu una,cu doua STEEEEEEEEEAAAAAUA!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Steaua Ale Ale .. sa vazut cine a jucat mai bine si cine e cu mai mare experianta ..!! FOrzzzzaaaa Steauaaaa ... !!
|
FORRZZZAAA STEAUA....LA MAI MARE....AM RAGUSHIT CAT AM TIPAT PE MAGHERU CU CAPU PE GEAM...:D da au meritat-o baietii chiar si cu cu 0-0...rezultatul conteaza!
|
Quote:
|
Quote:
oricum...daca Antonescu traia....rapidul nu mai avea suporteri... ma rog, nici steaua nu il mai avea pe nicolita :lol: akum sa vedem....ce credeti k face cu middlesbrough?! |
Quote:
jucam finala sau nu?? :?: |
eu zic ca sunt sanse de finala cam 40 % tinand cont ca jucam I meci acas ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning