Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Divizia A si Cupele Europene (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13557-divizia-cupele-europene.html)

Urban_Racing 31-03-06 01:57

Re: Divizia A si Cupele Europene

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
s-a vazut CLAR ca UEFA are ceva cu Romania...daca la o simpla petarda incepi sa notezi in "fenomele importante" ale meciului....

Se shtie ca au ceva cu Romania ... ii deranjeaza ...deja e prea mult pt Romania ....da hai sa le tzinem totushi in tribune!

George_P. 31-03-06 22:44

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing
ASha e George ai dreptate ar trebui sa itzi atrani un pietroi cu steaua de gat shi unu cu rapid de picioare shi sa te arunci in mare

Asa sa faci tu bro cu Farul tau;) ca esti mai aproape de mare decat mine;)

C0lt4Subaru 31-03-06 23:09

Steaua Va fii mereu echipa care va castiga.. totul ! e echipa cu cea mai mare experienta.! in fotbal asa mi se pare mie .. ca sunt suporter Steaua.. si fac parte din galeria stelei. !Voi rapidisti sau dinamovisti sau oricare echipa din Div A nu vati dori o zi in galeria Stelei . nu va veti mai despartii de Steaua veti tine vesnic cu Ros Albastru pana la moarte ! .. !! ORicum Steaua va Castiga UEFA !

sil4tuning 01-04-06 19:29

apropo de cupe europene ...steaua este si la handbal in finala la cupa chalenge ...

C0lt4Subaru 01-04-06 22:19

dapz sil4tuning.. ai dreptate si la handbal e :D oricum eu am sanse in steaua 100% go steaua .. !

PYT 04-04-06 23:00

anunt urgent: am un bilet la tribuna II pt Steaua-rapid, il dau la pretul normal de 300.000, pur si simplu a intervenit ceva si nu mai pot sa merg (in caz k va ganditi k e facatura).

PYT 05-04-06 17:17

vandut.. forza Steaua pt maine :-P

PYT 06-04-06 11:15

un om nebun:

Quote:

Întrebat de ce patronul Rapidului l-a mângâiat părinteşte pe creştet în timpul meciului tur dintre Rapid şi Steaua, xxxxxx a replicat dur: “Copos are gesturi de homosexual. El şi pe jucători îi mângâie pe cap. Ce-i aia să mângâi un bărbat? Mie să-mi dai şi un milion şi tot nu m-aş atinge de un bărbat”. Săptămâna trecută, xxxxxx a refuzat să guste din prăjiturile oferite de organizatori, motivând că el nu mănâncă de la Copos. În cele din urmă, la insistenţele vicepremierului, latifundiarul din Pipera a acceptat să servească o cafea şi un pahar cu apă. xxxxxx a dezvăluit şi motivul pentru care este mereu optimist înaintea partidelor decisive. “Atunci când visez cu o seară înainte că mulg oile, înseamnă că vom câştiga, iar dacă mi s-au rătăcit animalele, atunci pierd şi meciul”

xxxxxx a lansat un atac extrem de dur şi la adresa premierului Călin Popescu-Tăriceanu. “Din viaţa politică trebuie să dispară oameni ca Tăriceanu, care are patru neveste şi a spurcat astfel taina cununiei de patru ori. El vine dintr-o casă conspirativă şi ne arată nouă ce e aia moralitate. Mi-a cerut bilete la meci la tribuna oficială, pentru el şi nevastă-sa. Dacă vrea bilet, să se ducă să-şi cumpere, poate să stea unde vrea el, dar nu lângă mine, pentru că dacă îi văd faţa, mi se face scârbă. La tribuna oficială stau doar VIP-uri. Tăriceanu e doar un «Very Important Papagal»”, s-a dezlănţuit xxxxxx.
cine sa fie??

sil4tuning 06-04-06 15:39

BKL >.....ce puii mei :D

C0lt4Subaru 06-04-06 21:15

Steaua mi se pare ca se va califica .!! min 85` bun asa :D Lupta Steaua !! Steaua - Rapid 0 - 0 Min 85` ?:D :D

TEKIN 06-04-06 21:25

respect pt rapid si pt steua da mai departe merge steua

Ju!ceD 06-04-06 21:51

Steaua calificata 0-0 retur !!!

Forzaaa Steaua!!

PS: Semifinala: Steaua vs. Basel !!!

Cabbano 06-04-06 22:05

am vazut meciul.a fost km plictisitor dar...FORZA STEEEAUA:workout: :joy: :rockon: :woowoo: :chainsaw: :dance: :raving: :bat: :razz:

PYT 06-04-06 22:07

forza Steaua forza Steaua eee eee!!!

va astept pe 20 pe lia baieti ;-)

c i k y 06-04-06 22:22

Deci........ FORTZA STEAUA FORTZA STEAUA EEEEEE EEEEEEEE

DJ77VLD 06-04-06 22:34

Rapidistii:ciocu` mic si joc de glezne!De acum incolo la TV cu punga de seminte in fata! :D :D :D

Ju!ceD 06-04-06 22:47

rapidishtilor luati kitu de fifa 2006 de la dinamovisti si puneti'va pe sistem :))

George_P. 06-04-06 22:49

Nu mai vad nici un rapidist tare-n gura acuma......
Ce sa intamplat dragilor??
:?: :?:

TEKIN 06-04-06 22:54

steua joaca cu MIDDLESBRO

CT-82-PWR 06-04-06 22:58

Later Edit,se pare ca vom juca in semifinala in cupa UEFA cu Middlesbrough FC :(

SpeedeR 07-04-06 00:05

Quote:

Originally Posted by george_smiley05
Nu mai vad nici un rapidist tare-n gura acuma......
Ce sa intamplat dragilor??
:?: :?:

pai ciorile au fost speriate de elicopterele politiei :)
akum o sa le ia cva sa comenteze...nu d alta dar stiu cativa rapidisti, si taaaaaaare prosti sunt :) deh, renumele nu se face cu una,cu doua

STEEEEEEEEEAAAAAUA!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

C0lt4Subaru 07-04-06 00:50

Steaua Ale Ale .. sa vazut cine a jucat mai bine si cine e cu mai mare experianta ..!! FOrzzzzaaaa Steauaaaa ... !!

SUN 07-04-06 01:38

FORRZZZAAA STEAUA....LA MAI MARE....AM RAGUSHIT CAT AM TIPAT PE MAGHERU CU CAPU PE GEAM...:D da au meritat-o baietii chiar si cu cu 0-0...rezultatul conteaza!

minirally 07-04-06 09:18

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
pai ciorile au fost speriate de elicopterele politiei :)
akum o sa le ia cva sa comenteze...nu d alta dar stiu cativa rapidisti, si taaaaaaare prosti sunt :) deh, renumele nu se face cu una,cu doua

STEEEEEEEEEAAAAAUA!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

te bat:evil: adica eu daca tin cu rapid,sunt proasta!?si nu mai zice ca in rapid sunt numai ciori,ca nici steaua nu e pe departe..;) asta e,au castigat,sa fie sanatosi..bv lor:!:

SpeedeR 07-04-06 10:54

Quote:

Originally Posted by minirally
te bat:evil: adica eu daca tin cu rapid,sunt proasta!?si nu mai zice ca in rapid sunt numai ciori,ca nici steaua nu e pe departe..;) asta e,au castigat,sa fie sanatosi..bv lor:!:

shhhhhhhht...am zis, cunosc anume rapidisti :) si culmea...mai sunt si negri :lol: :lol: :lol: oare nu 'e' ciori nu!?
oricum...daca Antonescu traia....rapidul nu mai avea suporteri... ma rog, nici steaua nu il mai avea pe nicolita :lol:
akum sa vedem....ce credeti k face cu middlesbrough?!

George_P. 07-04-06 23:15

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
akum sa vedem....ce credeti k face cu middlesbrough?!

tu ce crezi??
jucam finala sau nu??
:?:

sil4tuning 08-04-06 06:44

eu zic ca sunt sanse de finala cam 40 % tinand cont ca jucam I meci acas ..

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning