![]() |
Re: Pascani
In legatura cu activitatea slaba de pe acest thread,sa stiti ca baieti nu sunt asa activi pe forum(exceptie facand andreyutzu),dar vin la intalniri!;)
|
asai onix,cred k baietii si-au uitat parola la cont de numai posteaza pe forum :))
|
Nici o problema sambata vom discuta si problema asta.
|
may baieti macar postati si voi niste poze sau filmari:)
|
nic o sa postam,avem 2-3 poze da facute noaptea...pe noi ne gasesti in fata la ''fidelio'' pe la 8:30 cam asa...
|
[QUOTE=nic b87;2744711]may baieti macar postati si voi niste poze sau filmari:)[/QUOTE
in primul rand cu cine avem onoarea? o sa punem si poze cu masinile noastre,filmulete nu avem.;) |
pai cu un pasionat de masini
https://www.youtube.com/2008nicb87 |
vand opel vectra b 96 benzina 1.6 16v.....3500e neg
|
Quote:
daca vrei sa vorbim ne putem intalni sambata seara in jurul orei 20:30 prin centru sau mai tarziu(22:00-00:00) in poligonul de la stadion. |
onix mi-ai luat vorba din gura:))).......nic daca vrei ne putem cunoaste o sa vezi un grupuletz pe gardul ala din fata la fidelio
|
si sa specificam ..multe masini care daca nu au loc de parcare ... blocheaza pe altii sau isi fac singuri loc de parcare pe unde gasesc ...
|
cine vorbeste... :)))
|
Salut Baieti! Ma bucur sa vad ca exista o comunitate cat de mica si la Pascani. Va felicit! Am sa fiu direct: aveti ceva masini modificate in oras? In comunitate, intre voi prietenii? Noi pe 8 sau 15 nu stim inca data organizam un TuningShow in Roman si va invit cu placere sa veniti! Expo exterior/Expo Interior/Burn/Audi...indiferent ce aveti, va asteptam!!! Si ca participanti si ca spectatori sunteti invitati la Roman pentru a lega noi prietenii. Va salut, astept mesajul vostru.
P.S. Comunitatea noastra o gasiti tot la propuneri undeva mai sus :) deu mai jos de a voastra :) |
salut!
multumim pentru felicitari. si eu ca sa fiu tot direct:prin oras sunt cateva masini modificate...;dar noi cei care facem parte din comunitatea asta mica nu avem masini modificate deocamdata deoarece suntem inca studenti,elevi,parinti nu ne-au dat masini cadou.Conducem masinile parintilor... Va multumim de invitatie si speram sa fim prezenti ca spectatori. Bafta cu organizarea! |
morpheusmaster cum spunea si onix,noi suntem deabia la inceput dar pasiunea este in sange..multumim pentru felicitari,si ne-ar place sa legam prietenii intre comunitati, o sa incercam sa onoram invitatia.
cu respect andreyutzu |
Quote:
Quote:
Eu va salut si va urez succes pe viitor! Raman subscribed la acest thread, va anunt pana la urma cand si cum...si tinem legatura. Numai bine baieti! |
si noua ne face o deosebita placere sa ne cunoastem...si speram sa ajungem ca sa va sustinem...tinem legatura
|
Din cate am inteles eu de diferite forum-uri evenimentul de la Roman in mare parte nu va mai avea loc in toamana asta,urmand a fi organizat in primavara.
Oricum noi vom fi prezenti ca spectatori cand se va oraganiza. |
Quote:
|
morpheusmaster noi o sa incercam sa venim la eveniment orcand o sa se faca...si speram sa ne adunam cat mai multi pana in primavara...salutare :D
|
mai baieti da nu mai zice nimeni nimic?
speram sa reusim sa punem si niste poze cat mai repede. |
avem ceva poze dar trebuie sa ne adunam odata sa facem o sedinta foto
|
pai asa zic si eu...sa vada lumea ca nu stam numai in spatele monitoarelor :D
|
1 Attachment(s)
Hai sa sparg eu gheata si sa pun o poza cu fosta masina. Este vorba de un golf 4 din 2001 alh 90 caluti. Si acum imi e dor de ea :ashamed:
PS: Cat de curand o sa pun poze si cu viitoarea masina :lol: |
frumoasa masina leutzu...asteptam poze k noua achizitie...salutare
|
Quote:
Mersic frumos, din pacate nu o mai am de vreo 2 ani... abia astept urmatoarea masina :dance: PS: se cam lasa asteptata de ceva vreme :anger: |
4 Attachment(s)
Pana o sa am masina mea,conduc masina familiei: Dacia Logan 1.5DCI;70CP.
|
onix frumos loganel....baietii hai mai bagati poze cu masinile voastre :D
|
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei !
Si ca sa fie ceva personal ... LA MULTI ANI Andreyutzu ! |
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei !
|
mersi mult baieti si sa fie un la multi ani special pentru domnu LGandrew si toti ce poarta numele de andrei, andreea
|
2 Attachment(s)
Revin cu o noutate .... Mi-am luat pisicuta ! ! ! ! :twisted:
cand o sa am timp revin cu poze mai noi si cu un topic special pentru pisicuta |
arata bine pisicutza .... multi KM fara evenimente (neplacute)...so stapanesti sanatos ... bafta
|
leutz,sa o conduci sanatos,cat mai multi km fara incidente
p.s.tre sa il iei pe andreyutzu la o plimbare,e nerabdator |
Multumesc baietii, sa dea Dumnezeu si mie si voua si tuturor. facem ture cu toata lumea ;)
|
woww masina visurilor mele numai cu un motor de 1.8 da nu-i problema k e superba si asta...leutzule sa o porti sanatos si fara evenimente si sa vii pe la intalniri ca acuma ai cu ce :P
|
Frumoasa tare pisicuta ta! Multe clipe frumoase alaturi de ea!
|
Leutz sa o portzi sanatos si catzi mai multzi km fara nici cel mai mic eveniment neplacut...Sueprba...ai grija de ea:tenisclap
|
lasa wei virus k imi iau si eu...am vazut o macheta la metro...si ii mai ieftina ca lui leutzu :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning