![]() |
Re: Custom Crew
mai vreti poze?
|
Quote:
|
o sa pun...dar nu azi :P
ps: daca le vrei hai cu cd`u si ti le dau sa le ai in galeria personala :P ps: fanta de lamaie beau :P |
poze mai trebuie sa am si eu insa sunt f mari si imi ia enorm de mult timp pana le uploadez....
Kent8 ai o fanta daca vi joi pe la iulius in parcare ... la orele 9 seara cand avem intalnirea de club |
10 Attachment(s)
trimite fanta aia cu taxi :P
ps: domnisoara creata casca, era atat de plictisitaaaaaaaaa.... |
Quote:
o fi lasat-o ceva sau careva "gură cască" ? :P |
acest mic detaliu eu, nu il stiu :P poate ni-l spune ea :P
|
Felicitari ptr Logan. Foarte grav.
|
te-am vazut cand ai venit cu tony si l-ai studiat ;))
|
ink un proiect aproape de final...seat leon 1,6 16v kompressor...in 2-3 zile masina va fi gata...maine o sa pun si poze...:p
|
Eheheh .. Bafta :twisted:
|
Unde e atelierul vostru??
Ne primiti la un schimb de experienta?? ceva spionaj industrial |
Quote:
|
Quote:
|
web site-ul e (inca) in constructie. un preview http://customcrew.mediaqb.ro/site_flash/25904.html
galeria de imagini - tot in constructie - http://customcrew.mediaqb.ro/site_flash/gallery.html piry - sper sa nu te fi dezamagit. erai singurul curios de ce nu merg adresele de la semnatura ;) sunt binevenite sfaturi, sugestii, pareri (fie ele rele sau bune). |
sper ca nu ati uitat de intalnirea"Custom Crew" de azi la ora 9 in parcare la iulius(langa lac)
toata lumea e binevenita... |
1 Attachment(s)
Quote:
19-20 Septembrie 2009 |
Quote:
|
intalnirea clubului s-a mutat de la iulius la polus.....tot la ora 21 in spate la spalatoria auto
toaqta lumea e binevenita.... |
1 Attachment(s)
In curand va fi prezentata Limuzina fetelor CCD .. si bineinteles
o sa tinem un toast Custom Crew Design and Members .. Asta e o masina surpriza pregatita de minte pt CCD ... ;) PS : Singura problema e ca nu incape in atelier !! Respect pt MOnkey .. Pegas .. si Twist !.. |
imi place piesa asta la nebunie mai ales ca mi se potriveste si in curand imi va veni ca o manusa si pt cuiutz ar trebui modificata ;) in curand
|
3 Attachment(s)
Limuzina fetelor de la CCD .. photos made by Chirvas Andrei http://www.***********/photos/andreichi/
Model Gaby Un mic preview .. :p Enjoy.. |
1 Attachment(s)
inca o poza cu limo si modelul Gaby ;)
|
Faine pozele:D
|
mici intarzieri cu lucrarile. schimbari de "domiciliu" (atelier). urmeaza bara fata Seat leon 1,6 16v Kompressor ;), si in scurta vreme wide body BMW E36 2,5 vanos HKS GT Supercharger (ambele masini inca in lucru cu reglaje la motor)
|
10 Attachment(s)
Pana una alta restul de poze cu Limuzina fetelor CCD ;)
Si un mic CUY :p Limuzina se poate inchiria * Canapea din piele in doua culori in forma de " J " * 17" flat screen color TV * Geamuri fumurii * DVD Player * Sistem profesional sorround audio BOSE * Cocktail bar cu iluminare pahare * Insertii de fibra optica cu 4 culori ce pot fi alternate pentru efecte ambientale * Proiector laser (optional) * Geam de comunicare cu soferul Alte detalii la Tel: 0788 493 900 0264 266 204 |
Quote:
|
Da .. CUY e de vanzare
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...v-4791841.html |
intalnirea azi la ora 20 in parcare la iulius!
|
cine vrea sa participe in weekend la show sa lasati pls un replay
http://www.fastandfuriousfig.com/images/ff_350x50_2.jpg |
Prezent .. CUY .. si Limo daca e free ;)
|
5 Attachment(s)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
hehe si inca o lucrare ........opel calibra clean look
scos bandouri bari -----BEx coborat capota, scos bandouri laterale si vopsit ------CicioNE |
Quote:
apropo de culoare: rosu si perla galbena |
4 Attachment(s)
|
yaaaaaaaay chiar are nos?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ultimele reglaje, ultimele ajustari. seat leon 1,6 16v K, pana acum sta asa:
- kompressor Eaton m64 (fulia redusa de 3 ori) - stand alone VEMS (Versatile Engine Management Systems) - injectoare DeatschWerks 440cc - 650cc - intercooler AK Performance 77x23x9 - launch control - pistoane forjate Wiseco - segmenti Wiseco - BOV Greddy still to come: - suspensie D2 ProStreet - donwpipe custom din inox - evacuare completa custom din inox - frane fata subaru impreza wrx sti - frane spate audi S3 1.8t Quattro |
sapt aceasta trebuie sa soseasca pistoanele...dupa care motorul va fi gata de programat...avem sperante mari de la acest proiect...o sa revin cu noutati pe parcurs
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning