![]() |
Re: E60 - 530i
da jos dunga rosie!!!!!!!.....gri cu rosu nu se pupa!!!!
daca iti da peste senzorii de parcare cu colant...computerul masini o sa il vada ca pe un obstacol si o sa iti sune intruna |
Quote:
foarte scump , mai bine o colantezi in Ro. merge daca pui si peste senzori nu o sa ai probleme :P . La mine sunt colantati si senzori si nu afceteaza cu nimik, imi indica la fel . Lasa dunga rosie pe jante ca ii sta bine, m-a batut gand de foarte multe ori sa pun si eu o dunga pe jante dar sincer sa fiu nu stiu ( nu m-am interesat) de unde sa cumpar ca daca pun colant nu merge .. daca poti sa-mi trimiti un pm sa-mi spui si mie cum ii zice si ce sa comand ar fi OK .. as ramane dator |
cam ciudat cu dunga rosie la jante,dar ..daca tie iti place..
|
ce bine ii sta cu bara de M-packet ...sa nu mi'o iei in nume de rau dar bara de ai avut'o inainte mi se parea prea umflata nu stiu cum sa zic ....cat despre dunga rosie de pe jante ...daca tie iti place atunci e ok :) ...Bafta
|
Quote:
|
am inteles ! :-) oricum daca te gandesti sa faci jantele negre merge sa le faci dunga rosie ...acum ramane la aprecierea ta ...e masina ta o faci cum iti place tie ! :-P
|
foarte frumoasa si masina ta.folile alea negre ce le'ai avut pe masina pe faruri de le'ai luat jos nu le mai poti refolosi.ca imi place ft mult cum arata si ti le'ash lua eu.daca nu poate imi spui de unde ti'ai luat sa imi iau si eu
|
se gasesc pentru orice dimensiuni de jante??imi poti spune si mie cum se cheama exact si de unde le-ai luat.mc
|
Dunga rosie???? inseamna ca masina e nebuna ....:)))) Bravo fratelor ...:) Cine stie cati cai ai sub capota si nu vrei sa ne spui
|
am eu un prieten ce aduce baracuda originale pe 19 pt bmw si are 4 modele.silver,chrome,black chrome,si negru mat cu dunga rosie.setu de 4 jante ii 950 de euro noi... intrati pe www.bmwcardesign.de si gasiti acolo mai multe
|
Daca vrei neaparat sa pastrezi dunga aceea rosie ar trebui sa vopesti jantele negre deoarece cum au mai spus si altii nu se impaca deloc rosul cu griul plus ca nu se asorteaza cu nimic dunga aceea .
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
:D arata super cu M Paketul... jantele ASA insa nu e cea mai buna alegere. sieht im großen und ganzen jedoch SUPER aus. |
Quote:
Ms, am de gand sa le schimb insa prioritara este suspensia |
6 Attachment(s)
Astazi am facut cateva poze impreuna cu fratiorul mai mic si mai naravas :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
frumoase pozele ...la spalatorie :-P |
Quote:
|
foarte marfa pozele.i foarte frumos seria 6 dar ii ft frumos si 530i.mondiale
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
mda tinand cont ca e un 650i 8) |
5 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze pentru dublu-post ... :arrow: |
Quote:
|
mda :|
|
Quote:
|
Quote:
sunt incepator ...asa e la inceput ....ce !? voi nu ati gresit niciodata sau v'ati nascut experti ? :sad: |
noi am incercat sa le facem si ceream pareri in privat ( cel putin io) si pe urma bagam pe forum....
MKE e mai mare ca mine si nu ma bag in aceeasi ecuatie cu el ca nu sunt acolo :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
4 Attachment(s)
Astazi am montat aerisirile in aripi 8)
|
Un sfat, parerea mea
Dunga rosie de pe buza jantelor, dao jos. Arata ciudat cu ea, o parere stric personala. Bafta cu masina, e vis |
alt sfat...pastreaza dunga rosie doar daca faci rotile negre...ar da super bine si efectul e pe masura!!!!
|
da bine cu aerisirile alea:D
|
frumos:) acum oglinzi:P si gata:P
|
arata bine aerisirile dar parerea mea e ca mai bine scoti sigla cu m5 si o lasi simpla sau pui daca se gaseste m-pack..jantele negre:twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Poti pune poze cu jantele la care te'ai gandit ? Poate ne dam si noi cu parerea :) |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
calitatea face diferenta. |
Quote:
|
al 2'lea model l'as alege cu siguranta ...
superbe aerisirile ... ps: dunga jantelor este cam in plus ... si i'ar trebui un eleron cv pentru porbagaj ... cv de carbon frumos ;) ... sti tu mai bine bafta , paste fericit |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning