Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Generalitati - discutii diverse (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1330-generalitati-discutii-diverse.html)

Al3xius 18-07-04 00:12

pai si eu tot in general vorbeam ...vrei sa spui ca nu e asa ? ca daca te porti frumos cu cineva te ia de prost ? :roll:

Gabi 19-07-04 11:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
si pentru rangul meu au fost cu ideea : SpeedeR , Coiotu ..Santos ... DnI ...si nu mai stiu cine ....

Da, da' vezi tu, problema e ca Santos & Co. nu prea au un cuvant de spus in privinta asta... Hai s-o lasam balta...

Tzaran, orasan, orice-as fi, subiectu' e expirat.

PS: multzam pentru apropouri...

Al3xius 19-07-04 13:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

si pentru rangul meu au fost cu ideea : SpeedeR , Coiotu ..Santos ... DnI ...si nu mai stiu cine ....

Da, da' vezi tu, problema e ca Santos & Co. nu prea au un cuvant de spus in privinta asta... Hai s-o lasam balta...

Tzaran, orasan, orice-as fi, subiectu' e expirat.

PS: multzam pentru apropouri...

De ce nu au un cuvant de spus ? pentru ca tu sau x sau y e moderator si ei nu ? ...daca aveti mentalitatea asta pan` la urma o sa ramana doar moderatorii pe forum ! cica comunitate ! :evil: :evil: :evil:

P.S. nu bateam nici un apropo ! nu era vorba de tine ... :evil: :evil: :evil:

Gabi 22-07-04 20:05

Tu nu vei intelege nici daca-ti desenez. Daca toti ar avea un cuvant de spus in treburile astea, ce s-ar alege de forum? Numai ranguri de genu' \"banana\" sau alte shituri...

Al3xius 22-07-04 23:22

Yeah right... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...bine e k tine ...ca sa incheiem odata subiectu asta ! :evil: :evil: :evil: :evil:

Al3xius 24-07-04 16:49

Ati vazut noile \"izbande\" ale lu Covei ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BogdanSHA 25-07-04 09:48

:lol: ce-a mai facut?? :lol:

SpeedeR 25-07-04 16:04

am auzit k a batut un taximetrist :D... cik taxi-boy ia zis sasi dea scuterele sa iasa de akolo, si astia au sarit pe el... :D

o fi mancat o banana stricata si daia avea draci ;)

Al3xius 25-07-04 17:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
am auzit k a batut un taximetrist :D... cik taxi-boy ia zis sasi dea scuterele sa iasa de akolo, si astia au sarit pe el... :D

o fi mancat o banana stricata si daia avea draci ;)

ceva de genu asta .... si cica ar fi luat o amenda(dupa parerea mea ...de ochii lumii) ...5 milioane ! :evil: :evil: :evil:

pentru mai multe detalii : http://www.craiova.ro/craiova/servle...37&sectionid=3

BoSsuL3TZ 26-07-04 11:20

Tot dejeaba.. :) poate sa si omoare .. ca tot scapa.. da-l'n spume.. ma dar stau si ma gandesc.. cat o sa-i mai inghita parintii toate aceste belele..

Al3xius 26-07-04 23:44

pai atata timp cat ei sunt niste ciobani prosti...or sa-i permita ! n-ai vazut ce scrie acolo ..un taximetrist a crezut k sunt tigani din luca dupa cum se comportau ...familie de oameni PENALI ! :evil: :evil:

Gabi 27-07-04 14:41

Deja nu mai este o noutate. Cretinu' asta nu se va opri :evil:

Gabi 15-09-04 23:54

756 dintre userii forumului nu au campul Locatie completat, iar numarul userilor din Craiova, care si-au trecut locatia in Profil, este de 93 (+ cei care n-au locatia completata) :wink:

g-spott 16-09-04 00:17

Astea de prin Craiova sunt mai maniaci de felu` lor :P :lol:

Al3xius 16-09-04 16:49

Incerc sa nu bat nici un apropo si sa nu ma oftic ..

Ma oameni buni ...nu trebuie neaparat ca sa postezi doar ca sa faci acolo la nr de posturi un nr cat mai mare , nu trebuie neaparat sa postezi daca nu ai ceva important de zis, nu trebuie neaparat sa postezi doar ca sa fie acolo la ultimul mesaj numele tau ! ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

MaF|OtU 13-03-05 13:50

Sa continuam aici cea ce am inceput la topicul \"S-a deschis sezonul?!\" , adica off topic [ in mare parte ] :lol: .

Alexius voi , Ghost , parca ati filmat pe zapada [ nu numai ] de cateva ori pentru a face un film , film pentru prezentarea clubului Ghost [ din cate stiu eu ] .
Ce se mai aude de el ? Ati reusit sa il faceti ?
Macar puneti cateva filmulete [ parti din inregistrari ] ca stiu ca va iesit misto :wink: . De preferat , daca se poate , partea in care s-a facut burn out in fata gardei .

Al3xius 13-03-05 14:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Burn - out in fatza gardului poate!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

momentan strangem materiale ! :wink:

MaF|OtU 13-03-05 14:46

Re:

Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Burn - out in fatza gardului poate!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu stiu ce ti se pare asa amuzant . Din moment ce spun adevarul , nu prea vad vrun motiv de ras :weirdface .

Gabi tu nu zici nimic ? Este bine unde discutam acu :x ? Aaa ... ia zi profesore ?

dj05dpx 11-05-05 19:46

o intalnire 4tuning a tuturor user-ilor din Craiova dupa BAC...ce ziceti?...daca se ofera mai multi sa vina ma ofer eu sa dau cate un pm la toti forumistii din Craiova...merge?sau ne lasam?

Ciro_zel 11-05-05 21:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
o intalnire 4tuning a tuturor user-ilor din Craiova dupa BAC...ce ziceti?...daca se ofera mai multi sa vina ma ofer eu sa dau cate un pm la toti forumistii din Craiova...merge?sau ne lasam?

Baga berea la rece ;)

Al3xius 11-05-05 22:18

spuneti ora si locul si voi fi prezent ! :lol:

dj05dpx 12-05-05 04:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Quote:

Baga berea la rece ;)

bag ca asa am promis dar vezi ca trebuie udat BMW-ul oltenesc :lol: sa mearga bine

sa vedem care se mai baga...

sa pot onora invitatia intalnirea trebuie sa fie dupa 28 iunie ca atunci ajung in tara :lol:

Ciro_zel 12-05-05 10:41

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Quote:

Baga berea la rece ;)

bag ca asa am promis dar vezi ca trebuie udat BMW-ul oltenesc :lol: sa mearga bine

sa vedem care se mai baga...

sa pot onora invitatia intalnirea trebuie sa fie dupa 28 iunie ca atunci ajung in tara :lol:

Hahahahahahahah asta e tareeee... BMW......oltenesc..buhuhuhaahahah.....ma jigneshti.....e Subaru de oltenia :P :lol: :lol:

Ciro_zel 12-05-05 10:44

Balada Oltcitului :lol:

Undeva linga Craiova
Unde creste prazul drept
Si olteanul din nascare
Se considera destept
Un splendid bolid metalic
E pe cale sa se nasca
Din vestitul cocos galic
Si cateaua olteneasca
Cu mirare stau oltenii
Si incep a se-ntreba
Oare noua lor masina
Va zbura sau va latra?
Ca nu-i bricheta ca chibritul
Si masina ca OLTCITUL

:peace:

dj05dpx 12-05-05 20:57

tare balada :lol: :lol: :lol:

se mai baga si Mafiotul :D suntem 4...mai asteptam si pe altii

Toto - BOD 13-05-05 00:51

.5

Gabi 13-05-05 01:04

6...

Cobalt 13-05-05 17:01

al 7-lea.. :D

dj05dpx 14-05-05 03:34

nu mai vin la nici o intanire.

:lol: - Gabi

MaF|OtU 14-05-05 11:45

Zici tu asa da tot o sa fi prezent :wink: . O sa fie distractie :lol: [ sti tu de ce ]. :evil_laug

Carmen 14-05-05 12:05

Count me in ...

Ciro_zel 14-05-05 14:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
Zici tu asa da tot o sa fi prezent :wink: . O sa fie distractie :lol: [ sti tu de ce ]. :evil_laug

Ne imbatam? :woowoo: :peace: :drunk:

MaF|OtU 14-05-05 15:03

fiecare face cum vrea . eu unu m-am pocait nu mai beau :lol: :lol: . nu cred ca se va imbata careva .
oricum e bine ca se mai aduna lumea. cu cat suntem mai multi cu atat e mai bine.

Cobalt 15-05-05 22:40

Care ma deranjeaza la ora asta, pe aici, prin rovine, in spatele parculetului ?...ce drak de masina era aia, semana cu un pontiac, negru, si facea al drak de mult zgomot !!!

Ciro_zel 16-05-05 12:52

Am vazut eu un Pontiac parca negru al unui RROM :D...cu 2 dungi mari albe trase de la capota pana la portbagaj

Al3xius 16-05-05 13:02

ala nu face zgomot !

ps : offtopic :P

Adryx 17-05-05 01:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Cobalt\"
...ce drak de masina era aia, semana cu un pontiac, negru, si facea al drak de mult zgomot !!!

E o Honda Accord. Urla rau de tot. :)

Gabi 17-05-05 01:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Adryx\"
E o Honda Accord. Urla rau de tot. :)

Sigur nu e Prelude vechi (care, normal, urla rau de tot)? :roll:

dj05dpx 17-05-05 03:47

Quote:

E o Honda Accord. Urla rau de tot

Quote:

...ce drak de masina era aia, semana cu un pontiac, negru, si facea al drak de mult zgomot !!!

Quote:

Am vazut eu un Pontiac parca negru al unui RROM ...cu 2 dungi mari albe trase de la capota pana la portbagaj
deci pana la urma ce masina e fratilor :lol:

m-am razgandit vin la intalnire cu cea mai mare placere nimeni nu-mi poate lua acest drept chiar daca unul sau altul sunt impotriva mea...sper sa se stranga multi ...poate iese ceva frumos.... :D

Gabi 17-05-05 03:51

Eu pentru Prelude negru, cu numere de strainataturi si urlete de tractoras sunt :)

All times are GMT +2. The time now is 03:28.

- Copyright 2026 4Tuning