Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

dsign 02-03-05 22:20

6 Attachment(s)
o masina excelenta mi-a trecut azi prin miini... opel astra g, am facut ceasuri albastre, display comp bord albastru, consola climatizare albastra, display kilometraj si bricheta rosii. este una din realizarile mele de exceptie... luati de admirati:

cklaus 02-03-05 22:32

Eu zic ca daca-i faceai display-ul alb in loc de portocaliu iesea si mai bine...

dsign 02-03-05 22:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dsign\"
display kilometraj si bricheta rosii.

portocaliu???!!!! e rosu toata ziua, nu e vina mea ca aparatul foto nu capteaza...

Toto - BOD 02-03-05 23:40

vreau sa stiu si eu cat ar costa lumina alba pentru clio... dar nu numai ceasurile (vit, tur, benz si temp apa)... tot bordu (inclusiv consola in care se af;a: ceasul, termometru, casetofonul etc + climatizarea)... E cam aceeasi configuratie ca la opelul astra g... Daca poti sa-mi spui cat a costat sa imi fac o idee!

Swat-Cat 03-03-05 20:52

am si eu o intrebare: ce leduri folosesti la borduri (turometru,vitezometru,...) cu iluminatul din spate si la butoanele iluminate

AudiPerformance 06-03-05 19:58

poti sa-mi faci la o honda civic toate luminile din bord rosii? cadrane faci sau e vb numai de leduri? cam cat m-ar costa toata aceasta operatiune?

lancerEvo 08-03-05 20:10

salut design,
am si eu o intrebare tocmai mi-am facut bordu la 1300 imi poti explica cum sa imi montez leduri albastre, am inteles ca trebe ceva rezistenta!
pls, eu is din cj si nu o sa ajung nicodata cu masina asta la bucuresti!

dsign 09-03-05 08:00

am raspuns lui evo pe privat, o sa-i raspund si lui swat-cat

dsign 15-03-05 19:10

6 Attachment(s)
s-a realizat in we un bord de opel astra G cu lumina alba sub ceasuri si comenzile de climatizare si cu verde sub displayuri si in aerisiri... poze cu masina, cu lumina ceasurilor dinainte si cu ce a iesit dupa... ENJOY!!!

dsign 16-03-05 21:16

2 Attachment(s)
iata ce s-a mai rezolvat la victor in calibra:

ps: inca nu e terminata lucrarea, insa am progresat, facind un lucru aproape imposibil: climatizarea de la calibra , iluminata de leduri.

dsign 24-03-05 07:58

3 Attachment(s)
complet off-topic pe topicul meu: mi-am facut un schimbator pe placul meu, utilizind o maciuca din tirg... deocamdata mai am de lucru la burduf, dar o sa vi-l arat cum vine pe masina cit de curind... pina la shortshifter home made mai e un pas...

ps: am muncit la strung vreo 3 ore ca sa-mi iasa ce am vrut eu,... NEV, ce parere ai??

nev 24-03-05 08:17

hehe...arata bine!
O fi existand vreo maciulie din asta care sa se potriveasca fara sa fie bagata pe strung? i wonder...

dsign 25-03-05 20:21

o fi existind oare vreo maciuca din tirg care sa poata fi montata usor si bine, fara sa se strice filetele pieselor de fixare??? I wonder...

alexutzu 25-03-05 22:46

Re:

Quote:

o fi existind oare vreo maciuca din tirg care sa poata fi montata usor si bine, fara sa se strice filetele pieselor de fixare??? I wonder...

pai la 2-3-400 de mii ce naiba vreti sa fie tocmai perfecte :lol: :lol: (preturi comparate cu cele de firma care incep de la 40-50euro)

valib 26-03-05 20:30

ai cumva dacie?
ca la dacie e lumina verde...desi becul e albastru.
in acest caz...cand scoti consola cu turometru, km, ceasuri....cand desfaci fata, o sa vezi 3 bucati de plastic(sau ce o fi) verzi. Daca le inlocuiesti cu alta culoare...bordul va fi luminat in alta culoare(poti folosi de la cutia de tic-tac).
dar ledul e led...
oricum...trebuie schimbata acea bucata de plastic...ca lumina sa aiba alta culoare.

alexutzu 26-03-05 21:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
ai cumva dacie?
ca la dacie e lumina verde...desi becul e albastru.
in acest caz...cand scoti consola cu turometru, km, ceasuri....cand desfaci fata, o sa vezi 3 bucati de plastic(sau ce o fi) verzi. Daca le inlocuiesti cu alta culoare...bordul va fi luminat in alta culoare(poti folosi de la cutia de tic-tac).
dar ledul e led...
oricum...trebuie schimbata acea bucata de plastic...ca lumina sa aiba alta culoare.

intr-adevar ledul ramane led, dar daca inlocuiesti bucatile respective de plastic verde cu o alta culoare, spre de exemplu cum ai zis tu cu cutii de TIC-TAC sincer chiar cred ca nu iese nimic.............adica macar plasticul ei e cat de cat facut sa dea lumina aia oarecum uniforma (chiar daca nu este asa, macar asta se chinuie)DECI TOT SA LE SCHIMBI CU NISTE LEDURI RAMANE SOLUTIA :crazy:

valib 26-03-05 22:02

corect:)
scuze ca m-am bagat peste voi:)

led rulzzz

dsign 27-03-05 17:53

nu intri peste nimeni. daca pui led albastru, capacul vered nici nu trebuie schimbat. e totusi bine daca il schimbi cu ceva transparent gen plastic de caseta, de apa minerala, de tic-tac, etc.

ovvy 27-03-05 21:44

re

design zi-mi si mie pe oltcit ai facut pana acum vreo lucrare? desi la oltcit sunt 2 becuri care lumineaza ceasurile eu as vrea sa pun leduri sub ceasuri. ai idee daca merge? daca da zi-mi si mie un pret si cam cat dureaza lucrarea. eu sunt din craiova si e cam greu sa vin in bucale, dar acuma oricum vin pe 3 la cursa, poate daca nu dureaza mult trec si eu pe la tine pe acolo. Pls reply aici pe forum sau pe mail la [email protected].

dsign 27-03-05 22:44

am lucrat la oltcit, dar doar schimbat luminile originale. e foarte greu de pus lumina din spate, doar daca imi lasi bordul pt citeva zile...

edit: e Dsign, nu design!!! 8)

alexutzu 27-03-05 22:50

Re:

Quote:

am lucrat la oltcit, dar doar schimbat luminile originale. e foarte greu de pus lumina din spate, doar daca imi lasi bordul pt citeva zile...

deci cu alte cuvinte ovvy.......gaseste-ti niste prieteni foarte buni prin bucuresti la care sa poti sta cateva zile :lol:

dsign 27-03-05 22:52

se poate trimite prin posta ...

ovvy 27-03-05 22:53

am vazut aici nishte poze cu un bord de dacie cu lumini albastre; intrebarea mea e: cum e luminat bordu ala? sub ceasuri sau skimbate becurile care sunt, ca a iesit mishto ala. Masina nu am cum sa o las ca ti-am zis stau doar pe 3 in buc, de fapt plec seara.

dsign 27-03-05 23:00

dacia aia este a unui amic, tot ovidiu il cheama... sunt becurile normale, schimbate cu leduri, si ceasurile schimbate cu unele gri.

ovvy 27-03-05 23:07

apropo ceasuri din alea gri sau albe stii de unde se ia, ai tu acolo sau cum? si sa-mi zici skimbatul ledurilor alea ca la dacia aia cat dureaza si costul, eventual daca ai ceasuri din alea un pret estimativ asa.

dsign 27-03-05 23:11

ceasuri te invat sa faci, schimbat leduri nu dureaza mai mult de 2 ore. ai nr meu de telefon in posturile de mai sus...

ovvy 28-03-05 00:51

cum sunt facute? cu autocolant peste alea originale? ca daca da mai bine ma lipsesc, ca am vazut cum se dezlipesc. Daca am timp atunci iti dau un tel inainte, da asta inseamna sa nu ai alta masina in lucru atunci. Numai bine!!! Mai vb

dsign 13-04-05 22:59

5 Attachment(s)
it's good to be back!

am avut deosebita placere sa lucrez la o masina de care imi place mult: Vectra B a lui Denis, cu roti pe 17\", muzica de concurs si .... bord albastru.

enjoy:

dsign 13-04-05 23:26

4 Attachment(s)
mai am poze cu vectra b

VectraDTI 14-04-05 09:04

Salut dsign!
Am un Vectra identic cu al lui Denis si as vrea sa ii fac iluminare alba (gen neon).
Intrebarea mea (care vad ca nu a pus-o nimeni pana acum) : se mai poate regla intensitatea lumii la bord, dupa operatiune?
PS : as vrea lumina alba si acele rosii, crezi ca se poate face?

dsign 15-04-05 11:28

cu acele rosii nu prea se poate face dar intensitatea mai functioneaza...

te astept la garaj...

dsign 15-04-05 12:00

3 Attachment(s)
uite si poze cu un tico realizat in atelierele noastre :

SORAN 19-04-05 23:00

2 Attachment(s)
Se poate si la motociclete! Ce ziceti arata binisor zicem noi. Montat arata chiar super! Este pusa si poza cu modelul initial .

HAL 19-04-05 23:03

offtopic: ce motocicleta e aia cu doar 200 pe bord?

vad ca este kawasaki ceva?
e o simpla intrebare sa numi aud injuraturi dupa aia :shock:

SORAN 27-04-05 15:20

2 Attachment(s)
Noile modele pentru Tico: pret 650.000!

200SX 27-04-05 15:48

cu riscul de a fi offtopic am si eu o sugestie.

puteti incerca sa faceti ca lumina sa fie uniform distribuita, ar arata mult mai bine, nu stiu daca este de la apartul foto dar din ce se vede in poza zona unde sunt afisati km parcursi este mai slab iluminata, iar la indicatorul de benzina este poate pre puternic luminata jumatatea stanga si prea putin jumatatea dreapta, cred ca pentru a obtine o lumina uniforma pot fi folosite niste filtre intre leduri si cadrane, care sa mai \"imprastie\" nitel lumina

dsign 27-04-05 17:16

uneori e de la aparat, alteori este dificil de realizat cu leduri. toti cei care au fost pe aici stiu ca ne dam silinta ca sa facem clientul multumit deplin. te intreb: ai vazut vreodata vreun bord facut de noi? poate vii cu masina ta si ai sa vezi ce se poate face...

ledurile nu au aceeasi putere de dispersie ca becurile... dispersoare (fibre cum zici) altele decit cele puse de fabricantul bordului, nu se poate, nu avem cum sa facem asa ceva, ar insemna preturi exorbitante...
bafta!

SORAN 28-04-05 09:35

1 Attachment(s)
Si in plus la un momendat mai umbresc si mecanismele din interior care chiar nu avem ce sa le facem daca sunt aproape de cadran...se vad oricum uniform ceasurile de apa si benzina, aparatul e de vina acolo!

dsign 04-05-05 10:21

7 Attachment(s)
hai si cu luminile lui Nev, de sub bord si de pe pragurile din spate (masina lui nev e un astra g in 3 usi)

Enjoy

dsign 01-06-05 22:41

6 Attachment(s)
iata ce s-a realizat in atelierele noastre zilele acestea.

Am lucrat la bordul Calibrei lui John, a iesit ceva super, Enjoy!

PS Aveti poze si din timpul lucrului, cind am desfacut bordul complet

All times are GMT +2. The time now is 21:35.

- Copyright 2026 4Tuning