![]() |
Re: Toti cei care detin o masina vor plati o taxa auto
sincer parerea mea e ca degeaba va chinuiti sa va spuneti oful aici...eu sunt satul de atata scris si nervi facuti degeaba...toti dam din gura si-i injuram ca ce taxe pun si ca ce ne mai fura...ei tac si baga taxe si noi platim ca fraierii.tipic romanilor.tari in clanta si cand e vb de fapte nimeni nu face nimic impotriva acestor jigodii care ne mananca propriile vieti si ne iau si acel un pic care il avem.degeaba ii judecam.in loc sa comentam aiurea mai bine s-ar strange unul cu cate unul si facuta o revolutie si impuscate toate jigodiile astea puturoase ca nu mai merge!dupa cum observati o mana de lighioane sunt in stare sa conduca miliarde de oameni.noi suntem fraierii nu ei si asta din cauza ca nu avem ambitia necesara de a ne face un bine.degeaba vor cativa sa ia masuri ca nu pot face dreptate doar cativa aici trebuie ajutor din partea tuturor pt a ajunge la un final de succes.daca nu scaparea este sa plecam peste hotare si sa lasam jigodiile sa se manance intre ele...sincer imi pare rau ca sunt roman din punctul asta de vedere.suntem niste necivilizati si niciodata nu vom invata bunele maniere unii dintre noi....sa nu mi-o luati in nume de rau...
|
cum or reusi incopetentii astia sa ajunga ministrii...
|
Quote:
|
futui maica masii de mafioti,astia nu stiu ca sa mai stoarca bani de la romani
|
Sunt idioti sau se prefac ca ne-au rupt de banii si tot vor sa ne bage taxe
1.Un cacat de asigurare au triplat-o si masina ti-o fac dupa un an ( mai nou cu piese sh, ca doar au voie) 2.rovinieta platim 3.motorina si benzina e mai scumpa cu toate ca noi avem rezerve si in loc sa o vindem in tara o exportam 3.impozitul la o masina este destul de mult 4.acum ne ridica si masinile pe 8 -9 mil (cu toate ca nu ne fac locuri de parcare) Si acum daca faceti un calcul simplu, pentru cei care se bucura de noua taxa, o sa vedeti ca nu e asa de ieftin, sa tii o masina la un salariu mediu de 9 mil sau cat o fi, daca dati 100 de euro pe taxa + 100 euro pe impozit + 200 euro asigurare + 40-50 euro rovinieta + alte taxe care mai sunt (itp la 2 ani si etc) |
ma da astia sunt niste idioti . cate taxele lu dreaku ne mai baga pe gat altceva nu mai stiu numa sa dea legi sa platim taxe. vai si amar de tara in care traim pana unde o sa se ajunga. o sa ia astia taxe si pe aerul care il respiram . mama lor de hoti sa aiba si ei salarii ca oamenii de rand si atuncea sa ii vedem ar mai da atatea taxe si impozite . romania tara tuturor posibilitatilor. mie rusine de tara mea.
|
parlamentul a facut de cand a inceput anul doar 3 legi.3 legi in 7 luni?incompetenta lor depaseste orice limita.in curand o sa puna taxa de cate ne kkm sau de cate ori tragem apa la WC.este o golanie d 2 lei tot c fac acesti burtosi capatanosi care nu si mai vad p**a de burta.
pana nu o sa facem cv o sa ne jegmaneasca in continuare. jos Basescu,jos parlamentu,jos guvernu,jos incompetenta si nesimtitea:censored::censored::anger: |
Quote:
in fine...cei mai mari idioti !!! ba fratilor,cred ca daca ar pune si un student la diferitele ramuri administrative ar gasi solutii mai bune. |
Baieti, daca faceti revolutie, ma bagati si pe mine intr'un portbagaj si ma luati si pe mine! :)
|
Quote:
|
tre sai impuscam p toti astia ne calca in picioare
|
n-au decat sa ne "SugA". dreaq plateste si taxa aia ... sa ma cAc pe ei .. DIN ORICE pozitie! dupa ce k au bagat impozitul forfetar... stai asa... k romanii pun botu' si nu zic nimic... las parlamentaru' p*lii mele k nu platesc nimic. m*ie la hotii care conduc tara asta!
|
puteti conta si pe mine cu iesitul .. revolutie frate .. salarii de nimik preturi mai mare ca in alte tari europene, invatamantul de tot kk .. si plus de asta ne omoara cu taxe pe zi ce trece...ce plm suntem noi frate .. papusile lor
|
romania. m... mami lor de hoti! ne ofera ceva pt taxele insuportabil de mari?eu cred ca nu! eu nu leas plati nimic! si asa la rar se fac manarii peste manarii de ex un bmw 520i din 94 cu catalizatoarele noi noute care pur si simplu straluceau...a iesit non euro! si pe brief in germania era e2 adica d3..plm.ce sa mai zici.sa vedeti ce case vor rasari peste noapte pe terenurile inginerilor de la rar:) in concluzie...romania!ai spaga esti sus nu ai ...dzeu cu mila!
|
cred ca o sa circulam pana la urma fara asigurari ca daca se intampla sa ai vreun accident indiferent ca sunt pagube minore sau majore unele din firmele de asigurari pot spune ca te iau in ras o sa circulam fara rovigneta pt ca nu merita sa platim si apoi sa mergem in service sa schimbam toate bucsele cap coada si pt ce pt ca platim rovigneta si impozit anual sa imi explice cineva si mie cu ce naiba ne ajuta ca daca ajungem seara acasa de la munca nu gasesti unde sa o parchezi si totusi platim impozite anuale pe masina si asta referitor doar la masini dar daca iei toate taxele impuse de cei de sus iti vine greu sa crezi.cred ca injuriile nu isi au rostul pt ca nu au nici un efect si nu schimba cu nimic situatia de fata.mie unu imi ajunge si am inceput sa procedez in felul in care eu cred ca e bine pt mine si nu vreau sa dau ex negative care ar putea influienta .cu respect;)
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
|
ala micu de respira greu si vorbeste repede ? :boxing:
|
impozite....taxe de drum...rovignete....taxa de poluare .....UNDE SE DUC TOTI BANII ASTIA ?????avem 2 autostrazi tin toata tara asta(oarecum 2)drumuri pline de gropi....nu avem pomi planti pt MEDIUl in care toti traim si pt care ni se ia bani de oriunde...
cu asa guvern.....inapoi in evul mediu :| o sa se ajunge sa ne ia pielea de pe noi pt simplul fapt ca existam:| |
Quote:
pe undeva prin tara (nu spun unde ca nu are rost) un transporter din '92 motorina ....l-au scos euro 2;)....de ce te mira faptu cu spaga la noi in tara:)? dai un ban si ai ai ce vrei sa ai :) aceeasi persoana de la acelasi sediu rar pt ~200 de euro imi scotea un kio rio euro 3 norma de poluare....an 2004....promitea norma de poluare euro 4 dupa achitarea "impulsului" |
mda daca organizati ceva dati buzz ... gasesc si eu ceva unelte pe acasa bune de folosit...
|
ce idiotenie, cum zice Badea masini de transformat mancarea in rahat,
dar ma consolez cu faptul ca banii se vor duce in autostrazi, sosele, poduri , centuri etc :-) |
platim taxa de mediu taxa auto taxa...de toate.Cred ca si daca as fi sofer pe scaun cu rotile ar trebuii sa platesc ceva
|
o sa ne ia astia si pielea de pe noi, taxe peste taxe, impozite peste impozite, si noi suntem vai mama noastra, ar trebui facut ceva impotriva gunoaielor astea care propun si voteaza legi in tzara noastra.
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
1. Motorul Diesel este mai SCUMP. o masina diesel intodeauna a trecut cu 500-2000 de euro pretul unui benzinar, clasic exemplu orice golf, uitate la motorizarile 1.6 benzina si faimosul 1.9 TDI. 2. Motor diesel presupune motor mai MARE. Da frate imi iau o masina diesel ca polueaza mai putin, dar eu platesc 1500 de euro sa matriculez masina? si cel cu benzinara plateste 500 ... scoate guvernul banii de diferenta? ori cine ? Nici nu are rost sa dezbat cei are au preferinte de benzinare; pasionati de tuning, etc. si cati bani dam noi toti comunitatea 4tuning |
daca nu vine EOL pana in 2010 , pana la urma mai voteaza astia chestia asta sau ramane taxa auto?
|
DE 2 ani am masina inm la Bulgari , am tranzitat cu ea , merg peste tot , am totul la ZI :d geamuri fumurii , toba sport , tuning CAPOTA 3d ....NICI o problema cu politia ....
asa ca ...toti cei care DORITI apelati cu incredere la INM pe bg , la baietii care au anuntui pe 4 tuning , dar FERITIVA de inm cu 450 -500 euro !!! daca e o suma mica nu aveti si garantia ca e OK , eu de ex am facuto pe 700 euro si baiatu face in continuare in banii astia !!! pe langa faptul ca COLABORATI si an de an platim impozit , asigurare si verificare cu masina ACOLO sau FARA :d SIMPLU ! adio taxa ROMANIA , adio asigurare ROMANIA (atunci cand lovesti masina TIO REPARI SINGUR :)) ) |
mie rusine a traiesc in romania si nu cred ca mai e mult pana o sa avem taxa de poluare ca noi oameni nu masinile poluam aer si o sa avem ca si masinile catalizatoare legate de gura sau sa platim taxa pe aerul respirat am masina cu nr rosi intrun fel ma bucura ca n-am bani acum sa dau 1200 de euro pe ea jumate din suma masini da nici chiar asa sa platim impozit pana ne sare curu din noi .............. poate peste 50 de ani bosorogi astia o sa moara sa nui mai vad raq pe aici si in mormant sa nu aibe liniste din cauza la cate taxe au pus si cati bani pot sa fure
|
toti politicienii is batrani ii bine ca mor deodata toti
|
Astia merita intoxicati cu gazul de la exapament asa cum ne intoxica ei cu taxe.
|
acol in camere in loc de aer conditzionat sa fie noxe la ei
|
Contrar speculatiilor si zvonurilor bazate pe declaratiile lui Nicolae Nemirschi, taxa auto nu va fi inclusa in impozitul anual incepand cu 2010. Motivatia este simpla, dar cu tais dublu: Nicolae Nemirschi nu mai este Ministrul Mediului, iar oficialii acestei institutii au anuntat ca vor renunta la acest proiect de lege din cauza crizei economice. Astfel, initiatorul proiectului descris simplu “poluatorul plateste” a plecat din Ministerul Mediului, iar oficialii din acest minister au renuntat la ideea acestuia.
|
FRATILOR (va rog sa-mi permiteti sa va numesc asa) VAD CA SUNTETI NUMAI BAIETZI SLEFUITI PE AICI PE FORUMUL ASTA , LUATI DECIZIA SI HAI IN STRADA CA ASTIA IN PERIOADA IMEDIAT URMATOARE O SA NE CEARA SI CATE 200 MG DE SANGE DIN NOI SANGE DIN CARE SI ASA A FOST DESTUL VARSAT LA ,,REVOLUTIE,,( CA AU SI PROFITAT DE EL)
|
nu mai exista "spiritul de grup" la noi, si nu toti sunt impotriva taxei iar cei care sunt impotriva nu au aceleasi motive
|
asta e prea de tot eu am sperat ca sa ma duc cu numerele rosi pana in ianuarie da nu cred ca mai fac asa si imi inscriu masina in alta tara e prea de tot sa aibe astia cosmaruri sa se zvarcoleasca in pat pana nu schimba taxa
si oricum nu as crede ca nu o schimba ca deja stau cu tunul ca cru de la UE ca ii obliga cu taxa auto si lea dat termen pana in feb 2010 altfel rom va primi o amenda si o scrisoare de bine si nu cred ca lear conveni acum eu nus ce sa cred ca e cu 2 fete faza asta cu datul afara lau dat afara sa ne ia din elan ca deja au adus maini mai multe ca sa zis ca se scoate taxa auto si ca sa ne taie din elan au ziso pe aia ca nu o mai scoate nus ce sa zic oricum daca nu o scot ii dau foc la masina imi pare raud e pisicutza da nam ce face dau pe taxa jumate din masina si dca ii dau foc ricum nare ce sa imi faca mia luat foc din senin si aia e si acum vorbind de sipritul de grup cam se are dreptate pe forum da domne iesi si cand am iesit si sa ne intalnimsa ne unim stai asa ca nui asa undes maisinile in garaj ascunse inseamna ca le convine la uni |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning