![]() |
Re: Tinichigerie si vopsitorie, reparam si daune totale/ Bucuresti
bandoul din bara sau codita, si scz. ma gindeam la eleron .bandoul e vopsibil sau nu?e nou sau a mai fost vopsit?pina in 200 ron
|
Quote:
Bine ca nu a nimerit la mine ca il costa 500 ron! Ai uitat deviza? ieftin,bun si mult! ....dar stie baiatu-l ca functioneaza cabina ptr. un bandou cat ptr o uscare la o vopsitorie totala? Stie baiatul cati litri de motorina mananca o cabina intr-o ora??, stie baiatu cati KW consuma motoarele cabinei?.....daca ar sti...........si-ar da seama ca 300 de ron este putin.......... Baiatu ....costurile ptr ce ai spus tu,materiale+cabina+vopsea=cca 200 ron......deci crezi ca e mult 300 ron? .....Asa ca......... |
mama frate, te-am suparat rau, imi cer scuze :)). respira putin si revin-o printre noi...
sa stii ca mistourile astea nu-si au niciun rost, vorbeam cu dl Marian, am intrebat, mi-a rapuns, mi-am expus parerea... nu inteleg de unde atitudinea asta agresiva si de unde bagarea asta in seama. ziceai 500, ziceam bafta... e o tara libera, asa ca putin mai calm acolo! Marian, cer scuze pentru offtopic! |
Quote:
Dar ce ma deranjeaza pe mine : ti-a zis pretul,ai considerat ca este mult,ok,pana aici nicio problema este totul perfect,fiecare are opinia lui si dreptul de a alege si etc...dar de aici si pana la a incepe cu tevatura ieftina ca este mult si etc etc ca e o bucatica mica si etc.....pai ce facem aici? impui tu preturi,sau ficatul tau ''respira'' cianura din vopsea cumva?.....nu ti-a convenit pretul f bine,dar nu incepe ca este mult si etc,....fiecare isi stie valoarea muncii....hai ca iti fac eu bandoul GRATIS,cu totul al meu........singura conditie este sa stai langa mine cand vopsesc...ce zici? |
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
faci gratis sau nu? ce s-o mai dam cotita :) daca doar ai zis-o de dragu de a o zice, hai s-o lasam moarta ca-i stricam thread-ul omului! |
si in plus nu cred ca tii tu in cabina doar bandoul meu, hai sa fi seriosi :) mai intra o aripa, o capota, o masina... deci nu iti ocup eu cabina cu bandoul meu de 20cm... culmea!
|
Ionutz ce faci ma? Si pe aici dau de tine? Mai raspunde si tu la flashuri cand te depasesc. :D
Nea' Mircea, intamplator il stiu si eu pe Ionutz si vreau sa-i zic ca tocmai am venit de la un amic de-al meu unde mi-am vopsit o aparatoare de noroi de la usa spate. Eu am tras de el sa o vopseasca acum vreo doua zile dar el a zis ca vopseste doar cu programare. Sa fac pana daca mint! Cand l-am intrebat 'Cum adica dom'le cu programare? :rolleyes2' el mi-a raspuns 'Fi antena. Pe criza asta nu prea mai vopseste lumea masini intregi ca nu au bani si m-am reorientat. Vopsesc di tati (chiar asa a zis, e de la Chisinau ce sa-i faci :D) dar cu programare. Adica adun mai multi, unu cu o clantza, unu cu un prezon, unu cu un etrier, le bag pe toate in cuptor si le trag o vopsea de culoare uniforma la toate ca e scump kilowatt-ul in ziua de astazi.' Sa fac pana si pe roata de rezerva daca mint dar jur ca ne-am luat toti piesele de pe jos din cuptor, vopsite in verde Lamborghini. Nu m-am suparat, iar sa fac pana daca mint! De ce? Pentru ca o pata de culoare nu strica niciodata si in plus de asta, cand ne vedem in trafic ne recunoastem imediat. Adevarat, cand o sa ma uit dupa etriere pe la roti, s-ar putea sa busesc pe altul dar nu-i bai, ca mergem di mana la nea Ilie si ne programeaza pi luna viitoare. :D Nea Mircea, te-am lasat! Ma duc sa vad ce spatii sunt libere pt un atelier de vopsitorie! Nu de alta dar m-am cam plictisit de job-ul actual si asta pare mai putin stresant. Unde mai pui ca se castiga bine din vopsit prezoane! :lol: Ce zici? Facem un parteneriat? Mie-mi plac provocarile si pari un om de incredere.:lol::lol: |
io nu stiu despre ce si de cine vb
|
D-le Mirea am gresit, ma refeream la Marcel (am scris gresit, Mircea in loc de Marcel) care a avut o atitudine un pic superioara la adresa lui www_ionut_ro in legatura cu o afirmatie de a sa.
Scuzele de rigoare pt derapajul de la subiect. :D |
nu face nimic,o zi buna
|
up!!!
|
1 Attachment(s)
Salut, un pret pentru remedierea defectului din poza? Mersi
|
dle.imi pare rau nu pot sa dau pretul pe nevazute ,sa vedem daca se poate face retus la vopsit sau se vopseste toata piesa daca doriti sunatima si vb cu respect marian 0740926287
|
Ma interesa un pret estimativ. O sa va sun mai bine! Multumesc
|
va astept cu respect
|
nu ati mai sunat dc?
|
up!!!
|
up!!!
|
up!!!
|
Va salut ! Ma intereseaza si pe mine un pret pt vopsit 2 praguri plastic +2 elemente spoiler fata logan +1 eleron luneta.Masina este un gri comete
|
sunt piese noi?sau revopsite cam 1,1,50 cu totul al meu la gata
|
piesele sant noi noute ..cand pot sa va contactez ?
|
Buna seara , ma intereseaza si pe mine un vopsit exterior complet la un BMW E46 318i , nu este lovit , prezinta mici indoituri tipice pentru bucuresti , vreau sa stiu cand va pot contacta si unde pot veni cu masina sa imi faceti un pret pentru lucrare . Codul de culoare este 263/5 Dark Blue .
|
SUNATIMA 0740926287 MARIAN
|
up!!!
|
1 Attachment(s)
salutare
iar am dat de belea :sad: se poate repara pragul din poza atasata fara sa se intervina cu autogenul ca sa nu rugineasca pe viitor? pentru vopsire e necesara demontarea chederelor si scaunelor/mochetei, sau se poate face vopsire partiala cu rezultate bune? multumesc |
se rezolva ,dar eu nnu folosesc autogen la indreptat, numai la rece indrept se poate si partial cu rezultate bune si fara sa demontam toata masina .daca doritti sa o reparati la mine ,sunatima si discutam 0740926287 Marian
|
Mare om,mare caracter.....duceti-va cu incredere ca merita si pune pasiune in absolut totul ce face....
|
salut
3 Attachment(s)
sal, am si eu un bmw e36 pe care mi l-au zgariat niste "bine voitori in parcare".Acum intrebarea mea este daca prin vre-un fel de metoda merge sa-l polishezi sau sa vopsesti doar unde sunt zgarieturile si sa faci cumva sa nu se vada asa mare diferenta intre vopseluri, in orice caz, mai pe scurt, vreau sa vand masina si nu vreau sa o vopsesc la un pert intreg, vreau sa o carpesc nitel cum s-ar zice, zimi dak se poate si un pretz estimativ pentru o lucrare , am sa pun si 2-3 poze sa vezi despre ce-i vb, zgarieturile sunt destul d adanci nu cred ca ies la polish, am dat eu cu nitica vopsea sa nu intre aerul sa faca rugina, zimi daca poti sa-i faci ceva sa scap ieftin te rog.
|
astept un raspuns, mersi anticipat
|
Nu dau preturi pe nevazute. va rog contactati la 0740 926287.
|
nu ati mai sunat !!
|
up!!!
|
2 Attachment(s)
Buna ziua,as dori sa stiu cat m-ar costa reparatia acestor pasaje de aripa si eventual un vopsit al zonei. Multumesc
|
Saptamana aceasta am avut placerea sa lucrez cu Marian si vreau sa spun, asemenea multora ca omul lucreaza extraordinar de bine si este atent la orice detaliu, un om tipicar care pune mult suflet in tot ce repara! Am ramas placut surprins cand a descoperit defecte ale masinii mele pe care nici eu nu le observasem (si erau lucruri foarte marunte din care abia iti dadeai seama ca sunt acolo) inca din prima zi in care ne-am intalnit ca sa discutam.
Masina mea a intrat la Marian pe marti seara, cu termenul de finalizare fiind sambata adica data de 24. Aceasta suferise o avarie usoara pe partea soferului care a rezultat cu o capota usor indoita, bara crapata iar prinderile din partea stanga nu mai existau, insa dovada muncii lui Marian, astazi mi-au fost facute mai multe surprize :-) . Una dintre ele a fost legata de termen, in sensul ca am putut sa ridic masina gata facuta, cu o zi inainte de termenul stabilit si tin sa-i multumesc din nou pentru rapiditatea si calitatea de care a dat dovada; altele au fost legate de masina prin faptul ca Marian s-a ocupat si de acele defecte minore de care imi vorbise prima data. Numai tu sti Marian cate batai de cap ti-a dat portbagajul ala :lol: Totul a iesit la linie si sunt foarte multumit ca am apelat la serviciile lui. Am sa apelez cu siguranta si pe viitor pentru o vopsitorie integrala! Pentru cei interesati folositi numarul de telefon si stabiliti o data cand sa va intalniti cu el si sa discutati asupra problemelor voastre. E foarte complicat sa-ti dai seama dintr-o poza, practic un defect dintr-o poza poate ascunde mai multe deci trebuie vazut pe real ce anume trebuie facut. GOOD JOB, MARIAN! |
Pentru mai multe informati il puteti contacata la urmatoreala numere de telefon: 0740.92.62.87; 0764.35.40.75 Marian.
ID messenger: [email protected] |
up!!!
|
UP!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning