![]() |
Re: E46 - 320d - "Albastrul"
Quote:
p.s. Vineri "cica e gata masina", revin cu poze ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
WOW:O Spor la treaba ce putem spune!!! Ia iasa cum doresti!!!
|
E vineri :D
|
Quote:
|
neagra mat sau alba ? :lol:
|
Am vazut masina la shaorma la dristor e Alba sper sa nu te superi Xie77 e superba :)!!
|
AHA d-asta nu te-am recunoscut eu pe tine Ieri.... eu ma uitam dupa un sedan albastru... si cand colo ce am vazut...... supriza nu zic, te las pe tine.... :)
Oricum salutari omule, interesanta masina... poate ne mai intalnim... :) |
Quote:
|
Pai si ai "tupeul", sa postezi fara poze?:???:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Dupa "lunga" asteptare au venit si pozele.
Parerea mea este : Imi place foarte mult cum a iesit culoarea, nu credeam ca o sa iasa asa mult in evidenta, dar a facut-o, ABSOLUT SUPERBA!!! Chiar si in poze 8) numai zic in realitate... Sper sa aveti numai cuvinte de lauda... P.S. Urmeaza jante, ca nu se mai poate :evil: !!! |
felicitarii... mie imi place cum arata :D ..recunosc mai putin faza cu stopuriile..
si mai putin poza aia cand e si cazanu' ala cu RRM la nr ... (strica poza..) bafta mai departe! |
Per total arata bine si jantele nu sunt urate.
Pe aripa unde era semnalizarea ce e? |
foarte frumos bad-u superb portbagaju .... culoare extraordinara toate plus ...
ca si caius nush stopurile alea ... |
Poate te mai inspiri de pe aici: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...7-bmw-e46.html
Cat despre culoare ,ce sa zic arata OK. Eu eram fanul culorii initiale, acum e mai tipatoare ,iese mai repede in evidenta si trebuie splata mai des(dar oricum cred ca asa era si inainte, la partea cu spalatul ma refer). Ai putin vopseaua scursa pe capota :(. Nu recomand vopsirea integrala "cardiacilor" :) (oricat de profi ar fii vopsitorul, ce scule ,cuptor ar avea asa se intampla la lucrari mai ample).In rest, sa vedem jantele:rolleyes2. |
Quote:
Culoarea arata bine...totusi bandourile la bari i le lasam negre...in rest superba...frumos csl...prin interior nu ii faci nimic? |
Am vazut azi masina daca nu ma insel:D Superbaaa!! Eram in spate, am vazut stopurile, stiam eu ceva, dupa mi-am adus aminte ca a fost masina albastra;)) A iesit bine! E superba!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cu interiorul chiar nu o sa fac nimic momentan (cu banii stam mai rau), inca ma gandesc sa fie ceva unic :) ceva frumos ;) oricum o sa anunt eu daca o sa fie ceva in program pe partea asta 8) Apropo de jante, ce preferati mai mult? 1. M3 Dream pe 19" 2. Inovit Concept Black Polished pe 18" 3. Wolfrace Asia Tec Black Kochi Race Gunmetal Red Lip pe 18" Merci |
parerea mea 3. Wolfrace Asia Tec Black Kochi Race Gunmetal Red Lip pe 18"
|
2 sau3:)
|
nu esti fan "spate buza lata" ?
atunci .. 3. zic eu .. |
daca vrei si parerea mea... nici una...
|
3 Attachment(s)
Looks yummy man,vorbesc foarte serios merită !
|
Quote:
|
Quote:
2. Trebuie niste caucicuri cu talon mic si o sa se vada urat dc. nu "o mai lasi" 3. Poza este deformata, in realitate arta hidos Arunca un ochi pe site-ul BBS. Stiu ca-s scumpe dar, poate gasesti unele sh. |
Quote:
|
Jante care merita sa le cauti... scumpe in draci...
360forged eight mesh Linea corse l22 |
Masina arata foarte bine pe alb si fara stopuri...pe albastru fara stopurile de pe portbagaj arata urat.Multi km fara incidente .
|
Quote:
Quote:
|
Atata timp cat proprietarului ii place cum arata masina asa, a vrut ceva mai deosebit si unicat iar asta a reusit nu stiu de ce ar trebui sa puna alte stopuri! E ceva de efect, gusturile nu se discuta niciodata noi ne putem da cu parerea nu putem sa schimbam noi ce vrem la masina! Felicitari inca o data a iesit super! Numai bine bafta cu bijuteria!
|
Mie mi se pare chiar tare ideea cu stopurile.
Daca nu s-a mai facut la noi, nu inseamna ca instant e naspa. Ii sta bine in alb. Felicitari |
Quote:
|
cred ca ii schimbi si numele din ''Albastrul'' in ''Albul" :lol:
|
foarte frumoasa :> interesanta ideea cu stopuriile ;)ceva unic :LOL:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite aici niste jante care parerea mea ar da destul de bn pe "albastrica"
ta:P |
destul de scumpe dotz las vegas astea si nu dau mai bine decat unele cu buza tipice de bmw..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning