Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

BogdanCMS 01-07-04 10:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mms\"
Bravo frate, buna alegere. Pe bune. Cumparati ba fratilor prodese made in Romania.

:P :lol: :lol: Cel mai bun sfat de pe forumul asta... :lol: :lol:

alex_maxx 01-07-04 22:25

am gasit eu programul asta pe net are vreo 3 cd-uri fiecare cate 600 mb...e cam mare :peace:

AcidMan 02-07-04 14:54

Re:

Macar trebuia sa spui de unde le-ai luat .. sau nu conteaza..
uite aici e imaginea cu Loganu bine facut. Credite Georges
http://www.autoextrem.ro/imagini/dis...pn&cat=0&pos=0

bora 03-07-04 14:47

Dupa mine Logan e prima Dacie pe care poti face putin tuning si sa nu arate chitch. Totusi sa mai treaca putin timp si veti vedea ce tuning fac romanasii de te lasa cu gura cascata si o sa ziceti toti ca suntem un popor de tigani sau negrii :twisted:

BogdanCMS 07-07-04 09:29

1 Attachment(s)
Oare se poate face ceva mai urat de atat :?: :?: :?:

DnI 07-07-04 10:13

geamul ala mic din spate nu are nici o linie, vai ce urat este.

B|shOp-VR6 07-07-04 11:36

Corcitura de Megane combi cu stopuri de Solenza trase pana pe plafon :lol: :lol: .. vai e nashpa rau de tot....

BogdanCMS 07-07-04 17:52

Ai uitat sa mentionezi ca luneta e luata de la Panda :lol: :lol: :lol:

n0namee 07-07-04 19:04

hmmm ... Dacia Logan e un pas inainte! eu zic ca da. nu e pas mare ... da asta e! oricum daca vrei sa o faci sa arate acceptabil eu zic ca iti trebuie ceva munca!
am vazut pe aici ca urlati ca motoru nu e ultima generatie ... pai fratilor ... cum ati vrea sa aiba motor de ultima de generatie daca ei au incercat sa mentina pretul cat mai mic. si acum hai sa fim sinceri motorul ala e bun pentru o familie! nu e de curse da e OK pentru o masina noua si de 6000 euro. cat despre ploaie si se misca bordu si geamu pica ... astea sunt basme. la dacia s-au facut investitii in linia de productie si in prese foarte mari. la momentul actual dispun de scule destul de performante cel putin pentru prelucrarea tablei si ce fac ai nostrii la ea.asa ca eu UNUl nu cred ca ploua in ea. si inca o chestie toti spuneti ca e facuta din bucati. pai fratilor proiectarea are o cota de pana la 20% din pretul unui produs! e si normal ca au incercat sa foloseasca aceasta resursa cat mai putin! mie imi place cum arata ... e un pas inainte ... dar nu mi-as lua :D

DnI 07-07-04 19:27

da, este un pas mare pentru ei...
dar totusi nu as da atatia bani pe loganu asta.

BogdanCMS 07-07-04 21:30

nonamee, incerc si fac tot posibilul sa fac rost de filmuletul ala de al test-drive si poate vb cu ZoliaT sa-l puna pe site...nu sunt basme, crede-ma. Masina arata bine PT O DACIE, dar eu consider ca nu e un pas inainte PT NOI romanii...tot ce este pe ea este deja invechit incepand cu comutatorul de aer proaspat si terminand cu motorul de 1.6 care consuma enormpt aia 90cp. Si sa dau aproape 8000 pe varful de gama la asa ceva? Prefer o Panda sau, de ce nu, un Accent care, la 7500 cip, ai ceva dotari si 5 ani garantie!

n0namee 08-07-04 16:13

mda nenea ... tu nu intelegi un lucru ... ei nu au incercat sa faca o masina buna la 8 000 de euro. ei au incercat sa faca o masina buna la 5000. de aici rezulta motoru de o generatie mai veche un pic ... dar din epoca Jetsons fata de motorul Flinstones de pe Dacia Berlina ... de aici rezulta toate celelate piese si componente de o calitate mai redusa dar incadrandu-se de bine de rau in categoria OK. aia de 8000 e tot aia de 5000 cu imbunatatiri. nu trebuie sa te uiti sus ... problema vine de la baza. si repet ... invechit inseamna costuri reduse de proiectare ... inseamna produs ce si-a dovedit functionalitatea ... inseamna incadrare in pretul de 5000 :D .
nenea Mitica din deal vrea masina noua. nu are bani pentru una straina si nici nu ii trebuie SH pentru ca in conceptia majoritatii una noua (chiar si Dacie) e mai buna decat una veche SH chiar si straina. lui nu trebuie sa fuga, nu-i trebuie nu stiu cate mii de gadget-uri tehnice. ii trebuie o masina simpla si cat de cat comfortabila care sa il care de colo colo. pentru un om de genu ... 500 de euro la pretul unei masini e enorm asa ca nu mai vorbim de diferente de 2000 chiar 3000 cat ar insemna una straina. plus ca service este peste tot si e mai ieftin decat la masinile straine. iar in marketing sunt incluse si firmele care cumpara masini pentru uz si care nu il intereseaza pe director ca angajatul nu are ventilator la bilute. pe director il intereseaza o masina noua (garantia) si care sa fie cat mai ieftina si de care sa traga cat mai mult.
:D

B|shOp-VR6 08-07-04 16:26

Aaaa am si eu o intrebare... ce e teava aia de cornete de la evacuare?
:P :P :P :P :P

n0namee 08-07-04 16:43

:evil_laug :evil_laug :mrhappy: :peace:

BogdanCMS 08-07-04 20:24

Bishop, pai cred ca-i mai ieftina pt ca e mai subtire, doar asta a fost politica, nu?
nonamee, tu ai perfecta dreptate ce spui tu acolo, insa un om destept care se gandeste de n ori inainte sa-si ia o masina eu zic ca n-ar da 8000 pe asa ceva. Prefer o SH daca chiar n-am bani, macar stiu ca mai bag ceva sanatos in ea cand o iau si o fac sa tina ani intregi, decat sa fiu cu o d-asta la service din 2 in 2 luni ca s-au stricat nu stiu ce ***uri. Iar cand mi se tremina si garantia, ce sa zic, alta veselie. Iti dai seama ca daca au bagat asemenea piese ieftine pe ea, o sa-ti cada in timp totul de pe ea. Si vb englezului: \"Sunt prea sarac sa imi permit ceva ieftin\".

BogdanSHA 09-07-04 13:57

Sau au bagat numai piese care si-au demonstrat durabilitatea si buna functionare in timp...

Cel putin asta a fost politica (declarata) de dezvoltare a acestui nou automobil.

lilCara 09-07-04 15:01

Salut.
M-am inregistrat aici deoarece pe acest thread un plagiator s-a laudat cu lucrarea mea. Acesta este djpeter, care de fapt este coleg de clasa cu mine, chiar prieten, pana azi, desigur, cand am auzit de acest thread si de faptul ca a postat Dacia Logan tunata, facuta de mine. Am toate dovezile pentru a demonstra ca e facuta de mine, verificati acest forum: http://www.visualart.ro/forum/showth...5&pagenumber=5

Desi este link catre ultima pagina, va sfatuiesc sa cititi tot threadul pentru a va convinge. Va pot zice orice despre realizarea ei, despre program, va pot arata randari din ce unghiuri vreti, va pot arata wireframe-uri din ce unghiuri vreti, lucru pe care djpeter nu-l poate face, deoarece imaginile pe care le-a postat aici i le-am dat eu in timp ce lucram la masina. E si normal sa arat colegilor munca mea, dar la asa ceva nu m-as fi asteptat niciodata... si sa mai ai incredere in prieteni...

Masina nu este terminata inca, cum v-a spus djpeter, ci mai am multe de facut la ea, deocamdata lucrez la viniluri, aceasta este ultima imagine (sper ca se observa drepturile de autor, de acum incolo toate imaginile pe care le voi pune pe internet vor avea asa ceva):

http://img45.exs.cx/img45/508/25s.jpg

Ca sa va convingeti ca lucrez cu 3Ds Max (programul in care este facuta masina) de mult timp si ca am mult mai multa experienta decat djpeter (care nici nu stie sa-l foloseasca), vizitati site-ul meu (http://mihaicara.home.ro/) si vizitati secriunea \"3D Gallery\". Site-ul il voi reface in curand, deci va rog nu vreau sa aud comentarii despre el.

Rog un admin daca viziteaza acest thread sa-l baneze pe djpeter, macar temporar, deoarece ma indoiesc de faptul ca e permisa plagiarea pe acest forum!

Multumesc anticipat...

BogdanCMS 09-07-04 15:21

Sal lilCara, oricum felicitari pt munca depusa si pt priceperea ta, si RUSHINE lui djpeter! De 1000 de ori rushine!
lilCara, poti lucra si alte masini? De ex Seat Ibiza rosu? Da-mi un PM te rog!

TYE 09-07-04 15:26

lilCara .... m-am uitat pe visualart.ro ... mai de mult .. si il urmaresc destul de des .. .sunteti o \"mana\" de oameni acolo .. care merita toata consideratia si lauda ..

Pozele tale cu LOGAN ... modelat in 3dsmax ... sunt pe multe forumuri de masini ...

Esti tare .. .bravo ... :wink:

RoSonic 09-07-04 15:26

pai pune o sticla de rachiu de Calnau pe capota... sa dovedesti :)
glumeam.....

Ce pot sa zic.... nasol cu prieteni de genul asta...

Si ia legatura cu un admin... sa faci filmuletzu de care se zicea mai sus...

n0namee 09-07-04 15:37

:lol: tara de \"prieteni\". si care sunt si binevoitori pe bune ... si te si ajuta ... eu in locu tau cred ca :boxing: :bat: ... si i-as da frate ... ca la asa masina te chinui un pic nu joaca! magaru dracu!

DnI 09-07-04 16:49

lucrarea ta este mortala!
sper ca intr`un tarziu sa vad aceasta realizare in realitate.
bafta!

lilCara 09-07-04 16:57

BogdanCMS, verifica inbox-ul :)

TYE, ai putea sa-mi zici unde a mai aparut? nu m-ar mira deoarece multi oameni viziteaza acest forum si s-ar putea ca cineva sa fi postat si in alta parte imagini...

RoSonic, am trimis un pm unui admin, sper ca djpeter va primi ce merita... :)
si despre animatie... cea cu rotire de 360 de grade, m-am apucat deja s-o fac. Promit ca o voi posta diseara, sau cel tarziu maine

n0namee, ai dreptate, este enorm de multa munca depusa intr-un astfel de model, iar djpeter n-avea nici o idee...

DnI, poate dau idei cuiva :D

...multumesc tuturor pentru raspunsuri!

ZoliaT 09-07-04 17:14

:cry: :cry: :cry:
imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva

munca de creatie nu trebuie furata

drept pedeapsa deocamdata userul ca purta rangul \"User-ul a furat munca altuia\" pana isi va cere scuze si va intelege ce a facut

lilCara bine ai venit printre noi. pana in momentul de fatza si sper sa nu se supere nimeni pe mine ai cea mai reusita creatie

asteptam noutati de la tine

rusinica djpeter

DnI 09-07-04 17:26

lilCara pentru 360 de grade este munca nu gluma.
cred ca daca ar vedea astia de la dacia asa ceva... poate ca va deveni WRC :peace:
de ce nu au si astia oameni asa ca tine, au numai terminati , ca nu pot sa zic alt`ceva la cat de inalt si ingust este loganu asta. arata naspa de la spate.
chiar, te-ai gandit sa le trimiti si lor o imagine la 360 cu masina !?

lilCara 10-07-04 11:10

360:

http://img44.exs.cx/img44/7614/361.gif

IS 18 BOG 12-07-04 08:08

ma mandresc ca am vazut loganul pe viu !!!!!!
daunazi in drumul spre constanta ! avea nr rosu cu PROBE !

BogdanCMS 12-07-04 11:29

Si ti-a placut e ai vazut? Mie nu...

B|shOp-VR6 12-07-04 11:54

Am vazut si eu una live... in trecere pe langa mine... din fata pare megane 2 din spate pare opel vectra (dak ar avea stopurile patrate chiar ai zice ca e vectra)

AcidMan 15-07-04 10:16

Am vazut si eu la piata presei. mi-a lasat impresia ca e cat octavia de mare

bora 20-07-04 15:31

Le-am vazut si eu pe Bucuresti-Pitesti, din fata mai arata cum arata, din spate parca au o lada de mere agatata de luneta.

CT-87-ADY 20-07-04 17:18

Eu n-am vazut-o!!! :(

SpyDer_ThE 20-07-04 18:03

La prima impresie cand am vazut un logan pe strada am crezut ca e Solentza modificata de baieti prin curte sau prin parcarea din fata blocului , adica arata exact ca o Solentza umflata !

BogdanCMS 20-07-04 18:14

Stie cineva ce calitate are interiorul? Adica palsticurile, scaunele si toate micile detalii? Ca din primele impresii la poze si din ce mi-a zis pers resp care a testat-o, cica ar fi penala rau la interior(ma ref la calitatea materialelor).

mpa 20-07-04 18:15

Intradevar si eu am vazut un 330Ci de fabricatie 2002 la care nu tine frana pe roata spate dreapta care era incaltata cu un Pirelli 6000 un pic tocit pe interior si tubeless care semana perfect cu un seria 1 nou umflat care luase steroizi si fusese \"la sala\"....
Cam in aceasi masura se poate face comparatia!!!

LOGAN BY RENAULT

Proiectat in Franta de designeri francezi pt cerintele romanilor ( OARE? )
Asamblat de nea Gheorge la Colibasi (dans quelque part de l\"Afrique, pres D'Algerie) care scapa surubelnita pe cip la montaj.
Impresionantele propulsoare demne de F1 (de karturi sau masini de tuns iarba).
Tabla mai buna ( E DE LA EI)
Pret mic ( A INEBUNIT LUPU)
Concurenta pentru Daewoo & Romanian CHevrolet ( I UNDERSTAND ! A MURIT AMERICANU)

BogdanCMS 20-07-04 18:33

mpa...puahahahahahaha :lol: :lol: :lol: Unde ai gasit mane alea?

CT-87-ADY 20-07-04 22:39

:lol: :lol: :lol:

lilCara 25-07-04 12:05

dupa mult timp... un update... am fost cam ocupat in ultima vreme...

Tare mi-e ca o s-o las balta pt ca m-am cam plictisit... lucrez la ea de mai bine de o luna (cu intreruperi desigur)

...acum si cu neoane™ :D

http://img15.exs.cx/img15/4718/30f_.jpg

http://img15.exs.cx/img15/3381/30b_.jpg

CT-87-ADY 25-07-04 12:35

:shock: :shock: :shock:
bv mah bv!

ESPinoza 25-07-04 12:42

:shock: :shock: :shock: super misto ,.... bravo!

All times are GMT +2. The time now is 02:10.

- Copyright 2026 4Tuning