Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Lamborghini Gallardo si Nissan Skyline (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/13249-lamborghini-gallardo-nissan-skyline.html)

movie 10-03-06 20:30

Re: Lamborghini Gallardo si Nissan Skyline

Am Creat Topicul Asta Pentru A Compara Doua Masini Gallardo Si Skyline , Nu Murcielago, Nu Porsche, Nu Altceva.. Si Pentru A Afla Parerile Oamenilor. V-ati Spus Parerile Printre Primele Pagini, Bine, Dar Nu Mai Faceti 100 De Alte Posturi Pline Cu Offtopic , Doar Ca Sa Comentati Parerile Altora!

T@zMania 10-03-06 21:44

citesc si ma minunez de ipocrizia unora....de unde si pana unde aceste doaua masini nu sunt ''pe aceeasi pagina''?p0tr ca una e lamborgnini si una e doar un nissan?ptr ca una e un mit[lamborgnini]care pe vremuri fabrica tractoare si una e o masina super sport derivata dintr-o simpla marca de duzina?daca prin absurd dacia ar face o masina care sa bata la cur un lambo ar fi de *** ptr ca e dacia....ipocrizie la maxim.....mi se cere parerea,conform topicului si o sa o spun....parerea mea e ca nissanul skyline bate la cur din toate punctele de vedere un gallardo,motor,fiabilitate,fortza,pretz,posibilita te de tuning enorma,manevrabilitate extraordinara.de curand am vazut o emisiune la francezi in care era comparat un lambo cu un skyline.......castigator pe departe nissan-ul....daca vedeatzi in ce hal era bruscata masina pe circuit si nu iesea din trasa ei pe viraje pe cand lambo imediat se intorcea.....a nu se intzelege ca nu imi place lambo,e super masina dar in cazul de fatza e in inferioritate fatza de nissan...terminatziva cu prostiile ca o dam in need 4 speed,caci sunt fapte care arata cat de departe poate fi impins un skyline ,nu sunt simple povesti.....

Urban_Racing 10-03-06 22:26

Quote:

Originally Posted by Race
In caz ca mai era nevoie sa precizez,in legatura cu topicul prefer Gallardo.O orezarie cu motor cat o sticla de suc (si putere pe masura) montat in fata,cu o groaza de jucarii inutile si mofturi tehnologice la fel de inutile (gen roti spate directoare) nu are nici o treba cu un supercar.

Motor cat o sticla de suc !? daca e asha e de laudat ca obtzin asha o putere dintr`un motorash de shtergatoare sau cat o sticla de suc sau cum vrei u sa ii mai zici!! Putere pe masura !? Ce putere are gallardo shi ce putere are skyline`ul!? nu cumva sunt tot acolo !? cat despre gadgeturile tehnologice .... lumea avanseaza de ce ramai in urma !? suntem in sec. 21!

sandumrs 10-03-06 23:33

Slab, aceleasi aberatii si demagofie de doi lei, pentru o sticla de doi litrii. Si ce evolutie, dar fara turbo nu ar fi nici o evolutie.

Ma faceti sa rad, chiar pana acolo mertgeti sa spuneti ca Skyline-ul asta e perfectiunea in persoana???

Slab prea mult NFS intr-adevar, prea multe filmulete cu masini de platforma.

Pacat, imi si imaginez un Gallardo parcat langa o Primera(toata lumnea stie cat e de praf), si cineva sa zica, dar stai ca Nissan face si Skyline, nu numai junghiuri ca asta.

Race piesa de comentariu, mi-a placut, si complet de acord cu tine. Orez dimineata si seara, si peste care de multe ori e otravitor, hehe.

200SX 11-03-06 00:31

mai bine va uitati la primul post si vedeti ca e vorba nu de skyline ci de un anumit model de skyline editie limitata

http://www.fast-autos.net/compare/?a=797&b=975

Race 11-03-06 01:34

Asa e,nu m-am uitat,am gresit.
Nu e vorba de un Skyline stock de 276 CP si 90.000 USD,ci de un Skyline modificat de 500 CP si 160.000 USD...mult mai bine ! La pretul ala trebuie sa fii fan inrait Nissan s-o cumperi.
E totusi o oferta interesanta...tineti minte cum de Craciun Coca-Cola avea promotie cu 2,5l in loc de 2l ? Aparent asa si Nismo,au promotie de 2,8l in loc de 2,6l :lol:
Serios vorbind,pentru cursele de drag motorul de 2,6 ajunge la 1.000+ CP fara a i se mari cilindreea,deci putea ajunge si la 500 linistit.Ei au optat pentru marirea cilindreei...oare de ce ? Poate pentru ca o masina de strada nu face doar cate 402m de 5 ori dupa care intra in revizie generala ? Nu sunt fan al ideei de fiabilitate de 500.000 km fara reparatii majore...dar nici chiar asa.

Skyline-ul asta bate la cur un Gallardo...interesanta idee,dar fara argumente.Nu am vazut nici un test pe niciunde cu Nismo-ul asta,daca stiti voi dati link.Aceeasi masa,aceeasi putere,ambele tractiune integrala.Lamborghini are avantajul motorului central.In afara de asta,asa pe nevazute,in general Lamborghini-urile sunt mai rapide decat Nissan-urile...deci in lipsa unui test,nu vad de ce presupuneti voi ca e mai rapid Skyline.
Sumarizand,Gallardo are avantajul motorului central si al renumelui Lamborghini (Prin renume nu ma refer la impresia produsa trecatorilor sau cine stie ce,ci pur si simplu ca statistic vorbind Lamborghini face masini rapide) Skyline are avantajul ca...aaa...poti sa vezi ce acceleratie laterala ai fara sa mai dai 2-300 USD pe un G-Tech ?!

sandumrs 12-03-06 15:34

Gallardo e mai rapid pe circuit, iar pe sosea e patron. Acest Nismo e o masina foarte rapida dar sa nu exageram.

emperor5k 02-04-06 03:34

skyline u ala e urata rau da tot.galado in schimb arata bine si pa interior si pa exterior.Cine vrea limuzina sa ia aston, eu as lua skylineu fara sa ma gandesc.

GTR 03-04-06 02:06

AOLEUUUUUU, nu am mai scris de mult pe forum dar acum cand vad asa "analfabeti" in ale auto si care mai fac si mistouri nu m-am mai putut abtine.
1. Cand comparam 2 masini trebuie sa le comparam in primul rand din punct de vedere al performantelor (cazul de fata) si mai ales ca sunt si apropiate la pret. Cum vor unii sa se compare, in ordine alfabetica?:))
2. Nu cred ca are vre-o importanta daca una e tunata si alta nu atat timp cat nu sunt diferente majore de banuti.
Daca ar fi sa-ti iei o masina de 100000 EUR te intereseaza daca e stock sau performantele?(exceptie babalacii o sa vedeti mai jos)
(si in TOP GEAR s-a facut o comparatie intre evo si lambo) si tocmai asta se spunea ca dai pe o masina de 2 ori mai putini bani cu aceleasi performante pe pista)
3. Sunt niste copii de cresa care fac mishto de aia cu sculele mici dar gandesc ca si aia cu muschii mari (si atat) dar ati uitat probabil ca masinile alea facute de galbejiti au fost catalogate de nemti, americani, francezi(culmea) si nu numai ca fiind cele mai fiabile. Asa ca ciocul mic cand vorbiti de fiabilitate.
4. Mai stiti voi "analfabetilor"(scuze dar aveti gura prea mare ca sa nu va zic asa) de ce nu au facut japonezii masinile peste 300 CP (de ce oare toate supra, skyline, rx7, nsx, sti, evo nu treceau de 300 CP) pantru ca nu puteau:)), sau pentru norme de poluare. NU. Din cauza reeglementarilor (legislatie).
Asa ca nu mai comentati aiurea ca daca urci motorul la x cai se strica sau alte bazaconii de gen ca ele au fost bine gandite sa urce peste fara nici un fel de probleme.
Gallardo e o masina deosebita dar in acelasi timp limitata (tunning), e o masina supersport la indemana orcarui om (cu bani) pe care il intereseaza un design deosebit cu performante foarte bune dar pe care nu-l intereseaza tunningul.
Nu mai ganditi ca un roman ca nu pentru romani sunt gandite.
Daca mergeti in Germania sau oriunde in lume majoritatea Gallardo, Ferrari si alte cateva ...... sunt cumparate de oameni peste 40 de ani.
Mentalitatea lor este complet diferita de a noastra.
Acolo nu o sa-l vezi pe tataie cu skyline, evo sau subaru (preparate sau ne.) ci cu siguranta in ferrari, porsche, lamborghini si altele de gen.
Normal ca mai sunt si exceptii si nu foarte putine dar media de varsta este sigur de peste 40 de ani.
Asta e diferentierea si categorisirea reala nu ca ferrari si lamb. sunt mai tari ca skyline sau supra.

Deci comparatia este perfect corecta si eu merg pe SKYLINE.
Apropo, am vre-o 45 de GB de curse de gen (pe pista) plus alte >1000 de ore de filmulete vazute asa ca sunt documentat fiti fara grija.
P.S.
Astept comantarii :D

Race 03-04-06 13:30

Inca unul cu "voi toti sunteti prosti,numai eu sunt destept".De unde tot rasariti nu inteleg.

Quote:

Daca mergeti in Germania sau oriunde in lume majoritatea Gallardo, Ferrari si alte cateva ...... sunt cumparate de oameni peste 40 de ani.
Ti-ai pus vreodata problema de ce ? Iti zic eu,ca presimt ca nu te duce capul sa-ti dai seama singur:la 20-30 ani,foarte putini oameni au atatia bani de dat pe o masina.In afara de faptul ca o data cu varsta vine si avansul profesional si deci mai mullti bani,la inceput exista alte prioritati:casa,familie,ceva bani pentru orice eventualitate...sau crezi ca e normal sa stai pe banii parintilor pana la 30 ani,cu ei in casa,doar sa poti sa ai o masina tare ?

Quote:

Daca ar fi sa-ti iei o masina de 100000 EUR te intereseaza daca e stock sau performantele
Te intereseaza daca e stock,pentru ca in general aceste masini sunt cumparate pentru strada si circuit,nu doar pentru circuit.Nu stiu cati oameni ar avea curajul sa se urce intr-o masina cu motorul supra-alimentat pana la limita exploziei si sa plece la mare,cu riscul de a ramane in drum.Plus ca unii oameni vor sa stea cu masina mai mult pe strada/pista decat in garaj.

Pentru toti fanii Skyline: puneti un test,o comparatie,orice (dar sa fie credibile) cu acest Nismo.Pana atunci,speculati degeaba ca ar fi mai bun decat Gallardo.

GTR esti un exemplu clasic de imbecil."Eu sunt destept,voi sunteti analfabeti","eu am vazut filme","eu sunt documentat","alea sunt masini pentru pensionari","puteau sa faca rachete dar au facut carute".Lauda-te cat vrei,dar sa stii ca asta nu te face mai putin idiot.Iar mentalitatea asta de "masinile sport adevarate sunt pentru mosi,orezariile sunt pentru tineri",ca un fel de revolta si incercare de a fi diferit (desi nu inteleg de ce toti sunteti diferiti in acelasi fel,dar in fine), la varsta ta e cel putin dubioasa.

GTR 03-04-06 14:20

Nici nu stiu ce sa zic.
Ca sa fiu sincer mi-e cam mila de tine.
Si la limbajul pe care-l folosesti o sa-mi permit si eu sa folosesc unul asemanator.
Citeste ce am scris de mai multe ori pana o sa intelegi, handicapatule.
Cand vine vb de masini fa ciocul mic ca esti departe de mine din toate punctele de vedere.

GTR 03-04-06 14:28

Si e vorba de masina preparata in limita a 500 CP in cazul de fata nu in 1000 CP asa ca lasa aberatile cu explodatul si fi atent la titlu thread-ului
"Este vorba despre Lamborghini Gallardo si Nissan Skyline GT-R Z-Tune
Ambele au 500 CP STOCK, dar Skyline atinge 100 km/h in mai putin de 4 secunde, pe cand Lambo in 4,2 sec."

GabiByte 03-04-06 15:55

Are mare importanta daca e tunata sau nu.
In primul rand fiabilitatea. Cum a zis si Race, nu te duci la mare cu masina cu motor supraalimentat pana aproape de punctu exploziei cilindrului. Aia nu va fi fiabila deloc.
Daca vii cu argumente de la top gear mai bine nu zici nimica.
Deja s-a format un stereotip cu fiabilitatea masinii japoneze. Si Fordurile is foarte fiabile. Si Ford e marca Americana.
Lambo e limitat??? Asta-i buna. Ala putea fi facut si de 1000 de cai putere daca vroiau ei. Gandesti ca toti prostii care zic ca numa japonezele se pot tuna.

Race 03-04-06 16:34

Quote:

Cand vine vb de masini fa ciocul mic ca esti departe de mine din toate punctele de vedere
Cu astfel de argumente,cum sa nu te cred ?! Cand te lauzi o data,ma pui pe ganduri.A doua oara,parca te-as crede.A treia oara deja sunt convins.Pentru ca o spui cu atata insistenta,cred in cunostiintele tale deosebite,si imi recunosc nestiinta.Multumesc cerului si pamantului ca ai intrat pe forum,astfel incat sa pot prinde si eu cate ceva din intelepciunea ta nemasurata.

GabiByte sa stii ca te inseli si el are dreptate.Nu exista nici un BMW,Corvette,Mustang peste 1.000 CP,si doar japonezele pot ajunge acolo.Ar trebui ca europenii sa ramana la produs break-uri de familie,iar americanii la pick-up-uri,si sa lasa constructia masinilor sport in mainile celor care se pricep cu adevarat la asta,japonezii.Am fost orbit pana acum,dar niciodata nu e prea tarziu sa accepti calea cea dreapta.

GTR,am gresit dar sunt pe cale sa ma indrept.Vrei sa fii mentorul meu ?

GTR 03-04-06 16:46

Aici se punea problema de un tunning pe Skyline de 500 CP ceea ce se stie ca pentru un Skyline nu e mult si nu pune probleme de fiabilitate. (normal ca la 1000 CP poti sa ti le pui) + ca aman2 sunt cam la acelashi pret.
Argumente nu sunt numai de la Top Gear (:D) argumente mai am vre-o 50 de GB de filme care daca o sa am ocazia o a ti le dau.
Ford e marca americana (dar modelele din europa sunt exclusiv concepute de nemti, s-au ridicat in fiabilitate dar mai uita-te si tu pe niste statistici ADAC sau J.D. Power si sa vedem ce spun ei).
Daca si nationalistii de francezi au recunoscut ca japonezele sunt cele mai fiabile nu stiu cum de v-ati gasit voi sa contraziceti si pe ce va bazati?!?!?!
Si fiind vorba de tunning hai sa ne uitam ca un Skyline tunnat ajunge la aceeasi putere cu Lambo dar la un pret mai mic si daca vrem sa mergem cu tunningul mai departe la aman2 hai sa vedem cat costa la Skyline si cat la Lambo sa vezi acolo diferente.
Acum nu inteleg de ce un Subaru sau Evo tunnat la >400 CP care e la 60-70 % din pretul unui Lambo (dar nu la fel de fermecator) si-l face pe acesta pe pista supara pe unii (care sar de c. in sus.)
In fapt vb de pret/performanta si mai putin design in cazul de fata.
Ce conteaza ca ala e tunat ca ala nu este s.a.m.d.
Si intelege si tu ceva, Subaru, Skyline, Evo, Supra etc. sunt niste masini concepute pentru a fi pretate tunningului Ferrari si Lambo nu.
Porsche este de exemplu o masina mult mai pretabila tunningului decat Ferrari si Lamborghini si se stie ca modelele tunnate de Ruf, Gemballa etc. sunt masini tunnate relativ usor si care rup pe pista.
In general tot ce inseamna motor turbo este mult mai pretabil tunningului decat motoarele aspirate. La un motor aspirat ca sa maresti performantele fara turbo e greu si costisitor si fara un randament deosebit iar pt. a le adauga turbina necesita iarasi cheltuieli costisitoare pt. modificarea motorului pe cand cele turbo sunt foarte usor de dopat atat prin marirea presiunii in turbina (pana la o limita) cat si prin modificari mai putin costisitoare ale motorului pt. a depasii anumite limite ale presiunii in turbina.
Tot ce inseamna tunning (afara) de performanta se bazeaza pe turbina sau compresor, care cresc semnificativ performantele si pe durata continua.

GTR 03-04-06 16:56

Race, si Corvette-ul al de peste 1000 de CP tot alimenta de turbina este.
Si e o masina superba, la un pret f bun Corvette.
Mai ales C6-Z06 pret performanta e greu de batut.
Daca mai e si putin modificat :D
http://www.worldcarfans.com/tuners.c...by-geiger-cars

Nu am in cap numai masini japoneze. Doar ca pe japonezii ii prefer pt. un compromis optim performanta/pret/fiabilitate.

Si la intrebarea "GTR,am gresit dar sunt pe cale sa ma indrept.Vrei sa fii mentorul meu ?" sunt de acord dar costa :D

GTR 03-04-06 16:56

Race, si Corvette-ul al de peste 1000 de CP tot alimenta de turbina este.
Si e o masina superba, la un pret f bun Corvette.
Mai ales C6-Z06 pret performanta e greu de batut.
Daca mai e si putin modificat :D
http://www.worldcarfans.com/tuners.c...by-geiger-cars

Nu am in cap numai masini japoneze. Doar ca pe japonezii ii prefer pt. un compromis optim performanta/pret/fiabilitate.

Si la intrebarea "GTR,am gresit dar sunt pe cale sa ma indrept.Vrei sa fii mentorul meu ?" sunt de acord dar costa :D

AleXuTz 04-04-06 13:57

Nissan Skyline.... Unikat prin ROMANIA...

GabiByte 04-04-06 15:00

GTR tu ai impresia care o lasa TG si imi dau seama de chestia asta pentru ca si eu am urmarit foarte multe episoade din TG. Stiu ca ti se pare extraordinar Evo FQ400,dar pentru acei 400cp din motoru de 2l i-a fost distrusa practicalitatea.
Ambreiajul nu rezista mai deloc. Si aia ii japoneza...
Instalarea unei turbine la un motor aspirat implica introducerea unor componente auxiliare printre care tuburi prin care sa circule aerul sa ajunga la turbina si apoi sa isi reia circuitul normal. Nu cred ca e foarte costisitor. Nu am instalat niciodata nici o turbina deci nu garantez corectitudinea informatiilor mele.
Presiunea din turbina se poate mari pana la un anumit punct.
La motoarele aspirate se pot instala filtre de aer, reprograma injectoarele, etc.
Stiu ca, credeai ca tuningu numai cu turbo se poate face dar uite ca si cu motoarele aspirate amarate de care dispun europenii se poate face ceva. Desigur nu cred ca se ridica la maretia si fiabilitatea si puterea motoarelor japoneze. Stim clar ca BMW face motoare de rahat, la fel si Ferrari. Stim clar ca V8ul de 4.7l de pe Mustang NU ARE CUM sa fie dus la 806cp.
Cu timpul o sa vezi care ii realitatea.

The_Mask 04-04-06 17:53

GabiByte instalarea unei Turbine pe un motor aspirat nu implica doar instalarea unor "tuburi" cum le`ai zis tu, ci modificare serioasa a acestuia de la admisie pana la evacuare. Vezi ca este un thread pe tema asta daca vrei sa te documentezi;)

GabiByte 04-04-06 19:23

" introducerea unor componente auxiliare printre care tuburi prin care sa circule aerul sa ajunga la turbina". Cred ca am facut de inteles ca tuburile sunt doar o parte. Oricum o sa ma uit pe thread ca sa vad si eu cum se face...daca il gasesc

lantzi 04-04-06 19:52

1. Bate Skyline si pe circuit si pe linie dreapta

2. Ar trebui spuse cateva lucruri pentru toti destepti care scriu pe aici:
a. Skyline este una dintre cele mai apreciate masini din lume atat pentru manevrabilitate, cat si pentru fiabilitate, in plus multi spun ca ar fi cea mai buna masina japoneaza si asta nu e putin.
b. Daca nu stiti, aceasta masina este apreciata tocmai pentru ca poate fi tunata la 1000+ CP si rezista (si motorul, si ambreiajul, si cutia). Cine s-ar fi gandit?
c. Oricine zice ca o masina de 500 de cai nu e un supercar e idiot, daramite despre una care poate fi dusa la peste 1200.
d. Nissan Skyline GT-R nu poate fi importat un SUA pentru ca e prea ushor de transformat intr-o bestie care manaca orice de la ferrari pana la alte japoneze (adica prea batea pe toata lumea la cursele de strada)
e. Despre ideea ca Lambo are un renume si e legenda pe cand nissan...
ar fi doua povesti de spus. Sa ne gandim ca toti care stiu cat de cat ceva depre masini stiu ce poate un Nissan Skyline asa ca ei te vor aprecia poate mai mult ca esti intr-un GT-R si nu intr-un Gallardo, cei care nu se pricep oricum nu trebuie bagati in seama. A doua ar fi, ipotetic vorbind, ca te gasesti la volanul unui Gallardo cu o tanara si frumoasa domisoara in dreapta. La semafor langa tine o masina japoneza. Ambalati amandoi motoarele si cand se face verde afli ca de fapt era un Skyline (dupa inscriptia din spate) care te-a facut de ras. O sa mai poti sa fi macho dupa aia?

Nissan Skyline e o masina ce poate mai mult si mai usor decat majoriatea masinilor de pe strazi. Si asta a fost dovedit de mai multe ori. Nu pot sa va dau link-uri da' cautati voi, nu ma credeti pe cuvant.

GTR 04-04-06 20:30

mai GYGABYTE

la o masina aspirata ca sa-i pui turbina trebuie sa umbli in motor -
raportul de compresie in cilindru la un motor aspirat sport este in general intre 10-12 pe cand la turbo este pana in 9 deci ca sa pui la un motor aspirat o tubina cat de mica trebuie micsorat raportul de compresie (implicit biele eventual pistoane) de aici rezulta cheltuiala mare nu de la furtunase si alte prostii (sa nu mai punem ca mai dai banii si pe turbina)

La un motor turbo, motorul este gandit pentru turbo si primul lucru usor de facut si cu randament destul de mare este marirea presiunii in turbo pe care o accepta orice turbina originala (pana la un punct ca altfel crapa motorul :D) plus alte modificari care se poat face si la acesta (soft, evacuare etc.).

Si de ambreiaje si motoare nu vorbii, ca la M3 (E46) fara sa-l tunnezi deloc ambreiajul cade f.repede si au avut si foarte multe probleme cu motoarele (am si dovezi, exe:uita-te pe mobile.de sa vezi cate M3 E46 au avut motoarele schimbate, (probleme ungere in viraje)) si sa nu mai vorbim de fiabilitatea lui in rest incepanda de la caseta de directie, diferential, pana la butoane, astea fiind probleme generale la M3 E46.
Asa ca, ca fost fun BMW m-am facut fun japoneze cam din toate punctele de vedere.
M3 E46 e mai performanta, mai luxoasa, mai stabila, mai frumoasa dar mult mai putin fiabila decat M3 E36.
De ferari nimic de zis la capitolul fiabilitate pentru ca nici nu am codus, plimbat si nici prieteni cu Ferrari nu am dar din ce stiu sunt f.fiabile.
Si ca sa mai vezi aprecierea masinilor japoneze uitate cat costa e un NSX de 12-14 ani si uita-te cat e un M5 din 2000 ( sa nu mai vb de unul de 10-12 ani:D) sa vedem cat s-au devalorizat deci cat de apreciate sunt de nemti.
P.S.
Si sa nu mai vb. ca profitul TOYOTA din 2005 ar ajunge sa cumpere BMW-ul cu totul:D

SirNenea 04-04-06 20:44

deja se abereaza si sa uitat despre ce e vb eu zic ca fiecare e cu parerea lui iar eu sunt de parere ca Skyline este mai buna pe 400 m decat galardo nu ma astept sa fiti de acord cu mine ci din contra presupun ca o sa incepeti sa aberati si sa ma consierati si pe mine mare fan al japonezelor gresit eu sunt fan dacia dar uneori trebuie sa fi realist

Race 04-04-06 20:59

Quote:

Bate Skyline si pe circuit si pe linie dreapta
Dovada ? Sau asa ti se pare tie,deci asa e ? Am mai zis,puneti un test cu Nismo-ul asta,nu pareri de genul "e asa ca spun eu".

Quote:

multi spun ca ar fi cea mai buna masina japoneaza si asta nu e putin
N-o fi pentru orezari ca tine,pentru mine e 0 (zero).

Quote:

Daca nu stiti, aceasta masina este apreciata tocmai pentru ca poate fi tunata la 1000+ CP si rezista (si motorul, si ambreiajul, si cutia). Cine s-ar fi gandit?
Sunt o groaza de masini care se pot una la peste 1000 CP,si la pret mult mai mic.Faptul ca un orezar care crede ca japonezii au inventat roata nu stie de ele e cu totul alta treaba.In plus,cum a mai zis un user pe forumul asta,nu apreciezi o bucata de piatra pentru ca AR PUTEA FI cea mai frumoasa statuie din lume.

Quote:

Nissan Skyline GT-R nu poate fi importat un SUA
Nissan Skyline GT-R poate fi importat oriunde daca esti dispus sa dai bani.Astfel de masini se gasesc si in SUA,si in Europa,si in Australia,si in Emiratele Arabe...peste tot in lume.Faptul ca nu se importa oficial de Nissan e alta poveste.

Quote:

Oricine zice ca o masina de 500 de cai nu e un supercar e idiot
Tinand seama ca Skyline stock are 276 CP,orice Skyline de 500 CP e tunat.Sunt destule Civic-uri tunate care ajung la 500 CP.Deci dupa parerea ta,un Civic de 500 CP e supercar.Cine ziceai ca e idiotul ?!

Quote:

ipotetic vorbind, ca te gasesti la volanul unui Gallardo cu o tanara si frumoasa domisoara in dreapta. La semafor langa tine o masina japoneza. Ambalati amandoi motoarele si cand se face verde afli ca de fapt era un Skyline (dupa inscriptia din spate) care te-a facut de ras. O sa mai poti sa fi macho dupa aia
Faptul ca singura ta metoda de a fi "macho" e sa castigi liniute la semafoare pentru o bucata de...e treaba ta.Insa pentru castigat liniute la semafoare exista metode mult mai simple si mai putin costisitoare,in genul Civic-urilor de mai sus.Sau orice masina americana dusa in 6-700 CP pentru bani mai putini decat un Skyline stock.

Quote:

Nu pot sa va dau link-uri da' cautati voi
Ce destept esti tu...cand vrei sa demostrezi ceva ii pui pe ceilalti sa caute argumente in favoarea ta ? Te mai intreb o data:cine ziceai ca e idiotul ?

Quote:

Si sa nu mai vb. ca profitul TOYOTA din 2005 ar ajunge sa cumpere BMW-ul cu totul
O Doamne,sunt profund impresionat ! Cine s-ar astepta ca din vanzarea masinilor ieftine si proaste se scot mai multi bani decat din vanzarea celor scumpe si bune ?! Eu eram convins ca Ferrari face mai multi bani decat orice constructor generalist...:rolleyes2
Toyota are profituri mari pentru ca vinde Yaris si Corolla in Europa,si Camry in SUA.Te mira ca se cumpara mult mai multe Yaris Diesel decat 330i,nu ?

Cu oameni ca voi o sa ajung sa urasc japonezii...si ei saracii n-au nici o vina pentru prostia voastra.Dar voi credeti ca sunteti destepti,e suficient,ce mai conteaza chestii marunte cum ar fi REALITATEA ?

SirNenea 04-04-06 22:15

Oricine zice ca o masina de 500 de cai nu e un supercar e idiot Tinand seama ca Skyline stock are 276 CP,orice Skyline de 500 CP e tunat.Sunt destule Civic-uri tunate care ajung la 500 CP.Deci dupa parerea ta,un Civic de 500 CP e supercar.Cine ziceai ca e idiotul ?!
idiotul cred ca esti chiar u daca masina iese din fabrica cu 500 cp sau 1000 cp inseamna ca e stock chiar daca e pe baza aceluiasi motor tot stock se numeste sau bmw m5 iese tunat din fabrica din cauza ca foloseste acelasi motor ca si seria 5 ???

Urban_Racing 04-04-06 22:24

Am un sfat pt totzi cei care au discutzii contradictorii cu Race : nu va mai agitatzi din cate am vazut yo shi pe alte threaduri omu are ceva cu japonezele

300zxtt 04-04-06 23:29

da,se observa.are ceva impotriva orezarilor si cum se spune de fel ca orezarii au mintea ascutita si altceva mai de mici dimensiuni acum se intelege de ce atata ura asupra lor.in multe randuri chiar a invocat asa ceva si cum se stie ca asemanarile se resping il sfatuiesc ca sa apeleze cu incredere la o clinica de marire a dimensiunii si atunci isi va recapata increderea de sine

SirNenea 04-04-06 23:31

aha e bine de stiut doar ca aici e un forum pt toata lumea si fiecare are dreptul sa isi spuna parerea nu sa ma oblige pe mine sa inteleg ca japonezele sunt proaste si restu sunt bune

Race 05-04-06 01:21

300zxtt ai dreptate cu clinica.Sau as putea sa-mi cumpar o orezarie de 15 ani cu renume facut in jocuri si filme,pentru ca asa e "cool" si "la moda",si as fi in randul "lumii bune".

Cum dracu' de toate testele de orice fel facute de oameni avizati si care au un nume in domeniu arata ca mare parte a masinilor japoneze sunt de rahat,insa exista nenumarate dovezi obscure pe care le stiu doar fanii lor si care arata clar ca japonezele sunt mai bune ? Cum se face ca nici unul din sus-numitii fani nu poate sa dea un link,un film,orice,cu un test VERIDIC care sa ateste cat de bune sunt mult iubitele lor masini orezare ?

Ramaneti voi cu ideea ca un motor cu putere litrica mare e bun chiar daca are masa unei ancore pusa in botul masinii,ca tractiunea integrala e mai buna pe circuit,ca hatch-urile FWD cu 500 CP sunt super-car-uri,ca o masina cu motorul cat o sticla de suc care produce peste 1.000 CP e fiabila in cel mai larg sens al cuvantului,si orice altceva va invata F&F,NFS,GT4 si cine stie ce alte mari hituri ale marelui ecran sau ale consolei.Eu nu mai am chef de astfel de discutii,ca n-am cu cine.

Si ca idee pentru aia care cred ca orezariile,de la Civic la Skyline,sunt "mult mai tunabile" decat celalalte masini,tineti minte aceste cuvinte memorabile:
ANYONE CAN MAKE A PILE OF SHIT FAST...BUT THEN ALL YOU HAVE IS A FAST PILE OF SHIT

GTR 05-04-06 02:18

Acum sa-l intelegem pe Race ca e fan dacia si ca traieste in lumea lui obscura si ingusta dar toti care sm scris ceva pro japoneze am venit cu argumente tu ai venit doar cu o taclale obosita si complet neargumentata.
Probabil ca la Dacie o sa ramai o viata intreaga si asa ca roaga-te sa faca o dacie de 500 CP sa ia si tu un SUPERCAR :D
Chiar nu vezi ca tu contrazici lume cu stupiditate, nici macar n avem de ce sa ne obosim mintea cu tine CA SI UN POLITIST INTELEGEA PANA ACUM :).
DU-TE PE UN FORUM DE PICTURA
P.S.
"Cum dracu' de toate testele de orice fel facute de oameni avizati si care au un nume in domeniu arata ca mare parte a masinilor japoneze sunt de rahat"
ARATA-NE SI NOUA TESTELE ALEA (poate sunt facute de revista FEMEIA)

GTR 05-04-06 02:27

si apropo Race eu am avut vre-o 25 de masini (si multe rable printre ele) am mai condus si alte >80 de tipuri, am organizat curse cand tu te uitai la desene animate si mai am si niste cupe pe acasa + sute de pagini auto citite pe net + cativa saci de reviste citite + >1TB de filme si filmuletze cu masini si motociclet etc.
Tu, daca nu sunt indiscret, ce experienta in domeniu ca vad ca esti tare in gura (mai mult decat ar trebui si neargumentat).

lantzi 05-04-06 08:01

Draga Race, mai animalule, daca tu habar n-ai ce este un Nissan Skyline GT-R de ce te mai bagi pe thread-ul asta in seama?
Pentru ca e clar ca nu sti despre ce vorbesti. Sa incepem cu inceputul, se pare ca toti cei care se pricep cat de cat la masini aici si care au auzit de Skyline au zius ca bate. Nu ti se pare ciudat? Numai cei care au in cap ca masinile japoneze sunt ieftine si proaste au zis altceva, si nu este asa. IOn ce am spus eu despre importuri s-a strecurat o greseala si imi cer scuze fata de cunoscatori, Skyline se poate importa in SUA, doar pentru activitati competitionale (pt. Race: adica nu poti sa umbli cu ea pe strada oricati bani ai avea). Despre afirmatia mea ca orice masina de peste 500 de cai e supercar s-au mai zis si din partea altora. Nu stiu ce inseamna penrtu voi supercar dar eu intotdeauna am avut impresia ca are ceva de-a face cu performantele masinii, s-ar putea sa ma insel. Despre liniuta nu mai zic nimic, parca asta era ideea, care dintre masini castiga pe 400 de metri, nu stiu nu eu am ales topic-ul. Despre link-uri nu am zis sa cautati voi argumente pentru mine dar ce am vazut eu cu Skyline-ul sunt fie de pe hard-ul meu fie la TV, si nu pe site-uri de aia am zis ca nu am link-uri. Despre asinile "orezarilor" ar mai fi multe de spus. Intradevar multe din masinile produse de ei sunt copii ale modele europene si alea sunt de ***, dar nu este cazul lui Skyline care a fost facut de japonezi sa inglobeze ce stiu ei mai bine "tehnologie de varf" si mai sunt si alte exemple cum ar fi motorul de 2,2 litri i-TDCI de pe Honda care este primul motor diesel produs de Honda si cand a aparut a fost cel mai bun de pe piata, si asta e dovedit (are peste 10 recorduri in Guiness World Book of Records") asa ca lasa-i tu pe japonezi in pace ca stiu ei ce fac. Cam lung intradevar dar a trebuii sa raspund la multe aberatii. Pe data viitoare.

Race 05-04-06 11:53

Quote:

am venit cu argumente
Esti un idiot norotiu."am vazut filme","eu sunt tare","tu esti prost","asa e" sunt argumente dupa parerea ta ? Ai umplut paginile forumului cu tampenii fara sens,n-ai scris nici un argument.Si vad ca tot ce faci in continuare e sa te lauzi...daca nu esti in stare de altceva.Plus ca dupa cretinatatile debitate,sincer ma indoiesc de asa-zisa ta experienta.

Quote:

Draga Race, mai animalule
Draga lantzi,mai cretin congenital:asa sa vorbesti cu scumpa ta mamicuta.

Quote:

Skyline se poate importa in SUA, doar pentru activitati competitionale (pt. Race: adica nu poti sa umbli cu ea pe strada oricati bani ai avea)
Inca unul...De unde dracu' va tot vin idei din astea stupide "hai sa mint cu nerusinare ca nimeni nu ma va contrazie" ? Cu ceva modificari,pe care le executa firmele care importa orezaria pentru a indeplini normele de siguranta si poluare,Skyline poate circula linistit pe strazile americane.
Si ai dreptate sa aduci in discutie Diesel-ul de 2,2l de la Honda cand e vorba de Skyline...au cam acelasi nivel de performanta.

GTR 05-04-06 14:34

FRATEEEEEEE!!!! :)))))))
Nu vedeti ca Race a dat-o in alte alea ca ce sa-i faci cand nu te duce capul ori injuri ori dai cu pumnul.
La provocare mea nici macar nu a raspuns in vre-un fel
Daca ai tupeu, mergem, inchiriem 2 masini la fel Punem cati bani vrei tu jos si sa-ti vedem veleitatile sportive. Sau zi tu un domeniu (daca exista vre-unul) din care sti ceva.
Pate sa ma iei la pictura, gatit, tencuit, zugraveli etc. dar in rest esti vai de capul tau.
Si daca vrei dovezi o sa stau sa caut emisiunea pentru tine sa te calmezi si sa nu mai aberezi atat.
Sa vezi cat se chinuie un Lambo (si Gal si Miu) sa faca un NSX stock sa nu mai vb de un Skyline tunnat.

lantzi 05-04-06 15:38

Se vede ca Race nu stie ce vb cand vine vorba de masini asa ca eu unul il las in pace in ignoranta lui sa abereze in continuare.

Race 05-04-06 16:28

Bun,unul a ales calea "hai sa ma fac ca sunt deasupra tuturor ca mai mult nu-s in stare,poate asa par 'smecher'".

Quote:

La provocare mea nici macar nu a raspuns in vre-un fel
Care provocare ?

Quote:

Daca ai tupeu, mergem, inchiriem 2 masini la fel Punem cati bani vrei tu jos si sa-ti vedem veleitatile sportive.
Cand am sustinut vreodata ca eu sunt cine stie ce talent nedescoperit al sportului cu motor ? Poate ca esti mai bun ca mine,dar asta nu dovedeste nimic.Faptul ca ai fi mai rapid ca mine nu inseamna ca orice spui tu e adevarat si orice spun eu e fals.Sunt destui oameni pe forumul asta,care in mod sigur conduc mai bine ca mine (la tine a fost o simpla presupunere prin absurd),si care nu se lauda si nu sustin aberatii.

Quote:

Sa vezi cat se chinuie un Lambo (si Gal si Miu) sa faca un NSX stock sa nu mai vb de un Skyline tunnat.
Cauta emisiunea,sau zi-mi cum se numeste ca o caut eu.Dar conteaza foarte mult cine a facut-o ca sa aiba vreo relevanta.Ca un Gallardo se chinuie sa faca un NSX stoc e hilar.Ca Murcielago se chinuie sa faca asta (banuiesc ca asta ai vrut sa zici prin Miu,nu Miura) e de-a dreptul ridicol.

Pune titlul emisiunii...sa vedem daca poti scoate din tine si altceva decat "eu sunt cel mai tare si am totdeauna dreptate".

GTR 05-04-06 20:03

Best_Motoring-SuperCar_Race
The Last Chapter Supercar Dream Battle 2002
si cand o sa le gesesc si pe celelalte o sa ti le spun.
Legat de provocare pun pariu ca sti atatea lucruri legate de masini cat sti si sa conduci.
Asa imi lasi tu mie impresia ca esti o corcitura de urs cu ciocanitoare.
Sa zici merci ca sunt cred ca singurul care te mai baga in seama dar sigur o as ma plictisesc si eu in curand.

GabiByte 05-04-06 21:36

Hahah bah GTR si lantzi duceti-va inapoi din boaba de orez din care ati iesit ca tot sustineti skylineu de parca ar fi buricu pamantului. Tot va luati de cati cai se poate scoate din el si cat de fiabila ii. Dar uite de ex motorul de pe Skylineu de 500 de cai e mai fiabil ca si V10 de pe seria 3u facut de Hartge sau V10 de pe Gallardo? Nicidecum. Pana nu demonstrati ca poate duce mai multi cai ceea ce ma indoiesc ca puteti, pentru ca tot o tineti in "Am 10000tb de filme cu masini si pornosaguri" si "mai animalule". Tot a aparut mitu asta cu fiabilitatea masinilor japoneze...

lantzi 05-04-06 21:36

Ok tocmai am aflat ca in Japonia legea interzice fabricarea masinilor de serie cu o putere mai mare de 280 de CP. Asa ca e de inteles de ce nu are Nissan-ul mai mult stock. Deeci masinile japoneze sunt special facute sa fie preparate dupa.

All times are GMT +2. The time now is 21:08.

- Copyright 2026 4Tuning