![]() |
Re: E30 - B-45-WAN
nu ai pentru ce
|
Quote:
Multumesc mult pt. site-uri. Cam cat ai asteptat pt. o comanda? Chiar nu vrei sa ne povestesti nimic din timpul asamblarii? De ex. cat a durat la motor, daca ai intampinat dificultati, daca toate piesele s-au potrivit la fix (adik daca au fost asa cum te asteptai) etc. Din partea ai mea tot respectul, multa bafta in continuare. |
Quote:
la caroserie a fost mai greu, la frine si la jante unde acum sint de E46 si a trebuit modificat cam tot, dar despre asta daca sinteti interesati, i mi spuneti ca au fost ceva modificari si daca vreti sa faceti si voi conversia trebuie ceva timp sa va povestesc. |
Quote:
pe fata pare simplu dar pe spate nu-mi imaginez cum ai facut !?! |
Salut! Sincerte felicitari pentru tot ce ai facut la masina, este deosebita! Si eu sunt la un proiect de genul asta si sper sa il duc pana la capat .Poate poti sa imi spui cu jantele pe 19" cum ai facut si prinderea pe fata 5x120 .Din cate stiu nu prea se pot pune roti mai mari de 17" cel putin fata ptr ca ating.
|
Daca nu ai timp sa imi explici poate imi lasi un nr. de tel sa vb. Multumesc!
|
Quote:
pe fata trebuie sa pui rulment de e36 sau e46 si sa l montezi pe fuzeta de e30 dar trebuie facute 2 bucse metalice pentru interioarele rulmentilor pt ca fuzeta e mai mica in diametrul exterior decit rulmentrul in diametrul interior, dupa care trebuie sa faci niste distantiere de 15 mm in latime (in cazul meu) pe care sa le pui intre disc si rulment, altfel i ti intra discul prea in interior si i ti loveste in capul de bara. dupa ce pui discurile si le pozitionezi cum trebuie sa nu loveasca in nimic si sa se invirta concentric ( fara sa bata ) si lejer te pui pe treaba si calculezi un suport de etrier. etrierii de e36 sau e46 sint mai mari la distanta intre gauri decit e30 dar o sa ti vina si mai in afara decit gaurile pe care le ai tu pe fuzeta pentru ei. asa ca trebuie sa faci un fel de Z dintr o tabla mai groasa initial de 23 din care sa formezi Z ul respectiv. o sa o ridic pe un elevator si o sa i fac citeva poze sa vezi despre ce e vorba la etrieri. o sa ti povestesc si despre discurile spate cum merge treaba |
Felicitari pentru masina...am citit toate posturile si am analizat cu atentie toate pozele...bravo pentru recontructia aceste masini.
|
Quote:
suna interesant ... |
Quote:
|
v am cam neglijat in ultimul timp, am fost un pic ocupat dar hai sa mai vedem citeva poze
|
12 Attachment(s)
e un pic mai completa acum si cu putin noroc si cu citeva piese care trebuie sa i mi mai vina o sa cam fie gata in scurt timp
|
Adevarata bijuterie... :o
|
Quote:
|
mamaaa, dar si cum o sa iasa!
bafta si rabdare. |
foarte frumoasa, felicitari pt. proiect
|
ce frumos ..superb spatele...frumoase finalele:oops: ..cineva a scris ceva de hella smoked ca "ar plange" ursuletul tau dupa asa ceva ,,, sa sti ca si yo sunt de aceeasi parere abia astept bara fata sa-i vad "aliura" de ursulet nervos8)
te respect omu';) |
+1 pentru hella smoked, si dupa parerea mea ar merita sa schimbi si oglinzile, cele cu semnal in ele par ieftine si sunt demne de dacia 1300.. opel calibra cu spinnere... adica la cati bani ai investit in masina nu cred ca te mai impiedici de cateva sute de euro pentru niste oglinzi muuult mai frumoase! Bafta... felicitari pentru masina
|
Am inteles gresit, si credeam ca te-ai referit la stopuri, care nu-s hella smoked. Eu cred ca mtech2 ar da cel mai bine.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si ce am zis acolo cu +1 pt hella smoked, se traduce ceva de genu: inca unu care sustine ca ar merge hella smoked pe masina... |
Quote:
scuze am postat odata cu sprinter:oops: |
Quote:
|
Quote:
ee in fine ... yo ma gandeam daca tot a pus si pe spate triple fumurii sa pastreze "linia" sa fie un ursulet cabrio black edition cap coada:D ar arata superb asa;) |
e de apreciat devotamentul vostru pentru hella smoked dar atunci cind am luat o le a avut pe ea si nu mi sa parut ca da f bine toata iuni, negru de la un cap la altul, avea si ochelarii negrii, iar acum sigur nu mi s au mai potrivi proiectoarele care sint de e 46 pe ea ca nu ar mai merge cu nimic daca i as pune faruri negre.
sau cel putin asa i mi da mie impresia |
foarte frumos:) in poza 9 si 10 zici ca e Rolls
|
Quote:
|
va avea o bara fata aftermarket, M ul de la e30 nu m a incintat prea mult niciodata
|
1 Attachment(s)
Nu stiu de ce dar eu personal am asa o pata neagra cu astfel de faruri, imi dau impresia de ieftin, de chinezesc. Poate din cauza faptului ca sunt f multe chinezarii... Nu ma indoiesc de faptul ca poate tu ai dat o caruta de bani pe ele si sunt de calitate dar ti-am spus de unde vine acesta 'impresie' a mea. Daca hella smoked nu-ti plac, o alata optiune ar fi cele galbene care cred ca ar da super pe masina ta. Bineanteles si cu proiectoare asortate. Oricu vb si eu ca idee, cum mi-ar place mie, dar fiecare cu gustul lui. Asa ca nu-mi ramane decat sa te felicit pt alegerea facuta, e clar ca tie iti plac odata ce le-ai luat si iti sustii parerea in continuare, bravo.
In motor ne poti spune ce ai bagat? Desi cam intuiesc eu ceva. Sa stim la ce sa ne asteptam si sa fie de folos altora poate. Cu bara fata ai terminat? Cam in ce stadiu mai esti? MULTA BAFTA. SA TERMINI CAT MAI REPEDE SI CAT MAI BINE, ASA CUM ITI DORESTI. p.s. o idee pe galben, cum ziceam... |
ursu asta verde il am la avatar pe mess....ce tare :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
nu cred ca e cazul sa formam un "curent" si sa cadem toti in acelasi sablon numai ca inaintea noastra asa au vrut unii sa arate ca i si tuneaza masina! eu am tinut neaparat tocmai sa nu o fac asa cum o fac toti ceilalti. |
daca tot discutam despre bara de fata hai sa ne jucam putin, timiteti niste poze cu ce a ti vrea voi sa pun pe masina sa vedem care ar fi cea mai potrivita.
ce ziceti? |
M-tech 2 ....
|
se supara cineva pe mine daca spun ca nu imi place cum a ieshit:)?
|
m tech2 e frumos...nimik de comentat, dar totusi , parca e din ce in ce mult prea comun, toti au mt2...parerea mea este ca ar merge o bara in genul celei de pe TXA-u albastru...E doar parerea mea, sper ca n am deranjat. Spor la treaba in continuare si respect!
|
Quote:
|
Quote:
Unii mai au kit-ul de la Seidl gts (sunt 3 masini maxim) Multi au barile originale + fuste + prelungire riegger Bara cum are TXA, este bara de M de E36, si alea sunt destul de comune pe strazile bucurestiului Un prieten avea bara cum are TXA, si a renuntat la ea pentru un M-tech 2 din plastic...iti spun sincerc ca nu a gresit....arata ffff bn tot M-tech II o sa se poarte, chit ca este la fiecare colt de strada. parerea mea |
uite si cateva poze cam ce mai poarta "ursarii" din romania
|
daffy daca nu ma fura pe mine ochiu bara de pe TXA albastru aduce mai mult cu aia de pe E39 M5 decat cu aia de pe E36 M3.sper sa nu ma insel
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste modele de fuste/buze/bari pe care ti le pot aduce... Pentru preturi PM
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning