Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Aici puteti provoca MAZDA RX7 si VIPER :) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/13113-puteti-provoca-mazda-rx7-viper.html)

SEBASTIAN 22-02-06 07:14

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
Sunt atat de impresionat de motorul de Viper incat cu dieselul bmw am invins monstrul asta cu motor de Viper SRT10's pe 400m la Timisoara.
Deci retine am pus langa el la start un diesel.
Te rog sa nu ne mai intoxici cu minciuni, poate tu crezi in ele noi nu.
Sa vedem ceva filme se poate?

omuliber 22-02-06 07:41

Eu propun sa plecam de la prezumtia de nevinovatie, si sa admitem ca oamenii au acele masini si la vara ne vom vedea cu ei.
S-a format o paradigma deficitara, conform careia toti trebuiesc luati la p*** de cum au venit, ca sa fim siguri ca nu ne mint...
Dati si voi dovada de putina maturitate, ce e balciul asta?

SEBASTIAN 22-02-06 07:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
Eu propun sa plecam de la prezumtia de nevinovatie, si sa admitem ca oamenii au acele masini si la vara ne vom vedea cu ei.
S-a format o paradigma deficitara, conform careia toti trebuiesc luati la p*** de cum au venit, ca sa fim siguri ca nu ne mint...
Dati si voi dovada de putina maturitate, ce e balciul asta?

Pe siteul asta intra oricine si scrie orice, eu nu stiu nici cine esti tu da ca vrei sa fiu sincer.
Exista o comunitate si multi in jurul ei, unii de pe aici nici nu exista sau sunt nicknameuri care ascund personaje banate cu ceva tmp in urma.
Nu putem crede si pune botul orice, sigur ca prezumtia de nevinovatie functioneaza, dar daca vrei sa si spui ceva credibil, incearca sa probezi asta altfel vorbele sunt fara acoperire.
Ce prezumtie vrei tu cant ei fara sa cunoasca pe cineva cu ar fi Vladut de ex ii spun a esti fan inrait BMW si nu sti altceva... de unde au informatile astea eronate, poate omul ala vrea un Carerra turbo.
Nu arunci cu vorbe si prostii sa creada, demonstreaza ceva si atunci situatia se schimba.
Nu am nimic cu ei si nici nu pot avea , dar comportamentul lor lasa de dorit, iar naivitatea unora ii incurajeaza.
Mi-ar placea sa fie masinile asa tari cum spun ei , dar dupa cum procedeaza cred ca-i o mica cacialma.
Am auzit si vazut prea multi incinosi ca sa cred orice balivern.

blazeyblaze 22-02-06 07:58

cac in el de viper :)
in afara de look chiar nu are nimic de prezentat :)

Tengu 22-02-06 08:23

Cred ca imi pierd vremea deja pe topicul asta ......

blazeyblaze ... o tine pe al lui sa accept provocarea cu dacia.....:) pai am facut-o dude inca de doua ori ...... asa ca nu am idee de ce nu citesti inainte sa raspunzi ...???? :(

Sebastian crede ca totul e o cacialma si imi pune video cu ceva 4x4 :lol: :lol: :lol: :lol: ..... pai de la 4x4 pana la viper e un pic de diferenta ...... :wink:

De asemenea sebastian sustine ca masina lui e mult mai rapida de 11 sec........ pai atunci suntem printre cei mai tari din lume si nu stim...????cea ce ar fi foarte bine zic eu . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sebi draga pune tu filme sa dovedeasca chestia asta pt ca si noi credem ca e o cacialma ce spui tu .... nu ??? avem dreptul... si in plus sti-ul e 14sec de serie deci pana la 11 e cale lunga .... pe cand viperu e 12 de serie .. deci e un pic mai credibil...

Idea e ca discutia asta e cam inutila si plina de x-uri si y-uri asa ca eu renunt, nu sunt aici sa te conving pe tine sau pe altcineva de anumite lucruri.... efectiv ma gandeam ca ar fi frumos ca sa se prezinte la sart in romania un rx7 si un viper indiferent de performante si calitatile soferilor, idea era de spectacol pt cei pasionati pt ca pana la urma asta ne place la fiecare la cursele auto spectacolul..... dar daca reconsider ajung la concluzia ca cel putin aici pe forum sunt oameni care nu merita asa ceva .... si eu am unde sa ma dau intr-un cadru mult mai frumos si civilizat.... si in plus pot sa fac si altceva in afara de drag.... drift, touge, etc.. care sunt mult mai fun... pe cand in romania ????

Asa ca astept alte provocari ... orice alte polemici si teorii o sa le ignor, ai dreptate sebi ca sa te cunoasca lumea ai nevoie de fapte asa ca o sa vb fata in fata pe pista unde sper sa putem fi mai pritenosi...

Respect,

blazeyblaze 22-02-06 09:39

dude
diferenta intre tine si noi (eu sau sebi) este ca noi ne-am facut deja cunoscuti in lumea auto destul de bine chiar si activam de ceva vreme in \"meseria\" asta/hobby...pe cand pe tine nu te cunoaste nimeni
imi cer scuze ca nu am citit pana la capat threadul sa vad daca ai acceptat provocarea ....mea culpa....cat despre ce se petrece in romania....te invit la un drift challenge....pe ce suma vrei tu....waddaya say? r we on?

P.S. : crede-ma ca nu ma impresioneaza un viper atat de mult....numai in bucuresti sunt vreo 5 srt10 ....si de ce zic ca nu ma impresioneaza?....pentru ca ochii mei sunt mult mai incantati cand vad aproape zilnic gallardo/murcielago , modena , zeci de continental GT plus multe alte masini pe care voi aveti ocazia sa le vedeti in Vegas sau Florida/Miami....no offense dude dar la capitolul masini exotice....hmmm.....america prefera masinile americane so chill....
cat despre rx7 da intr-adevar....o masina pe care inca nu am avut ocazia sa o zaresc dar pe care mi-as dori foarte mult sa o zaresc
pana la proba contrarie , eu sau sebi avem deja un trecut bogat in lumea curselor auto din Romania plus o groaza de materiale ce pot atesta lucrul asta si sincer....nu mi se pare normal sa ne justificam de fiecare data cand apare un nou venit tocmai pentru a-l convinge pe el si atat....pe cand tu....no offense....nu te stie nimeni din comunitatea asta....plus ca stii cum e...nu-ti place....nu mai scrii aici si gata
have a nice day

Lucian 22-02-06 09:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

Originally Posted by \"Mx6\"
pt. Lucian,

Nu cred ca mai are rost sa o lungim din moment ce tu nici macar nu crezi in existenta acestor masini.... DA MASINILE EXISTA SI SUNT AMNDOUA IN BAIA MARE.....:)

Parerea mea ca poti sa bagi cat vrei tu in dacie e tot dacie si cred ca esti un mare visator cea ce nu e rau de loc daca nu ai vise nu faci nimic in viata.... Poate imi explici tu care esti cunoscator..?? sa zicem la un motor de dacie da ?? ii pui turbo .. cat te tin pe tine componentele in motor ???? ok le schimbi pe toate pistoane biele arbore axe rulmenti etc... cat te tine pe tine blocul motor ????...ok scimbi motorul pui motor de altceva ce vrei tu de 300cai... cat te tine pe tine caroseria si suspensia si ce handling are o masina ca dacia.....???? ai vazut vreodata dacie in tunelul de aer etc... care e distributia maselor ???? Da in cazul in care construiesti o dacie sau mai exact un pipe car atunci vb pana atunci eu zic ca nici sasiul nici caroseria nici suspensia nici motorul nu se preteaza la tuning....

Sau probabil faptul ca dacia costa 5000eur si viperul costa 100 000.... e doar o intamplare nu ????...

Iar daca tu ai ajuns sa compari viperu cu o dacie fie ea si cea mai tunata din romania... ce sa mai zic :lol: :lol: :lol: :lol: sa dea domnul sa nu auda americanii ca o sa dea foc la uzinele dodge... :lol: :lol: :lol: :lol:

Iar cand am zis de circuit ma refeream la faptul ca mai cunoaste lumea si altceva in afara de drag.... oricum tu nu ai ce sa stii de circuit ca eu inca nu am vazut nici unul in romania... si stai relaxat ma dau cu tine pe orice traseu montan...

Oricum bafta in continuare cu dacia... :)

FELICITARI PT POST!! UNUL ELEGANT, CORECT SI MAI ALES PERFECT ADEVARAT. BRAVO !!

Nimic adevarat in ce spui. Motorul a fost supraalimentat cu presiune 1.5 si asta o pot confirma mai multe persoane care traiesc , exista si sunt cunoscute ! Cat despre performante .... mai cauta un pic pe internet macar .... renault 5 gt turbo 1.4 cilindree a scos 11.2 sec pe 402 m la Santa Pod ... si asta fara nos . Radu ... poate imi explici unde avea dreptate ? De banii de viper iti garantez ca hai ... poate nu dacia ... dar din un r5 turbo faci o bomba care rupe viper de nu stie cum il cheama. Quife va spune ceva ? Ahh .. nu are rost. Man ... eu ti-am spus ca sunt foarte tentat sa fac o urcare cu tine pe un drum virajat . Tu mi-ai spus de circutie de formula 1 .... m-ai lamurit ! Sa te vad la vara cand scapi de negrii si maimutze !

Lucian 22-02-06 10:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Quote:

pt. Lucian,

Nu cred ca mai are rost sa o lungim din moment ce tu nici macar nu crezi in existenta acestor masini.... DA MASINILE EXISTA SI SUNT AMNDOUA IN BAIA MARE.....:)

Parerea mea ca poti sa bagi cat vrei tu in dacie e tot dacie si cred ca esti un mare visator cea ce nu e rau de loc daca nu ai vise nu faci nimic in viata.... Poate imi explici tu care esti cunoscator..?? sa zicem la un motor de dacie da ?? ii pui turbo .. cat te tin pe tine componentele in motor ???? ok le schimbi pe toate pistoane biele arbore axe rulmenti etc... cat te tine pe tine blocul motor ????...ok scimbi motorul pui motor de altceva ce vrei tu de 300cai... cat te tine pe tine caroseria si suspensia si ce handling are o masina ca dacia.....???? ai vazut vreodata dacie in tunelul de aer etc... care e distributia maselor ???? Da in cazul in care construiesti o dacie sau mai exact un pipe car atunci vb pana atunci eu zic ca nici sasiul nici caroseria nici suspensia nici motorul nu se preteaza la tuning....

Sau probabil faptul ca dacia costa 5000eur si viperul costa 100 000.... e doar o intamplare nu ????...

Iar daca tu ai ajuns sa compari viperu cu o dacie fie ea si cea mai tunata din romania... ce sa mai zic :lol: :lol: :lol: :lol: sa dea domnul sa nu auda americanii ca o sa dea foc la uzinele dodge... :lol: :lol: :lol: :lol:

Iar cand am zis de circuit ma refeream la faptul ca mai cunoaste lumea si altceva in afara de drag.... oricum tu nu ai ce sa stii de circuit ca eu inca nu am vazut nici unul in romania... si stai relaxat ma dau cu tine pe orice traseu montan...

Sa inteleg ca te provoaca o Dacie? :D

Ono ... incearca sa fi putin atent ... omul a vorbit ipotetic despre 2 masini RWD .... eu am spus ca as vrea o liniutza cu una din ele (50% in gluma daca citesti ATENT contextul) dar foarte interesat de oricxare din ele pe o urcare la Poiana. Ti se pare ceva fantastic ? Probabil nu stii cum evolueza a mea pe curbe in urcare. Poti intreba pe oricine a fost la Craiova in acea mare coloana ..... Nu vorbii fara sa stii .... Pe langa asta .... sunt 2-3 persoana care stiu in momentul asta configuratia cu care va iesi masina mea pe strada in maximn 1 luna . Asa ca.... cine stie .. poate va scoate 40 cai .

Lucian 22-02-06 10:07

Re:

Quote:

multumesc radu_lkv....!! :)

ne dam daca nu dai calibra nu ??? sau ne dam oricum cu evo..:) :) :) sper...

Bine dupa ce treci barajul cu daciile of course.... :lol: :lol: :lol:

Fara suparare pt posesorii de dacii pt ca sunt convins ca sunt multi, oricum daca o sa se poata imatricula masini mai vechi de la anul o sa fie o posibilitate pt a lucra pe o masina mai competitiva crx, 200sx, mx6, civic...etc. tot cu un buget destul de acceptabil...

Vad ca deja suferi de tine si nu e frumos. Ono cu Lambo probabil te va executa (daca vei veni pe pista ) nemilos . Dar sa-l pui sa se dea cu o masina mai slaba ..... pt ca apoi sa se dea cu tine . Eu cunosc masina lui Bogdan ... tu nu. Eu cunosc masina mea ... tu nu. Eu cred ca o sa-l ard pe Bogdan ... tu razi ca ... Gigi Becali .

Lucian 22-02-06 10:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
deja daca s-a ajuns sa se compare rx7 si viper cu dacia.....hai sa fim realisti ca nici o dacie nu are cum sa faca fata unui rx7 pe traseu montan...asta cu conditia ca ambii soferi sa fie f buni...iar l-a liniute...no coment ca nu stiu masinile lui mx6 cum sunt ca sa pot sa vrb de ele.

Pe traseu montan nu are sanse ? Man .... ai baut sa nu mai stii masina mea ? O risc pe urcare cu ce RWD vrei tu pana in 300 cai. Daca ma face asta e .... diferentele vor fi in secunde. Dar sa spui ca nu am sanse ... pe ce te bazezi ? Ok ... nu eu .. nu cunosc traseul .... PUN MASINA MEA ... COX vs RWD castiga COX . Te tine ? :lol:

Lucian 22-02-06 10:14

Oricum ce nu am inteles eu ... masinile vin in vara dar sunt in tara. Te dai la vara dar accepti provocari din iarna . La capitopul cunostionte tehine m-ai lamurit .... confunzi vtm cu circuit formula gt sau f1 ..... Nu faci diferenta intre un rwd si un fwd cu autoblocant pe urcare ..... So like ..... aaa .. si te mai iei in bete si cu Vlad caruia daca ii ies ploile nu te vad bine daca chiar vei veni pe pista. Tot un bmw te va servi ...

sevi 22-02-06 10:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Oricum ce nu am inteles eu ... masinile vin in vara dar sunt in tara. Te dai la vara dar accepti provocari din iarna . La capitopul cunostionte tehine m-ai lamurit .... confunzi vtm cu circuit formula gt sau f1 ..... Nu faci diferenta intre un rwd si un fwd cu autoblocant pe urcare ..... So like ..... aaa .. si te mai iei in bete si cu Vlad caruia daca ii ies ploile nu te vad bine daca chiar vei veni pe pista. Tot un bmw te va servi ...

Ma dau eu pe Poiana cu tine Lucian, cand? :drunk: Ambele au FWD si motor de Renault. :lol:

Lucian 22-02-06 10:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
Quote:

Ma dau eu pe Poiana cu tine Lucian, cand? :drunk: Ambele au FWD si motor de Renault. :lol:

Dupa ce imi aduci autoblocantul ma risc . Nu pierd nimic dar .... ai cel putin avantajul masinii.

Tengu 22-02-06 10:34

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

pt. Lucian,

FELICITARI PT POST!! UNUL ELEGANT, CORECT SI MAI ALES PERFECT ADEVARAT. BRAVO !!

Nimic adevarat in ce spui. Motorul a fost supraalimentat cu presiune 1.5 si asta o pot confirma mai multe persoane care traiesc , exista si sunt cunoscute ! Cat despre performante .... mai cauta un pic pe internet macar .... renault 5 gt turbo 1.4 cilindree a scos 11.2 sec pe 402 m la Santa Pod ... si asta fara nos . Radu ... poate imi explici unde avea dreptate ? De banii de viper iti garantez ca hai ... poate nu dacia ... dar din un r5 turbo faci o bomba care rupe viper de nu stie cum il cheama. Quife va spune ceva ? Ahh .. nu are rost. Man ... eu ti-am spus ca sunt foarte tentat sa fac o urcare cu tine pe un drum virajat . Tu mi-ai spus de circutie de formula 1 .... m-ai lamurit ! Sa te vad la vara cand scapi de negrii si maimutze !

Ca sa iti fie clar....

Eu ti-am spus ca am toata consideratia pt dacia ta si a lui catalyn ok ??? si respectele mele.... Ce incercam eu sa explic e ca e c-am fortata comparatia dacie- rx7, viper .... esti de acord cu mine ???

Adevarul e ca cu banii de pe viper sunt f multe masini care pot fi tunate sa faca viperu varza... de dacie ziceam ca nu e tocmai platforma ideala pt a face o masina de 500cai sa zicem... uite si rx7-le sper sa faca viperul varza cand e gata :).... o fi imposibil ??? cu siguranta nu ....

Aici e vb de masinile pe care le are fiecare deci renaultu 5 turbo e scos din ecuatie... asta nu inseamna ca nu ai dreptate acel renault chiar e f rapid si are un nume respectat in lumea raliurilor ...

Tu mi-ai spus ca esti tentat sa faci o urcare cu mine ??? .. eu ti-am raspuns: cu placere !... tu ai spus : cum ar fi sa o facem pe bani sa fie mai interesant da ??? Eu am spus DA... si am pus la bataie 5000usd ... tu inca nu ai spus nimic ....

Cat despre experienta la volan se acumuleaza de pese tot ..., deci si de pe circuite .... pe un drum de munte virajat viteza e mult mai mica decat pe un circuit de exemplu... si chiar daca esti f bun cu abordarea virajelor situatia se schimba pe un circuit de viteza unde inainte de curba trebuie sa reduci de la 260km/h..... e doar un exemplu si atat... La VTM sunt alte puncte care trebuie sa le stapanesti...

Sincer imi pare rau ca discutiile au degenerat in modul asta aici ... speram sa ne cunoastem pe forum si la vara sa ne intalnim cu placere pt o portie buna de adrenalina ...:)

Inca sper sa fie asa... :)

Lucian 22-02-06 10:37

Nu am spus ca nu e fortata ... dar intelege un lucru ... daca nu ma dau cu o masina mai buna ca a mea .... ce s afac ? sa ma dau cu oltcit sau cielo ?

bogdan 22-02-06 10:48

:shock: bai si am lipsit doar o jumatate de zi!! si o noapte :)
hai sa facem alt fel, in primul rand am facut o greseala de la inceput si-mi cer scuze ca te-am lasat sa faci provocari cu 2 masini iar tu ai numai 1,deci de acum incolo hai sa vb de RX ca ala e al tau despre Viper o sa vedem la fata locului
in al doilea rand toata lumea sa se calmeze si sa vb civilizat ca asta e suntem oameni si mai ales ca ne cunoastem intre noi (majoritatea)
MX6 trebuie sa-i intelegi si pe ei ca sunt oameni cu un cuvant de spus in \"cursele din romania\" iar tu inca esti nou si trebuie sa arati ce poti la noi in tara nu pe alte taramuri si unii sunt glumeti si au chef de caterinca uneori ca de' asa e romanu.
de acum vb doar despre provocari si nu despre povesti cu masini tunate

nu o sa sterg nimic pana aici dar de acum incolo o sa \"dilesc\" tot ce cred eu ca nu e ok.

Tengu 22-02-06 10:50

Lucian la faza asta ai perfecta dreptate ... :)

NU stiu cum stau la capitolul techinc cu masinile dar daca o sa ne intalnim la vara poate ma mai lamuresti tu cu una alta ....

Masinile sunt in tara eu nu sunt in tara ... :)

Nu confund nici un circuit cu nimic iti dadeam un exemplu si mie imi place traseu montan super mult.... am avut aceleasi dicutii cu un priten cu audi quatro modificat si l-am facut varza pe urcarea de la barajul firiza unde e si etapa nationala de raliuri, asta cu mx6-le care e fwd.....

Desi rx7-le e rwd nu prea imi fac probleme pt ca are un handling exceptional ...

bogdan 22-02-06 10:57

:roll: :roll: :roll:

Tengu 22-02-06 11:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
hai sa facem alt fel, in primul rand am facut o greseala de la inceput si-mi cer scuze ca te-am lasat sa faci provocari cu 2 masini iar tu ai numai 1,deci de acum incolo hai sa vb de RX ca ala e al tau despre Viper o sa vedem la fata locului
in al doilea rand toata lumea sa se calmeze si sa vb civilizat ca asta e suntem oameni si mai ales ca ne cunoastem intre noi (majoritatea)
MX6 trebuie sa-i intelegi si pe ei ca sunt oameni cu un cuvant de spus in \"cursele din romania\" iar tu inca esti nou si trebuie sa arati ce poti la noi in tara nu pe alte taramuri si unii sunt glumeti si au chef de caterinca uneori ca de' asa e romanu.

nu o sa sterg nimic pana aici dar de acum incolo o sa \"dilesc\" tot ce cred eu ca nu e ok.

Ai dreptate nici mie nu mai imi place atmosfera ...:)

Da rx-u e al meu .. am spus motivele pt care am pus si viperu... o sa venim impreuna la curse si prietenul meu nu se descurca bine cu limba... deci nu am vazut masina pe strada si am inceput sa postez :)

E clar ca exista un grup de priteni si cunoscuti pe acest forum iar eu sunt un intruder... si e normal, nu tin neaparat sa devin prieten cu nimeni care nu vrea pur si simplu vb de masini si de aceeasi pasiune .... deci daca vreti ne dam daca nu f bine ... :)

Probabil ca o sa ne intalnim la legale oricum... sunt mandru de masina mea bineinteles ca fiecare de altfel si sper sa fac o figura frumoasa cu ea ... atata tot ... :lol:

SEBASTIAN 22-02-06 15:30

Re:

Quote:

Cred ca imi pierd vremea deja pe topicul asta ......

blazeyblaze ... o tine pe al lui sa accept provocarea cu dacia.....:) pai am facut-o dude inca de doua ori ...... asa ca nu am idee de ce nu citesti inainte sa raspunzi ...???? :(

Sebastian crede ca totul e o cacialma si imi pune video cu ceva 4x4 :lol: :lol: :lol: :lol: ..... pai de la 4x4 pana la viper e un pic de diferenta ...... :wink:

De asemenea sebastian sustine ca masina lui e mult mai rapida de 11 sec........ pai atunci suntem printre cei mai tari din lume si nu stim...????cea ce ar fi foarte bine zic eu . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sebi draga pune tu filme sa dovedeasca chestia asta pt ca si noi credem ca e o cacialma ce spui tu .... nu ??? avem dreptul... si in plus sti-ul e 14sec de serie deci pana la 11 e cale lunga .... pe cand viperu e 12 de serie .. deci e un pic mai credibil...

Idea e ca discutia asta e cam inutila si plina de x-uri si y-uri asa ca eu renunt, nu sunt aici sa te conving pe tine sau pe altcineva de anumite lucruri.... efectiv ma gandeam ca ar fi frumos ca sa se prezinte la sart in romania un rx7 si un viper indiferent de performante si calitatile soferilor, idea era de spectacol pt cei pasionati pt ca pana la urma asta ne place la fiecare la cursele auto spectacolul..... dar daca reconsider ajung la concluzia ca cel putin aici pe forum sunt oameni care nu merita asa ceva .... si eu am unde sa ma dau intr-un cadru mult mai frumos si civilizat.... si in plus pot sa fac si altceva in afara de drag.... drift, touge, etc.. care sunt mult mai fun... pe cand in romania ????

Asa ca astept alte provocari ... orice alte polemici si teorii o sa le ignor, ai dreptate sebi ca sa te cunoasca lumea ai nevoie de fapte asa ca o sa vb fata in fata pe pista unde sper sa putem fi mai pritenosi...

Respect,

Domnu eu sunt aici cei care au vazut stiu si in plus ai filme cu masina mea.
Dodgeul la care am pus eu film este cu tractiune doar spate, se vede ca nu sti prea multe, crezi ca daca are forma aia e si 4x4. :lol: Tocmai spuneam ca nu tot ce zboar se mananca.
Ca sa fim printre cei ce merita mentionati in lume trebuie sa vizezi cifra 8.

SEBASTIAN 22-02-06 15:43

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"

Ai dreptate nici mie nu mai imi place atmosfera ...:)

Da rx-u e al meu .. am spus motivele pt care am pus si viperu... o sa venim impreuna la curse si prietenul meu nu se descurca bine cu limba... deci nu am vazut masina pe strada si am inceput sa postez :)

E clar ca exista un grup de priteni si cunoscuti pe acest forum iar eu sunt un intruder... si e normal, nu tin neaparat sa devin prieten cu nimeni care nu vrea pur si simplu vb de masini si de aceeasi pasiune .... deci daca vreti ne dam daca nu f bine ... :)

Probabil ca o sa ne intalnim la legale oricum... sunt mandru de masina mea bineinteles ca fiecare de altfel si sper sa fac o figura frumoasa cu ea ... atata tot ... :lol:

Tu faci o greseala pe care alti ti-au servito la tava.
Ma provoci fiind un novice sa nu spun anonim sau inexistent si te ataci cand primesti tratamentul cu care inveti lumea toto tu. Te-a provocat o Dacia care crede ca e mai rapida si ce daca nu demonstrezi nimic nici ca existi...oricine poate scrie de pe un proxi de africa de sud...

Tengu 23-02-06 10:35

Pt. Toata Lumea Ca Sa Nu O Mai Lungim Degeaba......

Sper Sa Nu Va Suparati Pe Mine De Fapt Sunt O Clona !

Masinile De Care Se Vb. Aici Nu Exista Sau Nu Sunt In Posesia Mea Oricum.

Toate Informatiile Si Detaliile Referitoare La Masini Sau Proprietari Sau Performante ..etc. Sunt Fictive !

Imi Pare Rau Ca V-an Indus In Eroare Si Imi Cer Scuze Inca O Data ... Oricum A Fost O Discutie Interesanta, Desi A Fost Necinstit Din Partea Mea.

Cocluzia Mea E Ca Multa Lume Vb Aiurea, Habar Nu Are De Ce Inseamna Curse Auto, Toata Lumea Vb Despre Drag Cand In Romania Nu Exista Nici Macar O Singura Masina De Drag... :)

Scuze Inca O Data La Toata Lumea, Va Doresc La Toti Numa Bafta Si Mult Succes Cu Modificarea Masinilor In Continuare.

Din Partea Mea Moderatorii Pot Sa Inchida Topicul.

Va Multumesc !

bogdan 23-02-06 10:46

cred ca tocmai te-ai ales cu un BAN!!! :lol:

Lucian 23-02-06 10:47

Esti chiar fraier. Exista masini de drag . La vara o sa vezi un Dodge Charger de 740 cai , motor Hemi .

cryo 23-02-06 10:51

damn... cand voiam si eu sa-l provoc, cu-al meu Lambogotti Fasterosa...

shadowro 23-02-06 12:51

si eu cu carrera geteu meu :lol: :lol:

SEBASTIAN 23-02-06 12:56

Il rog pe moderator sa faca putina curatenie si la locul unde pot fi eu provocat si sa-i stearga mesajele si replicile implicite cu rugamintea sa posteze o mica explicatie referitoare la acest user.

Ce pot spune ca intradevar nu avem DRAGSTEARE dar curse de Drag sunt, iar nu masinile genereaza cursa ci sistemul de concurs in paralel cu start de pe loc pe 400m cu sosire lansata.

In alta ordine de idei vreau sa va spun urmatoarea problema legata de ce spunea MX6, clona sau nu, serios, sau in gluma, de fapt el poate o fi o gluma cu totul.

ACUZ Administratorii si nu Moderatorii ca nu au generat un sistem prin care sa se controleze identitatea userilor. Cum se face asta e treaba lor si responsabilitatea lor. Trag doar un semnal de alarma si va spun ca vor fi mereu chesti de genul asta care sunt menite sa creeze tensiuni si fapte neplacute.
De multe ori se impune cenzura pt ca nu exista o triere a membrilor, sincer in medie nivelul de aici al discutilor, calitatilor tehnice e indoielnic, iar uni care ar avea de spus ceva sunt luati la misto sau se calatizeaza certuri cu ajutorul unor vesnici anonimi. Sa ne lase in pace sa viseze in somn nu pe net.
Pana nu demult se spunea ca hartia e cea care suprta orice prostie, mai nou internetul i-a luat locul.
Poate sa se supere oricine pe mine dar nu dau doi bani pe un bmw imaginar in cazul de aici pe Viper si RX7 in comparatie cu Dacia palpabila si reala, in plus cunosc si nu sunt singurul propietarul a carui ambitie va arata ceva nu vorbe pe net. Sa vca spun ceva cand am venit la primele curse organizate de ..., nu de noi eu nu spuneam domne vreau sa te ard, provoc pe cutare si cutare, am demonstrat si am inceput sa si vorbesc, dar in general nu am provocat, daca cine a facut asta f frumos, i-am raspuns cum am crezut si cred ca nu sunt un om care vorbeste fara acoperire. Daca aveti alta parere puteti sa vi-o exprimati intr-o tara libera ca Romania.
Ce pot sa va spun sa vorbesc putin de lideri, de uni tocmai am zis cate ceva, urmeaza restul: Florian cred ca face masini stie ceva in domeniul asta si cand e vorba de BMW oricare de aici inclusiv eu e bine sa-l asculte, nu stiu daca stie tot dar stie multe si eu de exemplu poate aflu ceva nou, dar un mare dar si asta nu-mi place la el nu are sange de locul unu; Micutu are masina diesel ii mai pune cate ceva un intercooler un turbo, chiar un motor mai nou insa cand e vorba de cursa el nu conteaza si nu cred ca va fi altfel vreodata, pentru el pasiunea mecanicii a tehnicii a performantei nu e aici in alta parte il gasiti pe el la curse; Sei un fan bmw un sofer la limita nebuniei care a scris istorie, acum are ambitii mult mai mari decat am avut eu cu cielo, are competitia in sange si rautatea de a fi primul; Andrei ce sa va zic daca a rupt gura la vtm profesionistilor, o fi vr-un fraier cumva :lol: ; sunt multi dar imi pierd rabdarea sa scriu si sunt trezit de la 5 00 reusind inca un pas pt curse.
Nu e politicos sa-l uit pe Bogdan mai ales la el acasa, creste si creste frumos, acum e mai ezervat dar stie bine ce are de facut, un periculos :wink: .
Ar trebuii sa ma autocaracterizez si pe mine, dar cum pot eu sa spun ca nu sunt bulangiul ala ingamfat care s poarta ca o pussy cand e vorba de curse, care ii fute in gura pe aproape toti si stie sa conduca in linie dreapta.
Imi pare rau dar nu asta sunt eu si-mi pare rau ca imaginea mea e asa.
Probabil ca eu sunt de vina pentru asta, dar nu asa cum gandesc uni ci asa cum simt eu...
Aici este o comunitate a unor pasionati de automobil, nu un site cu forum de discutii legate de calitatea mustarului si cand discutile inclina spre asta imi cam sare ...

Lucian 23-02-06 13:10

Pe forumuri de acest calibru accesul ar trebui platit cu o suma modica (gen 10 $ / an) ocazie cu care se vor afla datele de identificare ale userului. In acel moment stim cu cine vorbim si oricine poate fi tras la raspundere in caz de nevoie)

SEBASTIAN 23-02-06 13:14

Re:

Quote:

Pe forumuri de acest calibru accesul ar trebui platit cu o suma modica (gen 10 $ / an) ocazie cu care se vor afla datele de identificare ale userului. In acel moment stim cu cine vorbim si oricine poate fi tras la raspundere in caz de nevoie)

Merge si cu si fara bani, oricum sa fie real si identitate corecta, nu e important cum.
eu nu as lasa decat pe cei care-i stiu cu copie dupa buletin, iar daca vine unul nou intra decat dupa ce cineva il cunoaste si primeste adminul 2-3 caracterizari despre el cu preluare si de responsabilitate pt 6 luni sau o perioada.
Greseste cel nou cu intentie penalizare si la cel ce l-a sustinut.

Gratzian 23-02-06 13:14

intr-adevar, s-a demonstrat ca nu sunt dragstere in Romania, dar s-a demonstrat ca exista neseriozitate.
asta este ca si cum ar inventa cineva Evrika.
nu cred ca este cineva real surprins...
poate cu noile schimbari, cu noul forum, vom reusi sa reducem numarul celor care poate sunt imbecili, sau nu, dar vor cu tot dinadisul sa demonstreze asta.
pe de alta parte, eu nu stiu cazuri in care vreun tip ieftin, sau vre-o imbecilitate de genul, sa fi oprit lucrurile sa mearga inainte.
prin contrast, nu fac decat sa dea mai multa apreciere si greutate celor care intr-adevar fac ceva.
cu siguranta daca nu erau curse si evenimente in Romania, daca nu erau oameni implicati si pasiune, nu se chinuia nimeni in felul asta.
a demonstrat ca sunt, tocmai prin patima implicarii negative fata de ele
ciuda? frustare? invidie?
ce ne pasa? :wink:

13RvR 23-02-06 13:15

Re:

Quote:

Ai si tu dreptate ca trebuie stiute datele userilor , sunt perfect de acord, insa sa pui pe unii sa plateasca , care nu stau chiar bine cu banii nu cred ca e o solutie ..... eu zic ca se poate si altfel .... se pot cere date si altfel si se poate verifica veridigitatea acestor date.... :)

SEBASTIAN 23-02-06 13:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xtreme-Razvan\"
Quote:

Ai si tu dreptate ca trebuie stiute datele userilor , sunt perfect de acord, insa sa pui pe unii sa plateasca , care nu stau chiar bine cu banii nu cred ca e o solutie ..... eu zic ca se poate si altfel .... se pot cere date si altfel si se poate verifica veridigitatea acestor date.... :)

Eu cer asta de ani!
Gratian poate confirma!

Scriu atatea si atati pe aici ca te iei cu mainile de cap, daca erau oameni calumea mai multi era mai bine acum, desi nu e f rau pt toti.

Cand atac Adminul nu o fac ca am ceva cu cineva vreau doar sa fie mai bine.

De cand urlu ca ala si ala e clona si ... dar au ip \"curate\".
Probabil ca in noua structura experienta de aic va spune multe.
Si sa nu uitati un lucru or fi multe siteuri auto in Romania ....

Lucian 23-02-06 13:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xtreme-Razvan\"
Quote:

Daca 10$ / AN inseamna mult inseamna ca trebuie schimbi hobby-ul. 300.000 pe an ! PE AN ! Tot ce e bun costa ... vrei acces pe un forum de calitate platesti ! Scurt ! De pe acest forum poti afla informatii care te-ar costa in mod normal sa le aflii .

vectra_gts 23-02-06 22:01

si daca vreau doar sa citesc? trebuie sa dau 10$ ca traim in romania.

ESPinoza 23-02-06 22:23

hai ma oameni buni ne certam la 300.000 pe an? adica la cateva sute de lei pe zi?

ciprian_the_1 23-02-06 22:25

Sa sti luciane ca nu toti pasionati de curse auto care vor sa citeasca forumu ar fi de acord cu suma spusa de tine cel mai bine ar fi cum a zis si sebastian .Cred ca cel mai bine ar fi asa
gooooooooood night and PEACE :peace: :peace: :peace:

ciprian_the_1 23-02-06 22:29

SA STI ca la 300.000 nu se c**a nimeni si nu e o suma asa mare si cred ca toti ar dao si iar o sa ne confruntam cu nebuni dinestia cum a fost p**a ala de MX6 asa ca nici optiunea asta nu ar fi buna in fine ar trebui spuse mai multe optiuni si aleasa ce mai favorabila tuturor
Bafta

Lucian 23-02-06 22:50

Nu ! Faptul ca traim in Romania pt unii inseamna ca totul trebuie sa fie gratis. Ar fi si o apreciere pt munca lui Gratian si Vali si ca fapt divers ... si eu vreau doar sa citesc ce scrie la www.rtoc.org . De ce oare nu pot ? (trecand peste faptul ca vreau sa platesc un cont de user acolo dar nu pot din motive ce nu sunt financiare)

SFW 23-02-06 23:20

Cred ca nu ar deranja taxa ... ci modalitatea de plata ... adik plata sa fie facila.
Eu unu sunt de acord ca idee, pt ca unii muncesc pt forumul asta ... si nu e normal sa o faca pe degeaba pt amuzamentul nostru ... sincer nu cred ca pt reclamele de pe pagina principala sunt platite asa bine.\

cat despre mx6 ... eu cred ca el e f real .... vorbea ironic ...

Gratzian 24-02-06 00:13

nu am taxat pana acum nici o firma din banerele de pe site
nici pe useri
desi cheltuielile depasesc mereu peste 1000 euro/ luna, si ajung uneori si la peste 2000

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning