Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

b08ygs 24-07-09 09:47

Re: DJ 02 NUE

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2508538)
Am imprumutat o mica toba sport de la un prieten, se aude f bine.....trebuie sa ii fac un sistem de prindere si un decupaj in bara.Reconditionata putin si e ok.
Cu vopsitul am amanat pana saptamana viitoare, vopsitorul este plecat, dar nu ma grabesc, vreau sa iasa bine.

de la cine ai imprumutat toba aia? este cumva YED? am impresia ca toba aia a fost odata la mine:lol:

sezione91_blue 24-07-09 09:48

sigur e YED

RRedman 24-07-09 11:33

Da, este YED, dar sigur nu a fost de la tine, o am de la un prieten din Craiova, mi-a dat-o sa o probez, sa vad daca imi place....trebuie curatata, si e ok.Numai ca asta a zis sa ii zic un pret pentru ea, ca el nu stie cat?Cat sa ii dau pe Yed-ul asta?

andi_cimpean 24-07-09 11:35

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2509656)
Da, este YED, dar sigur nu a fost de la tine, o am de la un prieten din Craiova, mi-a dat-o sa o probez, sa vad daca imi place....trebuie curatata, si e ok.Numai ca asta a zis sa ii zic un pret pentru ea, ca el nu stie cat?Cat sa ii dau pe Yed-ul asta?

pai vezi cat l-a costat si pe el, si in ce stare este toba...sa nu il jignesti daca ii oferi prea putin...nu stiu ce sa zic, 50 de lei?

sezione91_blue 24-07-09 11:35

asta costa 120lei in targ noua... vezi k iti rugineste k e din tabla.

RRedman 24-07-09 11:41

Cred ca 60-70 de lei e un pret bun.Toba este intr-o stare buna, numai ca e cam murdara.Trebuie sa ii fac un adaptor-prelungitor din teava sudata.Merci oricum.

b08ygs 24-07-09 11:47

da in targ la vitan e cam 130 ceva genu, eu am vadut-o mai departe cu 80 lui dany din ialomita, daca nu ai detenta se aude cam nasol(prea tare)... dar cu detenta nu prea se aude, eu personal nu am fost multumit de ea, plus ca rugineste

RRedman 28-07-09 23:38

Gata, in sfarsit am inceput, dupa o mica pauza, lucrul la masina, care a ajuns in atelierul vopsitorului.A inceput si chituirea prelungirilor de la capota, stalpilor spate, si in toate zonele unde mai trebuie facuta cate o corectie.Saptamana viitoare urmeaza sa fie gata treaba cu vopsitul.Dupa urmeaza suspensia.Si sa mai vedem....ce mai urmeaza.

RRedman 02-08-09 10:56

7 Attachment(s)
Gata, am vopsit Dracia.Vopseaua a fost facuta la comanda, mixajul de coloare l-am facut chiar eu.Am combinat 3 tipuri de griuri, si extrem de putin negru, pot sa ma laud ca am o vopsea unica,cu particule mari de metal in ea, care ies f frumos in evidenta, la lumina.Masina a fost pregatita inainte, au disparut denivelarile din caroserie, si alte mici pete care puteau sa compromita finisajul final.Bineinteles, nu este o vopsea perfecta, dar zic ca a iesit ok, pentru banii astia.

sezione91_blue 02-08-09 11:34

Frumoasa vopsea... :shock:

andi_cimpean 02-08-09 15:40

A iesit frumos...daca mai aveai si un cuptor...era sanatate curata pentru vopsea:D..

ia zii cat te-a dus pana la urma? ziceai ceva de aprox 850 de lei cu totul:)...atat a fost?

RRedman 02-08-09 15:45

Merci.M-a costat fix 750 de lei, asta si datorita faptului ca vopsitorul era prieten cu o ruda de-a mea.Manopera a fost 350....si restul materialele....si cam atat, nimic in plus.

sezione91_blue 02-08-09 16:05

ai bagat perla in ea? Daca nu...stii de une si cat costa perla ? Vreau sa imi bag si eu perla mov in vopsea...

RRedman 02-08-09 16:21

Unul dintre griurile combinate, avea un efect f discret de perla, altul avea particule metalice mai mari, iar restul, neutru.Vopsea perlata nu stiu exact cat costa, incearca la Policolor, vis-a-vis de reprezentanta Honda, la iesirea spre Podari,sau la Basicra,langa Laguna Albastra, s-ar putea sa gasesti acolo.Eu am luat vopselurile de la Policolor, dar le-am combinat singur, dupa cum am vrut.

RRedman 02-08-09 19:25

Am sa o mai las o zi in soare, asa pentru siguranta, si dupa o sa incep sa o echipez.Geamurile o sa fie foliate(luneta spate si lateralele spate), dar nu cu o folie foarte inchisa.Bara spate, bara fata, vopsite cu negru mat(nu inainte de a se aplica cu pistolul un plastofix, pentru a nu se jupui vopseaua), jantele vopsite cu alb+lac, la pistol, plasa pentru masca fata, vopsita cu negru mat.
Suspensia o sa fie si ea modificata, garda la sol mai mica.Si sa vedem...poate un al 2-lea subwoofer.:D

sezione91_blue 03-08-09 00:06

Vezi ca s-au pus gaborii pe noi...asta-seara ma luara pt folie... :cry:

RRedman 03-08-09 07:48

Nasol.Folie nu pun decat pe luneta spate si laterale, si nu foarte inchisam un 25%.Sper sa nu am probleme din cauza asta.

RRedman 03-08-09 23:58

2 Attachment(s)
Astazi i-am pus si folie pe luneta spate...urmeaza si lateralele de pe spate.Folia este destul de transparenta...light black...nu am vrut sa fie prea inchisa...nu imi plac masinile...cu geamurile negre complet, mi se pare mult mai discreta, mai elegant asa.

Ma gandeam la o chestie...sa imi pun elemente cromate(manere usi, stergatoare parbriz) de 1300...mi se par mult mai elegante, dar nu cred ca o sa arate bine cu ele...nu sunt sigur....Ce credeti?

andi_cimpean 04-08-09 00:09

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2532712)
Astazi i-am pus si folie pe luneta spate...urmeaza si lateralele de pe spate.Folia este destul de transparenta...light black...nu am vrut sa fie prea inchisa...nu imi plac masinile...cu geamurile negre complet, mi se pare mult mai discreta, mai elegant asa.

Ma gandeam la o chestie...sa imi pun elemente cromate(manere usi, stergatoare parbriz) de 1300...mi se par mult mai elegante, dar nu cred ca o sa arate bine cu ele...nu sunt sigur....Ce credeti?

cred ca ar arata ok cu elementele nichelate...Dacia 1310 nu este o masina moderna, oricat ai zice...chiar daca a fost facuta pana in 2004 :lol:...

RRedman 04-08-09 00:13

La asta ma gandeam si eu...sunt dezmebrarile pline in craiova de dacii 1300...majoritatea impecabile....cu elemente originale....am vazut acum 2 saptamani una...avea absolut toate piesele originale...in interior..pacat de ea.

andi_cimpean 04-08-09 00:17

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2532743)
La asta ma gandeam si eu...sunt dezmebrarile pline in craiova de dacii 1300...majoritatea impecabile....cu elemente originale....am vazut acum 2 saptamani una...avea absolut toate piesele originale...in interior..pacat de ea.

pai monteaza elemente nichelate, vezi cum da;)...daca nu iti place le schimbi...:)

1310 04-08-09 09:13

eu zic sa nu pui elemente cromate pt ca nu se vor asorta cu nimic...asa daca le lasi negre o sa dea foarte bine cu geamurile,barile,jantele care sunt negre :rolleyes2

dog99 04-08-09 09:32

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2528559)
Gata, am vopsit Dracia.Vopseaua a fost facuta la comanda, mixajul de coloare l-am facut chiar eu.Am combinat 3 tipuri de griuri, si extrem de putin negru, pot sa ma laud ca am o vopsea unica,cu particule mari de metal in ea, care ies f frumos in evidenta, la lumina.Masina a fost pregatita inainte, au disparut denivelarile din caroserie, si alte mici pete care puteau sa compromita finisajul final.Bineinteles, nu este o vopsea perfecta, dar zic ca a iesit ok, pentru banii astia.

a iesit bine rau;)

RRedman 05-08-09 00:55

M-am hotarat,elemente cromate(manere usi, stergatoare) nu o sa pun.Nu se asorteaza....nu dau bine, desi imi plac...cred ca tot pe o 1300 dau bine.
Astazi i-am pus geamurile...fetele de la usi....i-am vopsit bara fata si oglinzile laterale...zilele astea sper sa termin.
Merci pt aprecieri....urmaresc sa fac ceva frumos...nu un kitsch.:-)
O sa revin cu poze in curand.

RRedman 05-08-09 10:41

3 Attachment(s)
Poze cu masina in lucru.....

andi_cimpean 05-08-09 11:37

arata frumos de tot...:)

ce a patit la coltul drept...la semnal?

neaparat sa ii vopsesti farurile cu negru pe interior....si semnalele sa le faci un pic, doar un pic fumurii...si va arata mortal...si inca o chestie..ce nu inteleg eu...ce este cu numarul intr-o parte?:rolleyes2

RRedman 05-08-09 12:30

Semnalul din dreapta e pus provizoriu...cu banda...nu are nimic...acum e pus bine....imi place cum da cu numarul pe o parte...momentan il las asa...semnalele o sa le schimb...mai am de lucru in partea din fata....trebuie egalizate spatiile dintre masca si faruri....dar...o sa le rezolv...

andi_cimpean 05-08-09 14:03

nu am zis ca ar avea ceva semnalul...ci partea din dreapta, cum stai cu fata la masina...:rolleyes2

ce naibii crezi ca nu stiu ce este aia banda de izolier?:lol:

RRedman 05-08-09 15:53

6 Attachment(s)
Gata, partea din fata e gata...mai sunt mici chestii de facut....dar in mare e ok....

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2536278)
nu am zis ca ar avea ceva semnalul...ci partea din dreapta, cum stai cu fata la masina...:rolleyes2

ce naibii crezi ca nu stiu ce este aia banda de izolier?:lol:

Masina a fost lovita acum 7-8 ani....partea dreapta...s-au schimbat:aripa dreapta, capota, usa,spoiler, far, semnal, masca.Idiotii de la service(maimute cu aparat de sudura)...nu au schimbat si partea din fata a masinii(ansamblul fata, care era lovit)...au ciocanit si au "indreptat".De atunci...farul din dreapta nu e aliniat cu cel din stanga....suportul de la armatura e mult mai in spate decat cel din stanga...Am incercat cat am putut de mult sa le aliniez..dar e imposibil...trebuia sa schimb toata partea din fata....si cum nu am putut sa fac asta(din motive de timp, bani...)...am lasat-o asa.
Acum i-am mai egalizat spatiile...dar...mai mult de atat nu am ce sa fac.

1310 05-08-09 17:38

andi se referea la partea dreapta cand stai cu fata la masina....adica partea stanga cum stai la volan :oops: ....si cred ca se referea la mica indoitura de deasupra semnalului...daca o fi asa :???: si inca ceva....pune numarul la locul lui ca e mai frumos asa :P

RRedman 05-08-09 17:44

Mda...acolo...e o mica indoitura...pe care nu am vazut-o cand am chituit...asta e...acum o las asa....numarul ramane acolo, deocamdata

b08ygs 05-08-09 19:39

arata misto masina ta:) imi aduce aminte de fostea mea masina, asa o facusem si eu:D dar vopseste si tu jentile alea si mai coboaro un pic si o sa arate foarte frumos:D

p.s. nu pune crom pe ea, dupa parerea mea o sa dea urat axeazate pe negru si gri nu chestii stralucitoare:) bafta cu masina

RRedman 05-08-09 20:01

Normal....jante albe...vopsite bine...masina mai lasata....toba....2 mm chiulasa....dublucorp...termocupla...evacuare lustruita.....becuri cu xenon mai puternice....al 2-lea subwoofer....dar...le fac pe rand...deocamdata...stau mai chill pana se mai reface gaura din buget....

b08ygs 05-08-09 20:03

faci jantele alb??? sfatul meu nu:) toata lumea a ajuns sa-si faca jantele albe, incearca si tu altceva, eu le-as face cum le ai pe spate cu dunga aia discreta alba:) asa ar fi mult mai frumos:) si arata mult mai elegant decat alb...

RRedman 05-08-09 20:07

sau sa fac dunga in culoarea masinii?negru mat in interior...si dunga lacuita....dar...parca si asta cu dunga e fumata....

b08ygs 05-08-09 20:10

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2537084)
sau sa fac dunga in culoarea masinii?negru mat in interior...si dunga lacuita....dar...parca si asta cu dunga e fumata....

da adevarat e fumata, dar decat albe mai bine ideea asta fumata:lol: incearca o trecere in 4 prezoane si paleta de jante o sa fie enorma:D ai atunci culoarea sa fie problema:lol:

ar merge si gri cu negru:D si e o metota simpla ieftina si eficienta:D asa am si eu cu dunga din cauza ca am avut jantele albe si mi-sa taiat de ele;)

RRedman 05-08-09 20:15

Sunt cam fumate toate...defapt...au incercat baietii zeci de combinatii..pe jantele astea in 3 prezoane....momentan....o sa raman asa....o sa trec pe 4...eventual in primavara...am sa vad....momentan nu...
erau misto cauciucuri...cu "miez" alb....si jante negre...pacat ca nu se gasesc cauciucuri din alea....

crazyfornova 05-08-09 20:40

acum trebuie sa o lasi ...jos jos jos :>:> ;) e frumusica din fata

paulzzz 05-08-09 20:41

Ar da mai frumos daca ai pune numaru la locul lui ... o parere...sper ca nu te superi .

Numai bine !

crazyfornova 05-08-09 20:44

Cat a costat vopsirea fratica???:D

All times are GMT +2. The time now is 14:10.

- Copyright 2026 4Tuning