![]() |
re: Espero - Mica mea limuzina
folia trebuia sa o pui si tu dupa ce faceai ITP ca poate te intorc aia inapoi!!
|
Quote:
|
Quote:
folia e doar pe spate,dupa rar o sa fie si pe fata... |
Quote:
|
Quote:
|
Folia nu este decat pe laterale spate, pe luneta nu am si din cate stiu eu daca vreau pot sa imi pun si tabla pe spate
|
Nu au treaba aia la RAR cu lateralele spate si cu luneta... doar pe fata sa nu ai... Apropo.. imi place cum a iesit masina!!!
|
pe luneta cand iti pui? app punte si u niste poze cu ea montata!!!
|
Nu se pot monta folii decat in ateliere specializate! Vei avea probleme la ITP!
http://www.rarom.ro/RO/article--Foli...muri--203.html |
La RAR folia neomologata se accepta doar pe geamurile spate.
A iesit foarte bine masina. Astept sa vad o poza cand va fi gata!8) |
Masina este aproape gata,deja o luai acasa.Mai am sa ii montez bancheta pe spate si fetele de usi,dar trebuie sa cumpar iar folie pentru fetele de usi.Am o mica problema,cand ii montez casetofonul original se aprinde la el doar beculetul ala rosu dar nu se aprinde,cand ii montez cd playerul nu se arpinde deloc,si cd playerul si casetofonul original le testai astazi pe alta masina si merg,verificai siguranta si nu e arsa ce poate sa mai fie?
|
Vezi sa nu fie fire inversate pe la mufa... poate ti-au schimbat mufa :D Mai aveam eu o mufa de genul pe matiz... de nu mergea pe masina mea, dar pe alta mergea :)
Hai sa iti dau eu un sfat, decizi tu daca e bine sau nu sa faci asa. Eu in loc de folia aia nenorocita de la usi, am luat niste folie de parchet de 3 mm parca, oricum cea mai subtire... Si sa stii ca se simte o mica diferenta in bine. Asa facusem si la matiz si asa am facut si la cielo :) |
6 Attachment(s)
Sistemul audio ce ve urma montat pe masina...din pacate trebuie sa decupam tabla si la boxele din spate si la boxele din fata pentru ca nu incap...si mai e si mica problema cu casetofonul...dar credem ca este mufa masini de intra in casetofon
Fata Sony Explode 2*190 w Spate Pioneer 2*260 w |
Quote:
Daca se aprinde beculetul de la cass-ul original inseamna ca ai curent permanent, insa nu ai curent de pe partea electrica a contactului. Depinde cum vrei sa-l faci sa functioneze: permanent sau pe contact. Daca e permanent e simplu. daca e pe contact, verifica firele care duc la mufa electrica a contactului. Ori firul e intrerupt, ori un contact face figuri. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hmm asa-i...paremi-se ca in PIC am vazut asa ceva...nu stiu sigur
Daca nu gasesti, in practiker sigur are;) daca aveti:-P |
Eu pe 5m folie parchet 3mm am dat fix 3ron. gasesti la orice magazin care vinde materiale de constructii.;) Ce face aceasta folie? Pur si simplu izoleaza mai bine, atenueaza zgomotul de tabla goala la inchiderea portierelor si nu da voie apei (cand ploua) sa ajunga la finitia portierei.
|
Fix 3 ron dadusem si eu pe 5 metri :) Asa imi venise mie in cap atunci si s-a dovedit o solutie mai buna decat folia aia normala... Eu am folosit niste prenandez sa o lipesc de usa si sa izolez... Dar daca tot ai fetele de usi date... nu iti iei si niste Aluband sa faci o antifonare a usilor mai low-budget :)
|
poze cu ea terminata???
|
Quote:
Andutzu, a iesit foarte bine la vopsit din ce se vede in poze :) La final, cand vor fi toate montate pe ea, o sa se vada cel mai bine cum a iesit. |
Quote:
|
Aluband se vinde la sul cu latimea de 5 sau 10 cm si vreo 10 metri lungime. E autoadeziva si are pe cealalta parte folie de aluminiu, iar la interior habar nu am ce are, dar pare bituminoasa umplutura. Se pune ca si Dinamat sau alte chestii, dar bineinteles are un randament mult mai slab. E la vreo 20 de lei parca sulul de 5cm latime si vreo 40-50 ala de 10. Eu mi-am facut podeaua cu aluband, antifon cauciucat si pasla si pot sa spun ca sunt foarte multumit. Mi-am facut si usa soferului, dar de restul am cam uitat... cand mai am timp le voi face si pe alea in curand.
Oricum cel mai bine de vazut diferenta e sa pui Aluband deasta doar intr-o usa, in conditiile in care nu ai nimic in masina... Eu am fost multumit, dar nu se compara cu ceva profesional. Se gaseste prin Practiker :) Eu de la niste craioveni am invatat si eu smecheria asta :) |
Quote:
|
Nu cred ca tine cu hartie de vopsit, daca ii intra apa se va dezlipii pana la urma,trebuie ceva sa izoleze cu ceva rezistent la apa, poate merge cum a zis banzay cu prenadez sau silicon ceva dar dupa e greu de dezlipit.
|
Quote:
|
Si pe la noi se practica :) Cu prenandez chiar nu se da jos greu dupa, dar se cam rupe daca nu ai grija... Deci trebuie schimbata folia daca o dai jos, nu e de 3 lei cat costa, ci de fuga prin magazin sa cumperi, sa stai la coada etc :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca te uiti atent in poza, la usa stanga se vede cum e lipita. Le: Se poate face un experiment: Lipiti hartie de vopsit pe vopseaua masinii cand temperatura e destul de ridicata. Lasati-o 3 zile dupa care udati-o cu apa si incercati sa o dezlipiti. Ve-ti avea o surpriza mare!:lol: |
Bafta andutu cu espero sa faci treaba buna astept poze cu ea echipata.si mie imi plac Espero.
|
Poze cu ea echipata,o sa ii fac maine deci chiar promit,in fine astazi aflai problema casetofonului este din contact,la un moment dat gasisem o pozitie in care mergea,dar acum nu mai merge,de aici si chestia cu beculetul rosu care indica ca nu este cheia in contact,deci cu alte cuvinte este ca si cum nu as avea cheia in contact.Desfacui pe acolo ma uitai nimic suspect la suprafata,dar am si eu o intrebare,care este contactul cu casetofonul cel electric sau cel mecanic,pentru ca eu stiam ca trebuie sa scoti cheia din contact ca sa se opreasca muzica si asta ar insemna ca este cel mecanic
|
6 Attachment(s)
Poze cu masina
|
Frumos...dar care este faza cu stalpii la masina? la usa de pe fata...
|
Nu a ajuns autocolanul si pentru usa aia
|
Ce frumos luceste vopseaua:D Sa ii pui bandouri pe use! Ce dotari are masina pe ea?
|
Quote:
|
Alea full' au volan regabil, piele, dar oricum e bine ca are A/C incearca sa il repari ca e jale cu caldurile astea;)Arata bine masina sa te poarte multi km fara incidente!
|
Are si asta volan reglabil,ce nu are este piele,abs si airbag
|
Mai sunt cu trapa electrica, insertii de mahon la consola, usi si bord...ETC...!
Oricum spor la treaba, sper sa "ridici" masina cat mai mult! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning