Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Motocicleta mea (https://forum.4tuning.ro/564-motocicleta-mea.html)
-   -   [My Moto] Husqvarna SM125 (https://forum.4tuning.ro/564-motocicleta-mea/130775-my-moto-husqvarna-sm125.html)

scturoag 29-09-09 11:47

Re: Husqvarna SM125

Stie careva vreun magazin in Bucuresti cu piese aftermarket pentru motoare ?!?

scturoag 11-10-09 18:09

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2677802)
Stie careva vreun magazin in Bucuresti cu piese aftermarket pentru motoare ?!?

Nimeni nu stie???

:arrow: Niste poze :D

morpheusmaster 12-10-09 11:07

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2709940)
Nimeni nu stie???

:arrow: Niste poze :D

Iti spun eu niste magazine...dami un telefon ;) ca e mult de explicat

scturoag 12-10-09 11:09

Asa am sa fac, am sa te sun in seara asta sau maine :D
Mersi mult :D si pentru indicatiile de ieri spre Vitantis :D

Gabi 12-10-09 11:29

Ce piese te interesează ? Vezi PM.

morpheusmaster 13-10-09 12:24

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2711674)
Asa am sa fac, am sa te sun in seara asta sau maine :D
Mersi mult :D si pentru indicatiile de ieri spre Vitantis :D

Pentru putin. Am vazut poze de la tine :D

Felix_Arad 14-10-09 21:55

Foarte frumoas, ai grija de el si de tine man, poata casca ca ii mai bine. Bafta ;)

adytzy 14-10-09 22:07

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 2719561)
Foarte frumoas, ai grija de el si de tine man, poata casca ca ii mai bine. Bafta ;)

in ultimle poze ai cam dat uitarii echipamentu, fara casca, slapi in picioare, si restu...nu`i bun dragosh..

scturoag 14-10-09 22:37

Da stiu, toata lumea mi-a atras atentia...
Toata faza a fost asa:

Era o sambata, cald afara, eu m-am trezit la ora 1 cu o lene si cu o pofta de ceva dulce si de niste tigari, si nu aveam nici tigari nici ceva dulce... si imi era asa o lene sa merg pe jos pana la magazin, si mi-am luat o pereche de pantaloni la mine si un tricou..ce mi-a venit la mana, telefonul banii si cheile de la motor... am plecat la magazin, nu mi-am luat echipament bazandu-ma ca ma voi intoarce in mai putin de 5 minute, ca ma duc pana la magazin(400-500 de metri) ... si intre timp ma suna telefonul: Dragosh, hai vino pana in "skatepark" sa-ti vand telefonul...trebuia sa cumpar un telefon , m-am redirectionat de la magazin spre "skatepark" ajung acolo... am luat telefonu..si cand sa plec.. nu m-am abtinut sa nu sar putin pe rampe si era un baiat cu aparatu foto la el, si a zis sa ma filmeze sa-mi faca un slide frumos:D
Si asta a fost povestea..
Nu obisnuiesc sa merg fara echipament.. si vara .. la +32 de grade... eu eram cu casca in cap, manusile si geaca de motor...
Cand plec de acasa cu ideea ca merg la magazin sau prin imprejurimi si nu stau mult.. nu--mi mai iau echipamentu..

morpheusmaster 15-10-09 13:55

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2719742)
si vara .. la +32 de grade... eu eram cu casca in cap, manusile si geaca de motor...
Cand plec de acasa cu ideea ca merg la magazin sau prin imprejurimi si nu stau mult.. nu--mi mai iau echipamentu..

TRUE....true...

scturoag 19-10-09 02:09

Vesti proaste :(( ...tocmai am cazut alaltaieri cu motorul :((
Din fericire el nu a patit nimic(Thx GOD !), m-am julit eu putin...
A fost cam asa: Tocmai iesisem de la spalatorie... deci... cauciucurile erau reci, era foarte foarte frig afara... deci... asfaltul era rece, cauciucurile is foarte uzate... deci... daca adunam toate astea, aderenta = 0 ... si cu toate astea... faceam un viraj la stanga... si m-am lasat cat de cat... si aveam viteza mare pentru o curba de 90 de grade(in trafic)... si fiind in viraj... am franat foarte putin sa pot lua curba... si mi-a alunecat roata de pe fata... si ... BUMM pe jos :D m-am ridicat ... eram panicat ... toata lumea se uita la mine... m-am urcat pe motor si am plecat mai departe ... la 10-15 metri, trebuia sa iau alta curba... si iar mi-a alunecat roata de pe fata... dar am redresat...
A fost prima oara(sper si ultima) in viata mea cand am cazut in 8 ani de mers pe scutere/motoare ... si a durut rau :lol:

Scz ca va plictisesc cu dita mai postu' dar daca Morpheusmaster nu mai da reply-uri d'alea de zeci/sute de randuri, macar sa ii iau eu locu' sa nu ii simta lumea lipsa pe forum :lol: :lol: :lol:

morpheusmaster 19-10-09 02:57

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2731069)
Vesti proaste :(( ...tocmai am cazut alaltaieri cu motorul :((
Din fericire el nu a patit nimic(Thx GOD !), m-am julit eu putin...
A fost cam asa: Tocmai iesisem de la spalatorie... deci... cauciucurile erau reci, era foarte foarte frig afara... deci... asfaltul era rece, cauciucurile is foarte uzate... deci... daca adunam toate astea, aderenta = 0 ... si cu toate astea... faceam un viraj la stanga... si m-am lasat cat de cat... si aveam viteza mare pentru o curba de 90 de grade(in trafic)... si fiind in viraj... am franat foarte putin sa pot lua curba... si mi-a alunecat roata de pe fata... si ... BUMM pe jos :D m-am ridicat ... eram panicat ... toata lumea se uita la mine... m-am urcat pe motor si am plecat mai departe ... la 10-15 metri, trebuia sa iau alta curba... si iar mi-a alunecat roata de pe fata... dar am redresat...
A fost prima oara(sper si ultima) in viata mea cand am cazut in 8 ani de mers pe scutere/motoare ... si a durut rau :lol:

Scz ca va plictisesc cu dita mai postu' dar daca Morpheusmaster nu mai da reply-uri d'alea de zeci/sute de randuri, macar sa ii iau eu locu' sa nu ii simta lumea lipsa pe forum :lol: :lol: :lol:

:)) Fratica...vorbesti de lup si lupu la usa...t'am prins!!! TU esti nebun ma...incep eu sa citesc...si citesc "el nu a patit nimic"...ma gandesc (tineti cont ca e ora 3.55 noaptea) care el ma?? cu cine drq era pe motor?...aaaaaaa...stai ba...el motoru nu a patit nimic...asta e nebun...in loc sa ne scrie mai intai de el ne scrie de motor...LASA BA MOTORU CA ALA SE FACE!!! Bine ca nu ai patit tu nimic...si imi pare rau ca ai cazut dar ai grija cum mergi...ca vezi tu...dupa 8 ani de zile tot te tradeaza...si nu odata...de 2x in 2 curbe consecutive ;) Asa ca grija mare...caci gata vara, gata sezonu...e mai greu acum...iati si tu o casca calumea...un echipament (sa nu iti nenorocesti oasele, stiu ce vorbesc...mergi in blugi fara genunchieri o sa te doara in ani articulatia genunchiului de nu ai sa stii de unde)...si toate ca toate da bine drq k nu tea calcat ala din spate pe tine sau pe motor (in care curba ai cazut?)

Si na...k si asa iti era dor de mine si de posturile mele (nu prea imi mai arde mie de scris lately ca de zis am multe) tiam lasat un post de toata frumusetea :) si stai linistit k nu mai plictisit cu ce ai scris, sper ca nici eu pe tine sau pe voi in posturile mele mari cat casa poporului :))

scturoag 19-10-09 08:46

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2731090)
:)) Fratica...vorbesti de lup si lupu la usa...t'am prins!!! TU esti nebun ma...incep eu sa citesc...si citesc "el nu a patit nimic"...ma gandesc (tineti cont ca e ora 3.55 noaptea) care el ma?? cu cine drq era pe motor?...aaaaaaa...stai ba...el motoru nu a patit nimic...asta e nebun...in loc sa ne scrie mai intai de el ne scrie de motor...LASA BA MOTORU CA ALA SE FACE!!! Bine ca nu ai patit tu nimic...si imi pare rau ca ai cazut dar ai grija cum mergi...ca vezi tu...dupa 8 ani de zile tot te tradeaza...si nu odata...de 2x in 2 curbe consecutive ;) Asa ca grija mare...caci gata vara, gata sezonu...e mai greu acum...iati si tu o casca calumea...un echipament (sa nu iti nenorocesti oasele, stiu ce vorbesc...mergi in blugi fara genunchieri o sa te doara in ani articulatia genunchiului de nu ai sa stii de unde)...si toate ca toate da bine drq k nu tea calcat ala din spate pe tine sau pe motor (in care curba ai cazut?)

Si na...k si asa iti era dor de mine si de posturile mele (nu prea imi mai arde mie de scris lately ca de zis am multe) tiam lasat un post de toata frumusetea :) si stai linistit k nu mai plictisit cu ce ai scris, sper ca nici eu pe tine sau pe voi in posturile mele mari cat casa poporului :))

In curba de la Hotel sa intru in parcare pe la fantana....da eram echipat, aveam geaca de moto pe mine, casca, manusi, pantaloni lungi si grosi...

VladM 19-10-09 12:49

Cine a fost alaturi de tine cand ai cazut ?:) Ti-am zis eu:2 tipuri de motociclisti,care au cazut si care o sa cada. Ai trecut la profesionisti :))

scturoag 19-10-09 14:30

:lol::lol::lol: Asta e, odata si odata tot se intampla, bine ca nu am patit nimic grav, doar putin la genunchi :D

scturoag 30-10-09 11:00

3 Attachment(s)
Cam asa arata cauciucul meu de pe spate acum :lol::lol::lol:
:arrow:

scturoag 08-11-09 15:06

Motoreta se vinde !!!
Asa cum este ea(cauciucuri uzate si necesita revopsire)
De fapt nu o vand, vreau sa o dau la schimb pe una de 50(prefer enduro, dar merg si altele) si diferenta...
O vand pentru ca n-am A1 si ma bate tata la cap... ori dau de A1 ori o vand... si chiar n-am chef sa dau pentru A1 ca mai am cateva luni si dau de B.
Aveti intrebari? folositi forumul si eu va raspund :)

RideTheRiddle 16-11-09 01:35

da o intrebare, daca tot mai ai putin pana dai de b, de ce nu dai si de a1 :-?? inveti o singura data oricum nu de 2 ori, e aceeasi legislatie

scturoag 16-11-09 02:01

Pentru ca am sa dau si de A si de B... si daca am sa iau A-ul, am sa-mi iau ceva mai mare de 600.

Sir. Kid 16-11-09 11:15

dupa cum arata cauciucul te-ai cam distrat cu burn-out-uri! :)
Bafta si asfalt uscat!

scturoag 16-11-09 11:18

Pai cam asta fac la fiecare semafor care'l prind pe rosu :lol: ...burn :)
Bafta si tie, asfalt uscat !

eMH 30-01-10 22:48

Re: [My Moto] Husqvarna SM125

1 Attachment(s)
Macar fii si tu mai subtil,daca vrei sa o vinzi!
Zi si tu ca ai facut pana si nu ai avut bani de cauciuc nou,ca daca tu zici in anunt ca si-a furat numai burn,dreacu m-ai cumpara motoreta!

P.S.: Cat vrei pe ea?
P.S.2: Nici eu nu sunt departe cu cauciucul de pe spate!

scturoag 01-02-10 03:46

1400 de euro vreau pe ea...
Oricum, se cunoaste ca nu a fost uzat in viraje ;))

scturoag 10-03-10 22:55

M-am gandit sa mai bag niste banuti in drujba, ramane la vanzare dar pana o vand vreau sa o fac frumoasa :D
Oglinzi, scarite, capacel lichid frana, stop led, releu de incarcare, xenon, baterie, retapitez seaua, cauciucuri noi fata/spate... and other things that i can't remember :lol:
Asa ca... cine stie magazine sau site-uri cu piese aftermarket pentru scutere/motoare din Bucuresti ?!?! :D:D:D
Please :help::bunch::help::flower:

Mada_Kawa 12-03-10 14:16

Uite ce fain e husqvarna 125 asta...:lol::lol:

https://img214.imageshack.us/img214/1...0320101411.jpg
https://img41.imageshack.us/img41/6758/040120101161.jpg

e un prieten cu care merg mereu in pista si per munti :D:D

scturoag 12-03-10 18:37

Intr-adevar ii frumos :)

Mada_Kawa 12-03-10 19:26

Pentru ce te interesa pe tine....daca nu gasesti in bucuresti....Sunt foarte multe magazine online din italia care trimit cu 10 euro in plus si in romania.
Gasesti tot ce vrei pentru Husky...find Italiana si e motorul 125 cel mai folosit aici...

scturoag 14-03-10 15:16

Da-mi un PM cu site-uri din italia daca vrei :D

miri 19-04-10 10:06

cat ai dat pe ea ?:D daca nu te superi fac 16 si eu si un sm ar fii ideal
:X is impatimit de wheelie am un yamaha mbk booster cu care nu ma duc mai mult pe o roata decat pe 2 :))

VladM 19-04-10 13:18

Quote:

Originally Posted by miri (Post 3290862)
cat ai dat pe ea ?:D daca nu te superi fac 16 si eu si un sm ar fii ideal
:X is impatimit de wheelie am un yamaha mbk booster cu care nu ma duc mai mult pe o roata decat pe 2 :))

Vezi ca o vinde el :)

cristianic 19-06-10 10:56

ce se mai aude de jucaria asta:>?

VladM 19-06-10 11:00

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 3452268)
ce se mai aude de jucaria asta:>?

S-a vandut !

morpheusmaster 20-06-10 17:03

Am impresia ca se poate inchide...

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning