Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/130709-suv-dacia-transfagarasan.html)

pushtiu_teribil_22 03-07-09 12:31

Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan

cam uratzica :-s farurile cel putin mi se par oribile :))

Champion 03-07-09 12:36

Din fata si din lateral arata binisor dar DACIA ( Daca Ai Cap Ia-ti Alta ) se aplica de minune la spate..nu-mi place deloc spatele...si un orb il facea mai frumos. bleah :blahblah::blahblah::blahblah: Sunt curios ce pret o sa aiba si cine o sa-l cumpere..a da toti taranii de la noi cu motiv "e buna pt drumurile noastre" :rolleyes2:rolleyes2

dogy_10 03-07-09 12:38

2 Attachment(s)
scuipati-o voi cat vreti ca o sa se vanda la export ca painea calda.....vorbim la un an dupa lansare....sa vedeti ce vanzari o sa aibe.....eu unu cred ca o sa fie un succes asa urata cum o vedeti voi.......spatele aduce cu pathfinder, luneta seamana

RazvanB 03-07-09 12:38

critica ca na, vorba ta, daca avea o alta emblema mai ales din aria tipului lor de masina nu mai era asa multa "valva" dar lumea s'a obosinuit sa critice dezastruos dacia ca asa e obiceiul la noi, la romani, de ce ? nu stiu!

ce stiu sigur este faptul ca nu e chiar asa rea ca masina de cand e langa renault, innainte sa am logan, am avut o leganza si un polo 1.9, iar acum am logan, nu sunt foarte multumit sincer sa zic si cand zic ca sunt nemultumit ma refer la faptul ca, cel ma itare ma deranjeaza ca nu stai mai "jos" ci putin "saltat" ei si pe langa mici neajunsuri, dar sa fim seriosi... nu mai e dacia care era o data

dar trebuie luat in calcul ca nu toti gandesc pozitiv si poate omul ala si'a cumparat logan ca atat si'a permis la vremea respectiva, ca de... mai urci si mai si cobori in viata asta, si baietii ce au bavareze mai scumpe sau mai putin scumpe si alte si alte marci critica dacia foartye foarte grav, doar pentru simplul fapt ca ... ma abtin si cu asta inchei

iar ca sa nu fiu offtopic, spatele e de navara daca nu ma insel, si aprca putin si fata, in concluzie nu e stralucita dar imi place, are un stil aparte

p.s. mai trebuia lucrat putin la esapament :oops:

molady11 03-07-09 12:39

cred ca era beat ala care a proiectato,pana si aro 244 ii mai frumos de cat asa numit SUV ,chestia asta e hidoasa ,urata,jalnica,sa o cumpere cine a facuto ,ca precis nu o sa o cumpere nimeni, mai bine imi cumpar un Kia Sorento 2.5 Diesel, Sh cu motor de Mercedes.

Claw166 03-07-09 12:46

imi place botul in stilul Dodge :lol:

partea din spate nu ma incanta , insa privita din lateral si frontal este destul de reusita

si farurile , imi place cum au iesit ;)

Valishu 03-07-09 12:48

Foarte urata, dar sa analizam putin design-ul!!!!
Partea superioara (stalpul A si stalpul B) pana la geamul spate e caroserie de Sandero (observati rama geamurilor) cu o mica prelungire. Platforma cred ca e tot de Sandero Steppeway putin alungita. Garda la sol e cam aceeasi cu cea a Loganului alb ce facea teste prin Pitesti.
Deci, e un amestec de parte tehnica de Sandero, cu un design de anii 80, sau daca vreti se aseamana foarte mult cu designul chinezesc (multe idei stilistice dar care nu dau un produs reusit).
Din punctul meu de vedere este foarte urat estetic, dar ca si Loganul cred ca o sa fie practic.
Simplu + practic + un pret mic (nu cred ca o sa sara de 16-17000 de euro) + calitate acceptabila = un posibil succes!!!

Clopotzel 03-07-09 12:50

iar farurile imi aduc aminte de range rover...

DonnLuca 03-07-09 12:52

Jantele alea imi par cunoscute... in rest... mie personal nu-mi place...

Brynk 03-07-09 12:52

cam urate farurile...:(

YGD-sef 03-07-09 12:54

arata ciudat rau in poze!si cred ca si in realitate la fel arata!:???:

slayersland 03-07-09 13:03

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2458715)
arata ciudat rau in poze!si cred ca si in realitate la fel arata!:???:

Dacia si in lumi paralele arata ciudat cred.

vlad_ct 03-07-09 13:26

ba arata binisor..parca din lateral nu e chiar asha frumos dar e bine ce naiba. o sa avem si noi cu ce ne mandri, dupa loganu care la cumparat pana si neamtu o sa avem si suv. e buna treaba. sa o tina tot asa...poate maine poimaine o sa vedem si vreun gt de la dacia :D

VWluci 03-07-09 13:27

Eu as zice ca e un break mai inalt :d

Billy c25xe 03-07-09 13:29

Sa fim seriosi , inca Dacia nu a ajuns sa-i depaseasca la uratenie pe cei de la Ssangyong. Este o ................ Dacia , multe nu sunt de comentat , o sa se gaseasca cumparatori o gramada , cei care vor o masina noua si nu au bani de una adevarata intodeauna isi iau Dacia si pe urma ne critica pe noi astia de mergem cu vechituri la mana a 2 a.

Sa zici ca-i mai frumos decat un X6 (a spus cineva pe paginile anterioare) mi se pare un lucru deplasat , ai sa fim seriosi , nu zic ca X6 e frumos , nu zic sa nu-i ridici moralul Daciei , dar aceasta comparatie nu-si are rostul , si ma refer strict la design (in celelalte categorii nici nu intru : motor , pret , dotari s.a.m.d.p).

crazyfornova 03-07-09 13:32

mi-ar fi rusine cu asa cv pe strada:)) sincer :oops:

alexymat 03-07-09 13:34

Ce naspa poate sa arate:))

larry 03-07-09 13:39

Ptiuuu....piei satana...Dar urata mai e masina asta.....Din plastilina de o faceam si iesea muuuult mai frumoasa. Bah....BATAIE DE JOC....e facuta in scarba masina asta :???:

topser 03-07-09 13:42

baieti , nu va ambalati...
asa fara jante de aliaj fara proiectoare fara spoilerele vopsite , da , arata cam nasoll...

dar sa asteptam un pic sa vedem varianta de echipare full...sunt convins ca o sa arate mult mai bine...

B3ST 03-07-09 13:43

pai daca asta e urata atunci si kia si hyundai sunt urate pt voi ??

Catalin-bz 03-07-09 13:44

Din fata si din lateral chiar arata bine dar spatele e de tot c...t-ul.Daca ar face o modificare in spate pana il vor scoate pe piata sa il faca mai atractiv ar fi chiar frumos.Si neaparat un diesel mai puternic ceva la 110-120 CP sau un benzinar 1.8 de vreo 130CP ar fi nemaipomenit

SKR* 03-07-09 13:46

roti pe 15-16" si inalta de 3m =))

Danutz_crx 03-07-09 13:55

Eu cred ca e acceptabila tinant cont ca un suv "low cost". va avea vanzari bune la export...

danelu 03-07-09 14:02

fata si lateral este bine...spatele este mai putin reusit...seamana cu land rover-ul ....dar fratilor o masina SUV nu tre sa fie neaparat rotunda....toti vreti curbe, curbe si iar curbe.... eu m-am saturat sa tot vad pe strada cercuri de Q5 si Q7 sau strutocamile ca BMW X6... niste masini de care toti sunteti: ooaaaaauuuu suuuupeeer!!!! ce tare!!! nemaipomenit!!!! super adevarate si mai stiu eu ce alte comenatarii mai aduceti voi.....daca nu va intereseaza dacia, de ce va mai uitati pe stirile care contin si cuvantul Dacia? multi dintre voi spun ca se asteptau sa fie naspa si ca e o marca de masini care nu va scoate nimic bun si ca nu merita si ca bla bla bla...masina va avea succes mare..nu la noi (din cauza oamenilor ca: "tre sa am masina misto ca nu ma vede fetele, eu mananc paine cu gem si stau cu parintii dar am facut rost de bani si am luat o masina marfa frate") imi pare rau pt cei neinteresati si nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar asta e romania in care traim...stiu ca poate va fi sters acest comentariu dar nu m-am putut abtine dupa atatea pagini de comentarii.

JohnnyX 03-07-09 14:08

Daca va arata ca in pozele alea trei....Dacia va deveni o rusine pentru noi toti. Si "Ssangyoangele" sunt mai frumoase...

denisus91 03-07-09 14:16

nu imi place:(

mercurry70 03-07-09 14:18

Ok am stat si am rabdat sa citesc toate comenturile si in prop de 85 % este criticata pana la cel mai mic detaliu intocmai cum a fost si solenza si golanul si sandero....Bineinteles toate sunt naspa toate sunt zgomotoase toate au motoare mici si toate sunt pe strazi poate nu in proportie de 85 % dar cu siguranta in proportie de 45-50 % adica le vezi peste tot. As vrea sa remarc ura cu care unii dintre voi ati criticat aceasta masina de parca v-ar influenta viata cu ceva bineinteles cei mai multi dintre voi care ati criticat nu sunteti utilizatori ai acestei marci si poate pentru ca sunteti obisnuiti in puf de roti nimik nu va mai impresioneaza cu atat mai putin o masina de 13-17 mii de euro cat poate va costa aceasta care nu poate egala o masina de 50 -60 mii de euro. In schimb nimeni nu se gandeste ca pentru aceasta suma ai o masina noua care iti satiface nevoile pentru atat cat ai platit. Multi au zis ca sunt motoare mici ... dar cum altfel sa supravietuiesti cand preturile per litru fuel sunt tot mai mari si taxele cresc odata cu capacitatea cilindrica .Spunea cineva ca isi cumpara mai bine un suv cu motor de 2.5 la SH...acel suv probabil va avea de 2 ori mai mult impozit, de 2 ori mai multi bani la asigurare si de 2 ori consum, tragem linie si va las pe voi sa apreciati....

E clar ca masina nu se adreseaza oamenilor cu bani asa ca cei ce au teancuri in buzunare sa si le tina acolo odata cu criticile iar pentru acele persoane care isi iau masini in leasing si platesc juma de viata doar de dragul de a merge in puf atunci puteti sa criticati cat vreti ca la sfarsitul leasingului daca ajungeti la el cei mai fericiti vor fi aceia care au luat masini mai ieftine.

Personal nu am Dacie dar pot sa spun ca pentru banii pe care ii dai pe ea indif de model este o optiune demna de luat in calcul...

Cat despre on topic : Imi place "masinuta" fata este ok trebuie sa confirm ca o idee aduce a sandero la stalpi dar nici pe departe componente luate de la alte masini pentru ca gabaritul masinii e cu totul altul, imi plac aripile si evazarile sub care vor incapea cu siguranta roti mult mai late si mai adevarate dar fiind eco au fost facute sacrificii.
Cineva a criticat evacuarea si nu inteleg de ce este nevoie de alta:)? are un scop bine definit si daca il vrei mai frumos e atat de simplu sa dai 2 mil pe un tips original si adevarat decat sa dai 100 euro ca vine din fabrica.

Sunt curios daca va avea aceleasi motorizari pentru ca i-ar prinde bine dupa cum am citit pe forum un motor de 130 CP, doar asa ca sa fie acolo.
In rest taxe mici si 4X4 ....daca nu va merge la noi cu siguranta va merge peste hotare caci oameni dincolo au inteles cam cum sta treaba.

drq928 03-07-09 14:18

Ce-a mai de cacat,pista,mazga,pateu........

HAll3x 03-07-09 14:19

:omfg: URAT Castigatoarea premiului pt cea mai urata chestie cu 4 roti din toata ograda Domnului este : Dacia SUV. Pana si chinezii fac lucruri mai frumoase. :bored:

alexei89 03-07-09 14:23

mie unul imi place cum arata! nu mai faceti nazuri, doar nu vroiati sa fie avion?!?! totusi e mo masina low cost! arata bine si cu masina asta le-a luat fata la koreeni cu TUCSONUL lor! eu unul prefer dacia!

Danutz_crx 03-07-09 14:23

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2458917)
Daca va arata ca in pozele alea trei....Dacia va deveni o rusine pentru noi toti. Si "Ssangyoangele" sunt mai frumoase...

taci ma copile ca nu stii ce vorbesti. masina asta nu a fost facuta pentru frumusetze ca sa se laude pustii cu figuri. a fost facuta pentru o clasa de oameni care nu au multi bani de dat pe o masina si vor o masina 4x4 ieftina, functionala si spatioasa. si in plus eu cred ca se va descurca mult mai bine off road decat un bmw ;).

NuMbEr-OnE 03-07-09 14:27

Arata bine.

JohnnyX 03-07-09 14:30

Quote:

Originally Posted by Danutz_crx
taci ma copile ca nu stii ce vorbesti. masina asta nu a fost facuta pentru frumusetze ca sa se laude pustii cu figuri. a fost facuta pentru o clasa de oameni care nu au multi bani de dat pe o masina si vor o masina 4x4 ieftina, functionala si spatioasa. si in plus eu cred ca se va descurca mult mai bine off road decat un bmw .

"Copil mai mare cu 2 ani" poa` sa mearga pe Everest si sa prinda suta in 3 secunde. Cu designul ala facut "din topor" nu impresioneaza nici omul din cel mai inapoiat trib de pe Terra. Mai bine iti cumperi Sandero Stepway daca tot vrei ceva low cost cu o garda la sol ridicata, macar ala arata mai bine.

Danutz_crx 03-07-09 14:36

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2458996)
"Copil mai mare cu 2 ani" poa` sa mearga pe Everest si sa prinda suta in 3 secunde. Cu designul ala facut "din topor" nu impresioneaza nici omul din cel mai inapoiat trib de pe Terra. Mai bine iti cumperi Sandero Stepway daca tot vrei ceva low cost cu o garda la sol ridicata, macar ala arata mai bine.

poate nu ai inteles ca nu a fost facuta sa impresioneze pustii ca tine cu designul. Sandero Stepway nu e 4x4 ;).

dogy_10 03-07-09 14:38

bah vere si g klasse de la mercedes e facut din topor si cu toate astea se vinde si dupa 30 de ani.....sti cumva dc se vinde????? si nu....nu datorita faptului ca e ''cul"

JohnnyX 03-07-09 14:39

Am zis eu ca Stepway e 4x4? Ia mai citeste cu atentie ce am scris... Pentru cine a fost facuta? Pentru oamenii in toata firea, inteligenti si cu scaun la cap? (nu ma refer la tine) Mai degraba pentru oamenii orbi...

dog99 03-07-09 14:43

nissan din spate si lateral si mitsubishi din fata.:(

TRX 03-07-09 14:48

Singura problema e ei e ca e cam inalta, ceea ce ii strica aspectul general. Liniile, personal imi plac, si o suspensie mai joaca, e masina perfecta pentru tara noastra ... tinand cont ca o plimbare prin oras e ca o zi de offroad la europeni.

dogy_10 03-07-09 14:48

pe cat facem pariu ca nu o sa le fie rusine la nissan sa-si puna sigla pe ea pt pietele din america de sund....asta cred ca o sa spuna tot

StreetStyle22 03-07-09 14:53

Quote:

Originally Posted by Valishu (Post 2458692)
Foarte urata, dar sa analizam putin design-ul!!!!
Partea superioara (stalpul A si stalpul B) pana la geamul spate e caroserie de Sandero (observati rama geamurilor) cu o mica prelungire. Platforma cred ca e tot de Sandero Steppeway putin alungita. Garda la sol e cam aceeasi cu cea a Loganului alb ce facea teste prin Pitesti.
Deci, e un amestec de parte tehnica de Sandero, cu un design de anii 80, sau daca vreti se aseamana foarte mult cu designul chinezesc (multe idei stilistice dar care nu dau un produs reusit).
Din punctul meu de vedere este foarte urat estetic, dar ca si Loganul cred ca o sa fie practic.
Simplu + practic + un pret mic (nu cred ca o sa sara de 16-17000 de euro) + calitate acceptabila = un posibil succes!!!

Platforma e de X-trail. :)
TRX- e inalta asa si ? Cand mergi la munte cu sistemul 4x4,ajungi oriunde la cat e de inalta,ar fii ceva sa o vedem la o competitie off-road,cu tubul acela pt aer,prelungire la filtru de aer,roti late pentru noroi...Ar fii ceva. :D
Dogy_10 daca cu loganul ph1 care e un dulapior cu roti au pus sigla nissan crezi ca pe asta le va fii rusine ? fii sigur ca nu,atat timp cat iasa banul.
Ar fii ceva sa bata la fund modele mai scumpe pe off-road,adica acolo pentru ce a fost facuta masina...O zii buna.

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning