![]() |
Re: Dacia Logan Tuning 3dsmax7 + V-ray
pe cea neagra se disting greu detaliile...
|
baaaaa frate sa`nebunesc ...e prea tare ........
ma oftic ca nu am si eu destui rami incat a pot pune si eu masina intrun decor ...sa ma joc si eu putzin cu lumile ...si plus de asta nu am nici v`rayu : :( oricum felicitari |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Lucrari - a_ombladon
bun... asteptam poze noi atunci :p
|
5 Attachment(s)
am mai inaintat putin cu treaba, am aplicat si un aerograf
sper sa placa :) bafta!! |
moama frate esti prea belea...super marfa mashina...te rog yo mult punemi shi mie dak ai un tutorial despre cum faci tu iluminarea asa de marfa cu umbrele alea cu tot.....shi inca ceva daca imi spui shi mie secretul cum faci cand tragi de poligoanele alea sa iasa asa de dreapta caroseria.........multam sarumana
ps:e marfa de tot mashina;) |
nu e nici un secret mai... totul consta in "trial & error" adik pe incercatelea :D
iar liniile de la caroserie ies drepte prin la fel de mult exercitiu "trial & error" ;) spor si inspiratie ps: tutoriale daca vrei vb pe mess |
pai as cam dori cateva sa invat shi yo cat de cat mai bine...uite id meu jamy_dani...mai vb pe mess daca intri
|
cred k iar sta mai bine fara aerograf... si cred k ar trebui pus alt carbon ... mai real... in rest numai de bine... farurile mau dat peste cap...
|
2 Attachment(s)
merge? astept replyuri
|
prea belea !
BUCLUC! ce draq...sunt in rai...masina in sine imi place f mult...d'apoi conceptu asta... BRAVOOOOO ! Super extra mega triple giga tera TARE ! :D scuze ptr entuziasm,insa e masina mea de suflet :D |
Quote:
|
Bai ombladoane ne-ai plictisit mah....numa logan si 350z....da-o in pana mea de treaba..arata tot ce potzi :D nu le mai da la astia numa jumatatzi de masura :P hai uimeste-ne pe totzi cu cva nou :P si salut app ;) :lol: si sa-mi dai un beep cand ai luat carnetul ca te sun eu :D
|
a ombladon,nice work, da leam vazut mai demult ,ala cu negru si neoane verzi e super tare ,:)
|
Quote:
pt restul, multumesc pt reply-uri |
oooo obladon ce te aprinzi asa, ca nu tziam facut nik,calm
|
1 Attachment(s)
Quote:
bafta! |
fibra de carbon arata bine acum
|
mersi adi :D mi-a luat ceva
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
>>>>> NEXT PROJECT: ALFA ROMEO GT >>>> |
ahhahahahaha....puteam sa jur k o sa fie o alfa romea knd ai zis k va fi o masina italieneasca :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
tu esti maria campina, faimoasa ghicitoare in cafea, experta in datu' in carti de tarot si datu' in diverse :)) de unde ai stiut?? eh.. uite un inceput: |
si asta arata bine..mai sunt unii vertexi rataciti dar se repara
bai ombladoane ai greshit situ...pe VA tre sa pui wireu:D nu aci metoda cu wiru...o sti de la mine?:P |
Quote:
o sa pun si pe va, cu conditia sa nu mai sara scartarii aia pe capu meu bafta! |
ombladon scz de faza aia ,arata mijto inceputu ala de alfa.spor
|
Quote:
|
nu m-as fi gandit :) bv
o sa mai lucrez la ea si poate ma ajuta si pe mine ad1 cu niste sfaturi bafta! |
Bvo fiule stiam eu ca potzi mai mult :) bafta cu noul project...si bafta si la exam de permis ;)
|
mersi frumos teo ;) vb cand oi fi "sofer" ;)
|
2 Attachment(s)
am revenit cu proiectul cu alfa romeo
e inca wip, deci setup-ul nu va ramane asta... pareri? |
marfa masina ...culoarea cel putzin e bestiala..
in sfarsit i mai dat si u un semn de viata .....am vazut c anici pe mess nu mai intrii ..de ce ?sau stai pe invisible ? |
nu mai intru ca nu prea mai am timp...abea am avut timp sa termin masina... ceea ce nici nu am facut :)
|
farurile mi se par un pic ciudate ... dar arata bine ... asteptam nijte rendere mai luminate :D
|
frate .....matale.......mai dormi noaptea ? cat lucrezi la astea ?
|
man te rog yo mult pune shi tu setarile care leai folosit la vopsea...te rog mult de tot..ca am f mari probleme la vopsit...shi poate mai invat shi yo ceva cu ajutorul tau:)....app le pui daca ai timp;)
|
nenea a_ombladon...ce faci ? te dai pe italience...cica femeile italience nu ar fi foarte frumoase, da fata ta e super tare :D mai ales tenu ;))
bafta in continuare...si mai multe render-e...poate si un clay :D bafta ! |
5 Attachment(s)
@doar eu: imi pare rau ca nu am facut si un clay render dar timpul la mine tzipa...de durere ca il strang de oo :))
oricum atasez un update si mai incolo cum imi permite nenea timpu' o sa ii fac si un kit de tuning ;) bafta |
bai frate e beton loganu degeaba se tot stramba uni e marpha 10
|
ba frate a ombladon nu te stiu dar daca potzi sa imi dai vre`un program te tuning e marpha oricum faci nisti lucrari gail
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning