![]() |
Re: Redline Tuning
Adevar graiesti! La iasi mai trebuie luat ceva in afara de sunet:)
|
Quote:
|
Quote:
|
40%
123123123 |
pt filip ii fac un pret bun daca vrea 10 bucati
|
Quote:
|
Red Line Tuning
Nou în Piatra-Neamţ.Redline Tuning situat în curtea vechiului R.A.R (pe variantă) execută:
- Tuning auto (interior şi exterior) - Reparaţii auto - Chip tuning - Diagnoză computerizată - Piese auto import (producător şi original) Persoană de contact Bălan Daniel Telefon - 0743 944 265 ID YM - daniel250td Mail - [email protected] |
Re: RedLine Tuning
Haloo tuturor din RedLine!!!... k is colegii mei si din toate sunt si membru fondator... si sper cu timpul sa fim cati mai multi si masini cat mai tunate...si salutare sefului meu street racing
|
Quote:
in rest bafta in continuare si sa ne vedem la evenimente ! |
Quote:
E cam liniste pe aici,nimic nou baieti?ceva masinute modificate nu mai sunt:D? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
La cluj? Cu ce masini veti pariticipa, ce sectiuni?
|
doar exterior deocamdata/de ce ?
|
Intrebam ... sunt curios sa stiu si eu cam cine pleaca de la Neamt , cine concureaza...nimic altceva!
Si cu ce masina?> TT- ul? |
Ce a patit TT-ul? L-am vazut lovit in curte la fostul RAR...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ia zi-ne de cealalta masina! Poze ceva ...detalii!
|
salutare,
se poate face la voi o lucrare de tinichigerie,mai exact de chituit si vopsit o semiaripa la un e 46. |
Desigur, treci pe la service.
|
O intrebare... stie careva ce jante se pot pune la un golf 4 ? Adica dimensiunile maxime ... si eventual si distanta dintre prezoane sau eu stiu ... vrea un prieten sa achizitioneze niste jante ptr golf 4 si nu stie la ce sa se uite
|
Din cate stiu eu trebuie sa te duci la vw sa iti spuna asta si sa iti dea un certificat in caz ca vrei sa te duci la rar sa le treaca in certificat.
|
Quote:
|
nimic activitate pe aici ????:-P
|
santem in carantina ADY!!!:lol:
|
1 Attachment(s)
Danu vreau sa recunosti life k deocamdata alta masina mai dementiala nu ai in club !!! si bineinteles 80-90% facuta de tine hahaha
|
frumoasa intradevar. sa o stapanesti fara incidente
|
Merci beaucoup....cand mai vii pe acasa o sa te fac o tura daca stai bine cu adrenalina
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=ady_lkw;2825612]poti sa fii mai coerent mai explicit ca nu stiu dac intelege cineva ceva din ceea ce ai scris[/QUOTE
mesajul era adresat unei singure persoane si ar mai fi una care m-a lasat sub cerul liber (pentru cei care se simt), ai intelege daca ai fi in locul meu, |
Quote:
|
Slaba tare activitatea pe aici...mai trebuie puse niste poze cu lucrarile RedLine.!!!..
|
Quote:
|
Ei nu chiar baietii au activitate dar se dau pe ascuns prin poligon sau asa neplanuit si nici nu se anunta decat intre ei:)
Frumos baieti - daca o tineti tot asa o sa fie ok ;) |
BYE BYE
|
Va invit la un Snow drift cu 2 Nissanuri Silvia S13 si S14 in poligon la Piatra Neamt Duminica ora 11:00 ! Vor mai fi prezente cateva BMW-uri E30 plus tractiuunile fatza! Va asteptam!:twisted::rolleyes2
|
halooooo, nu mai zice nimeni nik pe aici????
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning