![]() |
Re: Discutii generale despre dyno
Conduc mai multe, dar daca ne stim, spune cine esti.
|
cat mai este un test dyno ?
|
50 E sedinta care include 4 teste.
|
numerele de pe site si adresa sunt ok? trebuie programare ?
|
Sunt OK, e bine insa sa suni inainte ca daca e o masina de tunat poti sa astepti si 2 ore.
|
In legatura cu stand 4x4 ce se mai aude. Ma intereseaza s-a mai facut sau daca se poate masura la un Audi TT quattro, model 2001.
|
Si inca o intrebare: masina are alte dimensiuni la roti decat din fabrica, in sensul k desi e o masina quattro, care in talon are 4 roti identice 225/45 R17, ea are acum pe fata 235/40 R18 si pe spate 265/35 R18. Este posibil sa existe o pierdere de putere din cauza ca rotile nu sunt de acceasi dimensiune?
|
Se poate masura TT pentru ca e fata permanent direct cuplat cu cutia de viteze si spatele e cuplat cu fata printr-un ambreiaj HALDEX functie de conditiile de rulare. Altfel spus nu are diff interaxial, daca ridici pe capre spatele ai 100% cuplu si putere pe puntea fata.
|
Am inteles. Deci s-ar masura puterea ca si cum masina ar avea tractiune doar fata. Cat se mai pierde din cauza ca masina e quattro si k are anvelope cu dimensiuni diferite fata-spate, nu se poate afla. Multumesc de raspuns
|
Quote:
|
Faza e ca eu asa am cumparat masina. Si daca ar fi dupa mine, primul lucru pe care l-as face ar fi sa pun cauciucuri de dimensiuni egale. Insa nu pot face asta pt k jantele au latimi diferite: pe fata 8,5J si pe spate 9,5J. Sunt niste jante de Maserati care mie imi plac f mult si nu as renunta la ele si toti care stiu masina sunt de parere k jantele arata destul de bine pe masina. Deci in situatia asta, ce dimensiuni la cauciucuri as putea folosi, astfel incat sa pastrez aceleasi caracteristici de rulare(diametru rotii, circumferinta etc). Daca tot nu pot face schimbare de jante, macar sa stiu ce pot face incat sa ameliorez pierderile sau eventual stricaciunile. Chiar astept sfaturi daca stie cineva
|
din ce in ce mai multe persoane iti spun...
daca te iei doar dupa cum arata masina nu ai ce roti sa-i pui. |
Quote:
|
Pt BMW e46 330xd an 2003 204 CP poti face ?
E cu tractiune integrala. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning