![]() |
Re: Batranica mea - Dacia 1310
Quote:
|
Quote:
|
sal am si eu o intrebare pentru cine stie
de ce cand e ger afara pierd lichidul de frana din borcanas? eu am observat ca pe langa pompa si servo se prelige de la ce o fi? cand a fost mai cald afara nu a curs |
logic vorbind:) metalul la frig se contracta:D = metalu se retrage si permite lichidul sa scape.... mai ales la temperaturi foarte mici cum au fost zilele astea
daca gresesc va rog sa ma corectati |
sa inteleg sa nu umblu deocamdata la ia si sa ii completez cu lichid pana se mai incalzeste?
|
daca sti ca totul este in regula completeaza si monitorizeaza zilele urmatoare cand se mai incalzeste:) oricum completeaza:)
|
schimba garniturile de la pompa de frana.nu are nici o treaba cu frigul!
legat de masina e foarte frumoasa,dar mai frumos ar arata cu bari nichelate si masca stock!:) |
Quote:
in legatura cu barile sunt in cautare dar nu prea gasesc nichelate in buna stare;) |
tocmai din cauza asta curge ca sunt alea uzate!pune-i garnituri noi sa vezi ca nu mai curge...
|
cum te intelegeti cu stopurile tiganite ? si asa abia se vad becurile in stop.
in rest , frumoase jante... |
Quote:
pe semnalizare se vede chiar si ziua8) pana acu nu m-a injurat nimeni in trafic sau ceva de genu |
Cum ai tu masina rosie, ti-ar fi mers de minune triplele, facute rostii ;)
|
Quote:
|
Jumate negre ( fumuriu , nu negrul care e acum ) , jumate rosii. Asta e combinatia care merge la tine acum
|
cine stie am si eu o intrebare
care amortizoare sunt mai tari cele normale pe ulei sau cele pe gaz? |
Quote:
|
jantele snt originale sau snt copii? am si eu unele kre nu le-am pus pe masina deabia le-am vopsit si snt albe.. snt de vanzare..bebe_sopenauxxx id meu
Scz de Of topic..:D |
3 Attachment(s)
batranica mea tocmai a primit si o finala sport cadou...
|
frumoasa toba ..
|
un video cu sunetul tobei...;)?
|
foarte misto toba:D cat a costat? a trebuit sa-i faci reductie ca sa o montezi?
|
ooo ce cadou frumso a primit daciutza :D..aqm sa mergi cu ea numai in tureee ;))
|
se aude pe joase?
|
4 Attachment(s)
inca nu e montata calumea nu e etansa trebuie sa ii fac o reductie si apoi o sa fac si un filmulet cand va fi gata a si nu e scoasa intermediara sa vedem cum se aude cu ea si apoi o voi scoate-o daca e....
a costat 2mil toba+300 mii silencerul a mai primit tot azi neste ornamente cromate:D si un mic filmulet dar repet nu e sunetul final mai am de lucrat la ea dar e ger afara.........:sad: ps pacanitul cred ca e de la telefon......... si nu a avut cine sa imi accelereze:D |
nu se compara filmarea cu realitatea...se aude super
|
suna bine trebuia si putin accelerata;) pe unde se poate vedea masina....
|
de ce iti trebuie o toba sau altceva?:ciggy:
|
nu stai linistit k nu ma ocup cu asa ceva oricum sunt din buc dupa cum se vede dar intrebat cu serviciu rar mai ajung prin ploiesti si vroiam sa o vad asa live masina si cum se aude si toba in fine nu ai cu cine bafta incontinuare..;)
|
glumeam si eu cand o sa o termin poate ne intalnim sa o admiri;)
mai e de lucru la ea mersi si nu te supara pe mine ........:oops: |
nu ai inteles am vrut sa zic k ajung rar prin ploiesti si am zis cand am ocazia poate vede am si eu cum suna live.. in fine ..bafta cu masina
|
ceva poze recente?:)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca un filmulet cu toba dar tot nu sunt multumit de sunet o sa caut sa filmez cu altceva mai perfomant
ps: inca nu e scoasa intermediara:D |
pai de ce n-ai facut toata treaba odata?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sa mai pun 2 poze de la munte.....
|
f frumoasa masinutza.. sa o stapanesti sanatos...
cu finala aia si fara mediana.. zic ca o sa fie destul de tare-n gura... o sa cam sari in ochi la "militieni" pe burta... cand o pui si pe ea? si inca o chestie:D a fost facuta pt export?:D ca vad rezervorul lateral... daca da.. fa-i o poza la seria de la motor te rog.. ca sunt curios daca e acelasi model ca a mea... salutare.. bft |
ms pentru complimente...
cu toba cred ca ai dreptate o sa ma mai gandesc de lasat mai jos e urmatorul lucru pe care il voi face max intr-o luna sau 2-ua sa mai dea caldura... o sa ii fac si poza la serie asa mi-a zis si mie proprietarul de la care am luat-o care defapt a fost si unicul.... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning